Ayşe Arman

Ayşe Arman

Son dakika Ayşe Arman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ayşe Arman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ayşe Arman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ayşe Arman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ayşe arman gelişmeleri de dahil olmak üzere 278 ayşe arman haberi bulunmuştur. Tüm ayşe arman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aslı İnandık, fenomen anneleri ti'ye aldı! Sosyal medya sallandı...
Aslı İnandık, fenomen anneleri ti'ye aldı! Sosyal medya sallandı... Sosyal medyada canlandırdığı tiplemelerle büyük bir hayran kitlesine ulaşan Aslı İnandık'ın hedefinde bu kez sosyal medya anneleri vardı. Ünlü ismin canlandırdığı tiplemeye yorum yağdı.
16.08.2022 Magazin
Ezgi Mola'ya destek olan Farah Zeynep Abdullah hakkında Musa Orhan'ın avukatından suç duyurusu
Ezgi Mola'ya destek olan Farah Zeynep Abdullah hakkında Musa Orhan'ın avukatından suç duyurusu Son dakika haberi, Batman'da intihar eden İpek Er'in bıraktığı mektupla kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu yazdığı Musa Orhan'a hakaret gerekçesiyle 65 günlük adli para cezasına çarptırılan oyuncu Ezgi Mola'ya destek veren meslektaşı Farah Zeynep Abdullah hakkında da suç duyurusunda bulunuldu.
5.10.2021 Gündem
Koronavirüse yakalanan Haldun Dormen'den müjdeli haber
Koronavirüse yakalanan Haldun Dormen'den müjdeli haber İki hafta önce koronavirüse yakalanan 92 yaşındaki duayen tiyatrocu Haldun Dormen, virüsü yenerek tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan usta oyuncu, kendisini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür etti.
6.12.2020 Magazin
Güler Dormen Yiğit son yolculuğuna uğurlandı
Güler Dormen Yiğit son yolculuğuna uğurlandı Duayen tiyatrocu Haldun Dormen'in kız kardeşi Güler Dormen Yiğit(88), önceki gün geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirmişti. Yiğit, dün düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.
4.08.2020 Magazin
İlkokulda korkunç olay! 25 öğrenciye taciz ve istismar...
İlkokulda korkunç olay! 25 öğrenciye taciz ve istismar... Antalya'nın Kepez ilçesindeki İrenoğulları Şehit Atila Nizam İlkokulu'nda 25 öğrenciye taciz ve istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan öğretmen Mahmut Aydın K. için konulan yayın yasağı kararı kaldırıldı. Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği (UCİM) Başkanı Saadet Özkan, mahkeme heyetinin bu kararla şeffaf yargılamanın önünü açtığını söyledi.
30.09.2019 Gündem
'Kızım, kendini benim için kurban etti'
'Kızım, kendini benim için kurban etti' Babası tarafından annesini yerini söylemedği için öldürülen doktor Gülnur Yozgatlı'nın annesi konuştu. Anne Gülden Yozgatlı "Kızım benim için kendini kurban etti' dedi.
21.07.2019 Yaşam
Vicdanlı erkeklerin çoğalmasının yolu bilinçli anneler
Vicdanlı erkeklerin çoğalmasının yolu bilinçli anneler ‘Oğluma Mektuplar’ tüm umutsuzlukları aşmanın tek yolunun yüreği sevgi dolu, vicdanlı, dürüst ve iyi eğitim almış evlatlar yetiştirmek olduğunun ve en önemlisi bir gün hepimizin öleceğinin altını çiziyor.
4.07.2019 Gündem
Profesörün tecavüzü... Hocanın DNA’sının kızın pantolonunda çıkması cinsel saldırı işareti değil
Profesörün tecavüzü... Hocanın DNA’sının kızın pantolonunda çıkması cinsel saldırı işareti değil Ankara Çayyolu’ndaki bir hayvan hastanesinde veteriner hekim Ç.’ye tecavüz ettiği öne sürülen Prof. Dr. H.B.’nin, görev yaptığı Ankara Üniversitesi’nce açığa alındığı duyuruldu. Prof. Dr. H.B.’nin avukatı Hürriyet gazetesinden Ayşe Arman'a konuştu. İşte o röportaj...
19.06.2019 Gündem
Profesörün tecavüzü
Profesörün tecavüzü Ankara Çayyolu’ndaki bir hayvan hastanesinde veteriner hekim Ç.’ye tecavüz ettiği öne sürülen Prof. Dr. H.B.’nin, görev yaptığı Ankara Üniversitesi’nce açığa alındığı duyuruldu. Tecavüze uğradığı belirtilen Ç.’yi annesinin verdiği ifade de doğruladı. Öte yandan Prof. H.B.’nin üç yıl önce de yabancı bir öğrenciyi taciz ettiği iddiasıyla yargılanmasının devam ettiği öğrenildi.
13.06.2019 Yaşam
Güldenimizi kaybettik
Güldenimizi kaybettik Gazetecilik yılmaz bir neferini, biz canımız, kıdemli muhabirimiz Gülden Aydın’ı kaybettik. Üzgünüz.
19.03.2019 Yaşam
Ünlüler "Geleceğin Güçlü Kadınları"nı yalnız bırakmadı
Ünlüler "Geleceğin Güçlü Kadınları"nı yalnız bırakmadı Kendi alanında başarılı 26 kadın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde DasDas'ta düzenlenen defilede podyuma çıktı.
9.03.2019 Magazin
Tunç Soyer '12 Eylül' tartışmalarına bu yanıtı verdi
Tunç Soyer '12 Eylül' tartışmalarına bu yanıtı verdi CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tunç Soyer, CNN TÜRK'te yayımlanan 40 programında Buket Aydın'ın sorularını yanıtladı.
13.02.2019 Televizyon
Şeyma Subaşı: Hayalimdeki evlilik bu değildi!
Şeyma Subaşı: Hayalimdeki evlilik bu değildi! Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra ilk kez Hürriyet Gazetesinden Ayşe Arman'a konuştu.
27.01.2019 Magazin
Öğretmen, 17 öğrencisine 'karıma da aynısını yapıyorum' diyerek..
Öğretmen, 17 öğrencisine 'karıma da aynısını yapıyorum' diyerek.. Hürriyet yazarı Ayşe Arman korkunç bir istismar olayını köşesine taşıdı. Arman, 50 yaşlarındaki bir ilkokul öğretmeninin 17 kız öğrenciyi tehditle istismar ettiğini yazdı. İşte Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu Başkanı Canan Güllü'nün anlattığı o korkunç ayrıntılar...
9.01.2019 Yaşam
İşte Gülriz Sururi'nin vasiyetinin nedeni
İşte Gülriz Sururi'nin vasiyetinin nedeni Tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybeden Gülriz Sururi, bugün vasiyeti gereği sessiz sedasız toprağa verildi. Ölüm haberi toprağa verildikten sonra duyurulan ünlü sanatçı, 2 yıl önce Hürriyet'ten Ayşe Arman'a verdiği röportajda bu vasiyetinin nedenini anlatmıştı.
1.01.2019 Magazin
Sıla: Lezbiyen olsam çıkar söylerim
Sıla: Lezbiyen olsam çıkar söylerim Ahmet Kural'dan şiddet gören ve konuyla ilgili ilk kez Ayşe Arman'a konuşan Sıla'nın röportajının devamı yayınlandı.
26.12.2018 Magazin
Sıla ilk kez konuştu: Evlenmeyi, çocuk yapmayı konuşurken...
Sıla ilk kez konuştu: Evlenmeyi, çocuk yapmayı konuşurken... Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu ile oyuncu Ahmet Kural arasında yaşanan darp olayı sonrası Sıla ilk kez konuştu. Derin bir kırgınlık hissediyorum diyen Sıla, " biz bu dayak hadisesinden 5 dakika evvel aslında canım cicim’dik. Evlenmeyi, çocuk yapmayı konuşuyorduk. O yüzden ardından olanlar çok kırıcı." dedi.
25.12.2018 Magazin
Ünlü Jinekolog Fecri Sevilen'e bir şok daha: 3. kadın ortaya çıktı
Ünlü Jinekolog Fecri Sevilen'e bir şok daha: 3. kadın ortaya çıktı Ünlü Jinekolog Profesör Doktor Fecri Sevilen'in, İstanbul Nişantaşı’ndaki muayenehanesinde cinsel saldırıya uğradığını ifade eden 3. bir mağdur daha ortaya çıktı. Üçüncü kadın yaşadıklarını Hürriyet'ten Ayşe Arman'a anlattı.
13.12.2018 Gündem
Fecri Sevilen'e bir şok daha! 'İntikam alıyor' dediği kadın konuştu
Fecri Sevilen'e bir şok daha! 'İntikam alıyor' dediği kadın konuştu ‘Nitelikle cinsel saldırı’ suçundan 36 yıl hapsi istenen jinekoloji profesörü Fecri Sevilen’in “Oğlumun flörtüydü, evlenmek istedi onunla. Oğlum istemeyince bu iftirayı attı. Ailemizden intikamını böyle aldı!” dediği kadın yaşadıklarını anlattı.
12.12.2018 Gündem
Son dakika... O doktordan savunma: O hanım benim oğlumun...
Son dakika... O doktordan savunma: O hanım benim oğlumun... İki hastasını cinsel saldırı suçlaması yönelttiği Prof. Fecri Sevilen Hürriyet'ten Ayşe Arman'a konuştu. Sevilen, iddiaların komplo olduğunu ileri sürdü.
8.12.2018 Gündem
Ünlü jinekologun bir kurbanı daha yaşadığı korkunç anları anlattı!
Ünlü jinekologun bir kurbanı daha yaşadığı korkunç anları anlattı! Hastalarına tecavüze kalkışmakla suçlanan 68 yaşındaki ünlü jinekolog Prof. Fecri Sevilen'in cinsel saldırı girişimine maruz kaldığını öne süren 2 kadından biri daha yaşadığı korkunç anları Hürriyet gazetesinden Ayşe Arman'a anlattı.
7.12.2018 Gündem
Jinekoloğun cinsel istismarını böyle anlattı
Jinekoloğun cinsel istismarını böyle anlattı Hastalarına tecavüze kalkışmakla suçlanan 68 yaşındaki ünlü jinekolog Prof. Fecri Sevilen'in kurbanlarından biri yaşadığı olayı Hürriyet Gazetesi'nden Ayşe Arman'a anlattı.
6.12.2018 Yaşam
Takipçisine verdiği cevap şaşırttı
Takipçisine verdiği cevap şaşırttı Her yaptığıyla adından söz ettiren İrem Derici, "İnsanlığa fayda veren bir şey mi yapmış?" diyen takipçisine "Aşk olsun atomu ben parçaladım" cevabıyla olay oldu.
19.11.2018 Magazin
Canan Karatay: Konuşsam yer yerinden oynayacak
Canan Karatay: Konuşsam yer yerinden oynayacak İç Hastalıkları ve kardiyoloji uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, meslekten men edildiği yolundaki iddiaları yalanladı. Hukuk sürecinin devam ettiğini belirten Karatay, "Millet benim devrim yaptığımı görüyor. Bunu ben söylemiyorum, herkes söylüyor. "Hastalar, artık doktorları sorguluyor. Mesele bu. İktidarlarını sarstım. Konuşsam, yer yerinden oynayacak" dedi.
9.08.2018 Sağlık
Muharrem İnce'den Kılıçdaroğlu tepkisi: Açıklamalarını beğenmedim
Muharrem İnce'den Kılıçdaroğlu tepkisi: Açıklamalarını beğenmedim CHP'nin cumhurbaşkanı adayı olarak 24 Haziran seçimlerinde yüzde 30 oy alan Muharrem İnce, günler sonra ilk kez röportaj verdi. Hürriyet Gazetesi'nden Ayşe Arman'ın sorularını yanıtlayan İnce, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun son açıklamlarını beğenmediğini belirtirken, cumhurbaşkanı adaylığı ve genel başkanlık için çarpıcı ifadeler kullandı.
1.07.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Ayşe Arman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ayşe arman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.