Anne Sütü

Anne Sütü

Son dakika anne sütü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan anne sütü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını anne sütü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Anne Sütü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan anne sütü gelişmeleri de dahil olmak üzere 629 anne sütü haberi bulunmuştur. Tüm anne sütü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Anne sütü, sünnet derisi yetmedi, yüzünü gerdirdi! Selen Görgüzel bandajlı halini paylaştı
Anne sütü, sünnet derisi yetmedi, yüzünü gerdirdi! Selen Görgüzel bandajlı halini paylaştı Selen Görgüzel yüzünü gerdirdi! Dinç kalmak için anne sütü içtiğini, yüzüne erkek spermi sürdüğünü açıklayan Selen Görgüzel, estetik oldu. Yüzünü gerdiren güzel şarkıcı, son halini Instagram hesabından gösterdi.
22.03.2024 Magazin
Selen Görgüzel'den iddialı çıkış: 10 sene önceden geldiğim için topa tutuluyorum
Selen Görgüzel'den iddialı çıkış: 10 sene önceden geldiğim için topa tutuluyorum Şarkıcı ve oyuncu Selen Görgüzel, geçtiğimiz aylarda yorgunluğunu atamadığı için doktor tavsiyesiyle anne sütü tüketmeye başladığını açıklamıştı. Önceki gün alışveriş merkezinde görüntülenen şarkıcı Selen Görgüzel, muhabirlerle sohbet etti. Anne sütü içtiği için gündem olan şarkıcı, konuyla ilgili konuştu.
4.01.2024 Magazin
Yasak ilişkiden doğan bebeğini bahçeye gömmüştü! Sürpriz tanık konuştu
Yasak ilişkiden doğan bebeğini bahçeye gömmüştü! Sürpriz tanık konuştu Ordu'da evlilik dışı ilişkisinden doğan 2 günlük kız bebeğini öldürüp, fındık bahçesine gömdüğü iddiasıyla tutuklanıp, ilk duruşmada tahliye edilen Bilge Çapa'nın (27) yargılandığı davada tanık olarak dinlenen ebe S.F., "Kendisinin ve bebeğinin yanına gittiğimde, emzirdiğini söyledi. Bebeğin huzurlu bir şekilde uyuduğunu gördüm. Emzirdiğini söylediği için de bebeğin anne sütü ile beslendiğini anladım. Taburcu olana kadar herhangi bir anormallik görmedim" dedi.
12.10.2023 Yaşam
Anne sütü içmeyi bırakan Selen Görgüzel: Tanyeli için anne sütü arıyorum
Anne sütü içmeyi bırakan Selen Görgüzel: Tanyeli için anne sütü arıyorum Selen Görgüzel önceki gün Etiler Akmerkez’de görüntülendi. Ünlü oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel, doktor tavsiyesi üzerine anne sütü tüketmeye başladığını açıklamıştı. Önceki gün Etiler'de görüntülenen ünlü isim, kanser tedavisi gören Tanyeli için anne sütü arayışında olduğunu söyledi.
23.09.2023 Magazin
Sırbistan Bayrağı Anlamı Nedir? Sırbistan Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Sırbistan Bayrağı Anlamı Nedir? Sırbistan Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Resmi ismiyle Sırbistan Cumhuriyeti olan ülke Güneydoğu Avrupa'da yer almaktadır. 7 milyonluk nüfusa sahip olan ülke Avrupa'nın her yerinden turist almaktadır. 
14.09.2023 Eğitim
Boşanma aşamasındaki kocası 3 aylık bebeğine bunu yaptı! Genç annenin evlat hasreti
Boşanma aşamasındaki kocası 3 aylık bebeğine bunu yaptı! Genç annenin evlat hasreti Sakarya’nın Serdivan ilçesinde yaşayan 23 yaşındaki Tuana Türkdoğan 3 aylık bebeğinin, şiddet gördüğü için boşanmak istediği kocası tarafından Çorum’a kaçırıldığını iddia etti. İki buçuk aydır bebeğinden haber alamayan acılı anne, ondan geriye kalan eşyalarda teselli bulmaya çalışıyor.
24.08.2023 Yaşam
Selen Görgüzel'den anne sütü itirafı: 'Bebeği olan bir arkadaşımdan isteyip içiyorum'
Selen Görgüzel'den anne sütü itirafı: 'Bebeği olan bir arkadaşımdan isteyip içiyorum' Selen Görgüzel bu sefer de daha dinç olmak için yeni doğum yapan arkadaşından süt sağarak içtiğini belirtti.
20.08.2023 Magazin
Sünnet derisi, ayı kanı, şimdi de anne sütü! Selen Görgüzel anne sütü içmeye başladı!
Sünnet derisi, ayı kanı, şimdi de anne sütü! Selen Görgüzel anne sütü içmeye başladı! Hamdi Alkan ile evliliklerini noktalayan Selen Görgüzel ayrılıkları sonrasında gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde sünnet derisi ve ayı kanıyla güzelleştiğin söyleyen Görgüzel, bu kez elinde anne sütüyle Nişantaşı'nda görüntülendi. Dinç olmak için yeni doğum yapan arkadaşından süt sağarak içtiğini belirtti.
19.08.2023 Magazin
Hayıt Otu Nedir? Hayıt Otu Faydaları Nelerdir?
Hayıt Otu Nedir? Hayıt Otu Faydaları Nelerdir? Hayıt otu kadın sağlığı açısından çok önemli bir yere sahiptir. Sağlık alanında ilaç kadar bilinen ve tercih edilen bir bitkidir. Birçok soruna çözüm getiren hayıt otu, anne sütü arttırmada da çok etkilidir. 
13.07.2023 Sağlık
Depremzede bebekler için sütanne aranıyor
Depremzede bebekler için sütanne aranıyor Kahramanmaraş merkezli depremlerde ailesini kaybederek refakatsiz kalan bebeklere sütannelik için mekanizması oluşturuldu. Bakanlık bakımında bulunan 21 depremzede bebek için ilk resmi başvuru yapıldı.
30.04.2023 Gündem
Bebeklerde bağırsak felcine dikkat! ‘Ölüyor zannettim’
Bebeklerde bağırsak felcine dikkat! ‘Ölüyor zannettim’ Çocuklarda doğumsal rahatsızlıklar arasında yer alan bağırsak felci olarak bilinen “hirschsprung”un çoğu zaman kabızlık ile karıştırıldığını anlatan uzmanlar uyarıyor. Bağırsak felci nedeniyle zor günler geçirdiklerini anlatan anne Çiler Doğan, “Kabızlık dedim, ilaçla geçer sanıyordum ilk defa duydum böyle bir hastalığı, çok şaşırdım. Çok sıkıntı yaşadım artık ölüyor zannettim, düşünün, çocuğun bağırsakları taş gibi, kilo da almıyor, gelişmiyordu, şu an iyi” dedi.
24.01.2023 Yaşam
'Maske ve izolasyon tedbirleri azalınca çocuklarda RSV arttı'
'Maske ve izolasyon tedbirleri azalınca çocuklarda RSV arttı' Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Elif Ünver Korğalı, pandemi sonrası respiratuvar sinsityal virüsünde (RSV) artış olduğunu belirterek, "Birkaç yıl pediatrik açıdan rahat kış geçirdik çünkü maske kullanılıyordu ve izolasyon önlemlerine ileri derecede uyuluyordu. Şimdi maskeleri kaldırdık, okulları açtık ve izolasyon tedbirleri gevşedi" dedi.
13.12.2022 Sağlık
Mikroplastik nedir, canlı yaşamına etkisi nelerdir? Anne sütünde mikroplastik görülmesi ne demek?
Mikroplastik nedir, canlı yaşamına etkisi nelerdir? Anne sütünde mikroplastik görülmesi ne demek? İtalya'da yeni doğum yapmış annelerden alınan süt örneklerinde mikroplastiklere rastlandı. Araştırmaya katılan annelerin, plastik paketlerde satılan yiyecek, içecek ve hijyen ürünlerini kullandığı tespit edildi. Söz konusu araştırma sonuçlarının ardından Mikroplastik nedir, canlı yaşamına etkisi nelerdir? Anne sütünde mikroplastik görülmesi ne demek? sorularına yanıt aranmaya başlandı.
13.10.2022 Sağlık
Viral gastroenterit nedir, nasıl bulaşır, nedenleri nelerdir? Viral gastroenterit tedavisi nasıl yapılır?
Viral gastroenterit nedir, nasıl bulaşır, nedenleri nelerdir? Viral gastroenterit tedavisi nasıl yapılır? Gürcistan ile yarın İstanbul'da hazırlık maçında karşılaşacak olan Ümit Milli Takım'da Arda Güler, viral gastroenterit tanısı nedeniyle aday kadrodan çıkarıldı. Peki, Viral gastroenterit nedir, nasıl bulaşır, nedenleri nelerdir? Viral gastroenterit tedavisi nasıl yapılır?
26.09.2022 Sağlık
Bakterileri öldürüyor, hücreleri yeniliyor, iltihabı da söküyor! Günde 1 bir bardak öğün aralarında mutlaka için!
Bakterileri öldürüyor, hücreleri yeniliyor, iltihabı da söküyor! Günde 1 bir bardak öğün aralarında mutlaka için! Ekşi tatları seviyorsanız bu bitki tam size göre. Özellikle Güneydoğu Anadolu Bölgesinde ağız sağlığı için suya katıp gargara yaparlar. Bakterileri öldürür, mikroorganizmaların çoğalmasını engeller. Polifenol bakımından zengindir. İltihap sökücü özelliği sayesinde vücudu rahatlatır. Hücreleri yeniler, yorgunluğu alır enerji verir. Gıda zehirlenmelerinde zehrin vücuttan atımını hızlandırır. Kısacası o kadar çok faydası var ki asla evinizden eksik etmeyeceksiniz.
21.09.2022 Sağlık
4 aylık bebeğin kahreden sonu! Genzine süt kaçtı, hayatını kaybetti
4 aylık bebeğin kahreden sonu! Genzine süt kaçtı, hayatını kaybetti Bursa'nın İnegöl ilçesinde genzine anne sütü kaçan 4 aylık bebek hayatını kaybetti.
16.09.2022 Yaşam
Bebeklere yazın su vermek gerekli mi?
Bebeklere yazın su vermek gerekli mi? Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları & Yenidoğan Yoğun Bakım Uzmanı Dr. Seçil Erçin, anne sütünün önemi ve bebeklere yazın su verilmesiyle ilgili bilinmesi gerekenleri sizler için anlattı.
13.08.2022 Sağlık
Mama fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Müdahale açıklaması
Mama fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Müdahale açıklaması Geçtiğimiz günlerde CNN Türk’te açıklamalarda bulunan Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle, mama fiyatlarına müdahale yapıldığını açıklamıştı. Peki Rekabet Kurumu bu durum karşısında hangi adımı attı, vatandaşlar neler yapmalı? İşte cevabı...
26.06.2022 Ekonomi
Prof. Dr. Örün: Emziren annede kanser riski azdır
Prof. Dr. Örün: Emziren annede kanser riski azdır Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Emel Örün, anne sütünün bebek ve anne için önemine değinerek, "Anne sütü ile beslenen bebekler mama ile beslenen bebeklere göre bazı hastalıklara daha az yakalanma riski taşır. Emziren annede yumurtalık kanseri, meme kanseri riski azdır. Emzirmek anneyi kemik erimesinden korur" dedi.
30.05.2022 Sağlık
Nisa Mihriban'ı ölüme terk eden anne hakim karşısına çıktı!
Nisa Mihriban'ı ölüme terk eden anne hakim karşısına çıktı! Pendik'te 29 Mart günü 'Nisa Mihriban' ismiyle bilinen 3 aylık bebek Ebrar Nil S.'yi terk ettiği gerekçesiyle 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan Ebru S. (20) ilk kez hakim karşısına çıktı. Sanık Ebru S, "Bebeği bıraktığımda sağlıklıydı. Bıraktığımda 3 aylıktı, aşıları tamdı. Ben bebeği bırakırken yanına mama da bıraktım." dedi. Sanığın tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme, bebeğin şimdiye kadar görmüş olduğu tedaviye ilişkin tüm tıbbi evrakların istenmesine hükmetti.
28.04.2022 Yaşam
Bebek ve çocuklarda bu vitaminlerin eksikliğine dikkat
Bebek ve çocuklarda bu vitaminlerin eksikliğine dikkat Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Sevil Elçin Kızılok, çocuklarda vitamin eksikliğinin en önemli belirtisinin büyüme ve gelişme geriliği olduğunu belirterek, “Vitamin alımı özellikle hızlı büyüme dönemlerinde önemlidir. 0-3 yaş, 5 yaş, 10 yaş, yani ergenlik çağı başlangıcı olan bu dönemlerde yakın kontrol yapılmalıdır” dedi.
25.04.2022 Sağlık
Dünyanın en yaşlı insanı kaç yaşında öldü? Kane Tanaka öldü mü, kaç yaşında, kimdir?
Dünyanın en yaşlı insanı kaç yaşında öldü? Kane Tanaka öldü mü, kaç yaşında, kimdir? Dünyanın en yaşlı insanı olarak Guinness Rekorlar Kitabı’na giren Japon Kane Tanaka hayatını kaybetti. Peki, Dünyanın en yaşlı insanı kaç yaşında öldü? Kane Tanaka kimdir?
25.04.2022 Dünya
Sarılık kalıcı hasara sebep olabilir
Sarılık kalıcı hasara sebep olabilir Yeni doğan bebeklerde aşırı halsizlik, solunumda hızlanma, artma gibi durumlarda acile başvurulması gerektiğini belirten Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, aynı zamanda yeni doğan bebeklerde oluşan sarılığın fazlalaşması doğrultusunda kalıcı hasarlar verebileceğini söyledi.
15.04.2022 Sağlık
Tezgahlara düştü! Kilosu 45 ile 200 lira arasında değişiyor
Tezgahlara düştü! Kilosu 45 ile 200 lira arasında değişiyor Ramazan ayına sayılı günler kala hurma alırken ve tüketirken dikkat edilmesi gerekenleri anlatan esnaf Yasemin Özkan, işlenmiş hurmadan kaçınılmasını ve taze hurma alınmasını önerdi. Özkan, şeker hastalarının ise hurmayı az tüketmesini tavsiye etti.
31.03.2022 Yaşam
Uzmanından yeni annelere bebek bakımı ile ilgili 15 ipucu!
Uzmanından yeni annelere bebek bakımı ile ilgili 15 ipucu! “Bebeğimi ne sıklıkta emzirmeliyim?”, “Her emzirme sonrası kusma normal midir?”, “Bebeklerde uyku düzeni ve yatış pozisyonu nasıl olmalı?” bu ve bunun gibi pek çok soru yeni annelerin sıklıkla araştırdığı konuların başında geliyor. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Aycan Yıldız bebek bakımı ile ilgili en çok merak edilenleri anlattı.
20.03.2022 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Anne Sütü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki anne sütü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.