Vadistanbul

Vadistanbul

Son dakika Vadistanbul haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Vadistanbul ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Vadistanbul haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vadistanbul

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vadistanbul gelişmeleri de dahil olmak üzere 183 vadistanbul haberi bulunmuştur. Tüm vadistanbul haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hande Soral ve İsmail Demirci'nin akşam gezmesi
Hande Soral ve İsmail Demirci'nin akşam gezmesi Hande Soral ve eşi İsmail Demirci, önceki gün Vadistanbul'da görüntülendi.
22.11.2023 Magazin
Survivor Zeynep Alkan sakatlanmıştı! İşte sağlık durumu...
Survivor Zeynep Alkan sakatlanmıştı! İşte sağlık durumu... Yönetmen Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan, 'Survivor 2023'te sakatlanmıştı. Ameliyat olmasını gerektirdiği için adaya veda etmek zorunda kalan genç oyuncu, sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.
7.07.2023 Magazin
Aleyna Kalaycıoğlu'ndan Galatasaraylı futbolcuyla aşk haberlerine gülücüklü yanıt!
Aleyna Kalaycıoğlu'ndan Galatasaraylı futbolcuyla aşk haberlerine gülücüklü yanıt! Aleyna Kalaycıoğlu, geçtiğimiz gün Vadistanbul'da görüntülendi.
27.05.2023 Magazin
Burak Özçivit ve Fahriye Evcen kol kola alışverişte görüntülendi!
Burak Özçivit ve Fahriye Evcen kol kola alışverişte görüntülendi! Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, geçtiğimiz gün kol kola Vadistanbul'da objektiflere takıldı.
2.04.2023 Magazin
Pelin Karahan'ın yeni projesi belli oldu!
Pelin Karahan'ın yeni projesi belli oldu! Pelin Karahan, önceki gün çocukları ve kız kardeşi Eylül ile Vadistanbul'da görüntülendi. Sömestr tatilini aktivitelerle geçiren oyuncu ve çocukları, eğlence merkezinde keyifli vakit geçirdi.
27.01.2023 Magazin
Simge Sağın'dan iddialı sahne kıyafeti!
Simge Sağın'dan iddialı sahne kıyafeti! Önceki gün Vadistanbul'da konser veren Simge Sağın iddialı sahne kıyafetiyle gündeme geldi. Sağın'ın tercihine sosyal medyada yorum yağdı. Şarkıcının kıyafetini beğenenler kadar abartılı bulanlar da oldu.
11.09.2022 Magazin
Türkiye’nin ilk Decacorn’u Açık Kaynak Platformu’nda
Türkiye’nin ilk Decacorn’u Açık Kaynak Platformu’nda Yazılım ekosistemini geliştirmeye amaçlayan Türkiye Açık Kaynak Platformu’na bir destek de teknoloji şirketi Trendyol’dan geldi. Türkiye’nin 10 milyar dolar üzerinde değerlemeye ulaşan ilk decacorn’u olan Trendyol, Türkiye Açık Kaynak Platformu’nun destekçileri arasında yer aldı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TEKNOFEST Karadeniz’in açılış gününde tüm yazılım ve teknolojileri Türk mühendislerinin imzasını taşıyan Trendyol’a Platin plus teşekkür plaketini verdi. Trendyol, platformun kurduğu Ekol 42 okulları başta olmak üzere açık kaynak yazılım projelerine destek sağlayacak. Bu okullarda eğitim gören öğrencileri istihdam edecek.
31.08.2022 Bilim ve Teknoloji
Yasak Elma'nın Kumru'su Biran Damla Yılmaz'dan açıklama: Dizi yoğunlaştı
Yasak Elma'nın Kumru'su Biran Damla Yılmaz'dan açıklama: Dizi yoğunlaştı 'Yasak Elma' dizisinde rol alan Biran Damla Yılmaz, geçtiğimiz gün Vadistanbul'daydı. Yakın arkadaşları ile buluşmadan önce alışverişini tamamlayan oyuncu, karşılaştığı gazetecilerin fotoğraf isteğini kırmayarak, objektiflere poz verdi.
14.05.2022 Magazin
Ekin Mert Daymaz: Ben pişman olmam!
Ekin Mert Daymaz: Ben pişman olmam! En son 'Hayaller ve Hayatlar' dizisiyle dijital platformda olan oyuncu Ekin Mert Daymaz, önceki gün Vadistanbul'da görüntülendi. Arkadaşlarıyla alışverişe çıkan yakışıklı oyuncu, sonrasında bir mekana girerek yemek yedi.
27.04.2022 Magazin
Merve Özbey'in makyajsız hali dikkat çekti!
Merve Özbey'in makyajsız hali dikkat çekti! Merve Özbey ve eşi Kenan Koçak geçtiğimiz gün Vadistanbul'da görüntülendi. Özbey'in makyajsız hali ve baştan ayağa beyaz kombini dikkat çekti.
8.03.2022 Magazin
Spor sırasında sakatlanan Doğa Rutkay'dan açıklama: Tedavi sürecim üç hafta
Spor sırasında sakatlanan Doğa Rutkay'dan açıklama: Tedavi sürecim üç hafta Oyuncu Doğa Rutkay ile eşi Kerimcan Kamal, Vadistanbul’da görüntülendi. Geçtiğimiz günlerde spor sırasında sakatlanan Rutkay, sağlık durumu hakkında konuştu.
4.12.2021 Magazin
Günel Zeynalova 'aşk' haberlerine isyan etti!
Günel Zeynalova 'aşk' haberlerine isyan etti! Günel Zeynalova, önceki gün Vadistanbul’da görüntülendi. Azari şarkıcı, son günlerde hakkında çıkan "iş insanı Gökhan Göz ile aşk yaşıyor" haberlerine sert çıktı.
5.11.2021 Magazin
Mehmet Ali Erbil'in mesajları ifşa oldu! 'Göğüslerini açarken...'
Mehmet Ali Erbil'in mesajları ifşa oldu! 'Göğüslerini açarken...' Sosyal medya fenomeni Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil'in mesajlarını ifşa etti. Mehmet Ali Erbil'in mesajları olduğu iddia edilen yazışmalar sosyal medyada gündem oldu.
5.10.2021 Magazin
Bakan Varank sayı verip açıkladı! 'En az 500 bin...'
Bakan Varank sayı verip açıkladı! 'En az 500 bin...' Türkiye Açık Kaynak Platformu 42 Okulları Açılış Töreni'nde konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "2023 yılında ülkemizdeki yazılım geliştirici sayısının en az 500 bin olmasını hedefliyoruz" dedi.
7.09.2021 Bilim ve Teknoloji
O okullar açılacak! Bakan duyurdu, temmuzda başlıyor 4 hafta sürecek...
O okullar açılacak! Bakan duyurdu, temmuzda başlıyor 4 hafta sürecek... Temmuzda o okullar açılacak. Bakan Varank duyurdu, 4 hafta sürecek ve ücretsiz eğitim verilecek. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yazılım alanında uluslararası yenilikçi öğretim modeliyle öne çıkan "Ecole 42"nin İstanbul ve Kocaeli'deki okullarına başvuruların başladığını, temmuzda ilk öğrenci grubuyla ön eğitimlerin yapılacağını bildirdi. 18 yaş üstü herkes başvurabiliyor. 7 gün 24 saat açık kalacak ve ücretsiz eğitim verilecek. Temmuzda başlayacak 4 haftalık ön eğitimi başarıyla tamamlayanların ise kesin kaydı yapılacak.
6.05.2021 Ekonomi
Deniz Seki'den 'kilo' açıklaması
Deniz Seki'den 'kilo' açıklaması 22 kilo verip 36 beden olan ve değişimiyle şaşırtan şarkıcı Deniz Seki, önceki gün Vadistanbul'da görüntülendi.
3.04.2021 Magazin
Türkiye 'uluslararası yazılım okulu 42'ye katıldı
Türkiye 'uluslararası yazılım okulu 42'ye katıldı Bakan Varank, dünyanın önde gelen yazılım okullarından 42'nin 23 ülke ve 36 kampüslük uluslararası ağına Türkiye'yi eklediklerini belirterek, "Gençlerimiz uluslararası standartta yazılım eğitimi alacak." ifadesini kullandı.
27.03.2021 Bilim ve Teknoloji
'Saçlarımın değeri düşmüş olabilir'
'Saçlarımın değeri düşmüş olabilir' Oyuncu Korcan Kol, Vadistanbul'da görüldü. Saçlarına 50 bin dolar teklif edilmesi ile gündeme gelen oyuncu, saçlarını para için değil, dizideki karakterine uygun olması için kestirdiğini söyledi.
16.03.2021 Magazin
Aynur Aydın: Hala parti yapanlar var!
Aynur Aydın: Hala parti yapanlar var! Şarkıcı Aynur Aydın, Vadistanbul'da objektiflere yansıdı. 35 yaşındaki popçu, pandemi döneminde parti yapanlara tepki gösterdi.
18.02.2021 Magazin
Berkay: Yeni yıldan tek beklentimiz sağlık
Berkay: Yeni yıldan tek beklentimiz sağlık Pop müziğin başarılı isimlerinden Berkay Şahin, önceki gün eşi Özlem Ada Şahin ile birlikte Vadistanbul'da objektiflere yansıdı.
31.12.2020 Magazin
Derya Tuna: Torun sahibi olmak istiyorum
Derya Tuna: Torun sahibi olmak istiyorum Oyuncu Derya Tuna, önceki gün Vadistanbul'da objektiflere yansıdı.
29.12.2020 Magazin
Danla Bilic'den aşk sorusuna yanıt
Danla Bilic'den aşk sorusuna yanıt Sosyal medya fenomeni Danla Bilic, önceki gün alışveriş merkezinde görüntülendi; 'Hayatınızda biri yok mu' sorusunu da böyle yanıtladı...
5.12.2020 Magazin
İdo Tatlıses: Düğünsüz damat olmaz
İdo Tatlıses: Düğünsüz damat olmaz Geçtiğimiz gün yakın arkadaşlarının doğum günlerini kutlamak için Vadistanbul'da objektiflere yansıyan İdo Tatlıses ve nişanlısı Yasemin Şefkatli, yakın zamanda yapılacak olan düğünleri hakkında konuştu.
11.11.2020 Magazin
Nikah aralıkta
Nikah aralıkta Derya Tuna, Vadistanbul’da objektiflere takıldı.
19.10.2020 Magazin
Ünlü çiftin yeni oyuncakları
Ünlü çiftin yeni oyuncakları Şarkıcı Aslı Hünel ve eşi Savaş Yurtsever, Vadistanbul’da görüntülendi. Çiftin özel motosikletleri dikkat çekti.
29.09.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Vadistanbul ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vadistanbul haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.