Balmain

Balmain

Son dakika Balmain haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Balmain ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Balmain haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Balmain

haberleri sayfasında son dakika yaşanan balmain gelişmeleri de dahil olmak üzere 67 balmain haberi bulunmuştur. Tüm balmain haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hadise'nin kardeşiyle yollarını ayırması pahalıya mal oldu!
Hadise'nin kardeşiyle yollarını ayırması pahalıya mal oldu! Annesinin intihar girişiminin ardından modacı kardeşi Derya Açıkgöz ile yollarını ayıran Hadise, gardırobunu yenilemek için 500 bin lira harcadı.
26.09.2018 Magazin
Her şey aşk mı?
Her şey aşk mı? Dünyanın en değerli çiftlerinden Beyoncé ve Jay-Z, Everything Is Love albümlerini yayınlamadan önce On The Run II (OTR) turnesini duyurmuştu. Beyoncé’nin ayakları yerden kesen Coachella performansının ardından hızını alamayan ikili için bu turne acaba “güçlüyüz” mesajı mıydı? Yoksa son pazarlama hamlesi miydi? Turneyi Miami ayağında izledik
5.09.2018 Magazin
Balmain kalıpları yıkıyor
Balmain kalıpları yıkıyor Balmain, 2018-19 Sonbahar/Kış kampanyasıyla değişimin sinyallerini vermeye başladı.
2.08.2018 Magazin
Baştan ayağa çizgi
Baştan ayağa çizgi İster kalın ister ince olsun çizgiler bu yıl ofisten çıkıp hayata karışıyor ve yatay, dikey, horizontal ne ararsanız tüm kombinlerinizde yerini alıyor..
13.04.2018 Arşiv
Sıla'nın duygu dolu anları!
Sıla'nın duygu dolu anları! 17 yaşındaki hayranı, kendi yaptığı yağlı boya tablosunu, kariyerinin 10. yılına özel gerçekleştirdiği 'ON’dan Kalan' konser serisine devam eden Sıla'ya hediye etti. Başarılı şarkıcı, sürprizi görünce duygu dolu anlar yaşadı.
5.12.2017 Magazin
Meleklerin vurucu şıklığı
Meleklerin vurucu şıklığı Victoria’s Secret geçtiğimiz gün Amerika’da özel bir moda şovu düzenledi.
29.11.2017 Magazin
'Her gün rüyada gibiyim'
'Her gün rüyada gibiyim' Şangay’da gerçekleşen 22. Victoria’s Secret Fashion Show 2017’de yine tüm dikkatleri üzerine çeken dünyaca ünlü “melek” Adriana Lima kariyeri için “Benzersiz bir hayalin içinde yaşıyorum. Her gün rüyada gibiyim” diyor.
25.11.2017 Magazin
Güçler birleşti
Güçler birleşti L’Oreal, geçtiğimiz aylarda Balmain ile kapsül bir ruj koleksiyonu için güçlerini birleştirdiğini açıklamıştı.
1.09.2017 Magazin
Ünlü model eğlendiriyor
Ünlü model eğlendiriyor İstanbul eğlence hayatının popüler adreslerinden olan Chance, Bodrum Türkbükü’nde hizmet vermeye başladı.
15.07.2017 Magazin
İddialı çift
İddialı çift Paper Magazine dergisi, bu ay dünyaca ünlü pop yıldızı Pixie Lott ve nişanlısı Oliver Cheshire’ı konuk etti.
15.03.2017 Magazin
Paris askerleri
Paris askerleri Paris Moda Haftası kapsamında düzenlenen Balmain defilesinde Kendall Jenner ve Gigi Hadid rüzgarı esti. Güzel modeller, askeri tasarımları başarıyla taşıdı
3.03.2017 Magazin
Sanattan ilham alan renk Bebek mavisi
Sanattan ilham alan renk Bebek mavisi Mavİ her tonuyla bizi etkisi altına alacak. Tasarımcıların favorisi ve sezonun hit renklerinden bebek ve denim mavisi sokak modasından, seçkin koleksiyonlara kadar başı çekiyor
17.02.2017 Arşiv
Modaya yön veren first lady Jackie
Modaya yön veren first lady Jackie Jacqueline Kennedy nam-ı diğer Jackie, dünya siyasetinin asaletiyle en akılda kalan ve tarzıyla en dikkat çeken First Lady’siydi. Natalie Portman’ın Jackie Kennedy’nin hayatını canlandırdığı ve bu hafta vizyona giren Jackie filmi Kennedy'nin moda dünyasına verdiği ilhamı da gözler önüne seriyor.
20.01.2017 Arşiv
Yılın Modeli Gigi Hadid!
Yılın Modeli Gigi Hadid! İngiliz Moda Ödülleri dün akşam Londra'daki Royal Albert Hall'da düzenlenen törenle sahiplerini buldu.
6.12.2016 Magazin
Hangisi daha seksi? Gigi ve Bella Hadid kardeşler rakip oldu...
Hangisi daha seksi? Gigi ve Bella Hadid kardeşler rakip oldu... Moda dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan olan 2016 İngiliz Moda Ödülleri adayları açıklandı...
27.10.2016 Magazin
Yeni yıla ön hazırlık
Yeni yıla ön hazırlık James Corden, ünlü televizyon şovu ‘Carpool ile Karaoke’nin yeni yıl çekimleri için şarkıcı Mariah Carey’i ağırladı...
22.10.2016 Magazin
Kadife kışına hazır olun
Kadife kışına hazır olun Bu sezon dolaplara kadife parçalar giriyor. Hazır giyimden haute couture’e kadar tüm parçalar kadifeden oluşuyor. İster askılı bir elbise isterse pantolon olsun kadife kışına hazır olun
21.10.2016 Arşiv
Kylie Jenner’ın metalik elbisesi başına dert oldu
Kylie Jenner’ın metalik elbisesi başına dert oldu Kylie Jenner, Met Gala'da Teknoloji Çağında Moda temasına uygun olması için metalik elbise tercih etti. Ancak genç yıldızın bacaklarının kanadığı ve gece boyu ayakta durmakta zorlandığı ortaya çıktı.
7.05.2016 Magazin
İhtişamlı ve feminen abiyeler
İhtişamlı ve feminen abiyeler 2016 gece elbiselerinde, abiyelerinde özellikle kırmızı, mavi, yeşil gibi cıvıl cıvıl renkler ön plana çıkarken pudra rengi, buz mavisi, açık gri, bej gibi soft renklerde göze çarpıyor.
5.05.2016 Arşiv
Sokağın gücü modayı yendi
Sokağın gücü modayı yendi 2016 ilkbahar-yaz sezonunda sokak stili, her zaman olduğundan daha çok dikkat çekici. Markaların koleksiyonlarından, Hollywood yıldızlarına tüm sektörü mercek altına alıp sokağa bir göz gezdirdik.
15.04.2016 Arşiv
Dantel ve fırfırla gelen romantizm
Dantel ve fırfırla gelen romantizm Bu sezon dev büzgülerle doksanları yeniden mi canlandıracaksınız yoksa kullanacağınız taçlarla ofisinizin prensesi mi olacaksınız? İşte 2016 ilkbaharının en yeni trendleri...
1.04.2016 Arşiv
Xavier İstanbul’da
Xavier İstanbul’da Balmain, Dolce&Gabbana, Calvin Klein gibi dünyaca ünlü markaların defilelerinde modellik yapan, Givenchy’in kampanya yüzü olan Xavier Serrano, DeFacto’nun İlkbahar&Yaz 2016 kampanyası için İstanbul’a geldi...
17.02.2016 Magazin
2016'nın olmazsa olmazı fırfırlar
2016'nın olmazsa olmazı fırfırlar 2016 yazında gardırobunuzda volanlara ve fırfırlara yer açın. Çünkü fırfır 2016 yazının olmazsa olmazı. Ayrıca bu parçalar plaj modasında da öne çıkacak.
5.02.2016 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Balmain ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki balmain haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.