Bakan Işık

Bakan Işık

Son dakika bakan ışık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bakan ışık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bakan ışık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bakan Işık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bakan ışık gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.198 bakan ışık haberi bulunmuştur. Tüm bakan ışık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fikri Işık'tan bedelli askerlik açıklaması
Fikri Işık'tan bedelli askerlik açıklaması Başbakan Binali Yıldırım'ın bedelli askerlik açıklamasıyla ilgili konuşan Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, “Başbakanımız, bu konuya müspet bakıyorum dedikten sonra hükümetimiz mutlaka bu konuyu değerlendirecektir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın riyasetinde alınacak karar hepimiz için geçerli karar olacaktır” dedi.
28.04.2018 Siyaset
Bakan Fikri Işık'tan Menbiç harekatı açıklaması
Bakan Fikri Işık'tan Menbiç harekatı açıklaması Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, "ABD sözünde durursa Menbiç harekatına gerek kalmayabilir." dedi.
26.03.2018 Gündem
Bakan Işık'tan 'Arakan' açıklaması: 'BM sessiz kalırsa...'
Bakan Işık'tan 'Arakan' açıklaması: 'BM sessiz kalırsa...' Arakan'daki zulüm hakkında konuşan Bakan Işık, "BM binlerce insanın hayatını kaybettiği bir zulüm karşısında sessiz kalamaz. Kalırsa işte zaten yerlerde sürünen itibarı ve meşruiyeti hepten ortadan kalkar" dedi.
2.09.2017 Siyaset
Türk astronotlar burada yetişecek!
Türk astronotlar burada yetişecek! Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO) Gökmen Projesi kapsamında Avrupa’nın en iyi dünyada ise ilk 5 uzay ve havacılık merkezinden birisi olacak Gökmen Uzay Havacılık ve Eğitim Merkezi’nin (GUHEM) temeli Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın da katıldığı törenle atıldı. 13 bin metrekarelik alanda dikkat çeken bir mimariye sahip olacak GUHEM, Türkiye’nin uzay temalı ilk eğitim merkezi olacak.
22.08.2017 Ekonomi
Tören mangası komutanına uyarı cezası
Tören mangası komutanına uyarı cezası CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun referandum kampanyası sırasında Bandırma 6’ncı Ana Jet Üssü Komutanlığı’nda askeri törenle karşılanması ile ilgili soruşturma tamamlandı. Törenle karşılama ‘kusur’ sayıldı, Üs komutanına uyarı cezası verildi.
29.09.2021 Gündem
Bakan Işık: 6 kişilik komisyon açığa alındı
Bakan Işık: 6 kişilik komisyon açığa alındı Milli Savunma Bakanı Işık, Manisa'da askerlerin zehirlenmesiyle ilgili 6 kişilik Gıda Kontrol Komisyonu'nun açığa alındığını bildirdi.
29.09.2021 Gündem
Bakan Işık, Katar Savunma Bakanı Attiyah ile görüştü
Bakan Işık, Katar Savunma Bakanı Attiyah ile görüştü Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Katar Savunma Bakanı Halid Bin Muhammed Al Attiyah ile makamında görüştü.
30.06.2017 Dünya
Işık, NATO'da ikili görüşmeler gerçekleştirdi ve niyet mektubu imzaladı
Işık, NATO'da ikili görüşmeler gerçekleştirdi ve niyet mektubu imzaladı Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, NATO Savunma Bakanları Toplantısı sırasında mevkidaşlarıyla ikili görüşmeler gerçekleştirdi. Işık, Türkiye'yi temsil ettiği NATO Savunma Bakanları Toplantısı'nda iki niyet mektubunu imzaladı.
29.06.2017 Siyaset
Karargahta YAŞ mesaisi başladı
Karargahta YAŞ mesaisi başladı Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında gerçekleştirilmesi planlanan Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısı öncesinde Genelkurmay Başkanlığı, Milli Savunma Bakanlığı ve kuvvet komutanlıklarında hazırlıklar başladı.
29.09.2021 Gündem
O silahlar ABD’yle beraber toplanabilir!
O silahlar ABD’yle beraber toplanabilir! “PYD’den silahları alacağız” diyen ABD’li bakanla görüşecek olan Bakan Işık, “Silahların toplanmasına yönelik birlikte bir mekanizma oluşturabilir miyiz, ona da bakacağız” dedi
29.09.2021 Gündem
Şevki Güvenç görevden alındı
Şevki Güvenç görevden alındı Zehirlenen vakalarının yaşandığı birlikte son dakika gelişmesi yaşandı. Tugay Komutanı Albay Şevki Güvenç görevinden alındı. Albay Güvenç EDOK komutanlığına çekildi.
29.09.2021 Gündem
Bakan Işık'tan flaş bedelli askerlik açıklaması
Bakan Işık'tan flaş bedelli askerlik açıklaması Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'tan bedelli askerlik açıklaması geldi. Bakan Işık, "Terörle mücadele sürerken konuşulması doğru değil" dedi.
29.09.2021 Gündem
Savunma Bakanı'ndan zehirlenen askerlerle ilgili yeni açıklama
Savunma Bakanı'ndan zehirlenen askerlerle ilgili yeni açıklama Milli Savunma Bakanı Işık zehirlenen askerlerle ilgili, "Hiçbir ihtimali dışlamadan her türlü ihtimalin üzerine gidiyoruz." dedi.
29.09.2021 Gündem
ABD Savunma Bakanı Mattis, Işık ile görüşecek
ABD Savunma Bakanı Mattis, Işık ile görüşecek ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Joseph Dunford, ABD Savunma Bakanı Jim Mattis’in önümüzdeki hafta Avrupa’da Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ile görüşeceğini ve Mattis’in geçen perşembe günü de Işık’a PYD/PKK’ya sağlanan silahlarla ilgili detaylı bir mektup yolladığını açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Milli Savunma Bakanı Işık: Üç ay içinde tüm helikopterlerde...
Milli Savunma Bakanı Işık: Üç ay içinde tüm helikopterlerde... Milli Savunma Bakanı Işık,"Harita Genel Komutanlığımızın işlediği bütün yükseltileri, maniaları, elektrik hatlarını tablet bilgisayarlara aktaracağız ve bunu portatif olarak GPS de takıp helikopterlere hemen vereceğiz. En geç üç ay içinde tüm helikopterlerimizde pasif helikopter engel tanıma sistemi hazır olacak" dedi. bakan Işık, "Bir kanun değişikliği yapmayı hedefliyoruz. Yükselti yapan her kurum bunu Harita Genel Komutanlığına belli süre içerisinde bildirmek zorunda olacak. Harita Genel Komutanlığı da bildirilen her yükseltiyi hemen kendi sistemine işleyecek ve bunları helikopterlere hemen aktaracak" ifadelerini kullandı.
29.09.2021 Gündem
Bir ayda 4’üncü zehirlenme
Bir ayda 4’üncü zehirlenme Manisa’da 1’inci Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı’nda bir ayda dördüncü kez yaşanan vakada zehirlenen asker sayısı 731’e çıktı. Karavanadaki hindi etinde salmonella bakterisi tespit edilirken, yemek şirketinin ihalesi feshedildi
29.09.2021 Gündem
"Yemek yemediği halde etkilenen askerimiz var"
"Yemek yemediği halde etkilenen askerimiz var" Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Manisa 1'inci Er Eğitim Tugayı'ndaki zehirlenme vakalarıyla ilgili "Yemek yiyen 5 bin 470 askerimizden 617'sinin etkilendiği ve bunlardan da 372 askerimizin hastanelere veya kışlanın revirine sevk edildiğini biliyoruz. Şu an itibarıyla, dün akşamki olaydan dolayı hayati tehlikesi olan hiçbir askerimiz yok. İşin ilginç yanı şu. Hiç yemek yemediği halde etkilenen askerimiz var, sadece çorba ve cacık yediği halde etkilenen askerimiz var, bunun yanında, çorba, tavuk eti, pilav, cacık ve tatlı yediği hâlde etkilenen askerimiz de var. Sadece olayı bir yemekten dolayı zehirlenme vakası olarak değerlendirmiyoruz, bunu da içinde barındıran ama tüm ihtimalleri de hesaba katan bir çalışmayı yürütüyoruz" dedi.
29.09.2021 Gündem
Manisa'da yüzlerce askerde gıda zehirlenmesi!
Manisa'da yüzlerce askerde gıda zehirlenmesi! Manisa'da 1'inci Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı Albay Arif Seyhun Kışlası'nda 590 asker, akşam yemeğinin ardından gıda zehirlenmesi yaşadı. 72 asker halen hastanede tedavi altında. Olayla alakalı Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı sabah saatlerinde açıklama yaptı. Savcılık, 21 kişinin gözaltına alındığını ve 731 askerin etkilendiğini açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Bakan Işık: 2 yılda 10 bin 657 terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Işık: 2 yılda 10 bin 657 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanı Işık, "Yaklaşık iki yıllık zaman içerisinde etkisiz hale getirilen terörist sayısı 10 bin 657. Bu önemli bir başarıdır. Artık terör örgütü hamdolsun eylem yapamaz hale gelmiştir" dedi.
29.09.2021 Gündem
Bakan Işık: Aynı ilgi Şenay öğretmene gösterilmedi
Bakan Işık: Aynı ilgi Şenay öğretmene gösterilmedi Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, "Bizi üzen bir konuyu vurgulamak istiyorum, 'kırmızı fularlı kız' diye Rakka'da öldürülen kişiye gösterilen o aşırı ilgi, övgü dün Batman'da şehit olan 7 aylık öğretmen Şenay Aybüke Yalçın kardeşimiz için gösterilmedi." dedi.
29.09.2021 Gündem
Milli muharip uçağın motoru da yerli olacak
Milli muharip uçağın motoru da yerli olacak Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, milli muharip uçağının motorunun yerli olacağını açıkladı. Bakan Işık, başlatılan TF-X projesinde, uçağın en kritik parçalarından olan motor kısmının da Türk mühendislerince üretilmesi için gayret gösterdiklerini söyledi.
29.09.2021 Gündem
Alman Parlamentosu çekilmeyi onayladı
Alman Parlamentosu çekilmeyi onayladı İncirlik anlaşmazlığı dün Alman Bakanlar Kurulu’nda ele alındı. Bakanlar Kurulu, askerlerin İncirlik’ten çekilmesi konusunda karar aldı
29.09.2021 Gündem
Almanya savunma bakanı, Bakan Işık ile görüştü
Almanya savunma bakanı, Bakan Işık ile görüştü Almanya Savunma Bakanı, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ile telefonda görüştü. Görüşmede İncirlik krizi ele alındı.
29.09.2021 Gündem
Bakan Işık'tan gazilere müjde
Bakan Işık'tan gazilere müjde Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Sosyal Güvenlik Kurumunun Sağlık Uygulama Tebliği'nde gazilerin faydalandığı fiyat listesinde düzenleme yapılarak ödenen ilave ücretlerin kaldırıldığını bildirdi.
7.06.2017 Ekonomi
Birçok ilde konserler iptal edildi, festival ertelendi
Birçok ilde konserler iptal edildi, festival ertelendi Mersin ve Giresun başta olmak üzere birçok ilde, Şırnak'ta dün yaşanan acı olaydan dolayı etkinlikler iptal edildi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bakan Işık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bakan ışık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.