Aydınlı Grup

Aydınlı Grup

Son dakika Aydınlı Grup haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aydınlı Grup ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aydınlı Grup haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aydınlı Grup

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aydınlı grup gelişmeleri de dahil olmak üzere 98 aydınlı grup haberi bulunmuştur. Tüm aydınlı grup haberleri aşağıda listelenmiştir.
TMSF, AFAD'a 102 milyon TL yardımda bulundu
TMSF, AFAD'a 102 milyon TL yardımda bulundu Tasarruf Sigortası Mevduat Fonu, Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından AFAD'a 102 milyon TL yardımda bulundu.
10.02.2023 Ekonomi
TMSF duyurdu! Uzanların 5 milyar dolara yakın borcu var
TMSF duyurdu! Uzanların 5 milyar dolara yakın borcu var TMSF Başkanı Muhiddin Gülal "Bizim Uzanlardan hala 5 milyar dolara yakın alacağımız var ama bunun tahsil kabiliyeti var mıdır, tabii yurt dışında çalışmalarımız devam ediyor, yurt içinde bir varlığının kalmadığını görüyoruz. Artık elimizdeki diğer dosyaların tahsil kabiliyeti çok zayıf." dedi.
17.01.2021 Yaşam
Kuyular açıldı! Doğal gazdan sonra 'altın' müjdesi...
Kuyular açıldı! Doğal gazdan sonra 'altın' müjdesi... Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, Koza Altın'la ilgili ellerinde 200'ün üzerinde ruhsat olduğunu, ciddi bir sondaj çalışmasına başladıklarını belirterek, "Rahatlıkla söyleyebilirim ki çalışmalarımız olumlu. Türkiye'nin muhtelif yerlerinde rezervimiz var. 37 farklı noktada sondaj çalışması yapıyoruz. Kuyularımız açıldı. Bu ara ülkemize müjdeler geliyor, biz de altında müjdeler verebiliriz. Ağrı'da çok güzel bir rezerv bulduk. Bununla alakalı son çalışmalarımız bitti. Önümüzdeki mart-nisan ayı gibi tesisimizin temelini atacağız." dedi.
26.10.2020 Ekonomi
FETÖ'den 14 savcı ve hakime takım elbise talimatı
FETÖ'den 14 savcı ve hakime takım elbise talimatı FETÖ'nün iş dünyası yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturmada kapatılan TUSKON dava dosyasına giren raporda 14 savcı ve hakime takım elbise verilmesi için talimat gönderildiği ortaya çıktı.
11.03.2019 Gündem
‘Milli servet’ dedik gözümüz gibi baktık
‘Milli servet’ dedik gözümüz gibi baktık TMSF Başkanı Gülal, Pierre Cardin, U.S. Polo ve Cacharel markalarını bünyesinde bulunduran Aydınlı Grup’u devraldıkları 2017’den bu yana büyüttüklerini belirterek “Bunlar milli servet. İrtifa kaybı istemiyoruz. Liyakatlı yönetimle buralara getirdik” dedi
18.07.2018 Ekonomi
65 işadamı için tutuklama talebi! Aralarında ünlü isimler de var...
65 işadamı için tutuklama talebi! Aralarında ünlü isimler de var... Aralarında Kadir Topbaş’ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı’nın da olduğu 65 iş adamı tutuklama istemiyle adliyeye sevk edildi
29.09.2021 Gündem
Üç patron serbest soruşturma sürüyor
Üç patron serbest soruşturma sürüyor FETHULLAHÇI Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması FETÖ/PDY’ye finansal destek vermek suçlanan işadamlarına yönelik operasyonda gözaltına alınanların sorguları sürüyor...
29.09.2021 Gündem
Çıkrıkçıoğlu, Eroğlu, Kavurmacı serbest bırakıldı
Çıkrıkçıoğlu, Eroğlu, Kavurmacı serbest bırakıldı FETÖ operasyonları kapsamında gözaltına alınan işadamları Mustafa Çıkrıkçıoğlu, Mustafa Şevki Kavurmacı ve Mustafa Eroğlu sorgularının ardından serbest bırakıldı
29.09.2021 Gündem
Bu haftanın bilançosu! Üç günde üç büyük operasyon
Bu haftanın bilançosu! Üç günde üç büyük operasyon Bu hafta ‘mali operasyonlar’ kapsamında iki önemli operasyon yapıldı. Söz konusu operasyonlardan birini İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı diğerini, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı yürütüyor
29.09.2021 Gündem
Ünlü iş adamlarına ‘himmet’ten gözaltı
Ünlü iş adamlarına ‘himmet’ten gözaltı FETÖ soruşturması kapsamında TUSKON ve üye şirketlere 18 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Ünlü iş adamlarının da aralarında olduğu 187 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı, 67’si gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
TUSKON'a dev operasyon
TUSKON'a dev operasyon Fethullahçı Terör Örgütü'nün iş dünyası yapılanmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında TUSKON ve üye şirketlere operasyon başlatıldı. 187 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Ayrıca 187 şüphelinin tüm malvarlıklarına el konulmasına karar verildi. Şuana kadar 60 kişi gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
Dünya markaları Ekim ayında ‘Vadi’ye geliyor
Dünya markaları Ekim ayında ‘Vadi’ye geliyor Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Vadistanbul’un Bulvar etabında sona yaklaşıldı. Bulvar’da Ekim ayında açılacak AVM’de dev markalar yer alacak.
7.07.2016 Ekonomi
Tarkan Vadistanbul'dan ofis aldı
Tarkan Vadistanbul'dan ofis aldı Megastar Tarkan ofis yatırımı için Vadistanbul’un Bulvar etabını tercih etti.
5.04.2016 Arşiv
Vadistanbul primini ‘etap’ katladı
Vadistanbul primini ‘etap’ katladı Ayazağa’da yükselen Vadistanbul’un 762 konutluk üçüncü etabı satışa çıktı. Aralık 2012’de metrekaresi 5 bin 400 liradan satışa başlanan projede fiyatlar, yeni etapta 9 bin liraya geldi.
9.02.2016 Ekonomi
Vadistanbul Park metrekaresi 9000 lira
Vadistanbul Park metrekaresi 9000 lira Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Vadistanbul'un 3. etabı satışa çıktı.
9.02.2016 Arşiv
Vadistanbul'da teslim yaklaşıyor
Vadistanbul'da teslim yaklaşıyor Vadistanbul’un Bulvar etabında inşaatın %75’i tamamlandı.
9.12.2015 Arşiv
Vadistanbul Bulvar'a ödül
Vadistanbul Bulvar'a ödül Vadistanbul Bulvar Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nden ödül ile döndü.
5.10.2015 Arşiv
Tedirginliğe rağmen devam
Tedirginliğe rağmen devam Körfez yatırımcısı terör olaylarından dolayları tedirgin olmasına rağmen Türk firmalarından alım yapmaya devam ediyor.
10.09.2015 Arşiv
Endişe olsa da yatırıma devam!
Endişe olsa da yatırıma devam! Dubai’deki gayrimenkul fuarı Cityscape Global’de Türk firmaları ilgi odağı olurken gündemde terör olayları öne çıktı. Körfez yatırımcısı endişelerini dile getirdi ama yatırımdan da vazgeçmedi.
8.09.2015 Ekonomi
İran'a ambargo kalktı, iş dünyası harekete geçti
İran'a ambargo kalktı, iş dünyası harekete geçti İran’a ambargonun kaldırılması kararı, iş dünyasında heyecan yarattı. Birleşmiş Markalar Derneği üyesi 30 marka, 1 Eylül’de İran’a gidiyor.
16.07.2015 Ekonomi
Sahibinden satılık AVM
Sahibinden satılık AVM Bakırköy Florya’da inşa edilen Koru Florya projesinde yer alan alışveriş merkezi yeniden satışa sunulacak.
10.04.2015 Arşiv
Vadistanbul MIPIM'de olacak
Vadistanbul MIPIM'de olacak MIPIM Fuarı, Fransa’nın Cannes kentinde 10-13 Mart 2015 tarihlerinde kapılarını açıyor.
23.06.2015 Arşiv
Socar, ‘Vadi’ye indi!
Socar, ‘Vadi’ye indi! AZERİ petrol devi Socar, Türkiye merkezini Ayazağa’daki Vadistanbul projesine taşıyor...
6.01.2015 Ekonomi
Petrol devi merkezini Vadistanbul'a taşıyor
Petrol devi merkezini Vadistanbul'a taşıyor Dünyanın köklü petrol şirketlerinden SOCAR da, Türkiye merkezini Vadistanbul Bulvar’a taşımak için blok satın aldı.
6.01.2015 Arşiv
Kentsel dönüşüm isyanı
Kentsel dönüşüm isyanı Artaş Yönetim Kurulu Başkanı, müteahhide gelen garip taleplerden dem vurdu.
3.12.2014 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Aydınlı Grup ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aydınlı grup haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.