Alman

Alman

Son dakika alman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan alman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını alman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alman gelişmeleri de dahil olmak üzere 24.429 alman haberi bulunmuştur. Tüm alman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Alman güzellik şirketi Türkiye lansmanını gerçekleştirdi
Alman güzellik şirketi Türkiye lansmanını gerçekleştirdi Dünya ile aynı anda Türkiye’de satışa çıkan güzellik teknolojileri şirketi GESKE, gerçekleştirdiği lansman ile ürünlerini tanıttı.
25.04.2024 Yaşam
Ankara'da tarihi zirve! Alman basınında dikkat çeken Erdoğan yorumları
Ankara'da tarihi zirve! Alman basınında dikkat çeken Erdoğan yorumları Türkiye'ye gelen Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından resmi törenle karşıladı. Tarihi zirve dünya basını tarafından saniye saniye takip edildi. Alman Frankfurter Allgemeine gazetesi ise zirveyi dikkat çeken bir Erdoğan yorumu ile okurlarına servis etti.
25.04.2024 Gündem
Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup’ta ikinci oldu
Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup’ta ikinci oldu Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup final rövanş maçında evinde karşılaştığı Alman ekibi NINERS Chemnitz'i uzatmalarda 105-95'lik skorla mağlup etti. İlk müsabakayı 85-74 kaybeden kırmızı-lacivertliler bu sonuçla sezonu 2. olarak tamamladı.
24.04.2024 Basketbol
Alman Cumhurbaşkanı Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı destek bekliyoruz
Alman Cumhurbaşkanı Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı destek bekliyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladı. İki lider görüşme sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'İsrail ile ticaret ilişkileri' sorusuna "Yoğun ticari ilişkileri artık ayakta tutmuyoruz. O iş bitti. Ticaret Bakanı'mız bunu açıkladı." dedi.
24.04.2024 Gündem
Türk futbolunda devrim gibi bir karar! TFF, Süper Lig kulüpleriyle anlaştı
Türk futbolunda devrim gibi bir karar! TFF, Süper Lig kulüpleriyle anlaştı Son dönemde yaşanan hakem hatalarının ardından Türk futbolundaki en radikal kararlardan biri hayata geçiyor. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile kulüpler prensip anlaşmasına vardı. Süper Lig kulüplerinden onay geldi.
24.04.2024 Süper Lig
Süper Lig'de 33. haftanın VAR kayıtları açıklandı! İşte Sivasspor-Fenerbahçe maçındaki pozisyonun kaydı
Süper Lig'de 33. haftanın VAR kayıtları açıklandı! İşte Sivasspor-Fenerbahçe maçındaki pozisyonun kaydı Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasının VAR kayıtlarını yayınladı. Fenerbahçe'nin Sivasspor ile 2-2 berabere kaldığı maçta sarı lacivertli takımın aleyhine verilen tartışma yaratırken hakem Cihan Aydın ile VAR hakemi Benjamin Brand arasındaki konuşma da yayınlandı.
23.04.2024 Şampiy10
Benjamin Brand Galatasaray Üniversitesi mezunu mu, hangi üniversite mezunu? Benjamin Brand kimdir, nerede okudu?
Benjamin Brand Galatasaray Üniversitesi mezunu mu, hangi üniversite mezunu? Benjamin Brand kimdir, nerede okudu? Benjamin Brand kimdir, hangi üniversiteden mezunu, nereli ve nerede okudu? Sivasspor-Fenerbahçe maçının VAR’ı hakem Benjamin Brand ile ilgili ayrıntılar merak ediliyor.
23.04.2024 Şampiy10
Sivasspor-Fenerbahçe maçına Alman VAR hakemi
Sivasspor-Fenerbahçe maçına Alman VAR hakemi Sivasspor-Fenerbahçe maçında VAR hakemi olarak Alman hakem Benjamin Brand görev yapacak.
22.04.2024 Fenerbahçe
Adana'da açık saha tesislerinin toplu açılışı düzenlendi! “Tüm gençlere hizmet verecek”
Adana'da açık saha tesislerinin toplu açılışı düzenlendi! “Tüm gençlere hizmet verecek” Adana’da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile AB FRIT II Fonu bünyesinde Alman Kalkınma Bankası (KFW) yürütücülüğünde gerçekleştirilen proje çerçevesinde 12 ilde 22 tesisi içeren projelerin eş zamanlı açılışı yapıldı.
19.04.2024 Adana
Fenerbahçe nasıl tur atlar? Fenerbahçe UEFA Konferans Ligi'nde yarı finale çıktı mı?
Fenerbahçe nasıl tur atlar? Fenerbahçe UEFA Konferans Ligi'nde yarı finale çıktı mı? UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında bu akşam Kadıköy'de Fenerbahçe - Olympiakos karşı karşıya gelecek. Sarı lacivertli temsilcimiz ilk maçı Yunanistan'da oynamış ve sahadan 3-2'lik mağlubiyetle ayrılmıştı. Alman hakem Tobias Stieler'in yöneteceği rövanş müsabakası 18 Nisan 2024 Perşembe günü saat 22:00'da başlayacak. İki farklı galibiyetle sahadan ayrılması halinde tur atlayacak olan Fenerbahçe'de tek hedef mutlak galibiyet. Peki Fenerbahçe nasıl tur atlar? Fenerbahçe Konferans Ligi'nde yarı finale çıktı mı?
18.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Konferans Ligi’nde yarı final yolunda!
Fenerbahçe, Konferans Ligi’nde yarı final yolunda! UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Yunan ekibi Olympiacos ile Kadıköy’de kozlarını paylaşacak. Misli, merakla beklenen karşılaşmanın heyecanına “Şampiyon Oranlar” ile ortak oluyor. Dev maçta “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile yine Misli üyelerini bekliyor.
18.04.2024 İddaa
AB'den Türkiye'ye sıcak mesaj! 3 ülke baskı yaptı: Ankara'ya somut bir şeyler sunulmalı
AB'den Türkiye'ye sıcak mesaj! 3 ülke baskı yaptı: Ankara'ya somut bir şeyler sunulmalı Avrupa Birliği ilişkilerdeki uzun duraklamanın ardından Türkiye'ye sıcak bir mesaj gönderirken, Avrupa medyası da Türkiye'nin 'kilit bir aktör' olduğunu yazdı. Euractiv'in ulaştığı AB'li kaynaklar ise Brüksel'de devam eden görüşmeler sırasında Almanya, İtalya ve İspanya'nın Türkiye'ye "somut" bir şeyler sunulması için baskı yaptığını yazdı.
18.04.2024 Dünya
Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ve Bayern Münih yarı finale çıktı
Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ve Bayern Münih yarı finale çıktı UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final maçları bu gece oynanan iki karşılaşmayla tamamlandı. Normal süresi ile uzatma dakikaları 1-1 sona eren maçın penaltı atışlarında Manchester City'e 4-3 üstünlük kuran Real Madrid ve sahasında ağırladığı Arsenal'i 1-0 mağlup eden Bayern Münih yarı finale yükseldi.
17.04.2024 Şampiy10
Fenerbahçe - Olympiakos maçının hakemi belli oldu!
Fenerbahçe - Olympiakos maçının hakemi belli oldu! Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanşında Olympiakos ile karşılaşmaya hazırlanırken kritik mücadelenin hakemi belli oldu.
16.04.2024 Fenerbahçe
Kartal evinde galibiyete hasret! Beşiktaş-Samsunspor: 1-1
Kartal evinde galibiyete hasret! Beşiktaş-Samsunspor: 1-1 Süper Lig’in 32’nci haftasında Beşiktaş sahasında Samsunspor ile 1-1 berabere kaldı. Siyah-beyazlı ekip 18’inci dakikada Semih Kılıçsoy’un golüyle öne geçerken 68’inci dakikada Emre Kılınç attığı golle skoru belirledi.
13.04.2024 Beşiktaş
İsrail'e füzeyle saldırdılar! İran da dahil oldu, ABD meydan okudu: Vururuz
İsrail'e füzeyle saldırdılar! İran da dahil oldu, ABD meydan okudu: Vururuz İsrail ablukasındaki Gazze'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Dünya ise nefesini tutmuş Ortadoğu'dan gelen haberleri takip ediyor. ABD Başkanı Biden'ın İran'ın 'intikam saldırısı'nın er ya da geç gerçekleşeceğini açıklamasının üzerine İsrail ordusu yüksek alarma geçti. Bölgedeki ABD unsurlarının olası İran saldırısında İsrail'i savunacağının ortaya çıkmasının ardından İran'dan Washington'a net bir mesaj geldi: Uzak durmazsanız vururuz
13.04.2024 Dünya
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: Maçları yabancı hakemler yönetmeli
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: Maçları yabancı hakemler yönetmeli Siyah-beyazlı kulübün Başkanı, VAR uygulamasını olumlu bulurken, "Beşiktaş’ın yarın oynanacak maçı için yabancı VAR hakemi atamamışlar. Bir sonraki maçta biz de bekliyoruz. Bundan daha da önemlisi sezon bitmeden maçları da yabancı hakemlerin yönetmesi lazım" ifadelerini kullandı.
12.04.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe, Olympiakos'a kaybetti! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi
Fenerbahçe, Olympiakos'a kaybetti! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi'nde çeyrek final maçları heyecanı başladı. Türkiye'den Fenerbahçe'nin sahne aldığı haftada maçların tamamlanmasının ardından UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi.
12.04.2024 Fenerbahçe
Tatil sezonu erken açıldı! Resmen zirve yaptı, yabancı turistler indirime koştu
Tatil sezonu erken açıldı! Resmen zirve yaptı, yabancı turistler indirime koştu Bu yıl turizmde yaz sezonu erken başladı. Yabancı havayolu şirketleri ve tur operatörleri Türkiye’ye yüksek talep öngörüsüyle daha fazla yer satın aldı. En çok Alman ve İngiliz turistler gelecek.
11.04.2024 Ekonomi
Bitcoin'de felaket senaryosu! Dev banka açıkladı
Bitcoin'de felaket senaryosu! Dev banka açıkladı Alman Deutsche Bank, Bitcoin ile ilgili kâbus gibi bir anket açıkladı. Yaptığı kapsamlı bir anketin sonuçlarını açıklayan Deutsche Bank, Bitcoin’in bu yılın sonunda 20 bin doların altına gerileyebileceğini açıkladı.
10.04.2024 Ekonomi
75 kutu içinde 103 milyon dolar sahte parayı kaçırdı! İşte operasyonun bilinmeyen detayları...
75 kutu içinde 103 milyon dolar sahte parayı kaçırdı! İşte operasyonun bilinmeyen detayları... Alman polisinin düzenlediği operasyonla yakalanan ve 75 kutu içinde 103 milyon dolar sahte parayı Almanya'ya kaçıran Güngören'li Talip G Almanya gündemine oturdu.
9.04.2024 Gündem
Güngören'den Almanya'ya sahte 103 milyon dolar! Koli koli paralar yakalandı
Güngören'den Almanya'ya sahte 103 milyon dolar! Koli koli paralar yakalandı Almanya'nın Danimarka sınırına yakın bir kasabada yapılan baskında, 75 kutunun içinde 103 milyon dolar bulundu. Nihai rotası ABD olan sahte paraların arkasındaki isim ise, Talip G. olduğu ortaya çıktı.
8.04.2024 Gündem
Alman annenin 3 yıllık evlat hasretine, Türk polisi son verdi! İşte şeytani planın ayrıntıları
Alman annenin 3 yıllık evlat hasretine, Türk polisi son verdi! İşte şeytani planın ayrıntıları Almanya'da 3 yıl önce eşi tarafından kaçırılan ve o dönemde 2 yaşında olan oğlunu ülke ülke gezerek arayan Anika Ball'ın evlat hasreti, Türkiye'de son buldu. Hakkında tutuklama kararı bulunan İngiliz vatandaşı Dale S., oğluyla birlikte tatil için geldiği Antalya'da Türk polisinin nefes kesen operasyonuyla geri dönmesine dakikalar kala, uçakta yakalandı. Gözü yaşlı anne, 3 yılın sonunda havalimanında evladını kavuştu.
8.04.2024 Gündem
Beşiktaş'ta Santos'un yerine gelecek teknik direktör belli oldu
Beşiktaş'ta Santos'un yerine gelecek teknik direktör belli oldu Beşiktaş performansından memnun olmadığı Fernando Santos'un yerine gelebilecek 2 adayı belirledi.
6.04.2024 Beşiktaş
Türkiye ve Almanya ortak oldu!
Türkiye ve Almanya ortak oldu! Alman Federal Ekonomik İşler ve İklim Eylemi Bakanlığı’nın finanse ettiği ‘Uluslararası Hidrojen Artışı’ programı Türkiye ve Almanya arasında, yeşil hidrojenin seramik üretiminde kullanımına yönelik değer zincirinin tamamını analiz etmeyi amaçlayan pilot proje başlatıldı.
3.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Alman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.