Antalya Haberleri

Antalya Haberleri

Son dakika antalya haberleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan antalya haberleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını antalya haberleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Antalya Haberleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan antalya haberleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 326 antalya haberleri haberi bulunmuştur. Tüm antalya haberleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Gel sana sarılayım' dedi, dehşeti yaşattı! Kalçasından...
'Gel sana sarılayım' dedi, dehşeti yaşattı! Kalçasından... 'Gel sana sarılayım' dedikten sonra dehşeti yaşattı! Antalya'da Mehmet F., yürürken karşılaştığı Mehmet Y.'yi, "Gel sana sarılayım" diyerek kalçasından bıçakladı. Mehmet Y., acı içinde çığlık atarken, meydandaki polis ekipleri Mehmet F.'ye müdahale edip elindeki bıçağı aldı.
5.11.2021 Gündem
Ceset bulundu! Ayağında derin yara izi var
Ceset bulundu! Ayağında derin yara izi var Antalya'da yıkılmış eski bir binanın molozları arasında kimliği belirsiz bir erkeğin cansız bedeni bulundu. Cesedin sağ ayağında derin bir yara izi olduğu görüldü.
13.09.2021 Yaşam
Başından vurularak ölen Ela'nın eşi serbest
Başından vurularak ölen Ela'nın eşi serbest Antalya'da başından vurulan eşini sağlık ocağına götürdükten sonra gözaltına alınan Celal S. (23) serbest bırakıldı. Hayatını kaybeden Ela S.'nin (20) cenazesi ise Aksu ilçesinde toprağa verildi.
3.09.2021 Gündem
Azra Gülendam Haytaoğlu'ndan korkunç haber! Tecavüze uğrayıp vahşice öldürülmüş
Azra Gülendam Haytaoğlu'ndan korkunç haber! Tecavüze uğrayıp vahşice öldürülmüş Antalya'da, 5 gündür haber alınamayan gazetecilik bölümü öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu (21) ölü bulundu. Üniversiteli kızı evinde cinsel saldırıda bulunup, boğarak öldüren ve banyoda 5 parçaya ayırıp, valizle taşıdığı ormanda gömen inşaat mühendisi ve emlak ofisi sahibi Mustafa Murat Ayhan (48), gözaltına alındı. Polisin, genç kızın cep telefonu sinyallerinden ulaştığı Ayhan, çapraz sorguda cinayeti itiraf etti. Korkunç detaylar ortaya çıktı.
2.08.2021 Gündem
Feryadı yürek yaktı! 'Çocuğuma sahip çıkamadım'
Feryadı yürek yaktı! 'Çocuğuma sahip çıkamadım' Antalya'da Halil-Esra Kibrit çiftinin iki çocuğundan 3,5 yaşındaki Doruk, düştüğü havuzda boğuldu. Cenazenin alınması sırasında önce morgun kapısı, ardından cenaze aracı önüne yatan Esra Kibrit, "Cenaze arabası beni çiğnesin. Çocuğuma sahip çıkamadım" diyerek ağladı.
26.07.2021 Gündem
Anne evden kaçtı, çocuklar baygın halde bulundu! Sinir krizi geçirdi
Anne evden kaçtı, çocuklar baygın halde bulundu! Sinir krizi geçirdi Antalya'da, Gizem Y.'nin (26) terk ettiği evde 1'i 5 aylık, diğerleri 1, 3, 5 yaşlarında olan çocukların bazılarını baygın halde bulundu. Polis ve sağlık ekiplerince bebek ile 3 çocuk, evden çıkarıldı. Çocuklarını vermek istemeyen Onur Y. de polise uzun süre direndi. Polisler, biri baygın yatan çocukları kucaklayarak, sağlık ekiplerine teslim etti. Onur Y., çocukların devlet korumasına alınacağı düşüncesiyle sinir krizi geçirdi ve güçlükle sakinleştirildi. Polis ekiplerinin telefondan görüştüğü Gizem Y., geleceğini ancak uzak şehirde olduğu için ancak gece saatlerinde dönebileceğini söyledi.
16.07.2021 Gündem
Eski sevgili dehşeti! Yüzünü tanınmaz hale getirdi... 'Ne olur yardım edin!'
Eski sevgili dehşeti! Yüzünü tanınmaz hale getirdi... 'Ne olur yardım edin!' Antalya'nın Alanya ilçesinde ayrıldığı sevgilisinin darbettiğini iddia eden Beyza Yurttaş (24), tanınmaz hale gelen yüzü ve vücudunun kan, yara bere içindeki fotoğrafını paylaşıp, "Ölmek istemiyorum" diyerek yardım çağrısında bulundu. Beyza Yurttaş'ı darbeden eski sevgili ise ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
1.04.2021 Gündem
Antalya’da tepki çeken görüntülerle ilgili Emniyet'ten flaş açıklama!
Antalya’da tepki çeken görüntülerle ilgili Emniyet'ten flaş açıklama! Antalya'da koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasına uyuluyor. Denetimler sırasında kalacak yeri olmadığı için sokakta yaşadığını söyleyen Ali Çiçek'e kısıtlama kurallarına uymadığı için 3 bin 150 lira para cezası kesildi. Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Çiçek'e yazılan ceza hakkında, ''Polisimiz burada görevini yapıyor. Ancak bu olayın içeriğine göre davranmamız lazım geldiğini kabul ediyoruz. Ali Çiftçi’yi tekrar bulduk. Gerekli desteği ve barınmasını sağladık, helalleştik... Memleketine intikal ettireceğiz. Polis arkadaşımız da üzgün. Düzeltir, özür dileriz.'' açıklamasında bulundu.
27.12.2020 Gündem
Muhittin Böcek'in Kovid-19 tedavisi yoğun bakımda sürüyor
Muhittin Böcek'in Kovid-19 tedavisi yoğun bakımda sürüyor Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tanısıyla yoğun bakımda tedavisi süren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in bilincinin yerinde ve belirli düzeyde ağızdan beslenebildiği bildirildi.
31.10.2020 Gündem
Tartıştığı eski kocasını sırtından bıçakladı
Tartıştığı eski kocasını sırtından bıçakladı Antalya'da bir kadın, tartıştığı ve darp edildiği eski kocasını bıçakla yaraladı.
4.05.2020 Gündem
Okul müdürü ve yardımcısının yumruklu kavgası kamerada
Okul müdürü ve yardımcısının yumruklu kavgası kamerada Antalya'da aynı okulun müdürü ve müdür yardımcısı, gece okulun WhatsApp grubunda tartıştıktan sonra çorbacının önünde buluşarak kavga etti. Olayla ilgili İl Milli Eğitim Müdürlüğü idari soruşturma başlattı, iki eğitimci, farklı okullarda görevlendirildi. Kavga, güvenlik kamerasına yansıdı.
9.03.2019 Yaşam
Kovanlık yoluna belediyeden asfalt
Kovanlık yoluna belediyeden asfalt Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, Kovanlık Mahallesi’nin bozulan yolunu sıcak asfaltla kapladı...
20.05.2016 Yaşam
Yenigöl'e 850 ton asfalt
Yenigöl'e 850 ton asfalt Muratpaşa Belediyesi, Yenigöl Mahallesi Nergiz Sokağı, 850 ton malzeme kullanarak sıcak asfaltla kapladı...
13.05.2016 Yaşam
Alanya'da sıcak asfalt çalışması
Alanya'da sıcak asfalt çalışması Alanya Belediyesi, ASAT’ın yaptığı altyapı ve kazı çalışmasının ardından bozulan Hacıbaba Caddesi’nde sıcak asfalt çalışması başlattı...
26.04.2016 Yaşam
Büyükşehir'den Elmalı'da sıcak asfalt çaışması
Büyükşehir'den Elmalı'da sıcak asfalt çaışması Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı ilçesine bağlı Kocapınar, Geçmen, Büyüksöğle ve Küçüksöğle mahalleleri grup yolunda sıcak asfalt çalışması başlattı...
31.03.2016 Yaşam
Karagöl’de ikinci etap yol çalışması başladı
Karagöl’de ikinci etap yol çalışması başladı Kumluca’ya bağlı Güzören Mahallesi Karagöl Yaylası’na ulaşımı sağlayan yolda, belediye tarafından ikinci etap yol yapım çalışmaları başladı...
23.03.2016 Yaşam
Alanya’ya sıcak asfalt
Alanya’ya sıcak asfalt Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya’nın, Emişbeleni, Toslak, Hacıkerimler ve Yeniköy mahallelerini bağlayan 6 kilometrelik grup yolu sıcak asfaltla kapladı...
18.03.2016 Yaşam
Antalya'nın Yeni Simgesi
Antalya'nın Yeni Simgesi 100 metre yüksekliğindeki Antalya Expo Tower, Antalya'nın Eyfel'i olacak.
16.07.2014 Arşiv
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehirlerimizi gerçek belediyecilikle tanıştıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehirlerimizi gerçek belediyecilikle tanıştıracağız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Expo Fuar Alanı'nda AK Parti Antalya ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, programda yaptığı konuşmada, "İstanbul harap oldu, Ankara harap oldu, İzmir zaten berbat, Antalya aynen harap oldu. Şimdi CHP zihniyetinin elinde her gün irtifa kaybeden şehirlerimizi gerçek belediyecilik anlayışıyla tekrar buluşturmakta kararlıyız" ifadelerini kullandı. Erdoğan, "Alper Gezeravcı astronotumuz Dünya'ya inişini yaptı. İnşallah daha birçok Alper Gezeravcı'ları uzaya Türkiye olarak göndereceğiz" diye konuştu.
9.02.2024 Gündem
Zabıt katibi eski eşi ve annesiyle şebeke kurdu! 80 milyonluk vurgun yaptı
Zabıt katibi eski eşi ve annesiyle şebeke kurdu! 80 milyonluk vurgun yaptı Bakırköy Adalet Sarayı'nda görevli zabıt katibi Süleyman D., aralarında eski eşi ve annesinin de bulunduğu bir şebeke kurdu. Yüksek oranda kar payı ve faiz vadeden şebeke iddiaya göre çok sayıda kişiyi yaklaşık 80 milyon lira dolandırdı. Öte yandan zabıt katibi Süleyman D.'nin dolandırdığı paralarla yaptığı tatilden video kaydedip sosyal medya hesaplarında paylaştığı öğrenildi.
22.10.2023 Yaşam
Yıldız Yakar hamile mi? Gezmek Olsun sunucusu Yıldız Yakar hamile mi, kaç yaşında, eşi kim?
Yıldız Yakar hamile mi? Gezmek Olsun sunucusu Yıldız Yakar hamile mi, kaç yaşında, eşi kim? Yıldız Yakar hamile mi? Yıldız Yakar hakkındaki araştırmalar arttı. TV360 ekranlarında Gezmek Olsun isimli programı hazırlayıp sunan Yıldız Yakar hamile olup olmadığı merak konusu oldu.
21.10.2023 Televizyon
Serenay Sarıkaya’nın annesi kimdir? Ümran Seyhan kaç yaşında, Cansu Tosun’un babası Kenan Tosun ile aşk mı yaşıyor? Anne Serpil Tosun iddiaları doğruladı!
Serenay Sarıkaya’nın annesi kimdir? Ümran Seyhan kaç yaşında, Cansu Tosun’un babası Kenan Tosun ile aşk mı yaşıyor? Anne Serpil Tosun iddiaları doğruladı! Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun'un birlikte görüntülendiği iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Söz konusu haberlerin ardından Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan'ın hayatı araştırılmaya başlandı. Peki, Serenay Sarkıya'nın annesi Ümran Seyhan kimdir, kaç yaşında? Ümran Seyhan ile Kenan Tosun aşk mı yaşıyor?
28.09.2023 Magazin
Kabus kliniğinden yaşananlar şok etti: “Kızıma ‘Anne-babandan kurtulacağız, az kaldı’ diyormuş”
Kabus kliniğinden yaşananlar şok etti: “Kızıma ‘Anne-babandan kurtulacağız, az kaldı’ diyormuş” Türkiye geçen hafta psikiyatr Prof. Dr. Süleyman Salih Zoroğlu hakkındaki iddialarla sarsıldı. Haberlere göre Zoroğlu çocuklara hafıza kaybına da neden olan bir ilaç veriyor ve cinsel tacize uğradıkları yönünde telkinde bulunuyordu. Zoroğlu’na danışan üç aileye ulaştık, medyada çıkanlarla ilgili yorumlarını ve bu süreçte yaşadıklarını iddia ettikleri ‘inanılmaz’ olayları dinledik.
24.09.2023 Yaşam
Prof. Dr. Şükrü Ersoy: 6 Şubat depremi Türkiye'deki bütün fay zonlarını huzursuz etti
Prof. Dr. Şükrü Ersoy: 6 Şubat depremi Türkiye'deki bütün fay zonlarını huzursuz etti Son 24 saatte 4'ten büyük kuvvette 4 deprem meydana geldi. Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, CNN TÜRK canlı yayınında yaptığı açıklamada, "Biz bir deprem ülkesiyiz. 6 Şubat depremlerinden sonra bu sayılarda artış var. Çok da çeşitlilik arz ediyor. Türkiye'nin belli yerine konsantre olmuyor değişik yerlerinden de deprem haberleri geliyor. Bunun en önemli etkenlerinden bir tanesi 6 Şubat depremi o kadar şiddetli oldu ki Türkiye'deki bütün fay zonlarını huzursuz etti. Nitekim bu 4 tane deprem de farklı yerlerde" ifadelerini kullandı.
11.08.2023 Yaşam
Hakkari'de buzul kabusu! 12 kişilik ekip bölgeye gönderildi: Kaybolan 2 kişiden birinin cansız bedenine ulaşıldı
Hakkari'de buzul kabusu! 12 kişilik ekip bölgeye gönderildi: Kaybolan 2 kişiden birinin cansız bedenine ulaşıldı Hakkari'de önceki gün, çıktıkları 4 bin 135 rakımlı Cilo-Sat Dağları'nda kırılan buzulların arasına düşüp kaybolan 2 kişiyi arama çalışmaları sürüyor. Aramalara AFAD, Jandarma Arama Kurtarma Timleri, UMKE, Polis Özel Harekat, dağcılar ve derneklerin yanı sıra, İstanbul, Bursa, Sakarya ve Antalya'dan buzul ve mağaralarda tecrübesi olan 12 kişilik ekip de katıldı. Kırılan buzulların arasına düşüp kaybolan 2 kişiden Hakime Koç’un cansız bedenine ulaşıldı. Adalet Bakanlığı’nda memur olarak görev yapan Koç’un cenazesi ekipler tarafından düştüğü yerden çıkarıldı.
18.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Antalya Haberleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki antalya haberleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.