Jennifer Aniston

Jennifer Aniston

Son dakika jennifer aniston haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan jennifer aniston ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını jennifer aniston haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jennifer Aniston

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jennifer aniston gelişmeleri de dahil olmak üzere 275 jennifer aniston haberi bulunmuştur. Tüm jennifer aniston haberleri aşağıda listelenmiştir.
Paxton Whitehead yaşamını yitirdi
Paxton Whitehead yaşamını yitirdi Oyuncu Paxton Whitehead'in 85 yaşında vefat ettiği duyuruldu. Acı haberi aktörün oğlu Charles Whitehead açıkladı.
20.06.2023 Magazin
Jennifer Aniston'dan itiraf: 20'li yaşlarımdan daha iyi durumdayım
Jennifer Aniston'dan itiraf: 20'li yaşlarımdan daha iyi durumdayım Ünlü oyuncu Jennifer Aniston, "Yaşına göre harika görünüyorsun" ifadesinin yerine "Harika görünüyorsun, nokta" denmesi gerektiğini savundu. 54 yaşındaki Aniston, ayrıca sözlerini, "Her şey yüzde 100 daha iyi" şeklinde noktaladı.
11.06.2023 Magazin
Tamer Karadağlı'ya ev sahibi şoku!
Tamer Karadağlı'ya ev sahibi şoku! Çocuklar Duymasın dizisinde Haluk karakterini canlandıran ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, kirayı ödemediği için ev sahibiyle mahkemelik olduğu haberleri için basın açıklaması yaptı.
3.04.2023 Magazin
Jennifer Aniston yıllara meydan okuyor!
Jennifer Aniston yıllara meydan okuyor! Bir zamanların fenomen dizisi Friends, tüm dünyada milyonlarca hayrana sahip olsa da dizinin yıldızlarından Jennifer Aniston, yıllara meydana okuyor.
3.04.2023 Magazin
Jake Gyllenhaal'dan dikkat çeken Jennifer Aniston itirafı: İşkence gibiydi
Jake Gyllenhaal'dan dikkat çeken Jennifer Aniston itirafı: İşkence gibiydi Dünyaca ünlü ABD'li oyuncu Jennifer Aniston, geçtiğimiz ay bir dönem çocuk sahibi olmak istediğini dile getirmesiyle ve yaşadığı süreci anlatmasıyla adından söz ettirmişti. Gündem olan açıklamaların ardından Jake Gyllenhaal, katıldığı bir programda meslektaşıyla ilgili dikkat çeken bir itirafta bulundu.
27.12.2022 Magazin
Jennifer Aniston o iddialar hakkında konuştu: Zorlu bir yoldu!
Jennifer Aniston o iddialar hakkında konuştu: Zorlu bir yoldu! ABD'li oyuncu Jennifer Aniston, Allure dergisine konuşarak bir dönem çocuk sahibi olmak için uğraştığını itiraf etti. Tüp bebek tedavisi alan ve yapabileceği her şeyi yaptığını açıklayan Jennifer Aniston , eski eşi Brad Pitt'in kendisini çocuk sahibi olamadıkları için terk ettiği yönündeki iddialarla ilgili de ilk kez konuştu.
11.11.2022 Magazin
Friends Netflix kaldırıldı mı? Friends Netflix Türkiye’den neden kaldırılacak, ne zaman, Friends nereden izlenecek?
Friends Netflix kaldırıldı mı? Friends Netflix Türkiye’den neden kaldırılacak, ne zaman, Friends nereden izlenecek? David Crane ile Marta Kaufmann tarafından yaratılan kült komedi dizisi Friends, Netflix Türkiye'den kalkıyor. Peki, Friends Netflix kaldırıldı mı? Friends Netflix Türkiye’den neden kaldırılacak, Friends nereden izlenecek?
31.05.2022 Televizyon
Ünlü dizi Friends'in oyuncusu Mike Hagerty hayatını kaybetti
Ünlü dizi Friends'in oyuncusu Mike Hagerty hayatını kaybetti 90'lı yılların popüler dizisi Friends'te rol alan Mike Hagerty, 67 yaşında hayatını kaybetti.
7.05.2022 Magazin
İki çocuk babası evinde asılı halde bulundu!
İki çocuk babası evinde asılı halde bulundu! Aydın’ın Didim ilçesinde iki çocuk babası genç adam evinde asılı halde bulundu.
18.04.2022 Yaşam
Jennifer Aniston yıllar sonra itiraf etti: 20 senedir uykusuzum
Jennifer Aniston yıllar sonra itiraf etti: 20 senedir uykusuzum Hollywood’un ünlü simalarından Jennifer Aniston, 30’lu yaşlarından beri uykusuzluk hastalığıyla mücadele ettiğini açıkladı.
18.04.2022 Magazin
Ünlü yönetmen Peter Bogdanovich hayatını kaybetti!
Ünlü yönetmen Peter Bogdanovich hayatını kaybetti! Peter Bogdanovich, 82 yaşında hayata veda etti. Usta yönetmenin kızı Antonia Bogdanovich, babasının yaşlılığa bağlı nedenlerden dolayı yaşamını yitirdiğini açıkladı.
7.01.2022 Magazin
2022 Altın Küre adayları açıklandı
2022 Altın Küre adayları açıklandı Önümüzdeki yıl 79'uncu kez verilecek olan Altın Küre (Golden Globes) Ödülleri için adaylar belli oldu. Hollywood Yabancı Basın Birliği'nin (Hollywood Foreign Press Association - HFPA) açıkladığı sinema yapımları arasında The Power of the Dog ve Belfast filmleri yedi adaylıkla öne çıktı. Succession dizisi beş dalda aday gösterilirken, Ted Lasso ve The Morning Show dörder adaylık aldı. İşte Oscar'ın habercisi olarak görülen Altın Küre'nin 2022 adayları...
14.12.2021 Kültür Sanat
Friends yıldızları Aniston ve Schwimmer sevgili mi? Bomba iddia
Friends yıldızları Aniston ve Schwimmer sevgili mi? Bomba iddia Televizyon tarihinin en ünlü dizilerinden Friends'te bir ayrılıp bir barışan Rachel ve Ross karakterlerini canlandıran Jennifer Aniston ve David Schwimmer'ın gerçek hayatta da birlikte olduğu iddia edildi.
11.08.2021 Magazin
'Görüntülü konuşuyoruz ya da mesajlaşıyoruz'
'Görüntülü konuşuyoruz ya da mesajlaşıyoruz' Justin Theroux, üç yıl önce boşandığı Jennifer Aniston ile arkadaş kalmayı tercih ettiklerini söyleyerek, “Dramatik bir şekilde ayrılmadık” dedi
17.04.2021 Magazin
Sevgililer Günü'nde izlenebilecek 16 film!
Sevgililer Günü'nde izlenebilecek 16 film! Güzel bir akşam yemeği ve iyi bir film, uzun süre hatırlayacağınız mükemmel bir Sevgililer Günü planı olabilir. Her ikinizin de sevdiği bir filmle biraz zaman geçirmek, 2021 yılı Sevgililer Günü'nü kutlamanın en güzel yollarından biri. Romantik komediden drama aşk hakkında en sevilen filmlerden bazılarını sizin için derledik.
14.02.2021 Kültür Sanat
Yeniden bir aradalar!
Yeniden bir aradalar! Brad Pitt ve Jennifer Aniston, 2001 yılından sonra ilk kez aynı projede yer alacak.
18.08.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Jennifer Aniston ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jennifer aniston haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.