Pitbull Saldırısı

Pitbull Saldırısı

Son dakika pitbull saldırısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pitbull saldırısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pitbull saldırısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pitbull Saldırısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pitbull saldırısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 38 pitbull saldırısı haberi bulunmuştur. Tüm pitbull saldırısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pitbull saldırısında yaralanan Asiye'nin şoke eden görüntüsü! Annesi tasma takıp, ellerini bağladı ve...
Pitbull saldırısında yaralanan Asiye'nin şoke eden görüntüsü! Annesi tasma takıp, ellerini bağladı ve... Türkiye'ye adını Gaziantep'teki Pitbull saldırısı sonrası duyuran minik Asiye bu kez sosyal medyaya yansıyan görüntülerle gündeme geldi. Tepki çeken görüntüler sonrası konuşan baba Hüseyin A., eşi ile kızının oyun oynadığını, bu videoların bilinçli olarak yayınlandığını, suç duyurusunda bulunacağını söyledi. Söz konusu görüntülerde anne Zeynep A.'nın Asiye'ye "Otur" ya da "Dilini çıkar, it gibi yiyeceğini önüne koyacağım'' dediği duyulmuştu. İşte son dakika haberinin detayları...
4.08.2022 Yaşam
Küçük Asiye'ye pitbull saldırısı: Tahliye edilen 3 sanık yeniden tutuklandı
Küçük Asiye'ye pitbull saldırısı: Tahliye edilen 3 sanık yeniden tutuklandı Gaziantep'te pitbull cinsi köpeklerin 4 yaşındaki Asiye Ateş'e saldırısına ilişkin davada dün tahliye edilen 4 sanıktan 3'ü itiraz üzerine yeniden tutuklandı.
29.04.2022 Gündem
Türkiye günlerce onu konuşmuştu! Pitbull saldırısına uğrayan Asiye'den yeni haber
Türkiye günlerce onu konuşmuştu! Pitbull saldırısına uğrayan Asiye'den yeni haber Gaziantep’te uğradığı pitbull saldırısıyla tüm Türkiye’nin gündemine oturan 4 yaşındaki Asiye Ateş’in son hali görüntülendi. Şahinbey Belediyesi’nin “Çocuk Şenliği”ne katılarak 23 Nisan’ı doyasıya eğlenerek geçiren minik Asiye’nin babası Hüseyin Ateş, Asiye’nin önümüzdeki günlerde yeni ameliyatlar geçireceğini söyledi.
23.04.2022 Yaşam
Pitbull ile şaka basketbol sahasındaki çocuklara dehşeti yaşattı
Pitbull ile şaka basketbol sahasındaki çocuklara dehşeti yaşattı Ümraniye'de çocukların oyun oynadığı sırada elinde pitbull cinsi köpeğiyle basketbol sahasına giren bir kişi, şaka yapmak isterken çocuklara korku dolu dakikalar yaşattı. Tasmanın kopması ile harekete geçen pitbull'dan kaçan çocuklar, sahanın tellerine ve potaya tırmandı. Köpeğin son anda yakalanması olası faciayı önlerken, o anlar bir vatandaşın cep telefonu kayıtlarına yansıdı.
17.04.2022 Gündem
Asiye'ye Pitbull saldırısı davasında 4 sanık için yeniden tutuklama kararı
Asiye'ye Pitbull saldırısı davasında 4 sanık için yeniden tutuklama kararı Gaziantep'te, Pitbull cinsi 2 köpeğin Asiye Ateş'e (4) saldırmasına ilişkin davada tutuklu 4 sanığın tahliye kararına, Cumhuriyet Başsavcılığı'nın itirazını inceleyen Nöbetçi 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi, sanıklar hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı verdi.
22.02.2022 Gündem
Pitbull saldırısıyla ilgili flaş gelişme! Köpek silah sayıldı!
Pitbull saldırısıyla ilgili flaş gelişme! Köpek silah sayıldı! Beyoğlu'nda, üç gün önce pitbullunu ağızlıksız gezdirdiği için uyarılması üzerine tartıştığı kişilerin üzerine salarak iki kişinin yaralanmasına neden olduğu iddiasıyla gözaltına alınan sahibi Orhan Yıldırım, "Silahla basit yaralama" suçundan tutuklandı. Sahibinin komutuyla saldırmış olması dikkate alınarak köpek silah sayıldı.
18.02.2022 Yaşam
Beyoğlu'nda pitbull dehşeti!
Beyoğlu'nda pitbull dehşeti! Beyoğlu'nda, pitbullu ağızlıksız gezdirdiği için uyarılan sahibi, tasmasını gevşettiği köpeği tartıştığı kişilerin üzerine saldı. İki kişiyi yaralayan köpek sahibi tarafından olay yerinden kaçırılırken, caddede yürüyen bir başka kişiye daha saldırdı. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaşananlar anbean cep telefonu ve güvenlik kamerasına yansıdı.
16.02.2022 Gündem
İstanbul'un göbeğinde pitbull dehşeti! Tartıştığı kişilere saldırttı!
İstanbul'un göbeğinde pitbull dehşeti! Tartıştığı kişilere saldırttı! İstanbul Beyoğlu'nda, pitbullu ağızlıksız gezdirdiği için uyarılan sahibi, tasmasını gevşettiği köpeği tartıştığı kişilerin üzerine saldı. İki kişiyi yaralayan köpek sahibi tarafından olay yerinden kaçırılırken, caddede yürüyen bir başka kişiye daha saldırdı. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaşananlar anbean cep telefonu ve güvenlik kamerasına yansıdı.
16.02.2022 Yaşam
Pitbull saldırısına uğrayan Asiye Ateş tabucu olduktan sonra ilk kez görüntülendi
Pitbull saldırısına uğrayan Asiye Ateş tabucu olduktan sonra ilk kez görüntülendi Gaziantep’te iki pitbullun saldırısı sonrası ağır yaralandıktan sonra sevk edildiği Antalya Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde bir dizi operasyon geçiren Asiye Ateş, taburcu olarak döndüğü memleketi Gaziantep'teki yeni evinde ilk kez görüntülendi. Yeni evindeki ilk gününde neşesi ile dikkat çeken minik Asiye, kendisine hediye edilen tablet ve boyama seti ile oynadı.
1.02.2022 Gündem
Asiye Ateş olayıyla ilgili soruşturma tamamlandı! Silah olarak nitelendirildi!
Asiye Ateş olayıyla ilgili soruşturma tamamlandı! Silah olarak nitelendirildi! Gaziantep’te 4 yaşındaki Asiye Ateş’in iki pitbull köpeğin saldırısı sonucu ağır yaralanmasına ilişkin olayda iddianame tamamlandı. 6 sanık hakkında hazırlanan iddianamede pitbullar silah olarak nitelendirilirken, olaya ilişkin güvenlik kamerası görüntülerinin silindiği belirtildi.
31.01.2022 Gündem
Asiye Ateş olayı ile ilgili skandal iddia! Pitbull saldırısı sonrası...
Asiye Ateş olayı ile ilgili skandal iddia! Pitbull saldırısı sonrası... Pitbull saldırısına uğrayan Asiye Ateş ile ilgili son dakika gelişmesi! Site yöneticisi Mustafa Elibol ile sekreteri Süheyla Kurçak’ın tutuklanmasının ardından olaya ilişkin flaş bir detay ortaya çıktı. Doku nakli yapılan Asiye, servise alınırken, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Ateş'in sağlık durumuna ilişkin bilgi verdi.
29.12.2021 Gündem
Asiye'nin yaralandığı pitbull saldırısına ilişkin 2 tutuklama daha!
Asiye'nin yaralandığı pitbull saldırısına ilişkin 2 tutuklama daha! Gaziantep'te, Asiye Ateş'in (4) oturduğu sitenin bahçesinde oyun oynarken pitbull cinsi 2 köpeğin saldırısına uğramasına ilişkin soruşturmada adli kontrol şartıyla serbest bırakılan 2 şüpheli, savcılığın itirazının ardından yeniden gözaltına alınarak, sevk edildikleri adliyede tutuklandı. Böylece Asiye'nin yaralandığı olayda tutuklananların sayısı 5'e yükseldi.
28.12.2021 Gündem
Pitbull saldırısında yaralanan Asiye Ateş'e doku nakli yapıldı!
Pitbull saldırısında yaralanan Asiye Ateş'e doku nakli yapıldı! Gaziantep'te, oturdukları sitenin bahçesinde oynarken pitbull cinsi 2 köpeğin saldırısında yaralanan, sonrasında Antalya'ya sevk edilen Asiye Ateş'e (4), Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibi tarafından doku nakli yapıldı. 4 saat süren operasyon sonrası yapılan açıklamada, "Doku nakilleri mikrocerrahi yöntemle yapıldığı için ilk birkaç günlük dönemde doku ile ilgili riskleri olmakla birlikte şu an itibarıyla hem nakledilen dokular sağlıklı hem de hastanın yaşam bulguları stabildir" denildi.
27.12.2021 Gündem
Pitbull saldırısına uğrayan minik Asiye ve ailesine Demet Akalın'dan destek geldi!
Pitbull saldırısına uğrayan minik Asiye ve ailesine Demet Akalın'dan destek geldi! Birkaç gün önce Gaziantep'te yaşanan pitbull saldırısı herkesi dehşete düşürmüştü. Dört yaşındaki Asiye Ateş'in ağır yaralandığı olayın yankıları sürerken küçük kızın babası da işinden oldu. "Ne yapacağımı bilemiyorum" diyen Asiye'nin babasını duyan Demet Akalın, hemen harekete geçti.
26.12.2021 Magazin
Pitbull saldırısı bitmek bilmiyor! 13 yaşındaki çocuğa zarar verdi!
Pitbull saldırısı bitmek bilmiyor! 13 yaşındaki çocuğa zarar verdi! Denizli’nin Pamukkale ilçesinde sahibi olan ancak başıboş bırakılan pitbull, sokaktan geçen İran uyruklu Armin Darban Jafeti'ye (13) saldırdı. Çocuk hastaneye kaldırılırken, olay anı ise kameralara yansıdı.
26.12.2021 Gündem
Pitbull saldırısı bitmek bilmiyor! 13 yaşındaki çocuğa zarar verdi!
Pitbull saldırısı bitmek bilmiyor! 13 yaşındaki çocuğa zarar verdi! Denizli’nin Pamukkale ilçesinde sahibi olan ancak başıboş bırakılan pitbull, sokaktan geçen İran uyruklu Armin Darban Jafeti'ye (13) saldırdı. Çocuk hastaneye kaldırılırken, olay anı ise kameralara yansıdı.
26.12.2021 Gündem
Gaziantep'te Pitbull saldırısına uğramıştı! Asiye'den yeni haber geldi
Gaziantep'te Pitbull saldırısına uğramıştı! Asiye'den yeni haber geldi Gaziantep'te, oturdukları sitenin bahçesinde oynarken pitbull cinsi 2 köpeğin saldırısında yaralanan 4 yaşındaki Asiye Ateş, Antalya’ya sevk edildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın talimatıyla hava ambulansıyla Antalya'ya götürülen Asiye'nin tedavisini Prof. Dr. Ömer Özkan sürdürecek. Akdeniz Üniversitesi Başhekimi Prof. Dr. Yıldıray Çete, Asiye Ateş'i çocuk yoğun bakım servisine yatırılmasının hemen ardından sabah erken saatlerde ziyaret etti. Yanında annesi bulunan Asiye, Prof. Dr. Çete'ye "Eve gitmek istiyorum" dedi.
25.12.2021 Gündem
İki pitbull 4 yaşındaki çocuğa saldırdı
İki pitbull 4 yaşındaki çocuğa saldırdı Gaziantep'te oturduğu sitenin bahçesinde oyun oynarken pitbull cinsi 2 köpeğin saldırısına uğrayan Asiye Ateş'in (4) yaralanmasıyla ilgili gözaltına alınanların sayısı 6'ya çıktı.
23.12.2021 Vatan TV
Asiye Ateş öldü mü, son durum ne? Pitbull saldırısına uğrayan Asiye Ateş kimdir, kaç yaşında?
Asiye Ateş öldü mü, son durum ne? Pitbull saldırısına uğrayan Asiye Ateş kimdir, kaç yaşında? Gaziantep'te 4 yaşındaki Asiye Ateş'e pitbull saldırısı videosunun sosyal medyaya yansımasıyla olayın son durumu araştırılıyor. İnfiale neden olan görüntüler sonrasında küçük kızın son durumu sorgulanıyor. Beslenmesi yasak olan bu köpek cinsinin sahiplerinden üç kişi olayla ilgili gözaltına alındı. Peki, Gaziantep'te pitbullun saldırdığı Asiye Ateş kimdir, son sağlık durumu ne? Asiye Ates öldü mü, yaşıyor mu?
23.12.2021 Gündem
Okulda pitbull dehşeti! Beyzbol sopalı öğretmenden skandal hareket
Okulda pitbull dehşeti! Beyzbol sopalı öğretmenden skandal hareket Kocaeli’nin Darıca ilçesinde bir lisenin bahçesine dalan pitbull cinsi köpek, 5 öğrenciyi ısırarak yaraladı. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
2.12.2021 Gündem
Okula dalan pitbull öğrencilere dehşeti yaşattı
Okula dalan pitbull öğrencilere dehşeti yaşattı Kocaeli’nin Darıca ilçesinde bir lisenin bahçesine dalan pitbull cinsi köpek, 5 öğrenciyi ısırarak yaraladı
2.12.2021 Haber
Pitbull saldırısı için 150 bin YTL istedi!
Pitbull saldırısı için 150 bin YTL istedi! Komşusunun köpeği tarafından 38 yerinden ısırılan oyuncu-sunucu Öykü Serter, tazminat davası açtı
12.04.2008 Yaşam
Doğumevinde pitbull dehşeti!
Doğumevinde pitbull dehşeti! Zeytinburnu'ndaki Semiha Şakir Doğumevi Hastanesi'nde geçen pazar akşamı inanılmaz bir 'pitbull saldırısı' yaşandı
13.02.2008 Yaşam
Adana'da evden kaçan pitbull dehşeti: İki kişiyi yaraladı
Adana'da evden kaçan pitbull dehşeti: İki kişiyi yaraladı Adana'da evden kaçan pitbull cinsi köpek kendisini almaya gelen sahibini, onun annesini ve ağabeyinin ayağına saldırıp yaraladı. Yaralı aile hastaneye kaldırıldı.
24.04.2024 Adana
Fatih’te yumruklu saldırıya uğrayan polis ateş etti: 1 ölü
Fatih’te yumruklu saldırıya uğrayan polis ateş etti: 1 ölü Fatih’te, görev yaptığı birime giden polis memuru ile sahilde pitbull cinsi köpeği gezdiren 3 kişi arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Polis, kendisine yumruk atan 25 yaşındaki Hacı Gelenler'i silahıyla ateş ederek yaraladı. Hastaneye kaldırılan yaralı yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
6.12.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Pitbull Saldırısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pitbull saldırısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.