Asiye Ateş

Asiye Ateş

Son dakika Asiye Ateş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Asiye Ateş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Asiye Ateş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Asiye Ateş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan asiye ateş gelişmeleri de dahil olmak üzere 89 asiye ateş haberi bulunmuştur. Tüm asiye ateş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Küçük Asiye'ye pitbull saldırısı: Tahliye edilen 3 sanık yeniden tutuklandı
Küçük Asiye'ye pitbull saldırısı: Tahliye edilen 3 sanık yeniden tutuklandı Gaziantep'te pitbull cinsi köpeklerin 4 yaşındaki Asiye Ateş'e saldırısına ilişkin davada dün tahliye edilen 4 sanıktan 3'ü itiraz üzerine yeniden tutuklandı.
29.04.2022 Gündem
Türkiye günlerce onu konuşmuştu! Pitbull saldırısına uğrayan Asiye'den yeni haber
Türkiye günlerce onu konuşmuştu! Pitbull saldırısına uğrayan Asiye'den yeni haber Gaziantep’te uğradığı pitbull saldırısıyla tüm Türkiye’nin gündemine oturan 4 yaşındaki Asiye Ateş’in son hali görüntülendi. Şahinbey Belediyesi’nin “Çocuk Şenliği”ne katılarak 23 Nisan’ı doyasıya eğlenerek geçiren minik Asiye’nin babası Hüseyin Ateş, Asiye’nin önümüzdeki günlerde yeni ameliyatlar geçireceğini söyledi.
23.04.2022 Yaşam
Asiye'ye Pitbull saldırısı davasında 4 sanık için yeniden tutuklama kararı
Asiye'ye Pitbull saldırısı davasında 4 sanık için yeniden tutuklama kararı Gaziantep'te, Pitbull cinsi 2 köpeğin Asiye Ateş'e (4) saldırmasına ilişkin davada tutuklu 4 sanığın tahliye kararına, Cumhuriyet Başsavcılığı'nın itirazını inceleyen Nöbetçi 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi, sanıklar hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı verdi.
22.02.2022 Gündem
Pitbull saldırısına uğrayan Asiye Ateş tabucu olduktan sonra ilk kez görüntülendi
Pitbull saldırısına uğrayan Asiye Ateş tabucu olduktan sonra ilk kez görüntülendi Gaziantep’te iki pitbullun saldırısı sonrası ağır yaralandıktan sonra sevk edildiği Antalya Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde bir dizi operasyon geçiren Asiye Ateş, taburcu olarak döndüğü memleketi Gaziantep'teki yeni evinde ilk kez görüntülendi. Yeni evindeki ilk gününde neşesi ile dikkat çeken minik Asiye, kendisine hediye edilen tablet ve boyama seti ile oynadı.
1.02.2022 Gündem
Minik Asiye evinde ilk kez görüntülendi, neşeli hali dikkat çekti
Minik Asiye evinde ilk kez görüntülendi, neşeli hali dikkat çekti Gaziantep’te iki pitbullun saldırısı sonrası ağır yaralandıktan sonra sevk edildiği Antalya Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde bir dizi operasyon geçiren Asiye Ateş, taburcu olarak döndüğü memleketi Gaziantep'teki yeni evinde ilk kez görüntülendi. Yeni evindeki ilk gününde neşesi ile dikkat çeken minik Asiye, kendisine hediye edilen tablet ve boyama seti ile oynadı.
1.02.2022 Haber
Biden, Beyaz Saray’da Katar Emiri Al Sani ile bir araya geldi!
Biden, Beyaz Saray’da Katar Emiri Al Sani ile bir araya geldi! ABD Başkanı Joe Biden, Beyaz Saray’da Katar Emiri Temim bin Hamed Al Sani ile bir araya geldi. Biden, Katar'ı ABD'nin NATO dışı önemli bir müttefiki olarak belirlemeyi planladığını açıkladı.
31.01.2022 Dünya
Asiye Ateş olayıyla ilgili soruşturma tamamlandı! Silah olarak nitelendirildi!
Asiye Ateş olayıyla ilgili soruşturma tamamlandı! Silah olarak nitelendirildi! Gaziantep’te 4 yaşındaki Asiye Ateş’in iki pitbull köpeğin saldırısı sonucu ağır yaralanmasına ilişkin olayda iddianame tamamlandı. 6 sanık hakkında hazırlanan iddianamede pitbullar silah olarak nitelendirilirken, olaya ilişkin güvenlik kamerası görüntülerinin silindiği belirtildi.
31.01.2022 Gündem
Pitbull saldırısında yaralanan küçük Asiye, taburcu oldu
Pitbull saldırısında yaralanan küçük Asiye, taburcu oldu Gaziantep’te pitbull cinsi iki köpeğin saldırısında ağır yaralanan ve Antalya Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde ilk etapta planlanan tedavisi tamamlanan 4 yaşındaki Asiye Ateş, 37. günde taburcu edildi. Gazetecilere el sallayan Asiye'nin sağlık durumunun iyi olduğu görüldü. Baba Hüseyin Ateş, kızının sağlık durumunun iyi olduğunu ve 1.5 ay sonra geri geleceklerini söyledi.
31.01.2022 Yaşam
Pitbull saldırısına uğrayan Asiye ile ilgili flaş gelişme!
Pitbull saldırısına uğrayan Asiye ile ilgili flaş gelişme! Gaziantep'te Pitbull köpeklerinin saldırısında ağır yaralanan Asiye Ateş'in (4) dün kulak bölgesine yapılan operasyon nedeniyle taburcu edilme tarihi, gelecek haftaya kaldı. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan, Asiye'nin kulakla ilgili sorunlarının giderildiğini ve gelecek hafta başında taburcu edileceğini söyledi.
28.01.2022 Yaşam
Pitbull köpeklerinin saldırısında ağır yaralanmıştı... Asiye, haftaya taburcu edilecek
Pitbull köpeklerinin saldırısında ağır yaralanmıştı... Asiye, haftaya taburcu edilecek Gaziantep'te Pitbull köpeklerinin saldırısında ağır yaralanan Asiye'nin (4) tedavisini yürüten Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan, "Bu kadar kemik parçası ve çoklu doku kaybını ilk defa gördüm. Kulağını kaybetmemesi için bir girişim yapıldı. Muhtemelen haftaya taburcu olacak" dedi.
21.01.2022 Gündem
Asiye'nin kulaktaki hasarı ve yüz sinirlerine yönelik ameliyat yapıldı
Asiye'nin kulaktaki hasarı ve yüz sinirlerine yönelik ameliyat yapıldı Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Yıldıray Çete, Pitbull köpeklerinin saldırısında yaralanan ve doku nakli yapılan Asiye Ateş'in (4) yeni operasyon geçirdiğini açıkladı. Çete, “Hastamıza dün itibarıyla kulaktaki hasarına ve yüz felcine yönelik sinirle ilgili operasyonları yapılmıştır. Genel durumu iyi, hayati bulguları normal" dedi.
14.01.2022 Gündem
Asiye Ateş'in sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama! "Maalesef yüz felcimiz var"
Asiye Ateş'in sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama! "Maalesef yüz felcimiz var" Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Pitbull cinsi köpeklerin saldırısında ağır yaralanan ve sevk edildiği Antalya'da doku nakli yapılan Asiye Ateş'in (4) yüze giden damarlarından bazılarının hasar aldığını belirterek, "Maalesef yüz felcimiz var. Muhtemelen bu hafta içinde Asiye'ye yüz sinirleri için bir yama planlıyoruz" dedi.
11.01.2022 Yaşam
Asiye Ateş'in son durumu... Rektör Özkan: Ağza dal veren sinirlerde tahribat var
Asiye Ateş'in son durumu... Rektör Özkan: Ağza dal veren sinirlerde tahribat var Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, pitbull saldırısında ağır yaralanan Asiye Ateş'in (4) başında saçlı doku olmadığını, hem çene kemiğinde hem yüz sinirlerinde tahribat oluştuğunu söyledi. Öncelikli yüz sinirlerinin tamir edilmesi gerektiğini belirten Prof. Dr. Özkan "Balonla saçlı derisine yönelik girişim yapacağız ama enfeksiyon için tetikteyiz" dedi.
2.01.2022 Gündem
Asiye Ateş olayı ile ilgili skandal iddia! Pitbull saldırısı sonrası...
Asiye Ateş olayı ile ilgili skandal iddia! Pitbull saldırısı sonrası... Pitbull saldırısına uğrayan Asiye Ateş ile ilgili son dakika gelişmesi! Site yöneticisi Mustafa Elibol ile sekreteri Süheyla Kurçak’ın tutuklanmasının ardından olaya ilişkin flaş bir detay ortaya çıktı. Doku nakli yapılan Asiye, servise alınırken, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Ateş'in sağlık durumuna ilişkin bilgi verdi.
29.12.2021 Gündem
Pitbull saldırısına uğrayan Asiye Ateş’in sağlık durumunda yeni gelişme
Pitbull saldırısına uğrayan Asiye Ateş’in sağlık durumunda yeni gelişme Son dakika haberi... Pitbull saldırısına uğrayan Asiye Ateş’le ilgili son dakika gelişmesi! Antalya Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde doku nakli yapılan Asiye, daha sonra yoğun bakıma alındı. Yapılan son açıklamaya göre sağlık durumuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. AK Parti Antalya milletvekilleri Mustafa Köse ve Kemal Çelik ise Asiye Ateş’in son halini sosyal medya üzerinden paylaştı.
29.12.2021 Gündem
Asiye'nin yaralandığı pitbull saldırısına ilişkin 2 tutuklama daha!
Asiye'nin yaralandığı pitbull saldırısına ilişkin 2 tutuklama daha! Gaziantep'te, Asiye Ateş'in (4) oturduğu sitenin bahçesinde oyun oynarken pitbull cinsi 2 köpeğin saldırısına uğramasına ilişkin soruşturmada adli kontrol şartıyla serbest bırakılan 2 şüpheli, savcılığın itirazının ardından yeniden gözaltına alınarak, sevk edildikleri adliyede tutuklandı. Böylece Asiye'nin yaralandığı olayda tutuklananların sayısı 5'e yükseldi.
28.12.2021 Gündem
Pitbull saldırısına uğrayan Asiye Ateş'le ilgili son dakika gelişmesi!
Pitbull saldırısına uğrayan Asiye Ateş'le ilgili son dakika gelişmesi! Pitbull saldırısına uğrayan Asiye Ateş’le ilgili son dakika gelişmesi! Antalya Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde doku nakli yapılan Asiye, daha sonra yoğun bakıma alındı. Yapılan son açıklamaya göre sağlık durumuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.
28.12.2021 Gündem
Pitbull saldırısında yaralanan Asiye Ateş'e doku nakli yapıldı!
Pitbull saldırısında yaralanan Asiye Ateş'e doku nakli yapıldı! Gaziantep'te, oturdukları sitenin bahçesinde oynarken pitbull cinsi 2 köpeğin saldırısında yaralanan, sonrasında Antalya'ya sevk edilen Asiye Ateş'e (4), Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibi tarafından doku nakli yapıldı. 4 saat süren operasyon sonrası yapılan açıklamada, "Doku nakilleri mikrocerrahi yöntemle yapıldığı için ilk birkaç günlük dönemde doku ile ilgili riskleri olmakla birlikte şu an itibarıyla hem nakledilen dokular sağlıklı hem de hastanın yaşam bulguları stabildir" denildi.
27.12.2021 Gündem
Pitbull saldırısına uğrayan minik Asiye ve ailesine Demet Akalın'dan destek geldi!
Pitbull saldırısına uğrayan minik Asiye ve ailesine Demet Akalın'dan destek geldi! Birkaç gün önce Gaziantep'te yaşanan pitbull saldırısı herkesi dehşete düşürmüştü. Dört yaşındaki Asiye Ateş'in ağır yaralandığı olayın yankıları sürerken küçük kızın babası da işinden oldu. "Ne yapacağımı bilemiyorum" diyen Asiye'nin babasını duyan Demet Akalın, hemen harekete geçti.
26.12.2021 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika faiz açıklaması: 'Bu çarkı bozacağız'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika faiz açıklaması: 'Bu çarkı bozacağız' Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuştu. “Faiz, zengini daha zengin, fakiri daha fakir yapar” diyen Erdoğan “Faiz sebep, enflasyon neticedir. Bu çarkı bozacak, milleti asli noktadaki hedeflerine ulaştıracağız" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na da tepki göstererek "Şimdi utanmadan sıkılmadan bana mektup gönderiyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin kayıtları orada tutuluyor. Hani İBB'de personel fazlası vardı, israf vardı. Belediyenin borcunu 61 milyar liraya çıkardılar. Anlaşılan o ki 2024'e kadar borç 100 milyar liraya kadar yaklaşacaktır. Bu ihanettir” dedi.
26.12.2021 Siyaset
Pitbull dehşetinde yeni görüntüler ortaya çıktı! Asiye Ateş hakkında flaş gelişme...
Pitbull dehşetinde yeni görüntüler ortaya çıktı! Asiye Ateş hakkında flaş gelişme... Son dakika haberi... Pitbull cinsi köpeğin saldırısı sonucu ağır yaralanan 4 yaşındaki Asiye Ateş’in o köpeklerle birlikte çekilen fotoğrafları ile olay anına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Tüm Türkiye’yi dehşete düşüren olayın ardından yoğun bakımda yatan Asiye Ateş için doku nakli ameliyatıyla ilgili flaş bir açıklama geldi. Açıklamada, “Şu an itibariyle hem nakledilen dokular sağlıklı hem de hastanın yaşam bulguları stabildir” ifadelerine yer verildi.
26.12.2021 Gündem
Pitbull cinsi köpeklerin minik Asiye’ye saldırı anı kamerada
Pitbull cinsi köpeklerin minik Asiye’ye saldırı anı kamerada Gaziantep’te iki pitbull cinsi köpeğin 4 yaşındaki Asiye Ateş’e saldırdığı anların yeni görüntüleri ortaya çıktı. Küçük çocuğun saldırı öncesi hayvanlarla oynadığı, ardından köpeklerin bir anda kendisine saldırdığı görüldü.
26.12.2021 Haber
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Asiye Ateş'in ailesine geçmiş olsun telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Asiye Ateş'in ailesine geçmiş olsun telefonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'te pitbull cinsi köpeğin saldırısı sonucu ağır yaralanan Asiye Ateş'in babası ile telefonda görüştü.
26.12.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Bunların hesabını vereceksiniz
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Bunların hesabını vereceksiniz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Gaziantep İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, "Asiye yavrumuzu dün gece Antalya Üniversitesi'ne naklettik. Orada gerekli operasyonlar yapılacak. Bu köpekler parası bol olanların köpekleri. O yavru orada paramparça oluyor, onlar babasını nasıl kandırırız diye düşünüyorlar. Kandıramayacaksınız, bunların da hesabını vereceksiniz." dedi.
25.12.2021 Siyaset
Gaziantep'te Pitbull saldırısına uğramıştı! Asiye'den yeni haber geldi
Gaziantep'te Pitbull saldırısına uğramıştı! Asiye'den yeni haber geldi Gaziantep'te, oturdukları sitenin bahçesinde oynarken pitbull cinsi 2 köpeğin saldırısında yaralanan 4 yaşındaki Asiye Ateş, Antalya’ya sevk edildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın talimatıyla hava ambulansıyla Antalya'ya götürülen Asiye'nin tedavisini Prof. Dr. Ömer Özkan sürdürecek. Akdeniz Üniversitesi Başhekimi Prof. Dr. Yıldıray Çete, Asiye Ateş'i çocuk yoğun bakım servisine yatırılmasının hemen ardından sabah erken saatlerde ziyaret etti. Yanında annesi bulunan Asiye, Prof. Dr. Çete'ye "Eve gitmek istiyorum" dedi.
25.12.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Asiye Ateş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki asiye ateş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.