Allure

Allure

Son dakika Allure haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Allure ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Allure haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Allure

haberleri sayfasında son dakika yaşanan allure gelişmeleri de dahil olmak üzere 52 allure haberi bulunmuştur. Tüm allure haberleri aşağıda listelenmiştir.
Jennifer Aniston'dan itiraf: 20'li yaşlarımdan daha iyi durumdayım
Jennifer Aniston'dan itiraf: 20'li yaşlarımdan daha iyi durumdayım Ünlü oyuncu Jennifer Aniston, "Yaşına göre harika görünüyorsun" ifadesinin yerine "Harika görünüyorsun, nokta" denmesi gerektiğini savundu. 54 yaşındaki Aniston, ayrıca sözlerini, "Her şey yüzde 100 daha iyi" şeklinde noktaladı.
11.06.2023 Magazin
Jennifer Aniston o iddialar hakkında konuştu: Zorlu bir yoldu!
Jennifer Aniston o iddialar hakkında konuştu: Zorlu bir yoldu! ABD'li oyuncu Jennifer Aniston, Allure dergisine konuşarak bir dönem çocuk sahibi olmak için uğraştığını itiraf etti. Tüp bebek tedavisi alan ve yapabileceği her şeyi yaptığını açıklayan Jennifer Aniston , eski eşi Brad Pitt'in kendisini çocuk sahibi olamadıkları için terk ettiği yönündeki iddialarla ilgili de ilk kez konuştu.
11.11.2022 Magazin
Uraz Kaygılaroğlu ve Gülcan Arslan defilede pişti oldu!
Uraz Kaygılaroğlu ve Gülcan Arslan defilede pişti oldu! Ünlü modacı Züleyha Kuru’nun bir otomobilden ilham alarak hazırladığı ilk koleksiyon olma özelliği taşıyan Allure Collection önceki gün beğeniye sunuldu. Defilenin açılışını Çağla Şıkel yaptı. Defilede eski aşıklar Uraz Kaygılaroğlu ve Gülcan Arslan pişti oldu.
21.10.2022 Magazin
Alkole zam 2022! Alkol fiyatlarına zam mı gelecek? Bira, şarap, rakı zamlanacak mı? 2 Eylül alkol zammı açıklamaları!
Alkole zam 2022! Alkol fiyatlarına zam mı gelecek? Bira, şarap, rakı zamlanacak mı? 2 Eylül alkol zammı açıklamaları! Bira, rakı ve şaraplara zam geliyor! Zam oranı yüzde 15-20 olarak açıklandı. Açıklamayı Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş yaptı. Eylül ayında geçerli olacak zamlar sonrası fiyatlar merak ediliyor. Peki, Alkol zammı ne zaman? Alkol fiyatlarına zammı gelecek? Bira, rakı ve şarap zammı ne zaman? Alkolde zam geçişi ne zaman? 2 Eylül’de alkol zammı var mı? İşte detaylar…
30.08.2022 Ekonomi
Sıfır araba fiyatları ne kadar oldu? İşte Mart ayının en ucuz araba fiyatları 2022!
Sıfır araba fiyatları ne kadar oldu? İşte Mart ayının en ucuz araba fiyatları 2022! Türkiye'de 2022 yılında satılan en ucuz sıfır otomobiller araç satın almak isteyenlerin araştırdığı konuların başında geliyor. Sıfır otomobil sahibi olmak isteyenlerin güncel fiyatları merak ediyor. 2022 yılı Mart ayında sıfır araçlara gelen 50 bin TL'lere varan zamlar ikinci el piyasasında da artışa neden oldu. Galerilerde araç fiyat listeleri de güncellendi. En uygun fiyatlı 2022 model otomobiller pek çok kişinin gündeminde. Peki, Sıfır araba fiyatları ne oldu? En ucuz sıfır araba fiyatlarında son durum ne? İşte marka marka sıfır araba fiyatları ve en ucuzundan en pahalısına güncel En ucuz araba fiyatları…
21.03.2022 Ekonomi
Güzellik kraliçesi Cheslie Kryst'in korkunç ölümü! Babası ilk kez konuştu
Güzellik kraliçesi Cheslie Kryst'in korkunç ölümü! Babası ilk kez konuştu Eski ABD güzellik kraliçesi Cheslie Kryst, dokuzuncu katta bir dairesinin olduğu 60 katlı Orion binasından düşerek hayatını kaybetmesinin ardından ülkede sular durulmuyor. Modelliğin yanı sıra avukat, bir akıl sağlığı ve insan hakları savunucusu olan ünlü model, sosyal medyada trollerin hedefindeydi. 30 yaşına gelmiş olmasının üzerinde yarattığı baskıya ve sosyal medyadaki bitmeyen eleştirilere daha fazla dayanamayıp yaşadığı 60 katlı gökdelenden ölüme atlamayı tercih ettiği iddia edildi. Korkunç ölüm sonrası ailesinden ilk açıklama da geldi.
3.02.2022 Dünya
Toyota fiyat listesi! ÖTV indirimi 2021 araç fiyatları belli mi?
Toyota fiyat listesi! ÖTV indirimi 2021 araç fiyatları belli mi? Toyota fiyat listesi Cumhurbaşkanı kararıyla ÖTV matrahında düzenlemeye gidilince sorgulanmaya başlandı. Düzenlemeyle birlikte birçok model yüzde 50’lik vergi dilimine düştü, fiyatlar geriledi. Motor silindir hacmi 1600 cm3'ü geçen, 2000 cm3'ü geçmeyen binek otomobillerde ise vergi matrahı 85 bin-135 bin TL aralığından 114 bin-170 bin TL aralığına yükseltildi. Yapılan matrah güncellemesi ile birlikte fiyatı 320 bin TL'ye kadar olan otomobillere 50 bin TL'ye kadar indirim gelecek. İşte Toyota fiyat listesi 2021…
13.08.2021 Gündem
Aslan yeni 308 ile kükreyecek
Aslan yeni 308 ile kükreyecek Peugeot’nun satışa sunulduğu günden bu yana 760 bin adet satan lokomotif modeli 308 yenilendi. Barındırdığı teknolojileri ve tasarımıyla yeni 308’nin Fransız markanın sınıf atlama stratejisinde önemli bir rol üstlenmesi bekleniyor.
12.11.2017 Otomobil
Aslan patron
Aslan patron Opel’i satın alan Fransız PSA Grubu’nun yeni stratejisinin 100 gün içinde belli olacağını söyleyen Peugeot Türkiye Genel Müdürü Laurent Pernet, “Türkiye’de patron olmaya hazırız” dedi
20.08.2017 Otomobil
Gamzeleri moda oldu
Gamzeleri moda oldu Bugünlerde oldukça yaygınlaşan gamze estetiği Miranda Kerr ve Brad Pitt gibi güzel gamzeli ünlülere benzemek isteyenleri harekete geçirdi
25.07.2017 Magazin
Dünyanın en iyi fiziği
Dünyanın en iyi fiziği Kusursuz fiziğiyle dikkatleri üzerine çeken ABD’li model ve oyuncu Emily Ratajkowski, Allure dergisinin Ağustos sayısına özel poz verdi.
19.07.2017 Magazin
‘Aslan’ kükreyecek
‘Aslan’ kükreyecek Peugeot’nun satışa sunulduğu günden bu yana 760 bin adet satan C sınıfındaki modeli 308 yenilendi.
18.06.2017 Otomobil
Bodrum fiyatına Uzak Doğu’ya
Bodrum fiyatına Uzak Doğu’ya Uzak Doğu o kadar uzak değil. Dünyanın en büyük ve en akıllı gemisi ‘Ovation of the Seas’ ile Singapur, Phuket ve Malezya’yı keşfe çıktık...
18.03.2017 Magazin
Türk tatilcinin yeni gözdesi cruise ile Miami
Türk tatilcinin yeni gözdesi cruise ile Miami Türkler gemi tatilini sevdi. Son 2 yılda yaklaşık 11 bin Türk, Miami ve Karayipler’e tatile gitti. Royal Caribbean Cruise İnternatıonal’ın Miami’den kalkan gemileri Harmony ve Allure of the Seas Türk tatilcilerin ilgi odağı oldu.
28.02.2017 Ekonomi
ÖTV farkı şirketlerden
ÖTV farkı şirketlerden Otomobilde ÖTV oranlarının artırılması ve fiyat kriterinin devreye girmesiyle satış etiketleri yüzde 3.4-10.5 zamlandı. Elindeki 180 bin adetlik stoku eritmek isteyen markalar kampanya silahını çekti. ÖTV farkını karşılamaya başladılar.
27.11.2016 Otomobil
Gigi Hadid’den cüretkar pozlar
Gigi Hadid’den cüretkar pozlar Gigi Hadid, bir dergiye üstsüz poz verdi...
16.11.2016 Magazin
Olay pozdan sonra şok karar!
Olay pozdan sonra şok karar! Sosyal medyanın en etkili ünlülerinden biri olan Kendall Jenner, Instagram hesabını kapatarak hayranlarını şaşırttı...
14.11.2016 Magazin
Amanda Seyfried ilaçlarla yaşıyormuş!
Amanda Seyfried ilaçlarla yaşıyormuş! Yıllardır Obsesif Kompülsif Bozukluk'la mücadele eden dünyaca ünlü oyuncu Amanda Seyfried, Allure dergisine verdiği röportajda uzun yıllardır antidepresan kullandığını açıkladı...
24.10.2016 Magazin
11 yıldır antidepresan kullanıyorum
11 yıldır antidepresan kullanıyorum Ünlü oyuncu Amanda Seyfried, Allure dergisine özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalar yaptı...
21.10.2016 Magazin
Otomobilde güz fırsatları başladı
Otomobilde güz fırsatları başladı Mercedes’ten faiz desteği Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, eylülde A ve B-Serisi’nin yanı sıra CLA ile GLA modellerinden birini, Mercedes-Benz Kasko’yla satın almayı tercih edenlere yüzde 0...
28.09.2016 Otomobil
Tülin Şahin London Fasion Week'te!
Tülin Şahin London Fasion Week'te! Anadolu’nun kültür mirasından ve medeniyet tarihinden ilham alan, Neslişah Yılmaz ve Nur Çağlayan’ın tasarım ve özgünlük aşkıyla ortaya çıkan marka Barrus, 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonlarını hazırlarken Gustav Klimt’in eserlerinden ve çiçek tarlalarından esinlendi.
13.09.2016 Magazin
Otomobilde bahar kampanyaları başladı
Otomobilde bahar kampanyaları başladı Firmalar satışlarını artırmak için avantajlı ödeme seçenekleri sunan bahar kampanyalarını devreye aldı.
11.04.2016 Ekonomi
Türkler Karayip Korsanı oldu
Türkler Karayip Korsanı oldu Royal Caribbean ile THY iş birliği dünyanın en egzotik tatil cennetlerinden Karayipler’e Türk akını başlattı. Sizi soğuk-gri günlerden masmavi sıcacık cennetlere kaçıracak bu lüks turlar artık çok hesaplı.
26.12.2015 Magazin
Kemer Country Club’ta yeni yıl coşkusuna hazırlanın
Kemer Country Club’ta yeni yıl coşkusuna hazırlanın 18-20 Aralık’ta Kemer Country Club’ta gerçekleşecek Yeni Yıl Pazarı; Belgrad Ormanı’nın sakin ve huzurlu ortamında seçkin markalarla ziyaretçileri buluşturacak.
11.12.2015 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Allure ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki allure haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.