Anchorman

Anchorman

Son dakika anchorman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan anchorman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını anchorman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Anchorman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan anchorman gelişmeleri de dahil olmak üzere 113 anchorman haberi bulunmuştur. Tüm anchorman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ali Kırca yıllar sonra ortaya çıktı! Son hali şok etti
Ali Kırca yıllar sonra ortaya çıktı! Son hali şok etti Siyaset Meydanı ve çeşitli kanallarda yaptığı ana haber sunuculuğu ile bir dönem ekranlara damgasını vuran haberci Ali Kırca yıllar sonra ortaya çıktı. Bir döneme damga vuran Ali Kırca, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti. Ali Kırca'nın son hali sosyal medyayı salladı.
7.06.2022 Yaşam
Murat Ongun istifa mı etti? Murat Ongun kimdir?
Murat Ongun istifa mı etti? Murat Ongun kimdir? İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) sözcüsü Murat Ongun’un istifa ettiği haberleri sosyal medyanın gündemindeydi. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB Sözcülük Birimi’nin kaldırıldığı iddiasına ilişkin konuştu. Peki, Murat Ongun istifa mı etti? Murat Ongun kimdir? İşte detaylar…
18.05.2022 Gündem
Türkiye Kristal Şehir ve Başarı Ödülleri sahiplerini buldu!
Türkiye Kristal Şehir ve Başarı Ödülleri sahiplerini buldu! Hilton İstanbul Bomonti Hotel'de dün akşam gerçekleşen ‘Türkiye Kristal Şehir ve Başarı Ödül Töreni’ iş, sanat, siyaset, cemiyet ve medya dünyasını bir araya getirdi. Ece Üner ve Ceyhun Yılmaz’ın eğlenceli sunumuyla gerçekleşen gecede başarılı yerel yönetimler, markalar ve isimler ödüllerini aldı.
25.02.2022 Televizyon
Murat Ongun kimdir? İBB Sözcüsü Murat Ongun’un biyografisi…
Murat Ongun kimdir? İBB Sözcüsü Murat Ongun’un biyografisi… Ekrem İmamoğlu 23 Haziran İstanbul seçimlerinde İBB başkanı olmasının ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde ilk atama yapıldı ve İBB Başkan Danışmanlığı'na Murat Ongun atandı. Murat Ongun kimdir? Murat Ongun kaç yaşında, nereli?
24.10.2020 Gündem
Gülben Ergen kimdir, kaç yaşında? Gülben Ergen kaç kere evlendi?
Gülben Ergen kimdir, kaç yaşında? Gülben Ergen kaç kere evlendi? Gülben Ergen katıldığı bir televizyon programında geçmişte Hülya Avşar ile yaşadığı polemikler ile ilgili ilk kez konuştu. Magazin gündemine oturan Gülben Ergen internette merak ediliyor. Peki, Gülben Ergen kimdir, kaç yaşında? Gülben Ergen şarkıları ve hayatı hakkında merak edilenler...
2.05.2020 Gündem
Ulaşım zammına vatandaştan tepki!
Ulaşım zammına vatandaştan tepki! İstanbul'da toplu ulaşıma yapılan yüzde 35 zamma vatandaşlar tepki gösterdi. Vatandaşlar zam kararını doğru bulmadıklarını açıkladı. FOX TV Anchorman'i Fatih Portakal da Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, 'İstanbul ulaşımı yüzde 35 zamlandı. Biri sağdan vuruyor, diğeri soldan. Başkan, seçim öncesi tasarrufla zam yükü bindirmeyeceğini söylüyordu" diyerek tepki gösterdi.
8.02.2020 Siyaset
Tüm zamanların en iyi komedi filmleri listelendi!
Tüm zamanların en iyi komedi filmleri listelendi! BBC, tüm zamanların en iyi komedi filmlerini listeledi. Listenin en başında, 'Some Like It Hot' yer alıyor.
23.08.2017 Kültür Sanat
Nişantaşı'nda 'Kadınların Işığında' konseri
Nişantaşı'nda 'Kadınların Işığında' konseri FMV Işık Okulları veli, öğrenci, öğretmen ve mezunlarından oluşan dev kadro, 'Kadınların Işığında' konserinde bir araya geldi.
15.03.2017 Kültür Sanat
TGRT Haber'e İskoçya'dan anchorman!
TGRT Haber'e İskoçya'dan anchorman! Bir süre önce İskoçya'ya giden ancak yapılan teklif üzerine tekrar İstanbul'a gelen ünlü anchorman TGRT Haber'e transfer oldu.
16.01.2017 Televizyon
Ahmet Hakan'ın iddiası!
Ahmet Hakan'ın iddiası! CNNTürk defterini kapatan Ahmet Hakan bu akşam Kanal D ekranlarında olacak. Tanıtımlar, reklamlar her şey hazır... Reyting yarışında alacağı yer ise merak konusu...
16.01.2017 Televizyon
'Başka Fatih Portakal bulun'
'Başka Fatih Portakal bulun' Fox Tv'nin başarılı sunucusu Fatih Portakal, aldığı Milli Piyango biletinden büyük ikramiye kendisine çıkarsa bakın ne yapacak?
28.12.2016 Televizyon
Ahmet Hakan'a sürpriz görev
Ahmet Hakan'a sürpriz görev Kanal D'nin anchorman'i yeni yılda değişiyor
7.12.2016 Televizyon
TRT, duayen spikerin son isteğine duyarsız kalmadı
TRT, duayen spikerin son isteğine duyarsız kalmadı Erhan Celik; TRT'nin büyük emektarı Mesut Mertcan ile koltuğunu paylaşacak ve ikili ana haberi birlikte sunacak.
29.11.2016 Televizyon
Gülen yüzün hiç solmasın
Gülen yüzün hiç solmasın Ünlü anchorman Erhan Çelik, eşi Gülben Ergen’in 43. doğum gününü, “Gülen yüzün hiç solmasın” dileğinde bulunduğu duygusal bir mesajla kutladı.
27.08.2016 Magazin
Erhan Çelik'ten o iddialara yanıt
Erhan Çelik'ten o iddialara yanıt Show TV haber Dairesi Başkanlığı ve Habertürk TV Genel Yayın Yönetmenliği'nin ardından TRT 1 ile anlaşan Erhan Çelik, sosyal medyadaki iddialara Twitter hesabından açıklama yaptı.
29.09.2021 Gündem
İsmail Küçükkaya evlendi
İsmail Küçükkaya evlendi FOX TV'nin ünlü anchorman'i İsmail Küçükkaya, instagram hesabında evleneceğini açıkladı. Küçükkaya, evlilik haberini şu sözlerle duyurdu;
9.07.2016 Magazin
Fatih Portakal'dan MHP'ye cevap
Fatih Portakal'dan MHP'ye cevap FOX Ana Haber'de ünlü anchorman Fatih Portakal, MHP'nin resmi twitter adresinden kendisi ile ilgili atılan twete canlı yayında yanıt verdi...
29.09.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu o koltukta oturmamalı
Kılıçdaroğlu o koltukta oturmamalı FOX Ana Haber'de ünlü anchorman Fatih Portakal, CHP kurultayı haberi ardından sert yorumlarda bulundu...
29.09.2021 Gündem
Fatih Portakal'dan Demirtaş'a Türk bayrağı eleştirisi
Fatih Portakal'dan Demirtaş'a Türk bayrağı eleştirisi 'Teröre hayır, kardeşliğe evet' mitingi öncesi yapılan 'Bayrağını al da gel' çağrısına tepki gösteren Selahattin Demirtaş'a, Fatih Portakal'dan sert bir cevap geldi...
29.09.2021 Gündem
Erhan Çelik'in yeni adresi belli oldu
Erhan Çelik'in yeni adresi belli oldu Gülben Ergen ile nikah masasına oturduktan bir süre sonra Show TV Haber Dairesi Başkanlığı ve Habertürk TV Genel Yayın Yönetmenliği görevlerinden ayrılan Erhan Çelik ekrana dönüyor...
29.09.2021 Gündem
"Söylemezsem deliririm!"
"Söylemezsem deliririm!" Esra Erol patronunun tartışma yaratan açıklamasına çok sert tepki gösterdi..
29.09.2021 Gündem
Yazarların kahvaltı keyfi!
Yazarların kahvaltı keyfi! VatanKitap 11’inci yaşını gelenekselleşen kahvaltısıyla kutladı. Türkiye’nin önde gelen yazar ve yayıncılarının katıldığı kahvaltının gözdesi ise 93 yaşındaki mimar-yazar Aydın Boysan’dı
10.06.2014 Yaşam
Ali Kırca'ya dudak uçuklatan maaş!
Ali Kırca'ya dudak uçuklatan maaş! Galatasaray Kulübü, gazeteci, yazar ve anchorman Ali Kırca'yı Medya İletişim departmanının başına geçiriyor.
5.03.2014 Televizyon
G.Saray'dan dev transfer!
G.Saray'dan dev transfer! ‏Galatasaray Kulübü, gazeteci, yazar ve anchorman Ali Kırca'yı Medya İletişim departmanının başına geçiriyor.
4.03.2014 Futbol
Sonuçları nasıl biliyor?
Sonuçları nasıl biliyor? Show TV Anchorman'i Erhan Çelik'in reyting sırrı ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Anchorman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki anchorman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.