Balerin

Balerin

Son dakika BALERİN haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan BALERİN ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını BALERİN haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Balerin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan balerin gelişmeleri de dahil olmak üzere 205 balerin haberi bulunmuştur. Tüm balerin haberleri aşağıda listelenmiştir.
13 Nisan ŞOK kataloğu 2022! Şok kataloğunda (13-19 Nisan) neler var 2022? ŞOK aktüel 13 Nisan 2022 ürünler kataloğu!
13 Nisan ŞOK kataloğu 2022! Şok kataloğunda (13-19 Nisan) neler var 2022? ŞOK aktüel 13 Nisan 2022 ürünler kataloğu! ŞOK 13 Nisan 2022 kataloğu ile bu hafta ŞOK’ta hangi ürünlerin indirimli olduğu sorgulanıyor. ŞOK'un bu hafta için hazırlanan aktüel ürünleri belli oldu. ŞOK 13 Nisan 2022 aktüel ürünler kataloğunda Hamur Yoğurma Makinesinde, elektrikli ev aletlerine, bebek ürünlerinden ve bebek tekstil grubuna, yiyecek ve içecek çeşitlerine kadar birçok ürün indirimli olarak raflardaki yerini aldı. İşte ŞOK kataloğu 2022…
13.04.2022 Ekonomi
Gezdirdiği köpeğine tekme attı, gözaltına alındı! Köpek belediyeye ait barınağa götürüldü
Gezdirdiği köpeğine tekme attı, gözaltına alındı! Köpek belediyeye ait barınağa götürüldü Düzce'nin Akçakoca ilçesinde bir kadın, gezdirdiği köpeğine tekme atan kişiye tepki gösterdi. Köpeğin sahibinin üzerine yürüyen kadın, "Hayvanın dili yok, seni şikayet edeceğim. İnsan ol, bu kadar insafsızlık olur mu ? Bana vur bana" dedi. Akçakoca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçede köpeğine tekme atan kişinin kimliğini belirledi. Polis, Mert E.’yi gözaltına alırken, ‘Hayvana eziyet’ suçundan adliyeye sevk edileceği belirtildi. Mert E.’nin sahibi olduğu köpek ise İlçe Tarım Müdürlüğü tarafından alınarak, belediyeye ait barınağa götürüldü.
24.03.2022 Gündem
Et çalmaya teşebbüs eden balerin Evlin Avidor'a 10 ay hapis cezası
Et çalmaya teşebbüs eden balerin Evlin Avidor'a 10 ay hapis cezası İstanbul Sarıyer'de yaklaşık 4,5 yıl önce bir süpermarketten 151 liralık et çalmaya teşebbüs ettiği iddiasıyla 5 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan balerin Evlin Avidor hakkında karar çıktı. Mahkeme, sanık Avidor'u "Hırsızlığa teşebbüs" suçundan 10 ay hapis cezasına çarptırarak hakkındaki hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi.
24.03.2022 Yaşam
Ukrayna - Rusya savaşında son gelişmeler...  Rus ordusunun katliamı dünyayı ayağa kaldırdı: Ekmek sırası bekleyen siviller vuruldu!
Ukrayna - Rusya savaşında son gelişmeler... Rus ordusunun katliamı dünyayı ayağa kaldırdı: Ekmek sırası bekleyen siviller vuruldu! Rusya'nın Ukrayna işgalinde 22. güne çatışmalar ve bombalamalarla girildi. Rusya'nın Ukrayna’nın Çernihiv kentinde ekmek kuyruğunda bekleyen sivilleri hedef almasının yankıları sürüyor. Dün yapılan saldırı sonucunda ölenlerin sayısının 13'e yükseldiği açıklandı. Harkiv ve Chernihiv'deki hasar uydu görüntülerine yansıdı. Maxar iki kentin uzaydan çekilmiş görüntülerini kamuoyu ile paylaştı. Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, müzakerelerde önceliklerinin çatışmanın sona ermesi, güvenlik garantileri, egemenlik ve toprak bütünlüğünün yeniden sağlanması olduğunu belirtti.
18.03.2022 Dünya
Tan Sağtürk'ün Rus eşi Alona Ataberk görenleri büyüledi!
Tan Sağtürk'ün Rus eşi Alona Ataberk görenleri büyüledi! Ünlü balerin Tan Sağtürk, Rus eşi Alona Ataberk ile verdiği mutlu aile pozlarıyla beğeni topluyor.
18.12.2021 Magazin
Ceren Özdemir'in katilinin cezası onandı
Ceren Özdemir'in katilinin cezası onandı Ordu'da, üniversite öğrencisi Ceren Özdemir'i (20) evinin önünde bıçaklayarak öldüren Özgür Arduç'a (36) ‘Canavarca hisle kasten öldürme’ suçundan verilen 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası, Yargıtay 1’inci Ceza Dairesi'nce onandı. Koşullu salıvermeden yararlandırılmayacak olan sanık Arduç cezasını, sıkı güvenlik rejimlerine göre çekecek.
23.11.2021 Gündem
Ceren'in katiline 15 yıl 9 ay hapis cezası
Ceren'in katiline 15 yıl 9 ay hapis cezası Ordu'da takip ettiği üniversite öğrencisi Ceren Özdemir'i (20) öldüren Özgür Arduç (36), yakalandığı sırada iki polis memurunu bıçakla yaraladığı gerekçesiyle yargılandığı davada 'kamu görevlisine karşı görevini yapmasını engellemek' ve 'polis memurlarını öldürmeye teşebbüs' suçlarından 15 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.
28.09.2021 Yaşam
Özge Ulusoy: Günde 50 evlenme teklifi alıyorum
Özge Ulusoy: Günde 50 evlenme teklifi alıyorum Bir güzellik merkezinin açılışına katılan Özge Ulusoy yaptırdığı estetik müdahalelerden bahsetti. Ulusoy, "Günde 50 evlenme teklifi" aldığını söyledi.
2.09.2021 Magazin
Amazon Prime Video Türkiye'nin eylül takvimi açıklandı
Amazon Prime Video Türkiye'nin eylül takvimi açıklandı Amazon Prime Video Türkiye, Eylül ayında merakla beklenen yapımlar “Cinderella”, “The Voyeurs”, “Lularich”, “Everybody’s Talking About Jamie” ve “Birds of Paradise”ı izleyicilerle buluşturuyor.
28.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Polislere saldırıdan yargılanan Ceren Özdemir'in katilinden şok sözler!
Polislere saldırıdan yargılanan Ceren Özdemir'in katilinden şok sözler! Ordu'da üniversite öğrencisi Ceren Özdemir'in (20) katil zanlısı Özgür Arduç'un (36) yakalandığı sırada 2 polis memurunu yaraladığı gerekçesiyle 'Kişiyi yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle öldürmeye teşebbüs' suçundan açılan davanın görülmesine devam edildi. Arduç, mahkeme başkanının, "Söylemek istediğin bir şey var mı?" sorusuna "Daha uzayacak mı mahkeme? Duruşmaya çıkmak istemiyorum" yanıtını verdiği öğrenildi.
19.01.2021 Gündem
Polislere saldırıdan yargılanan Ceren'in katili: Duruşmaya çıkmak istemiyorum
Polislere saldırıdan yargılanan Ceren'in katili: Duruşmaya çıkmak istemiyorum Ordu'da üniversite öğrencisi Ceren Özdemir'in (20) katil zanlısı Özgür Arduç'un (36) yakalandığı sırada 2 polis memurunu yaraladığı gerekçesiyle 'Kişiyi yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle öldürmeye teşebbüs' suçundan açılan davanın görülmesine devam edildi. Arduç, mahkeme başkanının, "Söylemek istediğin bir şey var mı?" sorusuna "Daha uzayacak mı mahkeme? Duruşmaya çıkmak istemiyorum" yanıtını verdiği öğrenildi.
19.01.2021 Gündem
İşitme engellilerden ilham aldı, şeffaf maskeler üretti
İşitme engellilerden ilham aldı, şeffaf maskeler üretti Ünlü balerin ve film oyuncusu Alev Baymur, korona virüs salgını nedeniyle dünyada her bireyin kullanmasının zorunlu hale geldiği maskelere şeffaf bir boyut kazandırdı.
11.10.2020 Sağlık
Ceren Özdemir’in ailesi, Anayasa Mahkemesi’ne başvurdu
Ceren Özdemir’in ailesi, Anayasa Mahkemesi’ne başvurdu Ordu’da üniversite öğrencisi, balerin Ceren Özdemir'i (20) evinin önünde bıçaklayarak öldüren ve ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çaptırılan Özgür Arduç'un (36) cezaevinden firar etmesinde kamu görevlilerinin ihmali olduğu iddiasıyla yürütülen soruşturma sonunda verilen takipsizlik kararını acılı aile, Anayasa Mahmesi'ne taşıdı. Anayasa Mahkemesi'ne bireysel başvuruda bulunan anne Güfer Özdemir, "İhmal olmasaydı benim çocuğum bugün yaşıyor olacaktı" dedi.
3.10.2020 Gündem
6 aydır kayıp olan balerin ile ilgili flaş iddia!
6 aydır kayıp olan balerin ile ilgili flaş iddia! Dünyaca ünlü Bolşoy Tiyatrosu'ndan, altı yıldır kayıp olan bir balerinin, uygunsuz ve çıplak fotoğrafları nedeniyle şantaja maruz kaldığı, ardından da öldürülerek vücudunun sülfürik asitte parçalandığına inanılıyor.
18.09.2020 Gündem
Ünlü oyuncu ve müzisyen Ülkü Aşaröz hayatını kaybetti!
Ünlü oyuncu ve müzisyen Ülkü Aşaröz hayatını kaybetti! Ünlü oyuncu ve müzisyen Ülkü Aşaröz vefat etti. 42 yaşında hayatını kaybeden Aşaröz kanser tedavisi görüyordu.
15.08.2020 Yaşam
Matild Manukyan kimdir? Manukyan'ın mirası kime kalacak? Manukyan'ın dudak uçuklatan serveti
Matild Manukyan kimdir? Manukyan'ın mirası kime kalacak? Manukyan'ın dudak uçuklatan serveti Genelev patroniçesi ve vergi rekortmeni Matild Manukyan’ın milyonlarca liralık servetinin tek mirasçısı Kerope Çilingir'in vefatı ile birlikte Manukyan'ın mirası yeniden gündem oldu. Peki, Matild Manukyan kimdir? Manukyan'ın mirası kime kalacak? Manukyan'ın dudak uçuklatan serveti...
11.08.2020 Gündem
Ceren'in katili polislere saldırıdan hakim karşısında; maske ve eldiven taktı
Ceren'in katili polislere saldırıdan hakim karşısında; maske ve eldiven taktı Ordu'da üniversite öğrencisi Ceren Özdemir'in (20) katil zanlısı Özgür Arduç'un (36) yakalandığı sırada 2 polis memurunu yaraladığı gerekçesiyle 'kişiyi yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle öldürmeye teşebbüs' suçundan açılan davanın görülmesine devam edildi. Duruşmaya (SEGBİS) aracılığıyla bağlanan Özgür Arduç'un corona virüs tedbirleri kapsamında maske ve eldiven taktığı görüldü.
31.03.2020 Gündem
Ceren Özdemir'in hayalleri notlarda kaldı...
Ceren Özdemir'in hayalleri notlarda kaldı... Ordu’da, evinin önünde uğradığı bıçaklı saldırıda ölen Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları 3’üncü sınıf öğrencisi balerin Ceren Özdemir’in (20), hedefleri ve yıllık planlarını kaleme aldığı günlük notlar ortaya çıktı. Ölümüyle Türkiye'yi yasa boğan genç kızın, piyona öğrenmek, yurt dışına gitmek ve oyuncu olmak gibi hayallerinin yer aldığı notlar, görenleri duygulandırdı. Katil zanlısının ağırlaştırılmış müebbet hapse çaptırılmasının ardından, Özdemir'in yakınları ve arkadaşları, hayalleri yarım kalan Ceren'in kabrini ziyaret edip, buket bıraktı.
21.01.2020 Gündem
“Amiral Battı Kaçıyorusss” İzmir’de seyirciyle buluşuyor!
“Amiral Battı Kaçıyorusss” İzmir’de seyirciyle buluşuyor! Son dönemlerde isminden sıkça söz ettiren; kadrosu, dekoru ve kostümleriyle sezonun iddialı oyunu “Amiral Battı Kaçıyorusss” İzmir seyircisiyle buluşuyor.
8.01.2020 Kültür Sanat
Ceren Özdemir'in katili hakim karşısına çıktı
Ceren Özdemir'in katili hakim karşısına çıktı Ordu'da üniversite öğrencisi Ceren Özdemir'i katleden Özgür Arduç, hakim karşısına çıktı. Arduç mahkemedeki ifadesinde, "Çocukluğumda 2 kez tecavüze uğradım. Ondan sonra insanlara her türlü kötülüğü yapmak istedik. İnsanlardan nefret ettim." dedi. Mahkeme, Ceren Özdemir'in katili Özgür Arduç'un Adli Tıp Kurumu'na sevk edilmesine, duruşmanın ise 20 Ocak 2020'ye ertelenmesine karar verdi.
23.12.2019 Yaşam
Ceren Özdemir'in katili ifadesiyle kan dondurdu!
Ceren Özdemir'in katili ifadesiyle kan dondurdu! Ordu’da Ceren Özdemir’i öldüren Özgür Arduç hakkında hazırlanan 13 sayfalık iddianamenin detayları ortaya çıktı. Arduç savcılıktaki ifadesinde, "Emniyet'te verdiğim ifadeler doğrudur. Ben Ceren Özdemir’in ölüp ölmediğini merak ediyorum. Hastanede yattığı söyleniyor, böyle bir durumda nasıl ölebilir. Ölmüş ise bıçak görevini yapmıştır." dedi.
13.12.2019 Yaşam
Ne yaptın Mine Tugay! O paylaşımı...
Ne yaptın Mine Tugay! O paylaşımı... 'Zalim İstanbul' adlı dizide Şeniz karakterinde izlediğimiz oyuncu Mine Tugay, Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımla ne kadar esnek bir fiziğe sahip olduğunu gözler önüne serdi.
11.12.2019 Magazin
Ceren Özdemir'in katili Özgür Arduç intihar girişiminde bulundu
Ceren Özdemir'in katili Özgür Arduç intihar girişiminde bulundu Ordu'da üniversite öğrencisi Ceren Özdemir öldüren Özgür Arduç'un Van'daki cezaevinde bileklerini keserek intihar girişiminde bulunduğu ifade edildi.
9.12.2019 Yaşam
İnsan öldürme hastalığı olan 'Amok Sendromu'nun tedavisi var mı?
İnsan öldürme hastalığı olan 'Amok Sendromu'nun tedavisi var mı? Balerin Ceren Özdemir'i bıçaklayarak öldüren katil Özgür Arduç'un ifadesinde hiç tanımadığı, güçsüz gördüğü kadınları ve çocukları kendine 'av' olarak hedef seçip öldürmek istemesini değerlendiren Psikiyatrist Psikoterapist Onur Okan Demirci, katilin ruh halini 'Amok Sendromu' olarak tanımladı. Demirci, "Amok rahatsızlığı yaşayan kişilerin bir kısmı, nedensiz bir öfke veya saldırgan bir tavırla insanları öldürme eylemine girer ve bunu soğukkanlı şekilde gerçekleştirerek herhangi bir pişmanlık ibaresinde bulunmazlar" dedi.
7.12.2019 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Balerin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki balerin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.