Bahşiş

Bahşiş

Son dakika bahşiş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bahşiş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bahşiş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bahşiş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bahşiş gelişmeleri de dahil olmak üzere 404 bahşiş haberi bulunmuştur. Tüm bahşiş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adanalı Örümcek Adam davul çalarak vatandaşları sahura kaldırdı! Gören şaşkına döndü
Adanalı Örümcek Adam davul çalarak vatandaşları sahura kaldırdı! Gören şaşkına döndü Adana'da 'Örümcek Adam' kostümü giyen bir kişi davul çalarak sahurda vatandaşları kaldırdı. Sahurda davul sesine uyanıp Örümcek Adam'ı gören vatandaşlar şaşkınlık yaşadı.
9.04.2024 Adana
Kasadaki paraları çaldıktan sonra dükkan ortasına tuvaletini yaptı
Kasadaki paraları çaldıktan sonra dükkan ortasına tuvaletini yaptı Ankara’da gece camını kırarak girdiği restoranın kasasındaki ve bahşiş kutusundaki paraları çalan şahıs, dükkana tuvaletini yaptı. Mide bulandıran olay güvenlik kamerasına yansıdı.
27.03.2024 Gündem
Kasadaki paraları çaldıktan sonra dükkan ortasına tuvaletini yaptı
Kasadaki paraları çaldıktan sonra dükkan ortasına tuvaletini yaptı Ankara’da gece camını kırarak girdiği restoranın kasasındaki ve bahşiş kutusundaki paraları çalan şahıs, dükkana tuvaletini yaptı. Mide bulandıran olay güvenlik kamerasına yansıdı.
27.03.2024 Vatan TV
Ramazan davulcusu saat kaçta gelir 2024, Ramazan’da davulcu olacak mı? Ramazan davulcusu yasak mı 2024?
Ramazan davulcusu saat kaçta gelir 2024, Ramazan’da davulcu olacak mı? Ramazan davulcusu yasak mı 2024? Ramazan ayının başlaması ile birlikte ilk sahur gecesi geride kaldı. Davul sesini duymayan vatandaşlar Ramazan davulcusu saat kaçta gelir 2024, Ramazan davulcusu yasak mı 2024? Gibi sorulara yanıt aramaya başladı.
11.03.2024 Gündem
10 yılda 100 milyon yolculuk
10 yılda 100 milyon yolculuk Dijital taksi çağırma platformu BiTaksi, platform üzerinden 10 yılda 100 milyondan fazla yolculuk gerçekleştirildiğini ve 10 milyondan fazla kayıtlı yolcuya ulaşıldığını duyurdu.
5.01.2024 Otomobil
Atiye ne demek? Atiye isminin anlamı
Atiye ne demek? Atiye isminin anlamı Atiye kelimesi zaman zaman gündeme geliyor. Peki, Atiye ne demek, ne anlama geliyor?
27.10.2023 Gündem
Kapak açılmıyor! 'Kapsül açılmıyor başkanım!'
Kapak açılmıyor! 'Kapsül açılmıyor başkanım!' Bir süredir NASA'nın antik asteroit Bennu'dan topladığı parçaların içeriği ve bu parçalar üzerinde yapılacak incelemeler konuşulmakta. Son olarak NASA, parçalarda yaşamın iki temel bileşeni olan karbon ve suyu tespit etmişti. OSIRIS-REx isimli uzay aracının Dünya'ya başarıyla getirdiği kapsül, asteroit parçalarını korumakta.
26.10.2023 Bilim ve Teknoloji
Korsan taksiciden trajikomik sözler: Bugün yok, polis beni yakaladı, yapacak bir şey yok
Korsan taksiciden trajikomik sözler: Bugün yok, polis beni yakaladı, yapacak bir şey yok Antalya’nın Manavgat ilçesinde korsan turist taşımacılığı yapıldığı ihbarı harekete geçen ekipler, korsan taşımacılık yaptığı belirlenen ve içerisinde 2 kadın turist bulunan araç 15 günlüğüne trafikten men edilirken, araç sürücüsü ve araç sahibine 8 bin 192 TL para cezası kesildi. Araca binmekte ısrar eden bir turist ile Türkçe anlaşmaya çalışan araç sürücüsü “Bugün yok. Polis beni yakaladı. Yapacak bir şey yok” diye konuşurken, polisin kendisini yakaladığını anlatabilmek için ellerini kelepçelenmiş gibi gösterdiği görüldü.
28.09.2023 Yaşam
Taksilerde 'kısa mesafe' karmaşası! Talep edilen ücrete dikkat
Taksilerde 'kısa mesafe' karmaşası! Talep edilen ücrete dikkat İstanbul'da bazı taksicilerin kısa mesafe ücreti olarak 75 lira istediği görüntüler vatandaşın da kafasını karıştırdı. Henüz kesinleşmeyen ve 40 lira olarak devam eden indibindi ücretiyle ilgili İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, "İndibindiye büyükşehir belediyesi yüzde 75 oranında zam teklifi yaptı. Yüzde 75 oranında zam teklifiyle beraber indibindi belediyenin teklifi 70 lira oluyor. Biz de 80 lira teklif ediyoruz" dedi. Vatandaşın birçoğu güncel ücretin 75 lira olduğunu düşünürken, taksiciler de yarın gerçekleşecek UKOME toplantısından umutlu.
26.07.2023 Ekonomi
İbrahim Tatlıses ile torunu davalık oldu! 'O kirayı ben bahşiş veririm'
İbrahim Tatlıses ile torunu davalık oldu! 'O kirayı ben bahşiş veririm' İbrahim Tatlıses ve torunu arasında sular durulmuyor. Tatlıses, dairesinde oturan torununu çıkarmak için açtığı dava hakkında konuştu. Oğlu ve torununun “akli melekelerinin yerinde olmadığı” iddiasını hazmedemediğini söyleyen sanatçı, “Ben oradaki kirayı bahşiş veriyorum normalde” dedi.
27.05.2023 Magazin
Trafikte maganda dehşeti! Otomobilin aynasını ve camını kırdı
Trafikte maganda dehşeti! Otomobilin aynasını ve camını kırdı Haliç Köprüsü'nde başlayan yol verme tartışması Vatan Caddesi'ne kadar devam etti. Kendisine yol vermeyen sürücünün önünü kesen maganda küfürler yağdırarak otomobilin camını ve aynalarını kırdı. O anlar sürücü tarafından cep telefonu ile saniye saniye kaydedildi.
25.04.2023 Yaşam
Düğün konvoyunun önünü kestiler, iskambil oynayıp bahşiş aldılar
Düğün konvoyunun önünü kestiler, iskambil oynayıp bahşiş aldılar Rize’de 4 arkadaş düğün konvoyunun önünü kesme amaçlı iskambil oynayarak damattan bahşiş aldı.
25.04.2023 Yaşam
YSK'dan seçimlerle ilgili yeni uygulama: Hangi aday ne kadar imza topladı?
YSK'dan seçimlerle ilgili yeni uygulama: Hangi aday ne kadar imza topladı? YSK Başkanı Ahmet Yener, "Bugün itibariyle il ve ilçe bazında anlık olarak hangi adaya ne kadar imza verildiğinin takibi mümkündür. Şeffaf bir ortam yaratmak amacıyla süreç takip edilebilir" dedi.
22.03.2023 Gündem
Kimliği olmayan davulcular dikkat! Davul çalamayacak ve bahşiş toplayamayacaklar
Kimliği olmayan davulcular dikkat! Davul çalamayacak ve bahşiş toplayamayacaklar Kocaeli’nin İzmit ilçesinde Ramazan boyunca vatandaşları sahura kaldıracak 51 davulcuya özel kimlik belgeleri verildi. Kimliği olmayanların hem davul çalamayacağı hem de bahşiş toplayamayacağı belirtildi.
22.03.2023 Gündem
Ramazan ayı manileri (kısa, uzun, komik)! Ramazan ayında söylenen maniler nelerdir? İşte Ramazan ayı ile ilgili güzel maniler
Ramazan ayı manileri (kısa, uzun, komik)! Ramazan ayında söylenen maniler nelerdir? İşte Ramazan ayı ile ilgili güzel maniler Sokaklara neşe salan davulcuların söylediği maniler ramazan ayının vazgeçilmez unsurları arasında yer alıyor. Ramazan ayında eski bir gelenek olan ramazan davulculuğunu devam ettirmek kültürün bir öğesi olarak öne çıkmaktadır. Ramazan ayında söylenen bazı manileri derledik. İşte kısa ve en güzel Ramazan manileri!
21.03.2023 Ramazan
Sahte altınla alışveriş yaptılar, 100 lira bahşiş bıraktılar
Sahte altınla alışveriş yaptılar, 100 lira bahşiş bıraktılar Beyoğlu'nda, tekel bayiinde sahte çeyrek altınla alışveriş yapan 2 kişi, 100 lira da bahşiş bırakıp, 700 lira para üstü aldıktan sonra kayıplara karıştı. Kasadaki kadını, hafta sonu kuyumcuların kapalı olması nedeniyle altını bozduramadıkları yalanıyla kandıran dolandırıcıların alışveriş yaptığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. 
19.02.2023 Yaşam
Düğünlerde adetten olan durum ile ilgili önemli uyarı: Nitelikli yağma suçu
Düğünlerde adetten olan durum ile ilgili önemli uyarı: Nitelikli yağma suçu Düğünlerde gelenek olan durum hakkında Avukat Emir Akpınar'dan önemli açıklama. Trafikte sıkça karşılaşılan düğün konvoyunun önünü keserek bahşiş istenmesinin örf ve adet hukuku çerçevesinde olduğunu ancak şahısların eylemi devam ettirdiği taktirde nitelikli yağma suçunun oluşabileceğini söyledi.
5.02.2023 Gündem
Eren Abluka Sonbahar-Kış-24 Operasyonu başlatıldı
Eren Abluka Sonbahar-Kış-24 Operasyonu başlatıldı İçişleri Bakanlığınca Diyarbakır’da 645 Personelin Katılımıyla Büyük Çaplı “Eren Abluka Sonbahar-Kış-24 (Diyarbakır/Lice-Arıklı) Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Bahşiş” Operasyonu başlatıldı. Operasyonun ilk gününde tespit edilen sığınakta 1 adet havan mühimmatı İle 144 kilogram toz esrar ele geçirildi.
22.01.2023 Gündem
Müşteriden kaçan taksici! 1-2 dakika içinde ortadan kayboldu, yolcu hayatının şokunu yaşadı
Müşteriden kaçan taksici! 1-2 dakika içinde ortadan kayboldu, yolcu hayatının şokunu yaşadı Sarı taksilerle ilgili şikayetler devam ederken, İstanbul’da yaşanan son olay bu kadar olmaz dedirtti. Bursa’ya hareket edecek otobüsüne yetişmek üzere taksi çağıran Ö.A., hayatının şokunu yaşadı. Olayla ilgili konuşan bir taksi esnafı ise bu tip vakaların defalarca yaşandığını, böyle olaylar yüzünden tüm taksi camiasının zan altında kaldığını söyledi.
19.01.2023 Yaşam
Yeni yıla saatler kala İstiklal Caddesi ve Taksim'e akın ettiler
Yeni yıla saatler kala İstiklal Caddesi ve Taksim'e akın ettiler İstanbul'da yılbaşı yoğunluğu Taksim İstiklal Caddesi’nde oluştu. Polis, İstiklal Caddesi ve çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Yılbaşı alışverişi denilince akla ilk gelen Eminönü'nde alışverişi son ana bırakanlar büyük yoğunluk oluşturdu. Yılbaşı gecesini evde geçirmek isteyenlerin tercihi ise lokum, kuruyemiş ve sucuk gibi ürünlerden yana oldu.
31.12.2022 Yaşam
Bülent Ersoy'un elbisesi hastanelik etti! Bahşişle gönlünü aldı
Bülent Ersoy'un elbisesi hastanelik etti! Bahşişle gönlünü aldı Bülent Ersoy'un sahne alacağı mekanda giymek için yaptırdığı elbise, terzilerden birini hastanelik etti.
28.11.2022 Magazin
Tarsus Belediyesi hangi parti, Tarsus belediye başkanı kim? 2019 yılında Tarsus seçim sonuçları nasıl çıktı? Tarsus il mi olacak?
Tarsus Belediyesi hangi parti, Tarsus belediye başkanı kim? 2019 yılında Tarsus seçim sonuçları nasıl çıktı? Tarsus il mi olacak? Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100. yıl dönümünde Tarsus'un il olabilmesi için bir mücadele başlattıklarını söyledi. Ayrıca Bozdoğan, belediyeye ait makam aracının plakasını da 82 NK 001 olarak değiştirdi. Söz konusu gelişmenin ardından Tarsus Belediyesi hangi parti, 2019 yılında Tarsus seçim sonuçları nasıl çıktı? Tarsus Belediye başkanı kim? sorularına yanıt aranmaya başlandı.
31.08.2022 Gündem
BES, emekli maaşı, ikramiye, tazminat, maaş hepsini kapsıyor! 1 yıl sınırı var...
BES, emekli maaşı, ikramiye, tazminat, maaş hepsini kapsıyor! 1 yıl sınırı var... Maaş, bahşiş, yevmiye, kıdem tazminatı, ihbar tazminatı, primler, ikramiyeler, emekli maaşları, işsizlik parası, mesai ücreti, yetim aylığı ile ilgili flaş gelişmesi. Nişanlar ve evlilikler bazen istenmeyen şekilde bitebiliyor. Çiftlerin ayrılmaya ya da boşanmaya karar vermesiyle başlayan bu süreçte, nişanda tarafların birbirine verdiği hediyeler, ziynet eşyaları ya da evlilik öncesinde ve sonrasında sahip olunan malların paylaşımı konusunda büyük sorunlar yaşanıyor. Yasaya göre; çiftlerin evlilik süresinde çalışarak aldığı maaş, bahşiş, yevmiye, kıdem tazminatı, ihbar tazminatı, primler, ikramiyeler, emekli maaşları, işsizlik parası, mesai ücreti, yetim aylığı hesaba dahil. Bireysel Emeklilik Sistemi’nden (BES) alınacak toplu ödemeler de mal paylaşımı sırasında dikkate alınıyor. Özetle, bir eşin bütün malları, aksi ispat edilinceye kadar edinilmiş mal kabul ediliyor. Peki yasalar kime, hangi hakları tanıyor? İşte detayları...
25.07.2022 Ekonomi
Yüksek kira artışları nedeniyle tersine göç başladı! Çalışanlar için bu kentler cazibe olmaktan çıktı, fiyatları duyan gidiyor...
Yüksek kira artışları nedeniyle tersine göç başladı! Çalışanlar için bu kentler cazibe olmaktan çıktı, fiyatları duyan gidiyor... Yüksek kira artışlarının etkisi ile rekor düzeye ulaşan enflasyonun büyük şehirler ve kıyı bölgelerde çok daha sert hissedilmesi, tersine göçe yol açtı. Sektör temsilcileri, söz konusu göçü durdurmak için çalışanlara yönelik kira ve lojman gibi desteklerin bir an önce devreye alınması gerektiği vurguluyor. Artan göç, birçok sektörde işçi bulma sorunlarının artmasına sebep oldu. Bu sektörlerin başında ise tekstil ve perakende sektörleri geliyor. Genç ve kadın çalışan oranının oldukça yüksek olduğu söz konusu sektörlerde önümüzdeki dönem bu sıkıntının daha da büyümesinden endişe ediliyor. Artan kiralardan dolayı da eskiden İstanbul’a veya yazlık bölgelere gitmek isteyenler artık buraları tercih etmiyor, çalışanlar için cazibe olmaktan çıkıyor.
25.07.2022 Ekonomi
İş makinesiyle düğün konvoyunun önünü kesip bahşiş aldı
İş makinesiyle düğün konvoyunun önünü kesip bahşiş aldı Çorum’da düğün konvoyunun önünü iş makinesiyle kesen operatörün bahşiş alarak yolu açtığı anlar kamelara yansıdı. 
15.07.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Bahşiş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bahşiş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.