Aldatılma

Aldatılma

Son dakika aldatılma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aldatılma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aldatılma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aldatılma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aldatılma gelişmeleri de dahil olmak üzere 188 aldatılma haberi bulunmuştur. Tüm aldatılma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kayıplar kırık kalp sendromunu tetikliyor! Ayrılık, aldatılma ve hayal kırıklığı
Kayıplar kırık kalp sendromunu tetikliyor! Ayrılık, aldatılma ve hayal kırıklığı Yoğun duygusal travmalar kalp kırıklığına yol açsa da aslında fiziki olarak da kalp üzerinde belirgin etkiler yaratabiliyor. Ani gelişen şiddetli üzüntü, hayal kırıklığı ve stresin kırık kalp sendromuna yol açabileceğini belirten Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Ali Buturak, hastada ani başlayan göğüs ağrısı, nefes darlığı, çarpıntı, baş dönmesi ve bayılma gibi şikayetlerin ortaya çıkabileceğini söyledi. Kişinin, eş, sevgili veya birinci derece yakını ya da çok sevdiği bir yakınını kaybetmesi, uzun süreli bir ilişki sonrası ayrılık, boşanma veya aldatılma gibi ağır duygusal durumlar veya kişiyi derinden sarsacak haberler alması gibi ani psikolojik travmaların hastalığı tetiklediğini söyleyen Buturak, bunun yanı sıra kişinin yaşadığı boğulma tehlikesi, deprem gibi doğal afetler ve bazı fiziksel travmaların da kırık kalp sendromuna sebep olabileceğini vurguladı.
14.02.2024 Sağlık
Bülent Ersoy’dan aldatılma itirafı
Bülent Ersoy’dan aldatılma itirafı Bülent Ersoy, YouTube’da Banu Alkan ve Safiye Soyman ile yaptığı programda çarpıcı itiraflarla gündeme gelmeye devam ediyor. Son olarak 'Gazinocular Kralı' olarak bilinen Fahrettin Aslan ile üç sene aşk yaşadığını açıklayan Bülent Ersoy şimdi ise biten evliliklerinin nedenini anlattı.
23.12.2023 Magazin
Sosyal medyadan alışveriş yapanlar dikkat! 'Paket açılırsa iade olmaz' açıklamasına kanmayın
Sosyal medyadan alışveriş yapanlar dikkat! 'Paket açılırsa iade olmaz' açıklamasına kanmayın Sosyal medyada satış yapan butiklerin bazılarının biyografi kısmında 'Değişim var, iade yok' şeklinde bir ifade yer alıyor. Bu da ürünü iade etmek isteyen müşterilerin, satıcılarla sorun yaşamasına sebep oluyor. Peki ‘Değişim var, iade yok’ ifadesinin geçerliliği var mı? Instagram alışverişlerinde iade mümkün mü? Para iadesi yapılmadığı durumda müşteriler hangi yola başvurabilir? Uzman isimler konu ile ilgili önemli detaylara yer verdi.
8.09.2023 Ekonomi
İhanete karşı imzalı sözleşme! Dünyayı ikiye böldü
İhanete karşı imzalı sözleşme! Dünyayı ikiye böldü ABD’de bir çift uzak mesafe ilişkilerini sürdürmek için katı kuralları olan bir sözleşme yaptı. İhlal edenin diğerinden davacı olabileceğini içeren sözleşme dünyayı ikiye böldü.
27.08.2023 Dünya
Shakira'dan olay itiraf: Aldatıldığımı babam yoğun bakımdayken öğrendim!
Shakira'dan olay itiraf: Aldatıldığımı babam yoğun bakımdayken öğrendim! Gerard Pique ile Shakira'nın uzun yıllardır devam eden ilişkisi, eski futbolcunun ihaneti sebebiyle geçtiğimiz sene bitmişti. Yeni şarkılarında eski aşkına yaptığı göndermelerle gündemde olan Shakira, son röportajında ihanete uğradığını babası yoğun bakımdayken öğrendiğini söyledi.
27.06.2023 Magazin
Zuben Elgenubi yıldızı nedir? Zuben Elgenubi Uranüs kavuşumu ne demek, etkisi nasıl olacak?
Zuben Elgenubi yıldızı nedir? Zuben Elgenubi Uranüs kavuşumu ne demek, etkisi nasıl olacak? Cuma günü Zuben Elgenubi sabit yıldızı üzerinde gölgeli bir ay tutulması gerçekleşecek. Akrep/Boğa aksında gerçekleşecek tutulmanın yöneticisi yengeç, güneşin yıldızları ise Zuben Elgenubi yıldızı.
3.05.2023 Astroloji
Sera Kutlubey: Bir sürü deli saçması şey var hayatımda
Sera Kutlubey: Bir sürü deli saçması şey var hayatımda Son dönemlerde oynadığı rollerle adından söz ettiren Sera Kutlubey ile hem oyunculuğuyla ilgili hem de özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Ünlü oyuncu ihanet sorusuna şaşırtan bir cevap verirken kendisine uğur getirdiğine inandığı ritüeli de ilk kez açıkladı!
25.01.2023 Magazin
Para iadesi zorunlu! 14 gün süresi var, başvuru yapmanız yeterli
Para iadesi zorunlu! 14 gün süresi var, başvuru yapmanız yeterli Sosyal medyada satış yapan butiklerin bazılarının biyografi kısmında 'Değişim var, iade yok' şeklinde bir ifade yer alıyor. Bu da ürünü iade etmek isteyen müşterilerin, satıcılarla sorun yaşamasına sebep oluyor. Peki ‘Değişim var, iade yok’ ifadesinin geçerliliği var mı? Instagram alışverişlerinde iade mümkün mü? Para iadesi yapılmadığı durumda müşteriler hangi yola başvurabilir? Uzman isimler konu ile ilgili önemli detaylara yer verdi.
18.01.2023 Ekonomi
"Chloe ile yaptığı evlilik yanlış bir evlilikti"
"Chloe ile yaptığı evlilik yanlış bir evlilikti" Pop müziğin en başarılı isimlerinden Serdar Ortaç, yıllardır MS hastalığı ile mücadele ediyor. Ünlü şarkıcının, sağlık durumu ve maddi çöküş yaşadığına dair açıklamalarıyla yürek burktu. Serdar Ortaç hakkında "En büyük pişmanlığı Chloe Loughnan mı?" sorusu da akıllara gelirken, 'Söylemezsem Olmaz'da dikkat çeken yorumlar yapıldı.
13.01.2023 Magazin
Cem Belevi: İrem Derici çok güzel bir şey söyledi!
Cem Belevi: İrem Derici çok güzel bir şey söyledi! Ünlü şarkıcı Cem Belevi katıldığı bir davette 'ihanet' iddialarının ardından olaylı bir şekilde yollarını ayırdığı eski sevgilisi İrem Derici'yle aralarındaki buzları erittiğini dile getirdi. Şarkıcı, "Güzel oldu karşılıklı anlaştık. Sonuçta üç günlük, dünya geçiyor gidiyoruz. Küs kalmanın, kin tutmanın hiç kimseye faydası yok" dedi.
9.01.2023 Magazin
Yıldız Çağrı Atiksoy: Dönem dizisinde oynadığım için oje süremiyorum!
Yıldız Çağrı Atiksoy: Dönem dizisinde oynadığım için oje süremiyorum! Dönem dizisi olan 'Kuruluş: Osman'da rol alan Yıldız Çağrı Atiksoy, kendisi gibi oyuncu olan Berk Oktay 10 Eylül'de evlenmişti. 36 yaşındaki güzel, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Didem Balçın ve Can Aydın'ın hediyesi olan özel yüzüğünü gösteren Atiksoy, " Alyansımın yanında bu yüzüğü de takıyorum ve hiç çıkarmıyorum" dedi.
9.11.2022 Magazin
Meryem Uzerli takipçilerini yıllar öncesine götürdü!
Meryem Uzerli takipçilerini yıllar öncesine götürdü! 'Muhteşem Yüzyıl’ dizisinde canlandırdığı 'Hürrem Sultan’ karakteriyle tanınan Meryem Uzerli, son yıllarda doğup büyüdüğü Almanya ile Türkiye arasında mekik dokuyor. Uzerli, son olarak 7.4 milyon takipçisinin bulunduğu sosyal medya hesabından çocukluk fotoğraflarını yayınladı.
7.11.2022 Magazin
Zuhal Olcay doğal halini paylaştı!
Zuhal Olcay doğal halini paylaştı! Tecrübeli sanatçı ve oyuncu Zuhal Olcay, 'Gecenin Ucunda' dizisiyle televizyon ekranlarında yer alıyor. Yoğun iş temposuna rağmen sosyal medya hesabını da aktif olarak kullanan ünlü isim, son paylaşımıyla adından söz ettirdi. 65 yaşındaki ünlü oyuncu, sette çektiği fotoğraf ile doğal halini gözler önüne serdi.
13.10.2022 Magazin
Serdar Ortaç'tan aldatılma sorusuna şoke eden yanıt!
Serdar Ortaç'tan aldatılma sorusuna şoke eden yanıt! İlişkileriyle magazin gündeminden düşmeyen Serdar Ortaç, önceki gün 'Doğu Demirkol ile Alelade Show' programına konuk oldu. 2014 yılında dünyaevine girdiği İrlandalı model Chloe Loughnan'dan 2019'da boşanan 52 yaşındaki popçu, 'Hiç aldatıldın mı?' sorusuna şaşırtan bir yanıt verdi.
26.09.2022 Magazin
Selen Görgüzel'den şaşırtan açıklama! 'Sonra aldatılmazlar, böyle yağlı göbekli gezmezler'
Selen Görgüzel'den şaşırtan açıklama! 'Sonra aldatılmazlar, böyle yağlı göbekli gezmezler' 2014 yılında dünyaevine girdiği Hamdi Alkan'dan anlaşmalı olarak boşanan Selen Görgüzel, önceki gün bir AVM çıkışı görüntülendi. Sosyal medyada paylaştığı iddialı pozlara gelen eleştirilere yanıt veren ünlü isim, 'aldatılma' konusunda çok konuşulacak ifadeler kullandı. Ünlü oyuncu ve şarkıcı, evlilikle ilgili de dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
17.09.2022 Magazin
Merve Şarapçıoğlu'dan şoke eden iddia! 'Beni Yıldız’la aldattı'
Merve Şarapçıoğlu'dan şoke eden iddia! 'Beni Yıldız’la aldattı' Berk Oktay'ın eski eşi avukat Merve Şarapçıoğlu, 'Söylemezsem Olmaz' programına telefon bağlantısı ile canlı yayın konuğu oldu. Beraat ettiği Berk Oktay davasıyla ilgili konuşan Şarapçıoğlu, geçtiğimiz hafta Polonezköy'de dünyaevine giren eski eşi ve Yıldız Çağrı Atiksoy hakkında şoke eden bir iddiada bulundu.
13.09.2022 Magazin
Dilara Kırmıt'tan dikkat çeken açıklama: Bin kere aldatıldım
Dilara Kırmıt'tan dikkat çeken açıklama: Bin kere aldatıldım Podyumların tescilli güzeli Dilara Kırmıt, açıklamalarıyla şaşkınlık yarattı. Katıldığı bir programda aşk hayatıyla alakalı sorulan soruya bin kere aldatıldım diye yanıt verince sunucuda şaşkınlığını gizleyemedi.
12.09.2022 Magazin
Meryem Uzerli pozlarıyla kısa sürede gündem oldu!
Meryem Uzerli pozlarıyla kısa sürede gündem oldu! 'Muhteşem Yüzyıl'da canlandırdığı 'Hürrem Sultan' karakteriyle tanıdığımız oyuncu Meryem Uzerli, Instagram hesabından yeni fotoğraflarını yayınladı. Ünlü ismin takipçileri tarafından büyük ilgi gören pozları, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
7.08.2022 Magazin
Berdan Mardini'den eski eşi Fatoş Yelliler için şok sözler: Otel odasında...
Berdan Mardini'den eski eşi Fatoş Yelliler için şok sözler: Otel odasında... Berdan Mardini ile evliyken Gökhan Göz ile aşk yaşadığı ortaya çıkan Fatoş Yelliler sosyal medyadaki cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Berdan Mardani geçen yıl boşandığı eşi Fatoş Yelliler ilgili yaptığı açıklamalarla şoke etti. Mardini iddiasında eski karısı tarafından defalarca kez aldatıldığını söyleyerek Fatoş Yelliler'in otel odalarında başka adamlarla olduğunu sözlerine ekledi. İşte olay açıklamanın detayları...
27.06.2022 Magazin
Rüyasında aldatıldığını gördü karısını boğarak öldürmeye çalıştı!
Rüyasında aldatıldığını gördü karısını boğarak öldürmeye çalıştı! İstanbul'da yaşayan Ümit B., geçen yıl evlendiği ve rüyalarında sıklıkla kendisini aldattığını gördüğü eşi Tuğba B.’ye sürekli şiddet uyguladı. Son rüyasında da aldatıldığını gören Ümit B., karısını boğarak öldürmeye çalıştı.
20.06.2022 Gündem
Meryem Uzerli: Diziler aldatılmayı normalleştiriyor
Meryem Uzerli: Diziler aldatılmayı normalleştiriyor 'Muhteşem Yüzyıl'ın 'Hürrem Sultan'ı olarak tanıdığımız Meryem Uzerli, Beyoğlu Kültür Yolu Festivali kapsamında moderatörlüğünü Ömür Sabuncuoğlu'nun yaptığı söyleşiye konuk olarak katıldı. Söyleşide kendisine sorulan soruları yanıtlayan Uzerli, dizilerin aldatılmayı normalleştirdiğini ve buna üzüldüğünü söyledi.
13.06.2022 Magazin
İrem Derici'nin son paylaşımı sosyal medyayı salladı!
İrem Derici'nin son paylaşımı sosyal medyayı salladı! Ünlü şarkıcı İrem Derici'yi Nergis Nesrullayeva ile aldatan Cem Belevi, 'Böyle bir şey yok! Kendisini aldatmadım' açıklamasında bulundu. İrem Derici ise Cem Belevi'yi elinde olduğunu söylediği ses kayıtlarını ifşa etmekle tehdit etmişti. Bu paylaşımın ardından suskunluğunu henüz koruyan İrem Derici'den yeni bir paylaşım geldi.
14.05.2022 Magazin
İyilik dizisi konusu ne? İyilik dizisi oyuncuları kimler? İyilik dizisi hangi diziden uyarlandı? İşte İyilik dizisi yeni bölüm fragmanı!
İyilik dizisi konusu ne? İyilik dizisi oyuncuları kimler? İyilik dizisi hangi diziden uyarlandı? İşte İyilik dizisi yeni bölüm fragmanı! Ekranların yeni dizisi İyilik ilk bölümüyle izleyicileri ekranlara bağlamayı başardı. Güney Kore dizisinden uyarlanan İyilik dizisi oyuncu kadrosuyla da ilgi çekiyor. Aldatılma hikayesini konu edinen İyilik dizisinin konusu, oyuncuları merak ediliyor. Peki, İyilik dizisi konusu ne? İyilik dizisi oyuncuları kimler? İyilik dizisi hangi diziden uyarlandı? İşte İyilik dizisi ne anlatıyor? İşte İyilik dizisi oyuncu kadrosu!
3.05.2022 Televizyon
İrem Derici- Cem Belevi ayrılığının perde arkası dikkat çekti! 'Tabaklar çatallar havada uçuştu' iddiası!
İrem Derici- Cem Belevi ayrılığının perde arkası dikkat çekti! 'Tabaklar çatallar havada uçuştu' iddiası! İlişkilerine ikinci bir şans veren ve Amsterdam'da aşk tazeleyen Cem Belevi ile İrem Derici'nin ayrıldığı iddia edilmişti. Birbirlerini takip etmeyi bırakan çiftten Derici, aşk pozlarını da sayfasından kaldırdı. Sürpriz ayrılıkla ilgili şaşırtına iddialar ortaya çıktı...
27.03.2022 Magazin
Kıskançlığınızın sebebi çocukluktaki bağlanma şekli olabilir!
Kıskançlığınızın sebebi çocukluktaki bağlanma şekli olabilir! Herkes kıskançlık duygusunu yaşayabilir, partnerini kıskanabilir. Ancak bu kıskançlık duygusu aşırıya gittiğinde hem kişiye hem de partnerine zarar verebilir. Psikolog Okan Dansuk çiftler arasında yaşanan kıskançlığı ve nedenlerini anlattı.
5.02.2022 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Aldatılma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aldatılma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.