Ayrılsak Da Beraberiz

Ayrılsak Da Beraberiz

Son dakika Ayrılsak da Beraberiz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ayrılsak da Beraberiz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ayrılsak da Beraberiz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ayrılsak Da Beraberiz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ayrılsak da beraberiz gelişmeleri de dahil olmak üzere 73 ayrılsak da beraberiz haberi bulunmuştur. Tüm ayrılsak da beraberiz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kızılcık Şerbeti Azra kimdir? Sema Öztürk kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler hangileri?
Kızılcık Şerbeti Azra kimdir? Sema Öztürk kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler hangileri? Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın paylaştığı fenomen dizisi “Kızılcık Şerbeti”nin bu akşam yayınlanacak bölümünde Sema Öztürk izleyiciyle buluşuyor. Peki, Kızılcık Şerbeti Azra kimdir? Sema Öztürk kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler neler?
2.02.2024 Magazin
Ya Çok Seversen Füsun Arcalı kimdir? Hatice Aslan kaç yaşında? Hatice Aslan hangi dizilerde oynadı?
Ya Çok Seversen Füsun Arcalı kimdir? Hatice Aslan kaç yaşında? Hatice Aslan hangi dizilerde oynadı? Ya Çok Seversen dizisinde Füsun Arcalı karakterini canlandıran Hatice Aslan uzun bir aradan sonra ekrana dönüyor. Kanal D'de yayınlana ve başrollerinde Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan'ın başrolünü paylaştığı Ya Çok Seversen Füsun'u kim oynuyor? Hatice Aslan kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
6.07.2023 Televizyon
Nilperi Şahinkaya'dan anlamlı hareket! 'Unutulmaz bir gün oldu'
Nilperi Şahinkaya'dan anlamlı hareket! 'Unutulmaz bir gün oldu' Oyuncu Nilperi Şahinkaya, Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği'yle (UCİM) deprem felaketinden en çok etkilenen illerden olan Kahramanmaraş'a gitti. Depremzede çocuklarla zaman geçirip, oyunlar oynadığı miniklere moral veren Nilperi Şahinkaya, çektirdiği fotoğrafları Instagram hesabından paylaştı.
27.02.2023 Magazin
Aslı Tandoğan depremzede çiftin nikah şahidi oldu: O kadar çok duyguyu bir arada yaşadım ki
Aslı Tandoğan depremzede çiftin nikah şahidi oldu: O kadar çok duyguyu bir arada yaşadım ki Türkiye, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremle felaketi yaşadı. Ünlü isimler 11 ili etkileyen deprem bölgesine yardım götürmek için tek yürek oldu. Bölgeye giden oyuncu Aslı Tandoğan, yaşadıklarını sosyal medya hesabında yayınladı. Herkesi duygulandıran paylaşımda Tandoğan, çadırda kalan bir çiftin nikah şahidi olduğunu yazdı.
26.02.2023 Magazin
Yeliz Yeşilmen: Ayrılsak da beraberiz!
Yeliz Yeşilmen: Ayrılsak da beraberiz! İş insanı Ali Uğur ile 11 yıllık evliliğini geçtiğimiz sene bitiren Yeliz Yeşilmen, geçtiğimiz günlerde bir AVM'de kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, ayrıldığı eşiyle ilgili konuşarak; barıştıkları yönünde ortaya atılan iddialara son noktayı koydu. "Aleyna Tilki'ye tokat atmak istiyorum" sözlerinden de bahseden şarkıcı ve oyuncu, magazin gündemine bomba gibi düşen açıklamalar yaptı.
10.11.2022 Magazin
Green card sonuçları açıklandı mı? Green card başvurusu nasıl yapılır? Green card başvuru şartları ne?
Green card sonuçları açıklandı mı? Green card başvurusu nasıl yapılır? Green card başvuru şartları ne? Oyuncu Erdem Baş’ın Green Card başvurusunun kabul edilmesiyle birlikte ABD’ye taşınması magazin gündeminin en çok konuşulan konuları arasında yer alıyor. "Ayrılsak da Beraberiz", "Reyting Hamdi", "Çocuklar Duymasın", "Seksenler" gibi dizilerle rol alan Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Erdem Baş’ın “Green Card' çıktı. Bundan sona ABD'de yaşayacağım." açıklamasının ardından pek çok kişi ‘Green Card’ ile ilgili araştırma yapıyor. Peki, Green kart nedir? Green card (yeşil kart) başvurusu nasıl yapılır? Green card başvuru şartları ne? Green card sonuçları açıklandı mı? İşte detaylar…
8.05.2022 Yaşam
Oyuncu Erdem Baş New York'a taşındı!
Oyuncu Erdem Baş New York'a taşındı! "Ayrılsak da Beraberiz", "Reyting Hamdi", "Çocuklar Duymasın", "Seksenler" gibi dizilerle rol alan Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Erdem Baş, ABD'ye taşındı.
8.05.2022 Magazin
Yarım Elma'nın 'Yonca'sı Janset Paçal yıllara meydan okuyor!
Yarım Elma'nın 'Yonca'sı Janset Paçal yıllara meydan okuyor! Bir dönemin efsane dizileri Ayrılsak da Beraberiz ve Yarım Elma'da canlandırdığı karakterlerle hafızalardan silinmeyen başarılı oyuncu Janset Paçal'ı adeta zamana meydan okuyor. 50 yaşına giren ünlü oyuncunun son halini görenler şaşkınlığını gizleyemedi.
5.01.2022 Magazin
'Çaycı Hüseyin’i bu sefer de koronavirüsten öldürdüler! Sosyal medya karıştı
'Çaycı Hüseyin’i bu sefer de koronavirüsten öldürdüler! Sosyal medya karıştı Twitter'da sık sık öldüğü yönünde haberler çıkan Çocuklar Duymasın dizisi, 'Çaycı Hüseyin' karakteriyle tanınan Alparslan Özmol’u, sosyal medyada bu sefer de koronavirüsten öldürdüler.
27.02.2020 Magazin
Nasipse Olur filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Nasipse Olur nerede çekildi?
Nasipse Olur filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Nasipse Olur nerede çekildi? Algı Eke ve Burak Sevinç'in başrolünü paylaştığı romantik komedi filmi "Nasipse Olur", bugün vizyona girdi. Sinemalarda izleyicilerini buluşan Nasipse Olur filmi hakkındaki araştırmalar da arttı. Keşanlı Ali Destanı, Direniş Karatay, Kurtlar Vadisi gibi yapımlardan tanıdığımız Selahattin Sancaklı yönetmenliğindeki Nasipse Olur filmi nerede çekildi? Nasipse Olur oyuncuları kim, konusu nedir?
14.02.2020 Gündem
Murat Yıldırım kimdir? Nerelidir? Murat Yıldırım kaç yaşında?
Murat Yıldırım kimdir? Nerelidir? Murat Yıldırım kaç yaşında? Dün akşam ekranlara gelen Ramo dizisiyle beraber Murat Yıldırım, en çok aranan isimlerden biri haline geldi. Daha önce birçok projeyle izleyicinin karşısına çıkan Murat Yıldırım kimdir? Nerelidir? Murat Yıldırım kaç yaşında? İşte detaylar…
15.01.2020 Gündem
Ünlü sanatçı Ayşen Gruda'nın sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi!
Ünlü sanatçı Ayşen Gruda'nın sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi! Ünlü oyuncu Ayşen Gruda rahatsızlanarak, Kağıthane'de bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. 74 yaşındaki oyuncunun tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
17.12.2018 Magazin
Yıldırım Öcek kimdir?
Yıldırım Öcek kimdir? Yıldırım Öcek'in hayatını kaybetmesi sanat camiasını yasa boğdu. Ünlü ve başarılı oyuncu Yıldırım Öcek'in hayatı hakkındaki bilgiler merak edilmeye başlandı. İşte efsanevi dizi Avrupa Yakası'nın "Saadettin Yerebakan"ı Yıldırım Öcek hakkında merak edilenler...
4.10.2018 Gündem
Ayrılsak da beraberiz!
Ayrılsak da beraberiz! 5 yıllık evliklerini sonlandıran Tuba Ünsal ile Mirgün Cabas, boşandıktan bir hafta sonra çocuklarıyla beraber tatile çıktı.
11.06.2018 Magazin
Ayrılsak da beraberiz
Ayrılsak da beraberiz Hande Ataizi, önceki akşam kardeşi Sinan’ı evlendirdi.
13.05.2018 Magazin
Usta oyuncular Vahide Perçin ile Altan Gördüm evleniyor!
Usta oyuncular Vahide Perçin ile Altan Gördüm evleniyor! Oyuncu Vahide Perçin, yollarını ayırdığı eski eşi Altan Gördüm ile birlikte yeniden aynı çatı altında olma kararı aldı.
5.01.2018 Magazin
İsimsizler'de şok ayrılık! Başrol oyuncusu veda etti...
İsimsizler'de şok ayrılık! Başrol oyuncusu veda etti... Kanal D'nin sevilen dizisi 'İsimsizler’de başrol oyuncularından biri diziden ayrıldığını açıkladı. Peki İsimsizler'e veda eden oyuncu kim oldu? İşte İsimsizler dizisinde artık yer almayacak olan kişi...
30.05.2017 Televizyon
Afrika’da aşk başkadır
Afrika’da aşk başkadır Gerçeğin İki Yüzü, Afrika’nın çatışma bölgelerinde yardım görevlisi olarak çalışan Miguel ve Wren’in aşkına odaklanırken arka planda insani trajediye yer veriyor.
5.05.2017 Arşiv
Ayrılsak da beraberiz
Ayrılsak da beraberiz Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, küçük oğlu Ali Ege ve çocuğunun annesi Petek Ertüre ile birlikte İstinyePark Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı
6.04.2017 Magazin
Kim Milyoner Olmak İster'in yeni sunucusu kim?
Kim Milyoner Olmak İster'in yeni sunucusu kim? Ekranların sevilen bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster'in sunucusu değişti. Kenan Işık'ın rahatsızlanmasından sonra Kim Milyoner Olmak İster sunuculuğunu yapmaya başlayan Selçuk Yöntem bayrağı başkasına devretti. İşte Kim Milyoner Olmak İster'in merak edilen yeni sunucusu...
29.09.2021 Gündem
Hayat Sevince Güzel 6. bölüm fragmanlarında heyecan dorukta!
Hayat Sevince Güzel 6. bölüm fragmanlarında heyecan dorukta! Fox Tv ekranında yayınlanan sevilen dizi Hayat Sevince Güzel 6. bölüm fragmanları yayınlandı. Pazartesi akşamları ekrana gelen yeni dizi Hayat Sevince Güzel 6. bölüm fragmanlarında kahkaha, aşk, romantizm hepsi bir arada! Hayat Sevince Güzel 6. bölüm fragmanları ve merak edilen tüm detayları haberimizde...
15.07.2016 Magazin
Hayat Sevince Güzel özel bölüm fragmanında neler yaşanacak?
Hayat Sevince Güzel özel bölüm fragmanında neler yaşanacak? Fox Tv ekranında yayınlanmaya başlayan Hayat Sevince Güzel bu akşam özel bölümü ile ekrana gelecek. Zarife hakkında ortaya çıkan dedikodular Toprak ailesini oldukça yıpratacak. Hayat Sevince Güzel özel bölüm fragmanları hakkında merak edilen tüm detayları sizin için derledik. Hayat Sevince Güzel dizisi hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde...
11.07.2016 Magazin
Hangimiz Sevmedik dizisi 1. bölüm fragmanı yayınlandı!
Hangimiz Sevmedik dizisi 1. bölüm fragmanı yayınlandı! TRT 1 ekranında başlayacak olan Hangimiz Sevmedik dizisi 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Can Yaman, Selen Soyder, gibi sevilen isimlerin yer aldığı Hangimiz Sevmedik dizisi ne zaman yayınlanacak? Hangimiz Sevmedik dizisi hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde...
10.06.2016 Magazin
Ayrılsak da beraberiz
Ayrılsak da beraberiz Evliliklerini 9 yıl önce ihanet nedeniyle bitiren Tamer Karadağlı ile Arzu Balkan, önceki gün İstinye Park AVM’deydi...
29.05.2016 Magazin
Hangimiz Sevmedik dizisinde hangi oyuncular rol alıyor?
Hangimiz Sevmedik dizisinde hangi oyuncular rol alıyor? Ekranlara yeni bir soluk getirecek Hangimiz Sevmedik dizisinin yayınlanacağı tarih belli oldu. Hangimiz Sevmedik soluksuz izlenecek bir dizi olacak. İşte heyecanla beklenen Hangimiz Sevmedik dizisinin ayrıntıları...
26.05.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ayrılsak Da Beraberiz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ayrılsak da beraberiz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.