Başkent Üniversitesi

Başkent Üniversitesi

Son dakika başkent üniversitesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan başkent üniversitesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını başkent üniversitesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Başkent Üniversitesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan başkent üniversitesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.201 başkent üniversitesi haberi bulunmuştur. Tüm başkent üniversitesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Teknolojik tedavi yöntemleri kanser hastaları için umut verici çözümler sunuyor
Teknolojik tedavi yöntemleri kanser hastaları için umut verici çözümler sunuyor Başkent Üniversitesi Adana Dr. Turgut Noyan Uygulama ve Araştırma Merkezi Radyasyon Onkolojisi Ana Bilim Dalı, 4 hekim, 3 fizik mühendisi ve ekibi ile yılda 2000’e yakın hastaya radyoterapi hizmeti vererek, kanserle mücadelede yan etkileri en aza indiren modern ve teknolojik tedavi yöntemleri ile hastalar için umut verici çözümler sunuyor.
3.04.2024 Adana
Türkiye seçim için sandığa gidiyor! Liderler oylarını nerede kullanacak?
Türkiye seçim için sandığa gidiyor! Liderler oylarını nerede kullanacak? Yerel yöneticilerini belirlemek üzere yarın sandık başına gitmeye hazırlanan Türkiye'de, Başkan Erdoğan İstanbul'da, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ankara'da, CHP Genel Başkanı Özgür Özel Manisa'da oy kullanacak. İşte detaylar...
30.03.2024 Gündem
Yerel seçimlerde liderlerin ve adayların oy kullanacağı yerler belli oldu
Yerel seçimlerde liderlerin ve adayların oy kullanacağı yerler belli oldu 31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde siyasi parti liderleri ve adayların oy kullanacağı yerler belli oldu.
27.03.2024 Gündem
7. Bahar Pediatri Kongresi gerçekleşti
7. Bahar Pediatri Kongresi gerçekleşti Başkent Üniversitesi Adana Dr. Turgut Noyan Uygulama ve Araştırma Merkezi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı'nın düzenlediği 7. Bahar Pediatri Kongresi gerçekleşti.
10.03.2024 Adana
Kars Sarıkamış Belediye Başkanı Harun Hayali, hayatını kaybetti
Kars Sarıkamış Belediye Başkanı Harun Hayali, hayatını kaybetti Kars'ta kalp krizi ve beyin kanaması geçiren altmış bir yaşındaki Sarıkamış Belediye Başkanı Harun Hayali, Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
27.12.2023 Gündem
Yaşar Okuyan kimdir? Eski Bakan Yaşar Okuyan neden öldü? Yaşar Okuyan kaç yaşında öldü?
Yaşar Okuyan kimdir? Eski Bakan Yaşar Okuyan neden öldü? Yaşar Okuyan kaç yaşında öldü? Yaşar Okuyan kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Eski Çalışma Bakanı Yaşar Okuyan, tedavi gördüğü Başkent Üniversitesi hastanesinde hayatını kaybetti. Hastaneden yapılan açıklamada Yaşar Okuyan'ın hastalığı çoklu organ yetmezliği nedeniyle vefat ettiği öğrenildi. Peki Yaşar Okuyan kaç yaşında öldü?
26.12.2023 Gündem
Eski Bakan Yaşar Okuyan hayatını kaybetti
Eski Bakan Yaşar Okuyan hayatını kaybetti Eski Çalışma Bakanı Yaşar Okuyan tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
26.12.2023 Gündem
Üniversitelilerden müthiş icat! Havada karada ve suda gidiyor
Üniversitelilerden müthiş icat! Havada karada ve suda gidiyor Başkent Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği öğrencileri, arama-kurtarma ve askeri operasyonlarda kullanılabilecek, karada, havada ve suda gidebilen insansız hava aracı (İHA) geliştirdi.
24.05.2023 Bilim ve Teknoloji
Bülent Kent kimdir, nereli, kaç yaşında? Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’in hayatı ve akademisyenlik kariyeri!
Bülent Kent kimdir, nereli, kaç yaşında? Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’in hayatı ve akademisyenlik kariyeri! Aydın Adnan Menderes Üniversitesi rektörlüğü görevine Prof. Dr. Bülent Kent'in ataması yapıldı. Atamanın açıklanmasının ardından Bülent Kent hakkında yapılan aramalar arttı. Adü öğrencileri yeni rektörlerini sorguluyor. Peki, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi yeni rektörü Bülent Kent kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Bülent Kent'in kariyeri ve hayatı...
15.03.2023 Eğitim
Sabih Kanadoğlu hayatını kaybetti
Sabih Kanadoğlu hayatını kaybetti Yargıtay Onursal Başsavcısı Sabih Kanadoğlu Ankara'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
28.02.2023 Gündem
Barbaros Şansal kimdir, neden gözaltına alındı?
Barbaros Şansal kimdir, neden gözaltına alındı? Metin Uca'nın gözaltına alınmasının ardından Barbaros Şansal'ın da gözaltına alındığı ortaya çıktı. Ünlü modacı Barbaros Şansal, karakolda yaptığı açıklamada "Olmayan Facebook hesabım yüzünden alındım. Birazdan ifademi vereceğim birazdan, serbest kalacağım, bir şey yok yani" dedi. Peki, Barbolos Şansal kimdir, kaç yaşında, nereli?
2.02.2023 Magazin
Türkiye’de 5-6 yıldır uyuz vakalarında artış yaşanıyor
Türkiye’de 5-6 yıldır uyuz vakalarında artış yaşanıyor Deri ve Zührevi Hastalıklar Uzmanı Doç. Dr. Sinan Özçelik, son 5-6 yıldır Türkiye’deki uyuz vakalarında artış yaşandığını ve aile tedavisinin önemli olduğunu kaydederek, “Ailede tedaviyi uygulamayan kişiler olduğu için aylardır hatta 2 yıldır kaşınan uyuz vakaları geliyor” dedi.
23.01.2023 Sağlık
Girişimci kadınlara ücretsiz eğitim verilecek programa başvurular başladı
Girişimci kadınlara ücretsiz eğitim verilecek programa başvurular başladı PROFAM tarafından yönetilen ANKAmall AVM, Değer Katan Girişimci Kadınlar Programı’nı başlattı. Programla ile fikir aşamasında olan 40 kadına girişim yolculuğunda mentorlük eğitimi verilecek. Programa son başvuru tarihi 23 Ocak olarak belirlendi. Katılımın ücretsiz olduğu programda eğitimler 60 saat sürecek.
20.01.2023 Ekonomi
Mahkemeden kanser ilacı için 'SGK karşılasın' kararı
Mahkemeden kanser ilacı için 'SGK karşılasın' kararı  Ankara 14'üncü İdare Mahkemesi, akciğer kanseri H.G.'nin (70) tedavide kullanması gereken; ancak geri ödeme listesinde bulunmayan ve kürü 1300 euro olan ilacın Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından karşılanması yönünde nihai karar verdi. Kararda, ilacın kurumca karşılanmamasının yaşama hakkını sınırlayacağı; oysa devletin herkesin hayatını, beden ve ruh sağlığı içinde sürdürmesini sağlamakla yükümlü olduğu belirtildi.
19.01.2023 Ekonomi
Yargıtay'dan SGK ile ilgili flaş kanser ilacı kararı
Yargıtay'dan SGK ile ilgili flaş kanser ilacı kararı Ankara 14'üncü İdare Mahkemesi, akciğer kanseri olan H.G.'nin (70) tedavide kullanması gereken ancak geri ödeme listesinde bulunmayan ve kürü 1300 euro olan ilacın Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından karışlanmasına hükmetti.
24.09.2022 Gündem
YÖK Başkanı Özvar: Engelsiz eğitim için projeler geliştiriyoruz
YÖK Başkanı Özvar: Engelsiz eğitim için projeler geliştiriyoruz Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, 'Engelsiz Üniversite Ödül Töreni'nde "Engelli öğrencilere engelsiz bir eğitim ve öğretim ortamı sunmak, sosyal ve kültürel faaliyetlere daha fazla katılımlarını sağlamak için teşvik edici çalışmalar ve projeler geliştirmeye çalışıyoruz" dedi.
30.06.2022 Eğitim
Washington’un başarısızlığı! 'Türkiye’nin PKK ile ilgili kaygılarını anlayamıyoruz'
Washington’un başarısızlığı! 'Türkiye’nin PKK ile ilgili kaygılarını anlayamıyoruz' ABD’nin eski Ankara Büyükelçisi ve Suriye eski Özel Temsilcisi James Jeffrey, Ankara’nın terör örgütü PKK ile ilgili kaygılarının ABD’de anlaşılmamasını “Washington’un başarısızlığı” olarak niteledi.
28.05.2022 Dünya
Ece Seçkin 10 bin kişiye konser verdi! 'Sizi çok seviyorum'
Ece Seçkin 10 bin kişiye konser verdi! 'Sizi çok seviyorum' Ece Seçkin, önceki akşam Başkent Üniversitesi’nin düzenlediği bahar şenliklerinde sahne aldı. Pembe renkli özel dikim elbise tercih eden ünlü popçu, sahnesindeki şov görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.
14.05.2022 Magazin
Gazeteci Tufan Türenç hayatını kaybetti...
Gazeteci Tufan Türenç hayatını kaybetti... Gazeteci Tufan Türenç hayatını kaybetti. 77 yaşındaki Türenç bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi görüyordu. Bu sabah hayatını kaybettiği öğrenildi.
23.04.2022 Gündem
Bekir Pakdemirli kimdir, neden istifa etti? Bekir Pakdemirli aslen nereli, kaç yaşında, evli mi? Eski Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin biyografisi!
Bekir Pakdemirli kimdir, neden istifa etti? Bekir Pakdemirli aslen nereli, kaç yaşında, evli mi? Eski Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin biyografisi! Bekir Pakdemirli istifa mı etti, neden? Tarım Bakanı Pakdemirli görevinden ayrıldı. Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararına göre Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli görevinden ayrıldı, yerine Vahit Kirişçi atandı. Peki, Bekir Pakdemirli kimdir, neden istifa etti? Bekir Pakdemirli aslen nereli, kaç yaşında, evli mi? Eski Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin biyografisi…
4.03.2022 Siyaset
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! Marmara Bölgesi'ni vuracak, biriken enerji artıyor! Tarih verildi...
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! Marmara Bölgesi'ni vuracak, biriken enerji artıyor! Tarih verildi... Son dakika deprem açıklaması! Türkiye genelinde sık sık depremler yaşanıyor. Korkutan açıklamalar peş peşe geliyor. Vatandaşlar İstanbul'da büyük deprem ne zaman olacak? Marmara depremi kaç büyüklüğünde olacak? sorularını merak ediyor. Deprem uzmanları ise gerçekleşmesi beklenen Marmara depremi ile ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye’nin her yerinin deprem tehlikesine maruz olduğunu söyleyen Prof. Dr. Haluk Özener, Marmara depremi için beklenen büyüklüğün 7'nin üzerinde olacağını belirtti. Marmara’da 2030 yılına kadar 7 büyüklüğünde bir depremin olma olasılığı yüzde 64 olarak belirlendi. Marmara depremi ile ilgili yapılan son açıklamalar...
2.03.2022 Gündem
Eski bakan Sadi Somuncuoğlu için TBMM'de tören
Eski bakan Sadi Somuncuoğlu için TBMM'de tören Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden eski Devlet Bakanı Sadi Somuncuoğlu (82) için Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) tören düzenlendi.
1.03.2022 Yaşam
Eski bakan Sadi Somuncuoğlu için TBMM'de tören
Eski bakan Sadi Somuncuoğlu için TBMM'de tören Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden eski Devlet Bakanı Sadi Somuncuoğlu (82) için Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) tören düzenlendi.
1.03.2022 Siyaset
Eski bakan Sadi Somuncuoğlu hayatını kaybetti
Eski bakan Sadi Somuncuoğlu hayatını kaybetti Eski Devlet Bakanı Sadi Somuncuoğlu (82), Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
28.02.2022 Gündem
Görev yaptığı birlikte hayatını kaybeden asker toprağa verildi
Görev yaptığı birlikte hayatını kaybeden asker toprağa verildi Ankara'da görev yaptığı birlikte baygın halde bulunup, götürüldüğü hastanede hayatını kaybeden er İsmail Güntekin (21), Kahramanmaraş'ta toprağa verildi.
30.01.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Başkent Üniversitesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki başkent üniversitesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.