Asfalt

Asfalt

Son dakika asfalt haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan asfalt ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını asfalt haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Asfalt

haberleri sayfasında son dakika yaşanan asfalt gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.319 asfalt haberi bulunmuştur. Tüm asfalt haberleri aşağıda listelenmiştir.
Köpek sahipleri dikkat! Uzmanlar uyardı: Ağızlıksız dışarı çıkmasın...
Köpek sahipleri dikkat! Uzmanlar uyardı: Ağızlıksız dışarı çıkmasın... Adana’da son 5 günde yaşanan 2 köpek saldırısı nedeniyle uzmanlar köpek sahiplerini uyararak, ağızlık takmadan dışarı çıkartmamalarını önerdi.
20.04.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle buluştu: Cumhur ittifakı açık ara birinciliği göğüsleyecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle buluştu: Cumhur ittifakı açık ara birinciliği göğüsleyecek Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da gençlerle bir araya geldi. Erdoğan, İstanbul'un 5 yıl daha kaybetmeye takatinin kalmadığını belirterek, yarın yapılacak olan yerel seçimler öncesi 'Murat kardeşimi tercih ettiğimiz anda pazartesi gününden itibaren İstanbul bir başka güne açılacak. Sizlerden Fatih'in emaneti bu aziz şehre sahip çıkmanızı bekliyorum.' dedi.
30.03.2024 Gündem
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri... Yerel seçimlere sayılı günler kala miting alanları ısındı. Adaylar hemen her gün meydanlara çıkıp sözler veriyor, seçilirlerse yapacakları hizmetleri anlatıyor. Hürriyet, 3 büyük kentin en iddialı adaylarının önemli vaatlerini derledi. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
21.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Bayram tatili 9 gün oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Bayram tatili 9 gün oldu Ankara’da "Şoför Esnafları ile iftar" programında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kamu çalışanlarının Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkarıldığını açıklayarak "Özel sektörümüzün de böyle bir yaklaşıma sahip olduğunu biliyoruz" dedi.
19.03.2024 Gündem
Adana Bahçeşehir Mahallesi’ne gündüz bakımevi açıldı
Adana Bahçeşehir Mahallesi’ne gündüz bakımevi açıldı Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Bahçeşehir Gündüz Bakımevi açıldı.
14.03.2024 Adana
Mahallenin bozuk yol isyanı! "Çocuklarımıza yeni ayakkabı almaya hasret kaldık"
Mahallenin bozuk yol isyanı! "Çocuklarımıza yeni ayakkabı almaya hasret kaldık" Adana’da çocukların ve hastaların yoğun yaşadığı bölgede asfalt yolu ve altyapısı olmayan mahalleli yetkililere tepki gösterdi.
11.03.2024 Adana
Kadın Akademisi açıldı, Kent Meydanı 5. Etap’ın temeli atıldı! "Turist sayımız artıyor"
Kadın Akademisi açıldı, Kent Meydanı 5. Etap’ın temeli atıldı! "Turist sayımız artıyor" Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kadınların mesleki eğitim ve psiko-sosyal destek alacağı Kadın Akademisi'nin açılışını gerçekleştirdi. Eş zamanlı olarak Kent Meydanı'nda, içerisinde ofisler ve dükkanların yer alacağı 5. Etap binasının temeli de atıldı. Açılış ve temel atma programının coşkusu, Kolpa müzik grubunun şarkılarıyla arttı. Adanalılar hem hizmetin sevincini yaşadı hem de konserle eğlendi.
10.03.2024 Adana
Hamza Dağ CNN TÜRK'te açıkladı: Çok farklı bir belediyecilik yapacağız
Hamza Dağ CNN TÜRK'te açıkladı: Çok farklı bir belediyecilik yapacağız AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı. Dağ, "İzmir'de çok farklı bir belediyecilik yapacağız. İzmir'in sorunları 5 yıl daha erteleyemeyiz. Logo kullanmadığım için İzmirliler bana teşekkür etti. Gençliğimi AK Parti'de bereketlendirdim. Partiye aidiyetim konusunda bir sorun yok. Bundan rahatsız olan yok bir tek CHP'li yöneticiler rahatsız oluyor. Bu bir yerel seçim kampanyası. Herkesin başkanı olacağız. Hemşerilerimiz de bunu bu şekilde yaklaşıyor." dedi.
14.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Oy versin vermesin her vatandaş başımızın üzerindedir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Oy versin vermesin her vatandaş başımızın üzerindedir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye'nin her ne surette olursa olsun, bir güvensizlik ve huzursuzluk ortamına sürüklenmesine asla müsaade etmedik, etmeyeceğiz. Son 21 yıldır olduğu gibi terör örgütleriyle, suç şebekeleriyle, çetelerle, şehir eşkıyalarıyla, milletimizin canına ve malına kasteden tüm alçaklarla mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Bu vesileyle dünkü hadise sonrasında farklı mecralardan geçmiş olsun dileklerini ileten tüm siyasi parti genel başkanlarına teşekkür ediyorum" dedi.
11.02.2024 Gündem
Fabrika gibi okul: 1 yılda 12 milyon TL ciro yaptılar
Fabrika gibi okul: 1 yılda 12 milyon TL ciro yaptılar Kayseri’de fabrika gibi çalışan Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mobilya Bölümü 2023 yılında 12 milyon TL ciro yaptı. Öğrenciler eğitim gördükleri okulda hem iş öğrenirken hem de okuldaki atölyelerde çalışarak ev ekonomilerine de katkı sağlıyorlar.
11.01.2024 Gündem
Silivri açıklarında asfalt tankerinde yangın
Silivri açıklarında asfalt tankerinde yangın Silivri açıklarında Liberya bayraklı asfalt tankerinde yangın çıktı. Yangın ekiplerin müdahalesiyle söndürülürken, 2 kişi hafif şekilde yaralandı.
11.01.2024 Gündem
Merkezi Yönetim Bütçe Teklifi, TBMM'de
Merkezi Yönetim Bütçe Teklifi, TBMM'de TBMM Genel Kurulu'nda 2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi'nin görüşülmesine devam edildi.
23.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: Şehirlerimizi tekrar kazanacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: Şehirlerimizi tekrar kazanacağız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi’nde “Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı”nda önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kazanmak, hem de ezici bir oranla kazanmak dışında bir seçeneğimizin olmadığı seçimlere hazırlanıyoruz. Yeniden İstanbul mücadelenin parolalarından biri olacaktır." dedi.
30.11.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu: Kış hazırlıklarımız tamam
Bakan Uraloğlu duyurdu: Kış hazırlıklarımız tamam Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Kış hazırlıklarımız tamam. Karayolları ekiplerimiz, vatandaşlarımızın konforlu ve trafik güvenliği sağlanmış bir ortamda yolculuk yapması için kar ve buzla mücadele çalışmalarına devam edecek" dedi.
30.11.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! Bolu Dağı tüneli yenilendi, 90 metre uzatıldı
Bakan Uraloğlu duyurdu! Bolu Dağı tüneli yenilendi, 90 metre uzatıldı Türkiye'nin ulaşımında büyük yeri olan Bolu Dağı Tüneli'ndeki tadilat sona erdi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu "Otoyolun Ankara istikametinde erişim sağlayan platformda, tünel portalı çelik konstrüksiyon olarak Ankara yönü tünel girişi 90 metre uzatılarak, tünelin toplam uzunluğu 3 bin 25 metreden 3 bin 115 metreye çıkarılmıştır" dedi.
6.11.2023 Ekonomi
TAG Otoyolu'nda freni patlayan tır dehşet saçtı!
TAG Otoyolu'nda freni patlayan tır dehşet saçtı! Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nda freni boşalan tır, önündeki minibüse çarpıp yol çalışması yapan ekiplerin arasına daldıktan sonra alev aldı. Feci kazada 3 kişi ölürken 11 kişi de yaralandı.
22.10.2023 Yaşam
Galata Köprüsü bakım çalışmalarının ilk etabı için trafiğe kapatıldı
Galata Köprüsü bakım çalışmalarının ilk etabı için trafiğe kapatıldı  Beyoğlu ve Fatih ilçelerini birbirine bağlayan Yeni Galata Köprüsü, yaklaşık 40 gün sürecek bakım çalışmalarının ilk etabı için trafiğe kapatıldı. Köprü girişine beton bariyerler yerleştirilirken, iş makineleri de köprüdeki yerini aldı.
13.08.2023 Gündem
İstanbul'da deprem hazırlığı! 13 Ağustos'ta başlıyor, 40 gün sürecek
İstanbul'da deprem hazırlığı! 13 Ağustos'ta başlıyor, 40 gün sürecek Yeni Galata Köprüsü'nde 40 gün sürecek çalışma yapılacak. Köprüyü olası İstanbul depremine hazırlamayı amaçlayan çalışmanın ilk etabı, 13 Ağustos pazar gece 00.00'da başlayacak. Tramvay seferi hariç olmak üzere, 40 gün boyunca trafik akışı alternatif güzergahlarla sağlanacak.
11.08.2023 Gündem
'180 derece sıcakla' zorlu mesai!
'180 derece sıcakla' zorlu mesai! Edirne’de asfalt işçileri yılın en sıcak gününde sıcak asfalt dökümüne devam ediyor.
26.07.2023 Gündem
Tanju Özcan’ın “değişim” yürüyüşü 8’inci gününde
Tanju Özcan’ın “değişim” yürüyüşü 8’inci gününde CHP’de seçim sonrası başlayan “değişim” talebi üzerine Bolu’dan Ankara’ya yürümeye başlayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın yürüyüşü 8’inci gününde sürüyor.
10.07.2023 Gündem
Metrobüs yollarında asfalt eridi; ikinci çalışma başladı!
Metrobüs yollarında asfalt eridi; ikinci çalışma başladı! İBB'den metrobüs yollarında 'Beyaz Yol' uygulamasıyla ikinci çalışmanın başladığını açıklarken "Beton dökümünün olduğu istasyon, çalışma güzergahında 36 saat kapalı kalacak.
7.07.2023 Gündem
'Ölüm yolu'nda çalışma başladı! 'Cinayete benzer bir kaza olarak algıladık'
'Ölüm yolu'nda çalışma başladı! 'Cinayete benzer bir kaza olarak algıladık' Ordu'nun Ulubey ilçesinden geçen, çok sayıda ölümlü trafik kazasının yaşandığı 'Sarpdere' yolunun 3 kilometrelik bölümünde, genişletme çalışması yapıldı, asfalt döküldü, güzergah uyarı levhalarıyla donatıldı. Yıllar önce yaşanan kazalarda yakınlarını kaybedenler, yol çalışmasının olduğu alanda kurban kesti.
23.06.2023 Yaşam
Otomobille kamyon çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı
Otomobille kamyon çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı Gaziantep’te kamyon ile çarpışan otomobil takla attı. Kazada otomobil sürücüsü Mustafa Lebe (27) hayatını kaybederken, ters dönen kamyonun şoförü yaralandı.
30.05.2023 Gündem
Genç kızla 9 yaşındaki çocuk çarpıştı! Yanından bir an olsun ayrılmadı
Genç kızla 9 yaşındaki çocuk çarpıştı! Yanından bir an olsun ayrılmadı Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde motosikletle bisikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 17 yaşındaki genç kızla 9 yaşındaki erkek çocuk yaralandı. Kaza sonrası genç kız, yaralanan çocuğun yanından bir an olsun ayrılmadı, zaman zaman iyi olup olmadığını sordu.
25.05.2023 Yaşam
İki ilimizde şiddetli yağmur! Yollar tahrip oldu, vatandaşlar zor anlar yaşadı
İki ilimizde şiddetli yağmur! Yollar tahrip oldu, vatandaşlar zor anlar yaşadı Ankara ve İzmir'de etkili olan şiddetli yağmur vatandaşlara zor anlar yaşattı. Ankara’da meydana gelen şiddetli sağanak yolların bozulmasına neden oldu. Tahrip olan yolda araçlar güçlükle ilerlerken, sürücüler zor anlar yaşadı. İzmir’de ise aniden bastıran sağanak yağış, tarihi Kemeraltı Çarşısı olmak üzere bazı noktaları sular altında bıraktı, vatandaşlar zor anlar yaşadı.
18.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Asfalt ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki asfalt haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.