Aşiretler

Aşiretler

Son dakika Aşiretler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aşiretler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aşiretler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aşiretler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aşiretler gelişmeleri de dahil olmak üzere 318 aşiretler haberi bulunmuştur. Tüm aşiretler haberleri aşağıda listelenmiştir.
MSB'den Deyrizor açıklaması: Haklı olduğumuzun açık bir göstergesi
MSB'den Deyrizor açıklaması: Haklı olduğumuzun açık bir göstergesi Suriye'nin doğusundaki Deyrizor ilinde terör örgütü PKK/YPG ve Arap aşiretleri arasındaki çatışmaları değerlendiren Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, “Biz başından itibaren, DEAŞ ile mücadele bahanesiyle başka bir terör örgütü PKK/YPG’ye yardım ve destek verilmesinin ne kadar yanlış olduğunu ifade ediyoruz. Bu yaşananlar da bizim ne kadar haklı olduğumuzun açık bir göstergesi” dedi.
7.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye olarak değişik bir plan sunuyoruz, Rusya ile görüşeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye olarak değişik bir plan sunuyoruz, Rusya ile görüşeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Soçi'de bir araya geldi. Erdoğan görüşme sonrası 'tahıl koridoru devam etmeli' mesajı verdi ve 'Bu kapsamda yeni teklif paketi hazırladık. Birleşmiş Milletler'in yeni çalışmasıyla netice alınacağını umuyorum' dedi. Putin ise yaptırımlarının kalkması durumunda anlaşmaya hazır olduklarını belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan Soçi dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.
5.09.2023 Gündem
Aşiret düğünlerinde kilo kilo altın dönemi bitti! Zarf usulü başladı
Aşiret düğünlerinde kilo kilo altın dönemi bitti! Zarf usulü başladı Van'ın Başkale ilçesinde bir araya gelen aşiret temsilcileri, bundan sonra düğünlerde zarf usulüne geçerken, taziyeleri ise 3 günden 2 güne düşürdü.
30.08.2023 Yaşam
Bakan Akar: Fransızların beslediği yılan kendilerini sokmaya başladı
Bakan Akar: Fransızların beslediği yılan kendilerini sokmaya başladı Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, terör örgütü PKK yanlılarının Fransa'nın başkenti Paris'te gerçekleştirdiği olaylara ilişkin, "Fransızların beslediği yılan kendilerini sokmaya başladı. Herkes artık bu terör örgütünün gerçek yüzünü görmelidir" dedi.
25.12.2022 Gündem
Bakan Akar’dan Suriye sınır hattında önemli toplantı
Bakan Akar’dan Suriye sınır hattında önemli toplantı Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, terör örgütü PKK yanlılarının Fransa’nın başkenti Paris’te gerçekleştirdiği gösterilere ilişkin, “Fransızların beslediği yılan kendilerini sokmaya başladı. Herkes artık bu terör örgütünün gerçek yüzünü görmelidir” dedi.
25.12.2022 Gündem
İskan Politikası Nedir, Amaçları Nelerdir? İskan Politikasının Özellikleri Ve Sonuçları...
İskan Politikası Nedir, Amaçları Nelerdir? İskan Politikasının Özellikleri Ve Sonuçları... İskan, yerleştirme ya da yurt verme anlamlarına gelen bir kelimedir. Osmanlı döneminde fethedilen yerlerin Türkleşmesi için kullanılmış olan bir politikadır. 
12.11.2022 Eğitim
MHP lideri Bahçeli'den flaş Süleyman Soylu çıkışı: Herkesi uyarıyorum! Hedef Türkiye'dir
MHP lideri Bahçeli'den flaş Süleyman Soylu çıkışı: Herkesi uyarıyorum! Hedef Türkiye'dir Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Türkiye'nin çevresindeki sinsi kuşatma sertleşmektedir. Asıl mesele gündemi işgal eden iddiaların hem taraftarlarından hem de cesametinden çok daha ötesidir. Yerli ve yabancı mihraklar tacizlerine, şer kampanyalarına hız vermişlerdir. Herkesi uyarıyorum; hedef Türkiye'dir. Bir tezgah kurulmuştur." dedi.
25.05.2021 Siyaset
Siirt'te başlık parası kalktı!
Siirt'te başlık parası kalktı! Siirt'te kanaat önderi Şeyh Bahattin Oran öncülüğünde toplanan aşiret liderleri, başlık parasının kaldırılmasına karar verdi. Toplantıdan çıkan kararlar yazılı olarak kayıt altına alındı. Kentin kanaat önderlerinden Hıfzullah Oran, “Bugün tarihi bir karara imza attık. Yeni evlenecek olan gençlerimiz, bir hayli ciddi sıkıntı çekiyordu. Biz bunun farkındaydık. Gelen şikayetleri değerlendirdik” dedi.
22.03.2021 Gündem
Aşiretlerden PKK'ya operasyon! Kasaba ve çok sayıda köy geri alındı
Aşiretlerden PKK'ya operasyon! Kasaba ve çok sayıda köy geri alındı PKK'lılar Bakkara aşiretinin üyesi olan Deyrizor Askeri Meclisi Başkan Yardımcısı Halil el Vahş'i tutuklamak isteyince silahlar patladı. Teröristleri püskürten aşiret daha sonra diğer aşiretlerin desteğiyle Al Biseyra kasabası ile Cedid Bakara, Birehiye ve Al Dehle köyünü PKK'dan temizledi. Örgütün 5 karargahı ile cephaneliklerine el koyuldu.
18.08.2020 Dünya
Türkiye ve Rusya'dan peş peşe kritik Libya açıklaması
Türkiye ve Rusya'dan peş peşe kritik Libya açıklaması Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'dan Libya açıklamaları geldi. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, 'meşru Trablus hükümetine desteğimiz devam edecek.' açıklamasında bulundu. Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov da Türkiye ve Rusya'nın Libya'da acil ateşkes üzerine çalıştığını açıkladı.
8.07.2020 Dünya
Lütfi Kırdar kimdir? Lütfi Kırdar nereli? Kartal Şehir Hastanesi’ne ismi verilen Lütfi Kırdar’ın hayatı!
Lütfi Kırdar kimdir? Lütfi Kırdar nereli? Kartal Şehir Hastanesi’ne ismi verilen Lütfi Kırdar’ın hayatı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, İstanbul Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi açılış töreninde yaptığı konuşma sonrası, Dr. Lütfi Kırdar kimdir? Lütfi Kırdar nereli? Soruları merak edilmeye başlandı.
4.07.2020 Gündem
Vatiyye yenilgisi BAE'nin Libya hesaplarını bozdu
Vatiyye yenilgisi BAE'nin Libya hesaplarını bozdu Stratejik Vatiyye askeri üssünün Libya'nın meşru hükümetine bağlı güçler tarafından ele geçirilmesi, savaşın dinamiklerini kökten değiştirebilecek bir dönüm noktasına işaret ediyor. BAE’nin Libya savaşını, kesin bir zaferle noktalamak istediği oldukça açıktı ancak bugün gelinen noktada bu seçenek olasılıklar arasında görünmüyor.
20.05.2020 Dünya
Antalya'da 7 metre karla kaplı yollar açılıyor
Antalya'da 7 metre karla kaplı yollar açılıyor Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Gündoğmuş ilçesinin Söbüçimen yayla grup yollarında karla mücadele çalışmasını sürdürüyor. Toros Dağları'nın eteklerinde yer yer 7 metreyi bulan karlı yolları açmak için 25 kişilik ekip görev yapıyor.
30.04.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gerekiyorsa İncirlik ve Kürecik'i kapatırız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gerekiyorsa İncirlik ve Kürecik'i kapatırız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, A Haber, Atv- A Para, ANews, A2, A Haber Radyo ortak yayınında soruları yanıtladı. Erdoğan: "İncirlik üssünün kapatma gibi bir karar söz konusu olursa bu bize aittir. Yeri geldiği zaman otururuz bütün heyetlerimizle beraber, kapatılması gerekiyorsa İncirlik'i de kapatırız, Kürecik'i de kapatırız" ifadelerini kullandı.
15.12.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş faiz açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş faiz açıklaması Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomide faizin ne denli bir bela olduğuna inandığını belirterek, 'Dünyada gelişmiş ülkelere baktığımızda, buralarda faiz oranları nedir? Amerika'ya bakıyorsunuz, Amerika'da faiz oranı ney? 1 buçuk, 2 civarında. Japonya'ya bakıyorsunuz eksi. Avrupa'ya bakıyorsunuz 1, 1 buçuk, 2 buralarda dolaşıyor. Peki bize ne oluyor da biz 40 puanlara kadar çıkıyoruz? Biz göreve geldiğimizde, politika faizi yüzde 63 idi. Biz 63'ten nereye indik? 4,6 aklımda kaldığı kadarıyla veya 4,2'ye kadar indik. Enflasyon 30 idi. Enflasyonu da 7,2'ye indirdik' dedi.
24.10.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Suriye' açıklaması: Hedefimiz belli
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Suriye' açıklaması: Hedefimiz belli Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Harekat hedeflerine ulaşana kadar devam edecek. Hedefimiz belli, herhangi bir yaptırım konusunda endişemiz yok. Sahadaki gelişmeleri koordine etmek için ABD ve Rusya ile görüşüyoruz' dedi.
15.10.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Münbiç açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Münbiç açıklaması! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan ziyareti öncesi havalimanında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Münbiç konusunda gelen soruya, "Biz kararımızı verdiğimiz gibi uygulama aşamasındayız." dedi.
14.10.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Merkel'e şok soru!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Merkel'e şok soru! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gazete, televizyon ve ajansların genel yayın yönetmenleriyle Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Ofisi'nde basına kapalı toplantıda bir araya geldi. Erdoğan, Barış Pınarı Harekatı'nın 5. gününde 490 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Erdoğan operasyonun ardından ekonomik yaptırım ve silah ambargosu açıklamalarıyla ilgili olarak Almanya Başbakanı Merkel'e telefonda "Terör örgütünü NATO'ya aldınız da haberimiz mi yok" dediğini söyledi.
13.10.2019 Siyaset
Barış Pınarı Harekatı....  Rasulayn'da aşiretler teröristlerle çatışıyor
Barış Pınarı Harekatı.... Rasulayn'da aşiretler teröristlerle çatışıyor Barış Pınarı Harekatı kapsamında terör hedeflerinin vurulduğu Rasulayn'da aşiretler, bölgeyi işgal eden YPG/PKK ile çatışıyor. Gelen son haberlere göre, çok sayıda aşiret Türk güvenlik makamlarıyla temasa geçerek Türkiye'den destek istedi.
10.10.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kürtlerle bir sorunumuz yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kürtlerle bir sorunumuz yok Türkiye’nin harekâtla demografik yapıyı değiştireceği iddialarını reddeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz kimseyi istemediği yere zorla göndermeyiz. Bizim Kürtlerle herhangi bir sorunumuz yok” dedi.
9.10.2019 Siyaset
Aşiret liderlerinden operasyona destek!
Aşiret liderlerinden operasyona destek! Fırat’ın doğusuna yönelik düzenlenmesi planlanan operasyon öncesinde, Türkiye ve Suriye’den Kürt, Arap ve Türkmen aşiretlerinin liderleri Azez’de toplanarak, operasyona desteklerini açıkladı.
8.10.2019 Gündem
HDP binası önünde nöbet tutan annelere aşiretlerden destek!
HDP binası önünde nöbet tutan annelere aşiretlerden destek! Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki 154 aşireti temsilen Diyarbakır'a gelen aşiret liderleri, HDP il binası önünde kayıp çocukları için oturma eylemi yapan aileleri ziyaret ederek destek olduklarını açıkladı.
12.09.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ayasofya'yı cami olarak ziyarete açabiliriz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ayasofya'yı cami olarak ziyarete açabiliriz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Seçimden sonra Ayasofya'ya girişin ücretsiz olabileceğini belirten Erdoğan, "Ayasofya'yı müze olarak değil, cami olarak ziyarete açabiliriz." ifadelerini kullandı.
25.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Meclis açılınca ilk işimiz...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Meclis açılınca ilk işimiz... Yeni askerlik sistemi ile ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çalışmanın tamamlandığını belirterek "Seçim sonrasında inşallah Meclis tekrar açıldığında ilk işlerimizden birisidir" dedi.
27.02.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fiyatlara ayar çekme kararı aldık!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fiyatlara ayar çekme kararı aldık! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada; "Münbiç'teki teröristler birkaç hafta içinde buradan çıkartılmazsa bizim bekleme süremiz sona erer" dedi. Gıda fiyatlarıyla ilgili de "Üreticiden tüketiciye kadar, arada bu komisyoncular var ya, vurgunu bunlar yapıyor" diyerek uyarı yapan Erdoğan, "Bu fiyatlara gerekirse ayar çekme kararını aldık, adımlarımızı atacağız. Belediyelerde ekmek uygulamasına benzer çalışmayı sebze-meyvede de yapabiliriz" mesajı verdi.
5.02.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Aşiretler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aşiretler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.