Gazete Vatan Logo
Magazin Hayat Sevince Güzel 6. bölüm fragmanlarında heyecan dorukta!

Hayat Sevince Güzel 6. bölüm fragmanlarında heyecan dorukta!

Fox Tv ekranında yayınlanan sevilen dizi Hayat Sevince Güzel 6. bölüm fragmanları yayınlandı. Pazartesi akşamları ekrana gelen yeni dizi Hayat Sevince Güzel 6. bölüm fragmanlarında kahkaha, aşk, romantizm hepsi bir arada! Hayat Sevince Güzel 6. bölüm fragmanları ve merak edilen tüm detayları haberimizde...

Hayat Sevince Güzel 6. bölüm fragmanlarında heyecan dorukta!

Yapımcılığını Limon Film'in üstlendiği başrollerinde Algı Eke, Ekin Mert Daymaz, Burak Çeilk gibi isimlerin yer aldığı Hayat Sevince Güzel 6. bölüm fragmanları ve merak edilen tüm detayları sizin için derledik. Hayat Sevince Güzel 6. bölüm fragmanları ile 18 Temmuz Pazartesi 20:00'da Fox Tv ekranında...

HAYAT SEVİNCE GÜZEL 6. BÖLÜM FRAGMANI

HAYAT SEVİNCE GÜZEL 6. BÖLÜM ÖZETİ

Savaş’ın Zarife’ye aşkını ilan ettiğine tanık olan Barış, derhal harekete geçer. Zarife’ye, Savaş’ın sevgisinin sahte olduğunu, kendisinin ise onu gerçekten sevdiğini söyler. Zarife ise ne Savaş’a ne de Barış’a inanmaktadır. Zarife, iki aşığı beklemedikleri bir soruyla karşı karşıya getirir: “Niye benim peşimdesiniz siz? Ya da şöyle sorayım... Neyin peşindesiniz siz?!” Savaş ve Barış, Zarife’nin kalbini kazanmak istiyorlarsa, sorunun yanıtını bulmalı ve aşklarını ispatlamalıdırlar.

Barış içinse durum daha karmaşıktır; aşkından önce güvenilirliğini kanıtlamalı, Zeynep düğümünü çözmelidir. Zarife’yi elde etmeyi kafasına koymuş olan Ömer, Rüstem Ağa’dan aldığı akılla harekete geçer. Tam Savaş ve Barış işleri yoluna koydu derken, her şey tepetaklak olur. Emine ise Samet’le ilgili bir gerçeği öğrenir ve yıkılır. Acaba Osman’a olan aşkı, kandırılmış olmanın hayalkırıklığını telafi edebilecek midir? Hayat Sevince Güzel yeni bölümüyle Pazartesi akşamı saat 20.00'de FOX'ta.

Haberin Devamı

HAYAT SEVİNCE GÜZEL 6. BÖLÜM 2. FRAGMANI

ALGI EKE KİMDİR?

Algı Eke,(16 Eylül 1985, İstanbul), Türk oyuncu.

16 Eylül 1985 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Aslen Artvinlidir ve Gürcü asıllıdır.Boşanmış bir anne babanın çocuğudur. Annesini 2013 yılının yaz aylarında kaybetmiştir.Cağaloğlu Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra üniversite eğitimi için Berlin'e gitmiş, burada dramaturji okumuştur . Türkiye'ye döndükten sonra yönetmen Mustafa Şevki Doğan ile tanışmış ve Baba Ocağı adlı dizi ile televizyondaki oyunculuk hayatına başlamıştır. Ardından sırasıyla Dürüye'nin Güğümleri, Keşanlı Ali Destanı ve Annem Uyurken dizilerinde oynamıştır. Ayrıca Pinhani grubunun Yitirmeden adlı şarkısının klibinde de oynamıştır. 20 Aralık 2013 tarihinde vizyona girmiş olan, başrollerini İlker Ayrık ile paylaştığı "Kedi Özledi" filminde "Kıymet" adlı karakterle romantik komedi türdeki filme hayat vermiştir.

Haberin Devamı

Günümüzde Galip Derviş dizisinde Hülya Uçar karakterini oynamıştır. Ayrıca oyuncu Celil Nalçakan ile birlikte netd.com adlı sitede Şişenin Dibi adlı bir program yapmış, ancak 2 Ağustos 2013 tarihinde program bitmiştir.

ALGI EKE’NiN OYNADIĞI DİZİ VE FiLMLER

2009 yılında Mazi Yaras Sevda karakteri

2013 yılında Kedi özledi Kıymet Sönmez karakteri

2014 yılında Guruldayan Kalpler Vicdan karakteri

2008 Baba Ocağı Kısmet Kılıçparlar karakteri

2010 yılında Dürüye’nin Güğümleri Hayriye Gülbayır

2011 yılında Keşanlı Ali Destanı Fehime karakteri

2012 yılında Annem Uyurken İclal Aycan karakteri

2013 yılında Galip Derviş Hülya Uçar karakteri

2015yılında Ayrılsak da Beraberiz dizisi