Aşı Programı

Aşı Programı

Son dakika Aşı programı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aşı programı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aşı programı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aşı Programı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aşı programı gelişmeleri de dahil olmak üzere 403 aşı programı haberi bulunmuştur. Tüm aşı programı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Koca'dan Eris varyantı açıklaması: Endişe edecek bir durum yok
Bakan Koca'dan Eris varyantı açıklaması: Endişe edecek bir durum yok Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Eris varyantına yönelik yeni bir tedbir gerekmiyor. Hastalığı artık çok iyi tanıyoruz ve endişe edecek hiç bir durum yok" dedi.
27.09.2023 Gündem
Ağız yarası korona belirtisi mi, korona belirtileri arasında ağız yarası var mı? Yeni belirtiler ortaya çıktı!
Ağız yarası korona belirtisi mi, korona belirtileri arasında ağız yarası var mı? Yeni belirtiler ortaya çıktı! Ağızda yara korona belirtisi mi, korona belirtileri arasında ağız yarası var mı? Koronavirüs yeniden yükselişe geçti. Günlük vaka sayıları dünyanın dört bir yanında arttı. Yeni varyantların belirtileri değişirken, hangi belirtinin korona olduğu yönündeki araştırmalar da arttı.
25.07.2022 Sağlık
Kuzey Kore'den ezber bozan koronavirüs iddiası! Kaynağını açıkladılar: Vaka sayısı 5 milyona ilerliyor...
Kuzey Kore'den ezber bozan koronavirüs iddiası! Kaynağını açıkladılar: Vaka sayısı 5 milyona ilerliyor... Yaklaşık 2.5 yıl sonra ilk koronavirüs vakasını duyuran Kuzey Kore'de virüs ile ilgili flaş bir iddia geldi. Kuzey Kore ülkede görülen virüsün kaynağını açıkladı.
1.07.2022 Dünya
Bilim Kurulu sonrası Bakan Koca'dan son dakika açıklaması
Bilim Kurulu sonrası Bakan Koca'dan son dakika açıklaması Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Bilim Kurulumuz gelişmiş ülkelerde uygulanan kuralları, hastalığın ulaştığı yaygınlık seviyesini de dikkate alarak tarama amaçlı ve temaslı kişilerde PCR testi zorunluluğunu kaldırmıştır. Bundan böyle PCR testi yalnızca semptom gösteren kişilere yapılacaktır” dedi. Öte yandan Sağlık Bakanlığı tarafından 12 Ocak koronavirüs tablosu, vaka, hasta, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı. Son 24 saatte 77 bin 722 yeni vaka tespit edildi, 145 kişi hayatını kaybetti.
12.01.2022 Gündem
Bilim Kurulu toplantısı sonrası son dakika karantina ve yüz yüze eğitim kararı! Resmen değişti, artık 7 gün....
Bilim Kurulu toplantısı sonrası son dakika karantina ve yüz yüze eğitim kararı! Resmen değişti, artık 7 gün.... Yüz yüze eğitimle ilgili son dakika kararı. Resmen değişti, Karantina ile ilgili yeni karar. Artık 7 gün olacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısı sonrası alınan kararları açıkladı. Koca, pozitif vakalarda karantina süresinin 7 gün olarak belirlendiğini duyurdu.
5.01.2022 Gündem
3. doz aşı zorunlu mu? Biontech 3. doz ne zaman yapılır?
3. doz aşı zorunlu mu? Biontech 3. doz ne zaman yapılır? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni varyant Omicron'un Türkiye'de de görülmesi üzerine hatırlatma dozuna dikkat çekti. Bakan Koca, Bilim Kurulu toplantısının ardından omicron varyantına ilişkin açıklamalarda buılundu. Peki, 3. doz aşı zorunlu mu? Biontech 3. doz ne zaman yapılır? Hatırlatma dozu ne zaman yapılmalı? İşte 3. doz aşı ile ilgili merak edilenler...
16.12.2021 Sağlık
Bilim Kurulu toplantısının ardından Bakan Koca'dan son dakika açıklaması
Bilim Kurulu toplantısının ardından Bakan Koca'dan son dakika açıklaması Bilim Kurulu, Sağlık Bakanı Koca'nın başkanlığında toplantısı sona erdi. Bakan Koca yazılı açıklama yaptı. Bakan Koca, Omicron varyantına karşın alınan tedbiri duyurarak, "Daha önce ister inaktif ister mRNA aşısı ile aşılanmış olsun tüm vatandaşlarımız, belirlenmiş aşı takviminin üzerinden üç aydan uzun süre geçmişse diledikleri aşı türü ile hatırlatma dozu aşısı olabileceklerdir" dedi.
15.12.2021 Gündem
Omicron varyantı Türkiye’de görüldü mü? Omicron varyantı belirtileri ne?
Omicron varyantı Türkiye’de görüldü mü? Omicron varyantı belirtileri ne? Koronavirüs Bilim Kurulu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında video konferans yöntemi ile toplandı. Toplantının ardından yazılı açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Omicron varyantı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ)’nün Güney Afrika'da tespit edilen yeni koronavirüs varyantına "Omicron" adını verdiği yeni varyantın "Endişe Mutasyonu (VOC)" olarak sınıflandırmıştı. Bilim Kurulunda değerlendirilen Omicron varyantı ile ilgili Sağlık Bakanı Türkiye’deki son durumu değerlendirdi ve uyarılarda bulundu. Peki, Omicron varyantı Türkiye’de görüldü mü? Omicron varyantı belirtileri ne? Aşılar Omicron varyantında etkili mi? İşte Bilim Kurulu kararları ve Bakan Koca’nın omicron varyantı ile ilgili açıklamaları…
2.12.2021 Sağlık
Bilim Kurulu sonrası Bakan Koca'dan son dakika açıklaması
Bilim Kurulu sonrası Bakan Koca'dan son dakika açıklaması Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Bilim Kurulu sonrası basın açıklaması yaptı. Açıklamada "Yeni varyantlar çıkması beklenen bir durum endişe verici bir gelişme yok" denildi.
1.12.2021 Gündem
Bilim Kurulu sonrası son dakika kararı! Yeni dönem başlıyor
Bilim Kurulu sonrası son dakika kararı! Yeni dönem başlıyor Bilim Kurulu bir kez daha koronavirüs ile mücadeledeki son gelişmeleri görüşmek üzere topladı. Toplantı sonrası Bakan Koca'dan açıklama geldi.
24.11.2021 Gündem
Adım adım aşı randevusu alma: 18 yaş üstü hatırlatma aşısı ne zaman? 18 yaş üstü aşı randevusu açıldı mı, nasıl alınır?
Adım adım aşı randevusu alma: 18 yaş üstü hatırlatma aşısı ne zaman? 18 yaş üstü aşı randevusu açıldı mı, nasıl alınır? 18 yaş üstü aşı randevusu açıldı mı, 18 yaş üstü hatırlatma aşısı ne zaman? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kovid-19'la mücadele kapsamında mRNA aşısı olmuş ve üzerinden 6 ay geçmiş 18 yaş ve üzeri kişilerin hatırlatma dozunu bugünden itibaren istedikleri aşı türünden olabileceğini bildirdi. Peki, 18 yaş üstü aşı randevusu nasıl alınır? 18 yaş üstü hatırlatma aşı randevusu…
11.11.2021 Gündem
18 yaş üstü ile ilgili son dakika kararı! Ve başladı...
18 yaş üstü ile ilgili son dakika kararı! Ve başladı... Koronavirüs aşıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca resmen duyurdu, ve başlıyor. Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısının ardından konuşan Bakan Koca, 18 yaş üzerindeki tüm vatandaşların 11 Kasım itibarıyla hatırlatma dozu aşılarını yaptırabileceğini söyledi. Bakan Koca, 8-16 yaş grubundaki çocukların toplam vakalar içindeki oranının yüzde 10 seviyesinde düşüş gösterdiğini de duyurdu.
11.11.2021 Gündem
Bilim Kurulu sonrası son dakika hatırlatma dozu kararı: Yarından itibaren başlıyor
Bilim Kurulu sonrası son dakika hatırlatma dozu kararı: Yarından itibaren başlıyor Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "18 yaş üzeri tüm vatandaşlarımız için hatırlatma dozu aşılamasının başlatılmasına karar verilmiştir. Yarından itibaren mRNA aşısı olmuş ve üzerinden 6 ay zaman geçmiş 18 yaş ve üzeri vatandaşlarımız hatırlatma dozunu istedikleri aşı türünden olabileceklerdir" dedi.
10.11.2021 Gündem
Kosta Rika, aşıyı dünyada çocuklar için zorunlu kılan ilk ülke oldu
Kosta Rika, aşıyı dünyada çocuklar için zorunlu kılan ilk ülke oldu Orta Amerika ülkesi Kosta Rika, koronavirüs aşısını çocuklar için zorunlu kılan ilk ülke oldu.
6.11.2021 Dünya
Aşı ile ilgili son dakika kararı! 8 Kasım'da başlıyor...
Aşı ile ilgili son dakika kararı! 8 Kasım'da başlıyor... Beyaz Saray, ABD'de 5-11 yaş grubundaki çocukların aşılanması programının 8 Kasım'dan itibaren tam anlamıyla başlayacağını duyurdu.
1.11.2021 Dünya
Boris Johnson İngiltere'nin kış planını açıkladı ve uyardı: Risk devam ediyor!
Boris Johnson İngiltere'nin kış planını açıkladı ve uyardı: Risk devam ediyor! İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Kovid-19'la mücadelede İngiltere'nin kış planını açıkladı. Johnson , yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının hala bir risk olmaya devam ettiğini belirterek, henüz aşı olmayanların aşılarını yaptırmaları gerektiğini söyledi.
14.09.2021 Dünya
Aile hekimlerinde yeni dönem! Resmen değişti, 81 ile yazı gitti...
Aile hekimlerinde yeni dönem! Resmen değişti, 81 ile yazı gitti... Aile hekimlerine müjde geldi. Resmen değişti, bakanlık 81 ile yazı yolladı. Sağlık Bakanlığınca hazırlanan "Aile Hekimliği Tarama ve Takip Katsayısına İlişkin Yönerge"de yapılan değişiklikle, kronik hastalıkların tarama ve takibindeki başarı oranına göre aile hekimlerine ek ödeme yapılacak.
14.08.2021 Ekonomi
Bilim Kurulu toplantısı sonrası Bakan Koca'dan flaş açıklamalar
Bilim Kurulu toplantısı sonrası Bakan Koca'dan flaş açıklamalar Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu sonrasında açıklama yaptı. Öte yandan Türkiye'de son 24 saatte 278 bin 263 Kovid-19 testi yapıldı, 27 bin 356 kişinin testi pozitif çıktı, 128 kişi hayatını kaybetti.
11.08.2021 Gündem
Bakan Koca, 'yükseliyor' dedi ve tedirgin eden haberi duyurdu!
Bakan Koca, 'yükseliyor' dedi ve tedirgin eden haberi duyurdu! Bilim Kurulu koronavirüsteki son gelişmeleri görüşmek üzere bir kez daha bir araya geldi. Kritik toplantı sonrası Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, önemli açıklamalarda bulundu. Koca, "Birkaç istisna dışında aşı olma oranı düşük olan illerimizde vaka sayıları bir önceki haftaya oranla birkaç kat yükseliyor." ifadelerini kullandı.
14.07.2021 Gündem
Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak? Kabine toplantısı sona erdi
Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak? Kabine toplantısı sona erdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yapacak.
12.07.2021 Siyaset
2021 Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak? Bayram tatili uzayacak mı? Ulusa sesleniş bugün kaçta? Gözler Kabine toplantısında!
2021 Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak? Bayram tatili uzayacak mı? Ulusa sesleniş bugün kaçta? Gözler Kabine toplantısında! Kurban Bayramı tatili uzayacak mı? Bu sorunun yanıtı bugün toplanacak Kabine toplantısında yanıt bulacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün toplanıyor. Kabine toplantısının ardından kabine kararlarını açıklayacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ulusa sesleniş konuşmasıyla Kurban Bayramı tatilinin 15 Temmuz ile birleşip birleşmeyeceğini açıklaması bekleniyor. Peki, 2021 Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak? Bayram tatili uzayacak mı? Ulusa sesleniş bugün kaçta? 11 günlük bayram tatili olur mu? İşte detaylar...
12.07.2021 Gündem
Bilim Kurulu toplantısı sonrası Bakan Koca'dan flaş açıklamalar
Bilim Kurulu toplantısı sonrası Bakan Koca'dan flaş açıklamalar Sağlık Bakanı Koca, Bilim Kurulu toplantısının ardından açıklama yaptı. Son 24 saatte 5 bin 160 yeni vaka tespit edildi. 52 kişi koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti.
7.07.2021 Gündem
Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında başladı
Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında başladı Son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında başladı.
5.07.2021 Gündem
Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak? Tüm gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da...
Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak? Tüm gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da... Kurban Bayram tatili ile ilgili flaş gelişme! Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. Kabine toplantısında, bayram tatilinin süresi, Kovid-19 aşı programı ve turizm sektörüne ilişkin gelişmeler başta olmak üzere ülke gündemindeki konuların ele alınması bekleniyor.
4.07.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Aşı Programı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aşı programı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.