Alman Vatandaşı

Alman Vatandaşı

Son dakika alman vatandaşı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan alman vatandaşı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını alman vatandaşı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alman Vatandaşı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alman vatandaşı gelişmeleri de dahil olmak üzere 858 alman vatandaşı haberi bulunmuştur. Tüm alman vatandaşı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Almanya’da çifte vatandaşlık müjdesi! Yasa tasarısı resmen kabul edildi
Almanya’da çifte vatandaşlık müjdesi! Yasa tasarısı resmen kabul edildi Almanya Federal Meclisi, vatandaşlığa geçişin kolaylaştırılmasını ve çifte vatandaşlık yolunun açılmasını içeren yasayı onayladı.
19.01.2024 Dünya
Gazze'de sivil katliamı! İsrail askerleri pusu kuran Hamas üyeleriyle çatıştı
Gazze'de sivil katliamı! İsrail askerleri pusu kuran Hamas üyeleriyle çatıştı ABD ve Batı'nın koşul desteklediği İsrail'in Gazze katliamı devam ediyor. ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, İsrail'e ABD askeri gönderme tartışmalarına son noktayı koydu. İsrail güçleri Suriye ve Lübnan'daki hedefleri vurdu. İsrail askerlerinin Gazze'ye düzenlediği baskın ise kameralara yakalandı. İsrail'den kalkan bir uçağın Dağıstan'a indiğini öğrenen insanlar ellerindeki Filistin bayraklarıyla havalimanına akın etti. Filistin Kızılayı, Gazze’de 14 bin kişinin sığındığı Al-Quds hastanesinin çevresinin bombalandığını duyurdu. İsrail Dışişleri Bakanlığı, Hamas’ın 7 Ekim’de düzenlediği saldırıda kaçırılan 23 yaşındaki İsrail-Alman vatandaşı Shani Louk’un hayatını kaybettiğini doğruladı.
30.10.2023 Dünya
İsrail'de müzik festivaline yapılan baskınla Hamas tarafından kaçırılmıştı! Hayatta olduğu ortaya çıktı Berlin alarma geçti
İsrail'de müzik festivaline yapılan baskınla Hamas tarafından kaçırılmıştı! Hayatta olduğu ortaya çıktı Berlin alarma geçti Hamas başlattığı operasyon İsrail'de savaş dönüştü. İsrail Gazze'ye bomba yağdırırken Hamas füzelerle karşılık veriyor. Çatışmalara İsrail'deki müzik festivalinde yakalanan ve Hamas tarafından kaçırılan Alman vatandaşı Shani Louk'un hayatta ve ağır yaralı olduğu öne sürülüyor...
11.10.2023 Dünya
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail Başbakanı Netanyahu: Daha yeni başladık, Ortadoğu'yu değiştireceğiz
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail Başbakanı Netanyahu: Daha yeni başladık, Ortadoğu'yu değiştireceğiz İsrail tarihinin en kanlı günlerini yaşıyor. Dünya günlerdir İsrail ve Gazze'den gelen haberleri konuşuyor. Hamas'ın operasyonunun ardından İsrail savaş ilan etti. Bölgedeki ölü sayısı her geçen dakika artarken İsrail basını saldırının boyutunu gözler önüne seren bir manşet ile okurlarının karşısına çıktı. Haaretz 'Holokost'tan bu yana en ölümcül saldırı' manşetini attı. İsrail Gazze şeridinin ablukaya alınacağını duyurdu. Hamas'ın askeri kolu Kassam Tugayları yeni silahını görücüye çıkarırken İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda ölenlerin sayısı 560'a yükseldi. Çatışmalar 3. gününde de devam ederken İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu yaptığı açıklamada 'Ortadoğu'yu değiştireceğiz. Hamas'ın başına gelecekler korkutucu olacak' ifadelerini kullandı.
9.10.2023 Dünya
Hamas İsrail'e dehşeti yaşattı! Çöldeki müzik festivaline militan saldırısı
Hamas İsrail'e dehşeti yaşattı! Çöldeki müzik festivaline militan saldırısı İsrail ile Hamas'ın arasındaki çatışmalarda dünyayı şok eden haberler gelmeye devam ediyor. Hamas’ın, İsrail’e yönelik saldırılarında hedeflerden biri de Filistin sınırında düzenlenen müzik festivali oldu. Militanlarının saldırısına uğrayan müzik festivali alanından 250'den fazla cesedin çıkarıldığı bildirildi. İsrail’deki basın kuruluşları bu sayıyı, arama kurtarma örgütü Zaka’dan gelen bilgiye dayandırdı. Festival alanına paramotorlarla inen Hamas’ın kaçırdığı bir kadının, İsrail-Alman vatandaşı Shani Louk olduğu ortaya çıktı. Ailesi, kamyonetin arkasında görüntüleri yayılan Shani’yi dövmesinden tanıdı. İsrail basını saldırının boyutunu gözler önüne seren bir manşet ile okurlarının karşısına çıktı. Haaretz 'Holokost'tan bu yana en ölümcül saldırı' manşetini attı. Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısının 493’e, yaralı sayısının ise 2 bin 751’e yükseldiğini duyurdu.
9.10.2023 Dünya
Irak'ın kuzeyinde etkisiz hale getirilen terörist Alman vatandaşı çıktı
Irak'ın kuzeyinde etkisiz hale getirilen terörist Alman vatandaşı çıktı Irak'ın kuzeyinde etkisiz hale getirilen PKK’le teröristlerden birinin Alman vatandaşı olduğunun tespit edildiğini açıkladı.
20.06.2023 Gündem
Almanya'da milyonların beklediği adım atıldı! Hükümet yabancı işçiler kararını verdi: Puan sistemi ve fırsat kartı...
Almanya'da milyonların beklediği adım atıldı! Hükümet yabancı işçiler kararını verdi: Puan sistemi ve fırsat kartı... Yabancı işçiler için beklenen kararlar Alman hükümeti tarafından açıklandı. Hükümet, ülkeyi nitelikli iş gücü için daha cazip hale getirmeyi hedefleyen yasa tasarısını onayladı. Puanlama sistemine dayalı Fırsat Kartı’yla Almanya’ya geldikten sonra da iş aranabilecek.
30.03.2023 Dünya
Her yerde aranıyor! Bulana 100 bin dolar ödül verilecek: 'Bitcoin katili olacağım'
Her yerde aranıyor! Bulana 100 bin dolar ödül verilecek: 'Bitcoin katili olacağım' Haziran 2016'da, Ruja Ignatova kendisini 'Kripto Kraliçesi' ilan etti ve şirketi OneCoin'i büyüyen kripto para piyasasında Bitcoin'in kazançlı bir rakibi olarak tanıttı. Ignatova, bir etkinlikte yatırımcılar kendisini alkışlayıp ıslık çalarken, "İki yıl içinde OneCoin, Bitcoin katili olacak." dedi. Bu olaydan 16 ay sonra ise Ignatova, 4 milyar dolarlık bir vurgun yaparak kayıplara karıştı. İşte FBI'ın nerede olduğunu bilene 100 bin dolar ödül vereceğini duyurduğu Kripto Kraliçesi'nin hikayesi...
23.01.2023 Dünya
İl il gezip turist avlayan gaspçı enselendi! Nuri Alço yöntemi ile onlarca kişiyi ağına düşürdü
İl il gezip turist avlayan gaspçı enselendi! Nuri Alço yöntemi ile onlarca kişiyi ağına düşürdü Türkiye’deki dolandırıcıların yöntemlerine akıl sır ermezken bir de ithal gaspçı ortaya çıktı. İstanbul başta olmak üzere il ile geziyor, kendisini bazen doktor bazen de iş insanı olarak tanıtıyor. Tunuslu bir gaspçının Türkiye’ye gelen turistleri adeta bir bir avladı. Aralarında bir Yeni Zelandalının da olduğu turistlere büyük tuzak kuran gaspçının kullandığı yöntem ise Türk filmlerini aratmayacak cinsten...
14.12.2022 Yaşam
Sarıyer'de AVM'de silahlı çatışma! 2 kişi yaralandı
Sarıyer'de AVM'de silahlı çatışma! 2 kişi yaralandı Sarıyer'de alışveriş merkezindeki restorantta iki grup arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Olayda, restoranda yemek yiyen müşteriyle birlikte 2 kişi silahla yaralanırken, 5 şüpheli de gözaltına alındı.
8.10.2022 Gündem
Almanlar 5 yıl sonra Rusları Antalya'da tahtından etti
Almanlar 5 yıl sonra Rusları Antalya'da tahtından etti Antalya'da 2016'ya kadar en çok turist gönderen Almanya, 2017'den 2021'e kadar liderliği kaptırdığı Rusya'yı, 2022'de yeniden geçti. Yılbaşından 12 Temmuz'a kadar 1 milyon 157 bin olan Alman turist sayısının, yıl sonunda ilk kez 3 milyonu aşması bekleniyor.
14.07.2022 Ekonomi
Anne Frank kimdir? Holokost nedir? İşte Yahudi soykırımının simge isimlerinden Anne Frank'ın hayatı!
Anne Frank kimdir? Holokost nedir? İşte Yahudi soykırımının simge isimlerinden Anne Frank'ın hayatı! Yahudi soykırımının sembol isimlerinden biri olan Anne Frank Google’a Doodle oldu. Google, günlük yazarı Anne Frank’ın hayatından kesitlerin olduğu slayta yer verdi. Arama motoruna giren milyonlarca kişi Anne Frank’ın hayatını araştırıyor. Peki, Anne Frank kimdir? Holokost nedir? İşte Yahudi soykırımının simge isimlerinden Anne Frank'ın hayatı!
25.06.2022 Kültür Sanat
Yağ aldırma operasyonu için Türkiye'ye gelen kadının sır ölümü! Otelde fenalaştı
Yağ aldırma operasyonu için Türkiye'ye gelen kadının sır ölümü! Otelde fenalaştı Almanya'dan Türkiye'ye gelen Sadaf Gholami (33),  geçirdiği kol gerdirme, liposuction, karın gerdirme operasyonlarının ardından Başakşehir'deki bir otele yerleşti. Gholami otelde fenalaştı. Çalışanlardan yardım isteyen Gholami, otele gelen ambulansla Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesine kaldırıldı. Ancak Sadaf Gholami hayatını kaybetti. Gholami'nin kovid testinin de pozitif çıktığı belirtilirken kesin ölüm nedeni otopsinin ardından belirlenecek.
2.02.2022 Yaşam
Almanya’da tarihi seçim: Türkler kime oy verecek?
Almanya’da tarihi seçim: Türkler kime oy verecek? Yarın gerçekleştirilecek seçimlerle Almanya hatta tüm Avrupa siyaseti için bir devir sona erecek. Peki Almanya'da yaşayan Türk vatandaşlar kime oy verecek?
25.09.2021 Siyaset
Yangınlarla ilgili son dakika gelişmesi! Sabotaj iddiası... İşte son durum...
Yangınlarla ilgili son dakika gelişmesi! Sabotaj iddiası... İşte son durum... Türkiye birbiri ardına çıkan orman yangınlarıyla mücadeleye devam ediyor. Antalya’nın Manavgat ve Akseki ilçelerindeki orman yangınları sürerken bazı mahallelerde yeni yangınlar çıktı. Farklı noktalarda başlayan yangınlar hızla büyüyerek yerleşim yerlerini tehdit etmeye başladı. Öte yandan Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın, havadan ve karadan müdahaleyle kontrol altına alındı. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Muğla Fethiye yangını kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları devam ediyor" ifadelerini kullandı. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ayrıca, "98 orman yangınının 88’ini kontrol altına aldık." ifadelerini kullandı. Marmaris'te yangına müdahaleler hem havada hem de karadan devam ederken, alevler Marmaris-Datça karayoluna yaklaştı. İşte orman yangınlarıyla ilgili dakika dakika tüm gelişmeler...
31.07.2021 Gündem
Yağmur'un katilinin ifadesi kan dondurdu! 'Ağzını bantlayıp, ellerini bağladım...'
Yağmur'un katilinin ifadesi kan dondurdu! 'Ağzını bantlayıp, ellerini bağladım...' Aydın'ın Didim ilçesinde, bir yakınlarının düğününden dönüşte, ailesine bir yere uğrayacağını söyleyip, yanlarından ayrılan ve 2 gün sonra bir arazide 27 bıçak darbesiyle öldürülmüş olarak bulunan lise öğrencisi Yağmur Tayhan'ın (16) katil zanlısı olarak yakalanıp, gözaltına alınan komşuları Nizam Cansızlar, polisteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Cansızlar'ın polisteki ifadesinde, genç kızın eve kendisinin dertleşmek için geldiğini, 2 gün birlikte kaldıklarını ve son gün 'Birbirimizi bıçaklayalım' dediğini öne sürerek, "Önce o benim ağzımı bantladı, ellerimi bağladı ama daha sonra çözdü. Ardından ben onun ağzını bantlayıp, ellerini iple bağladım, karnına bıçağı soktum. Sonra gitmesini söyledim. Psikolojim çok bozuktu" dediği öğrenildi.
28.07.2021 Gündem
Yurt dışına kaçırılmak istenen 272 parça tarihi eser ele geçirildi
Yurt dışına kaçırılmak istenen 272 parça tarihi eser ele geçirildi Antalya'nın Kaş ilçesinde jandarma tarafından düzenlenen operasyonda, Alman vatandaşı 2 kişinin yurt dışına kaçırmaya çalıştığı Likya ve Roma dönemine ait olduğu değerlendirilen 272 parça tarihi eser ele geçirildi.
14.06.2021 Gündem
Yeni evli çifte hırsız şoku! 'Altınlar helali hoş olsun ama...'
Yeni evli çifte hırsız şoku! 'Altınlar helali hoş olsun ama...' Antalya’da 3 milyon değerindeki lüks villaya giren hırsızlar, yeni evli çiftin 300 bin TL değerindeki ziynet eşyalarını alarak ortadan kayboldu. Hırsızlarla göz göze gelen çift, hırsızları tespit edene 20 bin TL ödül vereceğini açıkladı. Çiçeği burnunda Alman vatandaşı gelin ise giden altınlarına üzülmediğini ifade ederek, “Altınlarım helali hoş olsun ama cep telefonumu getirsinler. O benim ekmek teknem” dedi.
27.01.2021 Gündem
Engin Nurşani hayatını kaybetti
Engin Nurşani hayatını kaybetti Bir süredir gırtlak kanseri nedeniyle tedavi gören Türk Halk Müziği Sanatçısı Engin Nurşani, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
25.12.2020 Yaşam
Almanya'da başörtülü kadına polis şiddeti! İnfial yarattı...
Almanya'da başörtülü kadına polis şiddeti! İnfial yarattı... Almanya’nın Wuppertal kentinde polis, başörtülü bir kadına maske takmadığı gerekçesiyle sert müdahalede bulundu.
24.12.2020 Dünya
Türk aileye insanlık dışı muamele!
Türk aileye insanlık dışı muamele! Almanya'nın Hessen eyaletindeki Sontra kasabasında yaşayan 7 kişilik Akyüz ailesi, gece evlerinin kapısı kırılıp polis tarafından gözaltına alındı. Polisin terör şüphelisi muamelesi yaptığı aile, hiçbir açıklama yapılmadan, özel bir uçakla Türkiye'ye gönderildi. 33 yıldır Almanya'da yaşayan ve 5 çocuğu da Alman vatandaşı olan Mahmut Akyüz, korku dolu geceyi anlattı.
19.12.2020 Gündem
Eski belediye başkanının mezarı 18 yıl sonra açıldı
Eski belediye başkanının mezarı 18 yıl sonra açıldı 2002 yılında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden eski Kestel Belde Belediye Başkanı İsa Küçülmez’in, kızı olduğu iddiasıyla açılan davada mahkeme DNA testi için Antalya’nın Alanya ilçesinde mezarının açılmasına karar verdi. Kararın ardından DNA örneği alınabilmesi için Küçülmez’in mezarı açıldı.
16.07.2020 Yaşam
Film gerçek oldu! Corona virüs salgınında mahsur kalan Alman 54 gündür havalimanında yaşıyor
Film gerçek oldu! Corona virüs salgınında mahsur kalan Alman 54 gündür havalimanında yaşıyor Alman vatandaşı 40 yaşındaki Edgard Ziebat, yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgınının yayılmasını engellemek amacıyla Hindistan'ın uluslararası uçuşları askıya alması ile 18 Mart'tan bu yana Yeni Delhi'deki Indira Gandhi Uluslararası Havalimanı'nda yaşıyor.
11.05.2020 Dünya
Almanya'da karnavala araçlı saldırı!
Almanya'da karnavala araçlı saldırı! Almanya'nın Hessen eyaletinin Volkmarsen kasabasında bir sürücünün, arabasını, karnaval geçidi sırasında kalabalığın üzerine sürmesi sonucu 30 kişi yaralandı.
24.02.2020 Dünya
Dolandırıcıların şifresi mavi elma!
Dolandırıcıların şifresi mavi elma! Türkiye’de kurdukları çağrı merkeziyle Almanya’daki yaşlıları 3 milyon euro dolandıran şebekeye, Türk ve Alman polisince iki ülkede düzenlenen operasyonlarda 40 şüpheli yakalandı. Çete mensuplarının kendi aralarında mavi elma kelimesini şifre olarak kullandıkları ortaya çıktı.
13.02.2020 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Alman Vatandaşı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alman vatandaşı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.