Ali Şimşek

Ali Şimşek

Son dakika ali şimşek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ali şimşek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ali şimşek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ali Şimşek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ali şimşek gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.352 ali şimşek haberi bulunmuştur. Tüm ali şimşek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Meme küçültme ameliyatları sırt ağrılarını önlüyor
Meme küçültme ameliyatları sırt ağrılarını önlüyor Doğum süreci, emzirme, kilo alıp-verme, yaş alma, hastalık ya da gelişime bağlı memede şekil bozuklukları ya da konjenital sebeplerden dolayı fazla küçük ya da büyük yapıya sahip memeler kadınlarda fiziksel ve psikolojik sorunlara neden olabiliyor. Plastik ve Estetik cerrahi uzmanı Op. Dr. Ali Şimşek meme küçültme ameliyatlarında önemli başlıkların altını çizdi.  
10.03.2022 Sağlık
Samsun'un bu mahallesinde tek koronavirüs vakası bile görülmedi!
Samsun'un bu mahallesinde tek koronavirüs vakası bile görülmedi! Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) risk haritasına göre çok yüksek riskli iller kategorisinde başı çeken Samsun'un Gökalan Mahallesi'nde alınan sıkı tedbirler sayesinde şimdiye kadar koronavirüs vakasına rastlanmadı.
21.03.2021 Gündem
Sebebi belli oldu! 80 yaşındaki kocasını öldüren 75 yaşındaki Nimet Akgün ilk kez açıkladı...
Sebebi belli oldu! 80 yaşındaki kocasını öldüren 75 yaşındaki Nimet Akgün ilk kez açıkladı... Son dakika haberine göre; Ankara'nın Mamak ilçesinde karısı ile engelli kızına şiddet uyguladığı iddia edilen 80 yaşındaki Ali A, 75 yaşındaki eşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü.
15.01.2021 Gündem
Çocuklarda ishalde beslenme ve temizliğin önemi
Çocuklarda ishalde beslenme ve temizliğin önemi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Ali Şimşek, çocuklarda yaz aylarında özellikle enfeksiyona bağlı ishallerin daha çok görüldüğünü söyleyerek beslenme ve temizliğin önemine dikkat çekti.
15.07.2020 Sağlık
Çok sayıda iş adamına saldırıda bulundular! Çarpıcı detaylar
Çok sayıda iş adamına saldırıda bulundular! Çarpıcı detaylar Sedat Şahin’in liderliğini yaptığı suç örgüne yönelik hazırlanan 374 sayfalık iddianamede, iş adamlarına yönelik yapılan eylemler ortaya çıktı.
24.04.2020 Yaşam
80 yaşındaki kadına cinsel saldırı girişimi!
80 yaşındaki kadına cinsel saldırı girişimi! Adana'da yalnız yaşadığı evine gece yarısı girip, kendisine cinsel saldırıda bulunmaya çalışarak darbeden İ.M.'nin (54) tutuklu yargılandığı davanın ilk duruşması öncesi açıklama yapan F.A. (80), "Ben bu dünyaya namusumla geldim, öbür dünyaya da namusumla gideceğim" dedi.
18.12.2019 Yaşam
"Suçiçeği bulaşıcı bir hastalıktır"
"Suçiçeği bulaşıcı bir hastalıktır" Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Ali Şimşek, suçiçeği hastalığının bulaşıcı bir hastalık olduğunu belirterek açıklamalarda bulundu.
31.07.2019 Sağlık
Silahlı kuvvetlere minyatür füze
Silahlı kuvvetlere minyatür füze ROKETSAN, füze teknolojileri ve alt sistemlerini, çok ufak bir hacme sığabilecek kadar küçülterek minyatür füze sistemi Yatağan'ı geliştirdi.
7.05.2019 Ekonomi
Kars eksi 15’i gördü Kars Çayı donmaya başladı
Kars eksi 15’i gördü Kars Çayı donmaya başladı Sibirya soğuklarının etkili olduğu Kars’ta, hava sıcaklığı gece eksi 15’e düştü. Aşırı soğuklardan ağaçlar kırağı tuttu, Kars Çayı donmaya başladı.
17.12.2018 Yaşam
Domuz avında kazara kendini vuran kişi hayatını kaybetti
Domuz avında kazara kendini vuran kişi hayatını kaybetti Samsun'da domuz avında kazara kendini vuran bir kişi hastaneye kaldırılmak istenirken hayatını kaybetti.
14.10.2018 Yaşam
Bayburt'ta silahlı kavgada baba-oğul öldü
Bayburt'ta silahlı kavgada baba-oğul öldü Bayburt'ta park yeri nedeniyle çıkan kavgada silahla vurulan baba ile oğlu hayatını kaybetti.
24.04.2018 Yaşam
DBP Diyarbakır İl Eş Başkanı tutuklandı!
DBP Diyarbakır İl Eş Başkanı tutuklandı! Diyarbakır'da aralarında Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) İl Eş Başkanı Ali Şimşek'in de bulunduğu 3 kişi, terör örgütü üyeliğinden tutuklandı
29.09.2021 Gündem
HDP’den Diyarbakır’da nevruz kutlama alanında inceleme
HDP’den Diyarbakır’da nevruz kutlama alanında inceleme DİYARBAKIR’da 21 Mart’ta kutlanması planlanan nevruz öncesi komite alanda incelemelerde bulundu...
29.09.2021 Gündem
Polisten izinsiz gösteriye müdahele
Polisten izinsiz gösteriye müdahele Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ'ın, Sur ilçesindeki operasyonları protesto için yaptığı basın açıklamasının ardından izinsiz yürüyüş gerçekleştiren gruba müdahale edildi.
29.09.2021 Gündem
Diyarbakır karıştı!
Diyarbakır karıştı! Diyarbakır’ın Sur ilçesindeki çatışmalarda 2 polis daha yaralandı. Bugün yaralanan polis sayısının 3’e çıktığı ilçede, son 3 gün içerisinde 1 polis şehit oldu, 8 polis ise yaralandı.
29.09.2021 Gündem
Sur'da dikkat çeken yazı
Sur'da dikkat çeken yazı DİYARBAKIR Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak ile Eşbaşkan Fırat Anlı, 4 gün sokağa çıkma yasağı uygulanan merkez Sur İlçesi’ne giderek incelemelerde bulundu...
29.09.2021 Gündem
Polis eşliğinde Sur ilçesini gezdiler
Polis eşliğinde Sur ilçesini gezdiler DİYARBAKIR’da 4 günden beri sokağa çıkma yasağının uygulandığı Sur İlçesi’nde, polis eşliğinde giren siyasi parti ve STK temsilcileri ile belediye başkanları, vatandaşlarla görüştü...
29.09.2021 Gündem
Baluken'den Öcalan açıklaması
Baluken'den Öcalan açıklaması HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken, “Eğer ülkemize ve bölgemize barış gelecekse bu insanlık dışı tecrit sisteminin bir an önce kaldırılması ve Öcalan’ın eşit müzakere koşullarına bir an önce kavuşması gerekiyor” dedi.
29.09.2021 Gündem
Ölü sayısı 2'ye yükseldi!
Ölü sayısı 2'ye yükseldi! DİYARBAKIR’ın Bismil İlçesi’nde PKK’lılar ile güvenlik güçleri arasında dün çıkan çatışmada ölenlerin sayısı 2’ye yükseldi...
29.09.2021 Gündem
YPG üniformalı IŞİD’çiler Kobani’de dehşet saçtı!
YPG üniformalı IŞİD’çiler Kobani’de dehşet saçtı! Tel Abyad kentini PKK’nın Suriye uzantısı YPG’ye kaptıran IŞİD, Kürt militanların Rakka’ya ilerlemesi üzerine karşı saldırıya geçti...
29.09.2021 Gündem
Kritik çağrı! Canlı kalkan olun...
Kritik çağrı! Canlı kalkan olun... DEMOKRATİK Bölgeler Partisi (DBP) Diyarbakır İl Başkanı Ali Şimşek, IŞİD'in Kobani'ye bugün düzenlediği saldırıların ardından halka sınıra gidip canlı kalkan olma çağrısı yaptı...
29.09.2021 Gündem
Diyarbakır'da evlerin kapısına çarpı işareti atılarak, mermi konuldu
Diyarbakır'da evlerin kapısına çarpı işareti atılarak, mermi konuldu Diyarbakır'da dünkü silahlı saldırılarda yaşamını yitiren 3 kişi bugün defnedildi...
29.09.2021 Gündem
Bilyelerle güçlendirilmiş TNT
Bilyelerle güçlendirilmiş TNT Diyarbakır’da iki kişinin yaşamını yitirdiği, yüzden fazla kişinin yaralandığı iki patlamaya cep telefonu düzeneğine bağlı, bilyelerle güçlendirilmiş TNT’nin neden olduğu belirlendi...
29.09.2021 Gündem
Elazığ'da belde belediye başkanı HDP'ye geçti
Elazığ'da belde belediye başkanı HDP'ye geçti Elazığ’ın Arıcak İlçesi'ne bağlı AKP'li Bükardi Belde Belediyesi, seçimlerde HDP ile ittifak yapan Demokratik Bölgeler Partisi'ne (DBP) geçti...
29.09.2021 Gündem
Babasını öldüren ünlü sanatçı 4 kez intihar girişiminde bulundu
Babasını öldüren ünlü sanatçı 4 kez intihar girişiminde bulundu Adıyaman'ın Kahta ilçesinde babasını öldürdükten sonra tutuklanan ancak "bipolar bozukluğu" rahatsızlığı bulunduğu için hastaneye yatırılan ünlü sanatçı Orhan Şimşek'in 4 kez intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.
28.05.2015 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Ali Şimşek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ali şimşek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.