Artuklu

Artuklu

Son dakika artuklu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan artuklu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını artuklu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Artuklu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan artuklu gelişmeleri de dahil olmak üzere 486 artuklu haberi bulunmuştur. Tüm artuklu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Evin üzerine istinat duvarı çöktü! Yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı
Evin üzerine istinat duvarı çöktü! Yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı Mardin’in Artuklu ilçesinin Yenişehir Mahallesi’nde üzerine istinat duvarı çöken 2 katlı müstakil ev, yıkılma tehlikesi nedeniyle tahliye edildi.
18.04.2024 Vatan TV
Evin üzerine istinat duvarı çöktü! Yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı
Evin üzerine istinat duvarı çöktü! Yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı Mardin’in Artuklu ilçesinin Yenişehir Mahallesi’nde üzerine istinat duvarı çöken 2 katlı müstakil ev, yıkılma tehlikesi nedeniyle tahliye edildi.
18.04.2024 Gündem
Komşu terörü! Yaptıkları şaşkına çevirdi: Sesimizi duyunca istifra ediyormuş
Komşu terörü! Yaptıkları şaşkına çevirdi: Sesimizi duyunca istifra ediyormuş Gaziantep'ten Mardin'e tayinle gelen Anış ailesi, alt komşuları TIR şoförü Ahmet T. tarafından gürültü yaptıkları gerekçesiyle tehdit edildiklerini iddia ederek suç duyurusunda bulundu. Hakkında verilen uzaklaştırma kararı, aynı apartmanda oturduklarından kaldırılırken, Ahmet T.'nin, ailenin elektrik ve su sayacını sökme anları güvenlik kamerasına yansıdı. Fatma Anış, "Bizi evden çıkarmaya yönelik her türlü eyleme başvuruyor. 4 kez elektrik kablolarımızı kesti, 2 kez de sayaçlarımızı söktü. Eşimin aracının tekerleklerini patlattı" dedi.
1.02.2024 Gündem
Doğum yapıp taburcu olan eşini 17 bıçak darbesiyle öldüren kocanın ifadesi ortaya çıktı
Doğum yapıp taburcu olan eşini 17 bıçak darbesiyle öldüren kocanın ifadesi ortaya çıktı Mardin’de hastanede doğum yaptıktan 2 gün sonra taburcu olan eşi Vatfa Ecevit’i (25) aynı gün 17 bıçak darbesiyle öldüren Mehmet Şiyar Ecevit’in (28) savcılıktaki ifadesi ortaya çıktı. Ecevit ifadesinde eşiyle aralarında tartışma çıktığını belirterek, “Odama sakladığım metamfetamin, hap, şeker, 1 litre viski ve sigara, ne bulduysam hepsini içtim. Bıçağı nereden bulduğumu hatırlamıyorum. Vatfa'ya saldırdığımı, kendisine 3-4 kez vurduğumu ve yaralandığını hatırlıyorum” dedi.
25.01.2024 Gündem
Mardin'de 2 aile arasında 'muhtar adaylığı' kavgası: 9 yaralı
Mardin'de 2 aile arasında 'muhtar adaylığı' kavgası: 9 yaralı Mardin'de 2 aile arasında 'muhtar adaylığı' nedeniyle çıkan taşlı, sopalı kavgada 9 kişi yaralandı.
18.01.2024 Gündem
Sokakta yürürken öldürülen Zeynep’in cinayet şüphelisi eski eşi çıktı
Sokakta yürürken öldürülen Zeynep’in cinayet şüphelisi eski eşi çıktı Mardin’de sokakta yürürken uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden 3 çocuk annesi Zeynep Gül Kuşçu’nun (31), boşandığı Ahmet Tahir Erat tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Erat'ın velayeti kendisinde olan çocuklarını görmesi için eski eşi Kuşçu'yu çağırdığı ve sokakta yürürken öldürdüğü belirlendi. Polis ekiplerince yakalanan Erat, tutuklandı.
28.12.2023 Gündem
15 Temmuz gazisi: Darbecilere karşı vatanımı yine savunurum
15 Temmuz gazisi: Darbecilere karşı vatanımı yine savunurum İstanbul'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında durdurmak istediği tankın üstüne çıkan Halil Algan (52), buradaki askerlerin kurşunuyla ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılarak tedaviye alınan Algan, 45 gün yoğum bakımda kaldı. Kurşunun koltuk altından girerek omuriliğine verdiği zarar sonucu belden aşağısı felç olan Algan, yaşamını yatağa bağımlı olarak sürdürüyor. Yaşadıklarını anlatan Algan, “Şükürler olsun Allah'ıma hiç pişmanlık duymadım. Yine olsa, aynısını yaparım. Zaman geriye gitse diyelim, o tanka çıkar mıyım? Evet, yine çıkarım, yine darbecilere karşı vatanımı savunurum” dedi.
14.07.2023 Gündem
Sahte güneş gözlüğü için uzmandan uyarı
Sahte güneş gözlüğü için uzmandan uyarı Uzmanlardan vatandaşa uyarı geldi. Mardin’de optisyenlik yapan Fırat Yavuz, yaz aylarının gelmesiyle rağbetin arttığı güneş gözlükleri konusunda uyarılarda bulunarak, sahte güneş gözlüklerinin kalıcı rahatsızlıklara neden olabileceğini söyledi.
14.07.2023 Yaşam
Bakan Işıkhan: Bugünkü Türkiye'nin harcında hükümetin 21 yıllık alın teri ve emeği var
Bakan Işıkhan: Bugünkü Türkiye'nin harcında hükümetin 21 yıllık alın teri ve emeği var Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, “Hiç kuşkusuz bugünkü Türkiye’nin harcında hükümetimizin 21 yıllık alın teri ve emeği var. Milletimizin desteği, dünyada yüreği bizlerle atan milyonlarca insanın duaları var. Ülkemizi Türkiye Yüzyılı’na hazırlamak için daha çok çalışmalı, daha çok üretmeli, şehir şehir, ilçe ilçe büyümeliyiz. Türkiye Yüzyılı hedeflerimiz doğrultusunda bölgemizin bütün sorunlarını el birliğiyle çözeceğiz” dedi.
26.06.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre asla müsamahamız yoktur
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre asla müsamahamız yoktur Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mardin'de 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı'nda vatandaşlara seslendi. Erdoğan, "Bu kadim coğrafyada tüm farklılıklarımızla inşallah kıyamete kadar birlikte yaşayacağız. Bizim teröre asla müsamahamız yoktur. Terörle bağı olanın milletimizle bağı olmaz." dedi.
10.05.2023 Gündem
Meyve suyunda büyük tehlike! Birçok hastalığı tetikleyebilir
Meyve suyunda büyük tehlike! Birçok hastalığı tetikleyebilir Mardin Artuklu Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Hasan Basri Savaş, aşırı işlenmiş gıdaların tüketilmesiyle birçok hastalıkta yüzde 15 ile 30 arasında artışa neden olduğunu değerlendirerek uyarılarda bulundu.
30.01.2023 Sağlık
Kahve beyazlatıcıları ölümcül hastalıklara yol açabiliyor
Kahve beyazlatıcıları ölümcül hastalıklara yol açabiliyor Mardin Artuklu Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Hasan Basri Savaş, kahve beyazlatıcılarının kullanımının sağlıklı beslenme açısından sorgulanması gerektiğini belirterek, “Kahve beyazlatıcılarının içinde bulunabilen palm yağı, margarin, glikoz şurubu ve yağ kaynaklı olan emülgatör gibi maddelerin hepsinin kalori yükü yüksektir. Aşırı işlenmiş kimyasal maddelerin glisemik indeksinin yüksek olacağı da dikkate alınmalıdır. Sürekli ve yüksek miktarda tüketim sonucunda fazla kilo, obezite, insülin direnci, kalp damar hastalıkları ve ilişkili birçok ciddi hastalık riskinde artış söz konusu olabilir” dedi.
18.12.2022 Sağlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıkladı! Aziz Sancar'ın adı verilecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıkladı! Aziz Sancar'ın adı verilecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Mardin Derik Ovası Sulaması", "Midyat-Nusaybin Yolu", "Ömerli ve Dargeçit Doğalgaz Verme" ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Mardin Havalimanı'nın adının Mardin Prof. Dr. Aziz Sancar Havalimanı olarak değiştirileceğini açıkladı. Erdoğan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen hapis cezasıyla ilgili ise, "Mahkeme kararının açıklanmasının ardından söylenenlere baktığımızda bir taraftan gülüyor, bir taraftan üzülüyoruz. Siyasi tartışma yok, bir şahsın YSK'ya hakareti var" dedi. Erdoğan buradaki konuşmasının ardından AK Parti Mardin İl Başkanlığı yeni binasının açılışını da gerçekleştirdi.
17.12.2022 Gündem
Artuklu Belediye Başkanı belli oldu
Artuklu Belediye Başkanı belli oldu Mardin'de sağlık sorunları nedeniyle görevinden istifa eden Artuklu Belediye Başkanı Abdulkadir Tutaşının yerine, AK Parti grubunun adayı meclis üyesi Mehmet Tatlıdede seçildi.
30.07.2022 Siyaset
Mehmet Tatlıdede kimdir? Artuklu Belediye başkanı kim oldu, hangi partiden?
Mehmet Tatlıdede kimdir? Artuklu Belediye başkanı kim oldu, hangi partiden? Artuklu ilçesinin yeni belediye başkanı belli oldu. Peki, Artuklu Belediye başkanı kim oldu, hangi partiden? Mehmet Tatlıdede kimdir?
30.07.2022 Gündem
Artuklu Belediye Başkanı kimdir, hangi partiden? Abdulkadir Tutaşı neden istifa etti?
Artuklu Belediye Başkanı kimdir, hangi partiden? Abdulkadir Tutaşı neden istifa etti? Abdulkadir Tutaşı neden istifa etti? Mardin'in AK Partili Artuklu Belediyesi Başkanı Abdülkadir Tutaşı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, sağlık sorunları nedeniyle görevinden istifa ettiğini açıkladı. Peki, Artuklu Belediye Başkanı Abdulkadir Tutaşı kimdir, hangi partiden?
26.07.2022 Siyaset
Mardin'de özel bir hastanede patlama! Hastalar tahliye ediliyor
Mardin'de özel bir hastanede patlama! Hastalar tahliye ediliyor Mardin'in Artuklu ilçesinde özel bir hastanede patlama meydana geldi. Çıkan yangın sonrası hastanedeki hastalar tahliye ediliyor.
6.07.2022 Yaşam
Mardin’de dolu yağışı ve sel
Mardin’de dolu yağışı ve sel Mardin'in Artuklu ilçesinde, dolu yağışı ve sel nedeniyle meyve bahçeleri zarar gördü, Sultan Şeyhmus Ezzuli Türbesi'nin bahçesi ile bazı evleri de su bastı.
28.04.2022 Yaşam
Enflasyonla ilgili son dakika açıklaması! Bakan Nebati duyurdu
Enflasyonla ilgili son dakika açıklaması! Bakan Nebati duyurdu Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, enflasyonu kalıcı olarak düşürmek için çabaladıklarını belirterek ''Enflasyondaki artışın geçici olduğunu değerlendiriyoruz'' dedi. Bakan Nebati, enflasyonu yıl sonunda makul bir seviyeye getireceklerini de söyledi.
11.04.2022 Ekonomi
Ayçiçek yağı, et, süt, şeker fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! İndirimli satılıyor
Ayçiçek yağı, et, süt, şeker fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! İndirimli satılıyor Ayçiçek yağı, et, süt, şeker fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! İndirimli satılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2022 yılı ilk çeyreği için 1.000 mağaza hedefini koyduğu Tarım Kredi Kooperatif Market, dün Mardin Artuklu'da 1.000'inci mağazasını açarak hedefi yakaladı. Ramazan'da vatandaşa kaliteli ve uygun fiyata ürün ulaştırmayı hedefleyen Tarım Kredi Pazarlama ve Marketçilik A.Ş'nin Genel Müdürü Bayram Ali Yıldırım, "Kendi ürünlerimizin yanında TMO, Et ve Süt Kurumu ve Türk Şeker'in ürünlerini de raflarımızda uygun fiyatla müşterilerimiz ile buluşturacağız. Bu kapsamda TMO ile oluşturulan işbirliği ile 5 litrelik teneke Ayçiçek yağını 129 TL'ye, Et ve Süt Kurumu'nun konserve kuşbaşı 800 gramını 55.50 TL'ye ve konserve kıyma 800 gramını 45.50 TL'ye vatandaşlarımıza sunmaktayız. Süt ürünlerinde, peynir grubu başta olmak üzere, kalitemiz ve fiyatlarımızla iddialıyız" dedi.
1.04.2022 Ekonomi
Hangi illerde okullar tatil? 14 Mart Pazartesi okulları kar nedeniyle tatil edilen iller…
Hangi illerde okullar tatil? 14 Mart Pazartesi okulları kar nedeniyle tatil edilen iller… 14 Mart hangi illerde okullar tatil? 14 Mart 2022 Pazartesi günü 19  ilde eğitime kar engeli geldi. Yoğun kar yağışı don ve buzlanma nedeniyle 18 ilin tamamında veya bazı ilçelerinde 14 Mart Pazartesi günü eğitime ara verildi. Hangi illerde okullar tatil? 14 Mart Pazartesi okulları tatil edilen iller…
14.03.2022 Eğitim
Okullar tatil edildi! Yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı!
Okullar tatil edildi! Yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı! Okullarla ilgili son dakika kararı. Resmen duyuruldu. Birçok ilde okullar tatil edildi. Kar yağışı yurdun bir bölümünde etkisini göstermeye devam ediyor. Yağışların yoğun olduğu bazı şehirlerde okullar tatil edildi. İşte son dakika haberinin detayları...
13.03.2022 Gündem
Mor Yuhanna Kilisesi satılıyor! Yüzde 50 indirim yaptı: Üç milyon dediler vermedim
Mor Yuhanna Kilisesi satılıyor! Yüzde 50 indirim yaptı: Üç milyon dediler vermedim Mardin'de satılığa çıkarılan 1700 yıllık Mor Yuhanna Kilisesi’ne biçilen fiyatta mülk sahibi tarafından yüzde 50 indirim yapıldı. Mor Yuhanna Kilisesi içinde güneşe tapanlar, Keldaniler, Ermeniler ve Yahudilerin ibadet ettiğini söyleyen mülk sahibi Murat Tekcan, “Birkaç gün önce 3 milyon veren oldu vermedim. Buranın satışını engellemek isteyenler var. Avrupa'dan onlara telefon açılıyor” dedi.
9.03.2022 Gündem
Merve Özbey'den kızının doğum gününde anlamlı hediye!
Merve Özbey'den kızının doğum gününde anlamlı hediye! Şimdilerde ikinci bebeğine hamile olduğu söylenen şarkıcı Merve Özbey, kızının doğum günü anısına Mardin'deki bir okula müzik atölyesi yaptırdı. Müzik öğretmeni Pelin Mavlay, "Çok mutluyuz. Öncelikle Merve Özbey'e teşekkür ediyoruz" dedi.
27.02.2022 Magazin
Gümüşe turistlerden yoğun ilgi! Fiyatları 400-600 TL arasında...
Gümüşe turistlerden yoğun ilgi! Fiyatları 400-600 TL arasında... Döviz kurlarının hareketiyle satışının yükselmesi beklenen gümüşte satışlar durgunluğunu koruyor. Mardin’in Artuklu ilçesinde gümüş mağazası işleten Sedat Özer, satışların yükselmesini beklediklerini fakat yükseliş yerine düşüş yaşadıklarını kaydetti.
21.02.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Artuklu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki artuklu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.