Haldun Dormen

Haldun Dormen

Son dakika Haldun Dormen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Haldun Dormen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Haldun Dormen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Haldun Dormen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan haldun dormen gelişmeleri de dahil olmak üzere 277 haldun dormen haberi bulunmuştur. Tüm haldun dormen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Efe Deprem öldü mü? Seksenler Efe Deprem kimdir, neden öldü, nereli?
Efe Deprem öldü mü? Seksenler Efe Deprem kimdir, neden öldü, nereli? Seksenler dizisinde 'Zafer' rolüyle tanınan oyuncu Efe Deprem hayatını kaybetti. Haberin ardından ünlü oyuncunun hayatını merak edilirken, neden öldüğü de araştırılamaya başlandı. Peki, Efe Deprem kimdir, kaç yaşında, nereli? Oyuncu Efe Deprem neden öldü?
6.03.2024 Gündem
Yönetmen senarist Duygu Sağıroğlu son yolculuğuna uğurlandı!
Yönetmen senarist Duygu Sağıroğlu son yolculuğuna uğurlandı! 90 yaşında hayatını kaybeden yönetmen Duygu Sağıroğlu, Levent Camii'nden düzenlenen törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
2.05.2023 Magazin
Cengiz Orhonlu kimdir, nereli, kaç yaşında, annesi kim? O Kız Ozan Cengiz Orhonlu hakkında merak edilenler…
Cengiz Orhonlu kimdir, nereli, kaç yaşında, annesi kim? O Kız Ozan Cengiz Orhonlu hakkında merak edilenler… O Kız dizisinin dizi macerası başlıyor. O Kız'ın dizisinin başrol oyuncularından Ozan karakterine hayat veren Cengiz Orhonlu’nun hayatı ise merak konusu oldu. Kamuran Akkor'un torunu da olan O Kız'ın Ozan'ı Cengiz Orhonlu kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve hangi dizilerde rol aldı?
21.09.2022 Televizyon
Ünlü isimlere apartman görevlisi şoku!
Ünlü isimlere apartman görevlisi şoku! Birçok ünlü ismin yaşadığı Nişantaşı’ndaki tarihi apartman, dizilere konu olacak olayla sarsıldı. Apartman görevlisi binada yaşayanlardan para toplayarak, kayıplara karıştı. Eşi ve çocuğunu bırakan görevli için kayıp ilanı verildi. Apartmanda Haldun Dormen, İlber Ortaylı, Bennu Gerede, Zafer Algöz gibi tanınmış isimler oturuyor.
8.02.2022 Magazin
Nevra Serezli'den 'Sihirli Annem' itirafı! Dudu rolünü oynamak istememiş
Nevra Serezli'den 'Sihirli Annem' itirafı! Dudu rolünü oynamak istememiş Usta sanatçı Nevra Serezli, Hülya Koçyiğit'in sunumuyla TRT 2'de yayınlanan 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. Serezli, 'Sihirli Annem' dizisindeki 'Dudu' karakteriyle ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu.
13.11.2021 Magazin
Sinem Kobal hamile mi? Sinem Kobal kaç yaşında, Sinem Kobal’ın kızı Lalin ne zaman doğdu?
Sinem Kobal hamile mi? Sinem Kobal kaç yaşında, Sinem Kobal’ın kızı Lalin ne zaman doğdu? Sinem Kobal hamile mi? Kenan İmirzalıoğlu ile birlikteliği olan Sinem Kobal'ın ikinci kez hamile olduğu ileri sürüldü. 3 buçuk aylık hamile olduğu iddia edilen Sinem Kobal'ın erkek bebek beklediği de iddialar arasında. Peki, Sinem Kobal kaç yaşında, Sinem Kobal’ın kızı Lalin ne zaman doğdu?
5.11.2021 Gündem
Yosi Mizrahi kimdir? EDHO yeni sezon oyuncusu Yosi Mizrahi kaç yaşında ve nereli?
Yosi Mizrahi kimdir? EDHO yeni sezon oyuncusu Yosi Mizrahi kaç yaşında ve nereli? Ekranların ilgiyle takip edilen dizilerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ile 26 Ekim'de izleyici karşısına çıkıyor. Sevilen dizinin yeni sezonuna yeni oyuncu kadrosuyla başlıyor. Diziye dahil olan yeni isimler de gündemde. EDHO'nun yeni oyuncuları arasında ünlü oyuncu Yosi Mizrahi de bulunuyor. Pek çok kişi de, Yosi Mizrahi kimdir? EDHO yeni sezon oyuncusu Yosi Mizrahi kaç yaşında, nereli ve evli mi? sorularını araştırıyor. İşte Yosi Mizrahi’nin hayatı ve kariyeri...
26.10.2021 Gündem
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ceylan öldü mü? Sanem Çelik'in EDHO kadrodan ayrıldı mı?
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ceylan öldü mü? Sanem Çelik'in EDHO kadrodan ayrıldı mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Ceylan'ını canlandıran Sanem Çelik'in kadrodan ayrılacağı iddia edildi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibinde bulunan Ceylan karakterinin nasıl veda edeceği ise merak ediliyor. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Ceylan ölecek mi?
23.03.2021 Gündem
Gonca Vuslateri'den Şevket Çoruh itirafı!
Gonca Vuslateri'den Şevket Çoruh itirafı! Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri'den Şevket Çoruh ile ilgili bir itiraf geldi.
24.02.2021 Magazin
Emre Altuğ: 'Neden bitti?' dediklerinde 'Neden bitmesin ki?' dedim
Emre Altuğ: 'Neden bitti?' dediklerinde 'Neden bitmesin ki?' dedim Şarkıcı Emre Altuğ, soruları yanıtladı. Emre Altuğ, Çağla Şıkel ile evliliği ile ilgili, "Bana “Neden bitti?” dediklerinde “Neden bitmesin ki?” dedim. Dışarıdan konuşmak yanlış" açıklamasında bulundu.
31.01.2021 Magazin
Sinemanın Mahmut Hoca'sı Münir Özkul vefatının 3. yılında anılıyor!  Münir Özkul kimdir?
Sinemanın Mahmut Hoca'sı Münir Özkul vefatının 3. yılında anılıyor! Münir Özkul kimdir? Tiyatronun Kavuklu'su, sinemanın Mahmut Hoca'sı: Münir Özkul vefatının 3. yılında anılıyor. Onlarca tiyatro oyununda ve çok sayıda filmde rol alan usta sanatçı, kariyeri boyunca Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü de dahil çok sayıda önemli ödüle layık görüldü. Peki, Münir Özkul kimdir? İşte Münir Özkul filmleri ve hayatı hakkında merak edilenler...
5.01.2021 Gündem
Koronavirüse yakalanan Haldun Dormen'den müjdeli haber
Koronavirüse yakalanan Haldun Dormen'den müjdeli haber İki hafta önce koronavirüse yakalanan 92 yaşındaki duayen tiyatrocu Haldun Dormen, virüsü yenerek tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan usta oyuncu, kendisini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür etti.
6.12.2020 Magazin
Usta tiyatrocu Haldun Dormen koronavirüse yakalandı
Usta tiyatrocu Haldun Dormen koronavirüse yakalandı Duayen tiyatrocu Haldun Dormen, koronavirüse yakalandığını duyurdu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan 92 yaşındaki usta, durumunun iyi olduğunu belirtti.
22.11.2020 Magazin
Tuncel Kurtiz ölüm yıldönümünde anılıyor! Tuncel Kurtiz kimdir? Tuncel Kurtiz'in hayatı
Tuncel Kurtiz ölüm yıldönümünde anılıyor! Tuncel Kurtiz kimdir? Tuncel Kurtiz'in hayatı Yüzden fazla sinema filminin yanı sıra "Alacakaranlık", "Hacı", "Asi", "Ezel" ve "Muhteşem Yüzyıl" dizilerinde canlandırdığı karakterlerle tanınan Tuncel Kurtiz, vefatının ölümünün 7. yılında anılıyor. Peki, Tuncel Kurtiz kimdir? Tuncel Kurtiz ne zaman öldü? Tuncel Kurtiz sözleri, şiirleri...
27.09.2020 Gündem
Güler Dormen Yiğit son yolculuğuna uğurlandı
Güler Dormen Yiğit son yolculuğuna uğurlandı Duayen tiyatrocu Haldun Dormen'in kız kardeşi Güler Dormen Yiğit(88), önceki gün geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirmişti. Yiğit, dün düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.
4.08.2020 Magazin
Haldun Dormen'in acı günü!
Haldun Dormen'in acı günü! Türk Tiyatrosu'nun duayen isimlerinden Haldun Dormen'in kız kardeşi Güler Dormen Yiğit, geçirdiği kalp krizi sonrası yaşamını yitirdi.
2.08.2020 Magazin
Gülben Ergen kimdir, kaç yaşında? Gülben Ergen kaç kere evlendi?
Gülben Ergen kimdir, kaç yaşında? Gülben Ergen kaç kere evlendi? Gülben Ergen katıldığı bir televizyon programında geçmişte Hülya Avşar ile yaşadığı polemikler ile ilgili ilk kez konuştu. Magazin gündemine oturan Gülben Ergen internette merak ediliyor. Peki, Gülben Ergen kimdir, kaç yaşında? Gülben Ergen şarkıları ve hayatı hakkında merak edilenler...
2.05.2020 Gündem
Kenan Işık kimdir? Nerelidir? Kenan Işık iyileşiyor mu?
Kenan Işık kimdir? Nerelidir? Kenan Işık iyileşiyor mu? Usta oyuncu Kenan Işık'la ilgili ortaya atılan iddia herkesi umutlandırdı. 2014 senesinde spor salonunda sauna çıkışında düşerek beyin kanaması geçiren ve o günden beridir bitkisel hayatta olan Kenan Işık ile ilgili önemli bir iddia ortaya atıldı. Peki Kenan Işık kimdir? Nerelidir? Kenan Işık iyileşiyor mu? İşte detaylar…
20.01.2020 Gündem
Mert Turak kimdir? Mucize filmindeki Aziz kim?
Mert Turak kimdir? Mucize filmindeki Aziz kim? Mert Turak kimdir? Mucize filmindeki Aziz kim? Soruları Mucize 2 filminin vizyona girmesinden sonra yeniden araştırılmaya başlandı. Mahsun Kırmızıgül’ün yazıp yönettiği ‘Mucize 2:Aşk’ filmindeki Aziz karakteri yine beğeni topladı. ‘’Yeşil Deniz’’, ‘’Beni Böyle Sev’’ gibi dizilerde de rol alan Mert Turak Mucize filminde sergilediği rolü sonrası ‘’Mucize filmindeki Aziz kim?’’, ‘’Mert Turak kim?’’ sorularının bir kez daha sorulmasına neden oldu.
7.12.2019 Gündem
İrfan Kangı üç oyunla sahnede
İrfan Kangı üç oyunla sahnede Sevilen oyuncu, yazar ve yönetmen İrfan Kangı, yazdığı, yönettiği ve rol aldığı oyunlarla isminden sıklıkla söz ettiriyor.
21.11.2019 Kültür Sanat
Nükhet Duru’dan ‘Film Gibi’ konser
Nükhet Duru’dan ‘Film Gibi’ konser Nükhet Duru, Poll Production organizasyonu ve Demirören TV medya sponsorluğunda düzenlenen Turkish Airlines Harbiye Açıkhava konserleri kapsamında sevenleriyle buluştu. Ekim ayında yeni albümünü çıkarmaya hazırlanan sanatçı, unutulmaz şarkılarının efsanevi yorumlamalarıyla senfonik bir müzik şöleni sundu.
29.08.2019 Magazin
Aleyna'ya 1 milyonluk heykel
Aleyna'ya 1 milyonluk heykel Aleyna Tilki, dünyaca ünlü liderler, sanatçılar ve sporcuların balmumu heykellerinin bulunduğu 'Madame Tussauds Müzesi'nin, İstanbul şubesinde yer alacak.
26.07.2019 Magazin
Haldun Dormen hastaneye kaldırıldı!
Haldun Dormen hastaneye kaldırıldı! Tiyatronun usta sanatçısı Haldun Dormen kalçasındaki kırık sebebiyle hastaneye kaldırıldı. Durumunun iyi olduğu öğrenilen Dormen'in kalçasını nasıl kırdığı ise henüz belirtilmedi.
4.07.2019 Magazin
"Kadınlar ilgi duyulmak için yaratılmış"
"Kadınlar ilgi duyulmak için yaratılmış" Yıllar sonra tiyatro sahnelerine geri dönen 51 yaşındaki usta oyuncu Tamer Karadağlı; yeni oyununu, 17 yıldır süren efsane dizi ‘Çocuklar Duymasın’ı ve hayatını anlattı.
6.04.2019 Magazin
Ünlü sanatçı Ayşen Gruda'nın sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi!
Ünlü sanatçı Ayşen Gruda'nın sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi! Ünlü oyuncu Ayşen Gruda rahatsızlanarak, Kağıthane'de bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. 74 yaşındaki oyuncunun tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
17.12.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Haldun Dormen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki haldun dormen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.