Aydos

Aydos

Son dakika aydos haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aydos ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aydos haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aydos

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aydos gelişmeleri de dahil olmak üzere 278 aydos haberi bulunmuştur. Tüm aydos haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Bizim dönemimizde trafik çilesi bitecek
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Bizim dönemimizde trafik çilesi bitecek Pendik'te düzenlenen mitingde konuşan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, "Sizlere söz veriyorum. Bizim dönemimizde trafik çilesi bitecek. Ailelerimize, çocuklarımıza, evlatlarımıza zaman kalacak" ifadelerini kullandı.
12.02.2024 Gündem
Kar yağışı İstanbul’a ne zaman gelecek? İstanbul’a kar yağacak mı 2023-2024, 2 hafta sonra kar yağacak mı, La Nina kışı geldi mi?
Kar yağışı İstanbul’a ne zaman gelecek? İstanbul’a kar yağacak mı 2023-2024, 2 hafta sonra kar yağacak mı, La Nina kışı geldi mi? Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar yerini fırtına ve soğuğa bıraktı. Türkiye’nin özellikle yüksek yerlerine sezonun ilk karı düştü. Birçok kent beyaza bürünürken İstanbul’a kar ne yağacak mı, kar İstanbul’a ne zaman gelecek? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
20.11.2023 Gündem
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri…
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri… CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri belli oldu mu? CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplik Kurulu üyeleri merak ediliyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nde 38. Olağan Kurultay süreci ardından CHP Parti Meclisi adayları netlik kazanmaya başladı. Hafta sonu genel başkanlık seçimlerini tamamlandı. CHP’te yeni genel başkan Özgür Özel oldu. CHP'de Özgür Özel'in genel başkanlığa seçildiği kurultayda, Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) seçiminde oy kullanma işlemi de sabaha karşı bitti. Peki, CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu, CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu?
6.11.2023 Gündem
Ateş hayatının şokunu yaşıyor! 'Ya Çok Seversen'in 2. bölümünde neler oldu?
Ateş hayatının şokunu yaşıyor! 'Ya Çok Seversen'in 2. bölümünde neler oldu? Kanal D'nin perşembe akşamlarına damga vuran dizisi 'Ya Çok Seversen' 2. bölümü ile dün akşam seyirci karşısına çıktı. Başrollerinde Kerem Bürsin, Hafsanur Sancaktutan, Hatice Aslan ve Şerif Erol gibi önemli isimlerin rol aldığı Ya Çok Seversen dizisi birçok kişinin dikkatini çekti. İşte, Ya Çok Seversen 2. bölümünde yaşananlar haberimizde...
14.07.2023 Magazin
Ya Çok Seversen Aydos'u kim oynuyor? Adin Külçe kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
Ya Çok Seversen Aydos'u kim oynuyor? Adin Külçe kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Ya Çok Seversen dizisinde Aydos Arcalı'yı Adin Külçe canlandırıyor. Kanal D'de yayınlanan diziden Aydos Arcalı karakyerini canlandıran Adin Külçe kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
6.07.2023 Televizyon
Evi terk eden eşinin dedesi ve kuzenini ezerek öldürdü!
Evi terk eden eşinin dedesi ve kuzenini ezerek öldürdü! Ankara'da İbrahim Çam (30), şiddet gördüğünü iddia ederek 2 çocuğuyla evi terk eden eşi Çağla Çam'a (27) sığındığı baba evinin önünde tepki gösterince tartışma çıktı. İbrahim Çam, dışarıya çıkan aile fertlerinin üzerine otomobilini sürdü; eşinin dedesi Feyzi Torun (69) ile kuzeni Mahi Aydos (59) hayatını kaybetti. Evin önündeki tartışma ve İbrahim Çam'ın, aracıyla Torun ve Aydos'u ezmesi güvenlik kamerasına yansıdı.
28.06.2023 Yaşam
Bakan Kurum: 'Yarısı bizden' kampanyasında başvuru sayısı 73 bine ulaştı
Bakan Kurum: 'Yarısı bizden' kampanyasında başvuru sayısı 73 bine ulaştı Kartal’da seçim çalışmalarını yürüten Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, “Bugün itibariyle İstanbul’da 410 bin bağımsız bölüm için şimdiden yapılan toplam başvuru sayısı 73 bine ulaştı. Kartal’da tek bir mülkiyet problemi bırakmayacağız.  Tapusuna kavuşmayan tek bir Kartallı kalmayacak. Kartal’da hiç kimse riskli evlerde yaşamayacak, hepimiz yeni yuvalarımıza kavuşacağız" açıklamasında bulundu.
1.05.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: Yarısı Bizden kampanyasına 10 bin 165 bina için başvuru yapıldı
Bakan Kurum: Yarısı Bizden kampanyasına 10 bin 165 bina için başvuru yapıldı Sancaktepe’de toplu açılış töreninde konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, “Yarısı Bizden kampanyasına bugün başvurular başladı. Az önce arkadaşlarımdan rakamları aldım, bu saate kadar yapılan toplam başvuru sayısı 10 bin 165 bina. Bu yaklaşık 50 bin bağımsız bölüm demek. Yani 200 bin kardeşimiz ilk saatler itibariyle projeye başvurmuş ve ‘devletim gelsin TOKİ ile benim inşaatımı yapsın, evimi dönüştürsün’ diyor. Bu bizim için ne güzel bir mutluluktur” dedi.
26.04.2023 Ekonomi
30 Mart okullar tatil mi 2023, İstanbul’da yarın okul var mı? Yarın okullar tatil mi 2023?
30 Mart okullar tatil mi 2023, İstanbul’da yarın okul var mı? Yarın okullar tatil mi 2023? İstanbul'da okullar tatil mi, 30 Mart 2023 İstanbul'da okullar tatil olacak mı? Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 56 il için sarı kod uyarısı yapıldı. Kar yağışının etkili olduğu illerde okulların tatil olup olmadığı ise merak konusu oldu. Peki, İstanbul'da okullar var mı 2023?
29.03.2023 Eğitim
İstanbul'a kar yağdı! Meteoroloji uyardı: Lapa lapa yağacak
İstanbul'a kar yağdı! Meteoroloji uyardı: Lapa lapa yağacak İstanbul'un yüksek kesimlerinde sabah saatlerinde kar yağdı. Kartal, Aydos Ormanı'nın yüksek kesimleri kar yağışının ardından beyaza büründü.
29.03.2023 Yaşam
İstanbul kar yağışı ne zaman 2023, İstanbul'da kar saat kaçta başlayacak?
İstanbul kar yağışı ne zaman 2023, İstanbul'da kar saat kaçta başlayacak? İstanbul'da kar saat kaçta başlayacak, İstanbul kar yağışı ne zaman 2023? İstanbul’da hafta sonu başlaması beklenen yoğun kar yağışı merakla bekleniyor. Meteoroloji yaptığı uyarıda kar yağışının perşembe gününe kadar süreceğini aktardı. İşte 4 Şubat İstanbul’da kar ne zaman yağacak? sorusunun yanıtı…
4.02.2023 Gündem
Aydos Kalesi nerede, Aydos Kalesi’ne nasıl gidilir? Aydos Kalesi ne zaman fethedildi, kim, nasıl fethedildi, tarihi ne?
Aydos Kalesi nerede, Aydos Kalesi’ne nasıl gidilir? Aydos Kalesi ne zaman fethedildi, kim, nasıl fethedildi, tarihi ne? Aydos Kalesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleşti. Kalenin yanı sıra 127 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Sultan Korusu'nun da resmi açılışı yapıldı. Peki, Aydos Kalesi nerede, Aydos Kalesi’ne nasıl gidilir? Aydos Kalesi ne zaman fethedildi, tarihi ne? Aydos Kalesini kim, nasıl fethetti?
3.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı masaya: Bunlar Avrupa'nın biz milletimizin aferin demesine muhtacız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı masaya: Bunlar Avrupa'nın biz milletimizin aferin demesine muhtacız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sultanbeyli'de restorasyonu tamamlanan Aydos Kalesi ile Sultan Korusu'nun açılış törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Kendi köhne düzenlerini sürdürmek için vesayetten darbeye terör örgütlerine göz kırpanlar yine her zaman olduğu gibi karşımızda kol kola girdiler. Batı ne diyecekmiş? Vay vay vay, yazıklar olsun. Avrupa'nın aferin demesine bunlar muhtaç. Bizim ise milletimin aferin demesine ihtiyacım var" dedi.
3.02.2023 Gündem
İstanbul'da kar yağışı sürüyor
İstanbul'da kar yağışı sürüyor İstanbul'da sabah saatlerinde yüksek kesimlerde başlayan kar yağışı aralıklarla sürüyor.
29.01.2023 Gündem
İstanbul'un yüksek kesimlerine yılın ilk karı yağdı!
İstanbul'un yüksek kesimlerine yılın ilk karı yağdı! İstanbul'da son günlerde hava sıcaklığının düşmesinin ardından, sabah erken saatlerde Kartal Aydos'ta yılın ilk karı yağmaya başladı. Yağan sulu kar bir süre sonra etkisini kaybetti. Aydos Ormanı'nın yüksek kesimlerinde ağaçların karla kaplandığı görüldü.
29.01.2023 Vatan TV
Önce evini yaktı sonra tehdit etti! 'Yüzüne kezzap atarım'
Önce evini yaktı sonra tehdit etti! 'Yüzüne kezzap atarım' Pendik'te madde bağımlısı olduğu iddia edilen Adem Arslanboğa, tek başına yaşadığı evi yaktı. Polis gittikten sonra olay yerinde ortaya çıkan Adem Arslanboğa, apartman sakinleri ile tartıştı. Yangın itfaiye tarafından büyümeden söndürüldü.
17.12.2022 Yaşam
Aydos Ormanı'nda denetim
Aydos Ormanı'nda denetim  Sancaktepe Aydos Ormanı'nda olası orman yangınlarını önlemek amacıyla denetim yapıldı. Denetimde ormana piknik ya da yürüyüş yapmak için gelenler, artan yangınlar nedeniyle uyarılarak bilgilendirildi.
23.07.2022 Yaşam
Satılık ve kiralık ev fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Ve belli oldu, artış yüzde...
Satılık ve kiralık ev fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Ve belli oldu, artış yüzde... Konut fiyatları ile ilgili flaş açıklama! Yüzde 110 arttı. Konut fiyatlarına ilişkin veriler geldi. Ev fiyatlarında her geçen ay astronomik artışlar yaşanıyor. İnşaat maliyetlerinin artması satılık ev fiyatlarını doğrudan etkilerken, beraberinde önemli sorunlar getiriyor. Arz açığı artarken yatırımcı ve yabancı talebinin artması da fiyatların artmasına neden oluyor. Konut krizi giderek derinleşiyor. Vatandaşın ev sahibi olması neredeyse imkansız hale geldi, kiralık ev tutmak da artık cep yakıyor. Ev sahibi olmak isteyenler için kredi paketleri açıklandı ancak 1 gün bile geçmeden on binlerce fırsatçı devreye girerek fiyatları yükseltti. Hazine ve Maliye Bakanlığı konu ile ilgili düğmeye bastı. Öte yandan Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) konut fiyat endeksi verilerini duyurdu. İşte konut sektöründe ve fiyatlarla ilgili yaşanan son gelişmeler...
23.05.2022 Ekonomi
Çocuklukta yaşanan ruhsal ve fiziksel streslerin cinsel gelişim üzerine etkileri
Çocuklukta yaşanan ruhsal ve fiziksel streslerin cinsel gelişim üzerine etkileri Üroloji Uzmanı Prof. Dr. Kaan Aydos, ruhsal travmalar ve çevresel faktörlere bağlı stres probleminin doğurganlığa olan etkilerini tüm ayrıntılarıyla sizler için anlattı.
29.03.2022 Sağlık
İstanbul’da piknik yapabileceğiniz 11 tabiat ormanı ve köyü
İstanbul’da piknik yapabileceğiniz 11 tabiat ormanı ve köyü Türkiye’nin en büyük ve kalabalık şehri olan İstanbul, şehir hayatının vazgeçilmezi olan kaos ve stresi de beraberinde getiriyor. Daha az yeşil alan gördüğümüz, plaza ve gökdelenlerin her geçen gün arttığı bu metropolde, güneş ışığı, ağaçlarla ve kuş sesleriyle baş başa olabileceğimiz yerler de azalıyor.
23.03.2022 Galeri
İstanbul'da beklenen kar yağışı başladı!
İstanbul'da beklenen kar yağışı başladı! Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarıları sonrası beklenen kar yağışı başladı. İlçe merkezinde sulu kar görülürken, Kadıköy, Gazitepe, Ortaköy gibi birçok mahallede beyaza büründü. Öte yandan Kartal’ın yüksek kesimleri ve Çatalca'da da kar etkili oldu.
12.01.2022 Gündem
İstanbul'da gölete giren bir kişi kayboldu
İstanbul'da gölete giren bir kişi kayboldu Sancaktepe'deki Aydos Göleti'ne giren bir kişi kayboldu.
25.09.2021 Yaşam
Arda Yurtseven neden öldü, Mavi Balina intiharı mı? Arda Yurtseven’in ölüm ile ilgili ayrıntılar!
Arda Yurtseven neden öldü, Mavi Balina intiharı mı? Arda Yurtseven’in ölüm ile ilgili ayrıntılar! Arda Yurtseven nasıl ve neden öldü? İstanbul'da kaybolan Arda Yurtseven cesedi Aydos Ormanı'nda asılı bulundu. Yurtseven’in 'Mavi Balina' oyunu sebebiyle öldüğüne dair iddialar ortaya atılırken, Arda Yurtseven'in dayısından açıklama geldi.
24.09.2021 Gündem
Arda Yurtseven öldü mü, Yurtseven bulundu mu? Kartal’da kaybolan Arda Yurtseven ile ilgili flaş gelişme!
Arda Yurtseven öldü mü, Yurtseven bulundu mu? Kartal’da kaybolan Arda Yurtseven ile ilgili flaş gelişme! Arda Yurtseven öldü mü, Arda Yurtseven bulundu mu? İstanbul Kartal'da 3 gün önce ailesinin polise kayıp başvurusunda bulunduğu 16 yaşındaki Arda Yurtseven ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.
22.09.2021 Gündem
Kayıp genç Arda Yurtseven ormanda ölü bulundu
Kayıp genç Arda Yurtseven ormanda ölü bulundu İstanbul Kartal'da 3 gün önce ailesinin polise kayıp başvurusunda bulunduğu 16 yaşındaki Arda Yurtseven ormanda ölü bulundu. Yurtseven'in ölüm nedeniyle ilgili inceleme sürüyor.
22.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Aydos ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aydos haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.