Fatih Portakal

Fatih Portakal

Son dakika fatih portakal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fatih portakal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fatih portakal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fatih Portakal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fatih portakal gelişmeleri de dahil olmak üzere 392 fatih portakal haberi bulunmuştur. Tüm fatih portakal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Selçuk Tepeli bardak fırlattı! Selçuk Tepeli kovuldu mu, neden sinirlendi, ne oldu? Selçuk Tepeli kimdir, nereli ve kaç yaşında?
Selçuk Tepeli bardak fırlattı! Selçuk Tepeli kovuldu mu, neden sinirlendi, ne oldu? Selçuk Tepeli kimdir, nereli ve kaç yaşında? Selçuk Tepeli sinirlendi, bardak fırlattı. FOX TV ana haber sunucusu Selçuk Tepeli, haber sunduğu sırada sinirlenerek önce kalem fırlattı ardından masada duran bardağı kırdı. Fırlattığı bardağın suyu kameralara gelen Tepeli'nin hareketleri izleyenleri şaşkınlığa uğrattı. Peki, Selçuk Tepeli neden sinirlendi, ne oldu? Selçuk Tepeli kimdir, nereli ve kaç yaşında?
21.05.2022 Gündem
Fatih Portakal hakim karşısına çıktı
Fatih Portakal hakim karşısına çıktı Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşım nedeniyle hakkında "Bankacılık Kanunu'na muhalefet" suçundan hakkında 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan eski Fox TV Haber sunucusu Fatih Portakal hakim karşısına çıktı. Fatih Portakal hakkında "Cumhurbaşkanı'na hakaret" suçlamasıyla bir iddianame daha düzenlendiği ortaya çıktı.
24.09.2020 Gündem
Fatih Portakal depremi! Ayrıldığı doğrulandı
Fatih Portakal depremi! Ayrıldığı doğrulandı Fatih Portakal'ın kanaldaki görevinden ayrıldığını doğrulandı. FOX TV'den yapılan açıklamada "Fatih Portakal, görevini bırakma kararı aldığını emekli olma isteğini kanalımıza iletmiştir. Aldığı karara saygı duyuyoruz. Yeni yaşamında başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı.
24.08.2020 Gündem
Fatih Portakal hakkında 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı
Fatih Portakal hakkında 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, gazeteci Fatih Portakal hakkında, “Tekalif-i Milliye"yi hatırlatarak paylaştığı twitter mesajı nedeniyle Bankacılık Kanunu'nun “İtibarın Korunması" başlıklı 74'üncü maddesini ihlal suçlamasıyla dava açtı. Savcılık iddianemede Portakal'ın sosyal medya paylaşımının, bankalarda mevduatı veya tasarrufu bulunan mudilerin paralarının devlet tarafından corona virüs salgını bahane edilerek istenebileceğine, salgın sonrası ise geri ödenebileceğine yönelik algı ve kanaat oluşturmaya yönelik olduğu değerlendirilmesi yaptı.
30.04.2020 Gündem
Mucize Doktor bu hafta yayınlanacak mı? Mucize Doktor bu akşam yeni bölüm var mı?
Mucize Doktor bu hafta yayınlanacak mı? Mucize Doktor bu akşam yeni bölüm var mı? Corona virüsü kapsamında alınan tedbirler gereği çoğu dizi setlere ara verdi. Mucize Doktor’un hayranları da Mucize Doktor bu hafta yayınlanacak mı? Mucize Doktor bu akşam yeni bölüm var mı? sorularına cevap arıyor. Otizmi bir doktorun hayatını anlatan Mucize Doktor’un yayın TV yayın akışında yer alması yeni bölümün bu akşam yayınlanacağını düşündürdü. Mucize Doktor bu akşam var mı?
9.04.2020 Gündem
BDDK'den Fatih Portakal hakkında suç duyurusu
BDDK'den Fatih Portakal hakkında suç duyurusu Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), sunucu Fatih Portakal hakkında, sosyal medyadan bankacılık ve finans sistemine yönelik gerçeğe aykırı ve maksatlı ifadeler paylaştığı gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.
6.04.2020 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fatih Portakal hakkında suç duyurusu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fatih Portakal hakkında suç duyurusu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sunucu Fatih Portakal hakkında, sosyal medyada yalan ve halkı manipüle etmeye yönelik ifadeler paylaştığı gerekçesiyle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.
6.04.2020 Gündem
Fatih Portakal'dan Ekrem İmamoğlu'na 'küfür' tepkisi
Fatih Portakal'dan Ekrem İmamoğlu'na 'küfür' tepkisi Haber spikeri Fatih Portakal, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İBB Meclisi'nde AK Partili Mehmet Akif Aşıkkutlu'ya küfür etmesini eleştirdi. Portakal, ''Hiçbir insan küfürü hak etmez, etmemelidir'' dedi.
12.02.2020 Gündem
Ulaşım zammına vatandaştan tepki!
Ulaşım zammına vatandaştan tepki! İstanbul'da toplu ulaşıma yapılan yüzde 35 zamma vatandaşlar tepki gösterdi. Vatandaşlar zam kararını doğru bulmadıklarını açıkladı. FOX TV Anchorman'i Fatih Portakal da Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, 'İstanbul ulaşımı yüzde 35 zamlandı. Biri sağdan vuruyor, diğeri soldan. Başkan, seçim öncesi tasarrufla zam yükü bindirmeyeceğini söylüyordu" diyerek tepki gösterdi.
8.02.2020 Siyaset
Fatih Portakal’ın sözlerine RTÜK’ten ceza
Fatih Portakal’ın sözlerine RTÜK’ten ceza Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), 6 kanala para cezası uyguladı.
6.02.2020 Gündem
Ahmet Hakan'dan Fatih Portakal'a emperyalizm tepkisi: Bu ne telaş böyle!
Ahmet Hakan'dan Fatih Portakal'a emperyalizm tepkisi: Bu ne telaş böyle! FOX TV ana haber sunucusu Fatih Portakal'ın canlı yayında Türkiye'yi emperyalizmle suçlamasına Ahmet Hakan'dan cevap geldi.
9.01.2020 Gündem
Binali Yıldırım: İmamoğlu Beylikdüzü'nde 37 vaat vermiş, sadece 2 tanesini gerçekleştirmiş
Binali Yıldırım: İmamoğlu Beylikdüzü'nde 37 vaat vermiş, sadece 2 tanesini gerçekleştirmiş Cumhur İttifakı İBB Başkan adayı Binali Yıldırım, "İmamoğlu ve Küçükkaya'nın otelde görüşmesine ilişkin 'Rakibimle yüz yüze, hem de tek başına değil, bütün danışman ekibiyle beraber görüşülüyor olması, gayri ahlaki bir durumdur. Ekrem Bey, siyaseten kabul edilemez bir iş yapmıştır. Bu görüşmeyi yaparak ve bunu da kamuoyundan gizli tutarak gerçekleştirmiş olması, doğrusu kendisinin güvenilirliliği konusunda soru işaretlerini artırmıştır" dedi. İmamoğlu'nu eleştiren Yıldırım, "Beylikdüzü'nde 37 vaat vermiş, sadece 2 tanesini gerçekleştirmiş" diye konuştu.
20.06.2019 Siyaset
Mahir Ünal'dan tartışılan görüşme açıklaması: Küçükkaya sadece telefonla görüşeceğini söyledi
Mahir Ünal'dan tartışılan görüşme açıklaması: Küçükkaya sadece telefonla görüşeceğini söyledi CNN TÜRK'te açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, ortak yayın öncesi tartışılan görüşmeye ilişkin "Küçükkaya adaylarla sadece telefonla görüşeceğini söyledi" ifadelerini kullandı.
19.06.2019 Siyaset
AK Parti Meclis'e sundu! Eğitimde önemli düzenleme
AK Parti Meclis'e sundu! Eğitimde önemli düzenleme AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, eğitim ile ilgili Meclis Başkanlığı’na sundukları yasa teklifine ilişkin, "İlkokula başlama yaşı 66 aydan 69 aya çıkıyor. Sözleşmeli öğretmenler görev aldıkları zaman 4 sene sözleşmeli, artı 2 sene de 4 yılın sonunda kadroya geçtikleri zaman aynı yerde görev yapmak durumundalar. Bu süreyi '3+1' olarak revize edilmesini teklif ediyoruz" dedi.
17.06.2019 Siyaset
Fatih Portakal: Kulaklarımın ne duyduğunu ben biliyorum
Fatih Portakal: Kulaklarımın ne duyduğunu ben biliyorum Fatih Portakal: Kulaklarımın ne duyduğunu ben biliyorum
17.06.2019 Haber
Montaj tartışmaları sonrası yeni görüntüler
Montaj tartışmaları sonrası yeni görüntüler CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, 5 Haziran Çarşamba günü Ordu'dan özel uçakla İstanbul'a dönüş yolculuğunda, yasal hakkı olmadığı halde Ordu-Giresun Havalimanı'ndaki VIP salonunu kullanmak istedi. İzin verilmeyince Ordu Valisi Seddar Yavuz'u hedef almıştı.
17.06.2019 Siyaset
Tarihi tartışmayı yazarlar değerlendirdi
Tarihi tartışmayı yazarlar değerlendirdi 23 Haziran İstanbul seçimi öncesinde AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu canlı yayında karşı karşıya geldi.
18.06.2019 Gündem
O görüntüler ortaya çıktı
O görüntüler ortaya çıktı CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nun Ordu - Giresun Havalimanı'ndaki görüntüleri ortaya çıktı.
9.06.2019 Siyaset
AK Parti'den seçimle ilgili flaş açıklama: Elimizde belgeler var, FETÖ bu işin içinde
AK Parti'den seçimle ilgili flaş açıklama: Elimizde belgeler var, FETÖ bu işin içinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz bir televizyon kanalında açıklamalarda bulundu. Yavuz, "YSK, cumartesi ya da pazartesi belgeleri görüşmeye başlayacak bilgisi var. FETÖ'nün de bu işin içinde olduğundan emin olacağım belgeler elimde var. "dedi.
19.04.2019 Siyaset
Ali İhsan Yavuz: Tek tek tespit ettik FETÖ'den ihraç edilenler sandığa yazılmış
Ali İhsan Yavuz: Tek tek tespit ettik FETÖ'den ihraç edilenler sandığa yazılmış AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz İstanbul’da seçim sonuçlarına yönelik itirazlar hakkında açıklamalarda bulundu. Yavuz tek tek tespit ettikleri usulsüzlükleri şöyle açıkladı: "FETÖ'den ihraç edilenler sandığa yazılmış. FETÖ'nün aktif rol aldığını gösteren belgeler var.Bu iş CHP’ye yarasın diye yapıldı.Usulsüzlükler kasıtlı bir şekilde yapılmıştır. Sandık başkanları üzerinden usulsüzlük var.Sandık başkanlarının usulsüzlükleri her ilçede var.39 ilçenin 39’unda kanunsuzluk yapıldı. Büyükşehir belediye başkanlığı seçimi yenilensin.Seçim güvenliği için suç duyurusu yapacağız.Kimin kusuru varsa cezasını çeksin."
17.04.2019 Siyaset
Kanal D Haber'den o iddialara yanıt
Kanal D Haber'den o iddialara yanıt Kanal D Haber'in geçtiğimiz gün tanzim satış noktalarıyla ilgili yaptığı haber, birçok haber sitesinde çarpıtılarak okuyuculara aktarıldı.
14.02.2019 Televizyon
Google'da en çok ne arıyoruz?
Google'da en çok ne arıyoruz? Google, Türkiye genelinde 28 Ocak - 4 Şubat tarihleri arasında en çok nelerin arandığını açıkladı. İlk sırada "Adana'da deprem" arama kriteri göze çarparken bakın listeye başka kimler girdi?
4.02.2019 Yaşam
Zuhal Topal'a 10 bin TL'lik tazminat!
Zuhal Topal'a 10 bin TL'lik tazminat! Zuhal Topal’ın açtığı 130 bin TL'lik tazminat davası sonuçlandı
18.01.2019 Magazin
Fatih Portakal hakkında soruşturma başlatıldı!
Fatih Portakal hakkında soruşturma başlatıldı! Gazeteci Fatih Portakal hakkında, ana haber bülteninde söylediği sözlere ilişkin Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatıldığı öğrenildi.
28.12.2018 Gündem
RTÜK'ten FOX Tv ve Halk Tv'ye ceza
RTÜK'ten FOX Tv ve Halk Tv'ye ceza Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Metin Akpınar ve Müjdat Gezen'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözleri nedeniyle Halk TV'ye, Fatih Portakal'ın "protesto" çağrısı için ise Fox TV'ye ceza verdi.
26.12.2018 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Fatih Portakal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fatih portakal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.