Fikri Işık

Fikri Işık

Son dakika fikri ışık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fikri ışık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fikri ışık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fikri Işık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fikri ışık gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.050 fikri ışık haberi bulunmuştur. Tüm fikri ışık haberleri aşağıda listelenmiştir.
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem
Türk askerinin Mali ve Orta Afrika'daki görev süresi uzatıldı!
Türk askerinin Mali ve Orta Afrika'daki görev süresi uzatıldı! Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK), Birleşmiş Milletlerin (BM) Mali ve Orta Afrika Cumhuriyeti'nde icra ettiği harekat ve misyonlara katılımına ilişkin verilen yetkinin bir yıl daha uzatılmasıyla ilgili Cumhurbaşkanlığı tezkeresi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi.
19.10.2021 Gündem
Ünlü iş adamı Muzaffer Altıntaş hayatını kaybetti
Ünlü iş adamı Muzaffer Altıntaş hayatını kaybetti Eski Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın, ilk üretilen yerli otomobili 5 milyona sattıklarını söylediği Gebzeli iş adamı Muzaffer Altıntaş, korona virüse yenildi. 1974 model Vosvos ile gezen Altıntaş bugün son yolculuğuna uğurlanacak.
31.12.2020 Yaşam
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar....
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar.... FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedeflediği darbe girişiminin üzerinden 4 yıl geçti. Demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedefleyen ve bu sinsi emellerini 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde 251 kişiyi şehit ederek gerçekleştirmek isteyen FETÖ'nün hain planında olayların merkez üssü Ankara oldu. Peki, 15 Temmuz darbe girişimi ne zaman, saat kaçta oldu?
15.07.2020 Gündem
YÖK Başkanı Saraç duyurdu! Öğretim üyelerine müjde...
YÖK Başkanı Saraç duyurdu! Öğretim üyelerine müjde... Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, YÖK bünyesinde kurulan Üniversite-Sanayi İşbirliği (ÜSİ) Komisyonu'nun imza attığı verimli çalışmalarıyla bu alan için öngörülen tüm mekanizmaların sağlıklı yürümesini sağlayacak can suyu niteliğindeki kararların tüm ilgili kurum ve kuruluşlara iletilerek takip edildiğini bildirdi.
30.11.2019 Eğitim
Şehit astsubay Tantürk son yolculuğuna uğurlandı
Şehit astsubay Tantürk son yolculuğuna uğurlandı Irak'ın kuzeyinde, PKK'lı teröristlerce önceden yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Piyade Astsubay Üstçavuş Volkan Tantürk'ün cenazesi, Kocaeli'de toprağa verildi.
24.09.2019 Gündem
15 Temmuz'un 3. yıldönümü! Saat saat milli birlik destanı...
15 Temmuz'un 3. yıldönümü! Saat saat milli birlik destanı... FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedeflediği darbe girişiminin üzerinden 3 yıl geçti. 15 Temmuz'da 251 kişi şehit oldu 2 bin 196 gazimiz var. İşte saat saat o gün yaşananlar...
15.07.2019 Gündem
Türkiye'nin en karanlık ve kanlı gecesinde yaşananlar
Türkiye'nin en karanlık ve kanlı gecesinde yaşananlar Devletin tüm kılcal damarlarına sinsice sızan Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz akşamı devletin silahlarını millete doğrultmasının üzerinden 3 yıl geçti.
13.07.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin Kocaeli belediye başkan adaylarını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin Kocaeli belediye başkan adaylarını açıkladı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, düzenlenen törenle AK Parti'nin Kocaeli belediye başkan adaylarını açıkladı. Toplantıda yaptığı konuşmada ekonomiye ilişkin verileri de paylaşan Erdoğan, "Dün açıklanan cari işlemler açığı, son 20 ayın en düşük seviyesine geriledi. Bu bir müjdedir" ifadesini kullandı.
12.01.2019 Siyaset
Meclis Başkanı Binali Yıldırım müjdeyi verdi
Meclis Başkanı Binali Yıldırım müjdeyi verdi TBMM Başkanı Binali Yıldırım ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sakarya'da Toçoğlu ve Topaca Ailesi'nin düğününde nikah şahidi oldu. Yıldırım, düğünde 6'ncı kez dede olduğunun müjdesini vererek, "Buraya yeni dede olmuş şahit olarak geldim. Bir torunumuz dünyaya geldi" dedi
22.07.2018 Gündem
Yeni kabinede yer almayan isimler kimler
Yeni kabinede yer almayan isimler kimler Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yönetim sisteminin ilk kabinesini açıkladı. Kabinede 16 Bakan ve 1 Cumhurbaşkanı yardımcısı yer alırken önceki kabinede yer alan 23 isme ise yer verilmedi. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle birlikte 26 olan bakanlık sayısı 16'ya inmişti.
10.07.2018 Gündem
Meclisin ekonomi vitrini şekillendi
Meclisin ekonomi vitrini şekillendi Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimi ile siyasette yeni bir dönem başlarken, iktisatçı birçok siyasetçi de milletvekili olmayı başardı.
25.06.2018 Ekonomi
3,5 saat sürüyordu! Şimdi...
3,5 saat sürüyordu! Şimdi... Kış aylarında kar ve sisi eksik olmayan Ilgaz Dağı, giriş ve çıkışları "köpek balığı ağzı" şeklinde projelendirilen 15 Temmuz İstiklal Tüneli sayesinde sürücülerin korkulu rüyası olmaktan çıktı. Daha önce aşılması saatler süren Ilgaz Dağı, tünel sayesinde dakikalar içinde geçilebiliyor.
15.06.2018 Ekonomi
Süleyman Şah türbesinin taşınmasıyla ilgili yeni açıklama
Süleyman Şah türbesinin taşınmasıyla ilgili yeni açıklama Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, "Şartlar oluştuğunda Süleyman Şah türbesi taşınacaktır." dedi.
7.06.2018 Siyaset
İşte AK Parti milletvekili aday listesi
İşte AK Parti milletvekili aday listesi Ak Parti'de 24 Haziran seçimlerinde milletvekili adayı olacakların isimleri belirlendi. AK Parti'nin 24 Haziran seçimi için YSK'ya sunduğu 600 kişilik milletvekili aday listesinde 167 isim tekrar yer buldu. Adayların 126'sı kadınlardan oluşurken en genç aday 18 yaşındaki Kocaeli 11. sıra adayı Elif Nur Bayram, en yaşlı aday ise 70 yaşındaki Mardin 4. sıra adayı Ahmet Munip Yıldızoğlu oldu. Öte yandan 65. Hükümet'te görev alan Başbakan Yardımcısı Şimşek, AB Bakanı Çelik, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, Ekonomi Bakanı Zeybekci, Maliye Bakanı Ağbal listede yer almadı.
21.05.2018 Siyaset
Almanya'nın dev şirketi artık Türkiye`de!
Almanya'nın dev şirketi artık Türkiye`de! Alman devi Thyssenkrupp Asansör’ün Türkiye’deki ilk üretim tesisi 20 milyon euro yatırımla hizmete girdi. Geçtiğimiz yıl dünya genelinde 7.7 milyar euro ciro yapan şirketin bünyesinde 50 bini aşkın çalışan bulunuyor.
8.05.2018 Ekonomi
Alman devi Türkiye'de fabrika açacak!
Alman devi Türkiye'de fabrika açacak! ThyssenKrupp yürüyen merdiven fabrikasını hizmete alacak.
7.05.2018 Ekonomi
Bedellide yeni umut
Bedellide yeni umut Bir süredir gündemde olan bedelli askerlik talebinin, 24 Nisan’daki Ak Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu’nda konuşulduğu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da erken seçimle birlikte bedelli beklentisinin arttığı yönündeki sözler üzerine “Seçim ortamında böyle bir gündemi doğru bulmam” yanıtını verdiği medyaya yansımıştı.
29.04.2018 Gündem
Hükümet ve AK Parti'den Gül'e ilk yanıt
Hükümet ve AK Parti'den Gül'e ilk yanıt 11. Cumhurbaşkanı Gül'ün 'Adaylığımla ilgili bir süreç artık söz konusu değildir' açıklamasının ardından hükümet ve AK Parti'den ilk yanıt geldi. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ile AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Gül'ün açıklamalarının ardından sosyal medyada paylaşımda bulundu.
28.04.2018 Siyaset
Fikri Işık'tan bedelli askerlik açıklaması
Fikri Işık'tan bedelli askerlik açıklaması Başbakan Binali Yıldırım'ın bedelli askerlik açıklamasıyla ilgili konuşan Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, “Başbakanımız, bu konuya müspet bakıyorum dedikten sonra hükümetimiz mutlaka bu konuyu değerlendirecektir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın riyasetinde alınacak karar hepimiz için geçerli karar olacaktır” dedi.
28.04.2018 Siyaset
Dördü bakan 22 isim üç dönem potasında
Dördü bakan 22 isim üç dönem potasında AK Parti’de erken seçim kararıyla birlikte adaylık heyecanı da başladı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, mevcut parti grubunda önemli ölçüde değişikliğe gideceği kulislerde dillendirilirken, AK Parti’de üç dönem potasına giren dördü bakan 22 ismin akıbetine ise Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) karar verecek.
20.04.2018 Siyaset
Katliamda FETÖ izi
Katliamda FETÖ izi Üniversite katliamının faili Volkan Bayar ile eski eşinin, soruları FETÖ’ce çalınan 2006 ALES’te ‘üstün başarılı’ olduğu ortaya çıktı. İngilizce’de düşük puan almalarına rağmen de ABD’de yüksek lisans yapmaya yollandılar.
7.04.2018 Gündem
Teröristler Süleyman Şah Türbesi'nin taşınmasını önlemek için...
Teröristler Süleyman Şah Türbesi'nin taşınmasını önlemek için... PKK/PYD-YPG Süleyman Şah kabrinin eski yerine taşınmasını önlemek için Karakozak köyüne kadar uzanan ve 25 km’yi bulan tünel ve hendekler kazdı.
6.04.2018 Dünya
"Terörle mücadele tarihinin en başarılı operasyonları yapılıyor"
"Terörle mücadele tarihinin en başarılı operasyonları yapılıyor" Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, "35 yıllık terörle mücadele tarihinin en başarılı operasyonları yapılıyor. Dağda elinde silahla gezen terörist var olduğu sürece bu mücadeleyi sürdüreceğiz." dedi.
5.04.2018 Siyaset
Süleyman Şah türbesi eski yerine taşınıyor!
Süleyman Şah türbesi eski yerine taşınıyor! Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, DEAŞ tehdidi nedeniyle 3 yıl önce taşınan Süleyman Şah türbesinin eski yerine götürüleceğini açıkladı. Bölge, Türkiye’nin Suriye dışındaki tek tapulu toprağıydı
2.04.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fikri Işık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fikri ışık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.