Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik

Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik

Son dakika AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ak parti sözcüsü ömer çelik gelişmeleri de dahil olmak üzere 79 ak parti sözcüsü ömer çelik haberi bulunmuştur. Tüm ak parti sözcüsü ömer çelik haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti'li Çelik'ten, Yunanistan'a 'Murat Reis Külliyesi' tepkisi
AK Parti'li Çelik'ten, Yunanistan'a 'Murat Reis Külliyesi' tepkisi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Yunanistan'ın Rodos Adasında bulunan, içinde cami, tekke ve şehitlik olan Murat Reis Külliyesi'ni müzik fakültesine dönüştürmesine ilişkin, "Yunan makamlarının manevi merkezlere, cami ve şehitliklere saygısızlığını kınıyoruz" açıklamasını yaptı.
26.10.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan çarşamba günü ne açıklayacak? Ak Parti Grup Toplantısı ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan saat kaçta açıklama yapacak?
Cumhurbaşkanı Erdoğan çarşamba günü ne açıklayacak? Ak Parti Grup Toplantısı ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan saat kaçta açıklama yapacak? AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çarşamba günü yapacağı grup konuşmasına herkesi ekran başına beklediklerini duyurdu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çarşamba günü yapacağı grup konuşmasının bu tarihi mücadelenin yeni bir aşaması olacağını duyurdu. Peki, Cumhurbaşkanı Erdoğan çarşamba günü ne açıklayacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan saat kaçta açıklama yapacak? Ak Parti grup konuşması ne zaman? İşte detaylar…
4.10.2022 Gündem
Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması! İkinci zam (ek zam) gelecek mi? Hükümet,  DİSK ve Türk İş...
Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması! İkinci zam (ek zam) gelecek mi? Hükümet, DİSK ve Türk İş... Asgari ücrete ikinci zam gelecek mi? Son günlerde hem asgari ücretliler hem de diğer özel sektör çalışanları bu sorunun yanıtını arıyordu. Asgari ücrete yapılan rekor zam ile birlikte vergi istisnasının getirilmesi ile asgari ücretlilerin maaşlarında ciddi miktarda bir artış sağlandı. Ancak yüksek enflasyon nedeni ile asgari ücretli olarak çalışan vatandaşlar ekonomik olarak zorluk yaşıyor. Ak Parti Sözcüsü Ömer çelik tarafından yapılan, "Şu andaki mevzuat gereği yılda bir kez yapılıyor ancak bunu değiştirmek mümkün. Zamanı geldiğinde bir yıl geçmesi beklenmeksizin zam yaparız. " açıklaması vatandaşlarda asgari ücrete ikinci zam yapılacağı beklentisi oluşturdu. Ancak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin yaptığı açıklamada asgari ücrete zam yapılmayacağını vurguladı. Bilgin, "Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk kez asgari ücreti yüzde 50 üzerinde attırdık. Bu günlerde yeniden asgari ücret tartışmalarını anlamlı bulmuyorum. Çünkü gerekeni enflasyon farkı ile yaptık. Bu durumlarda işçiyi de işvereni de düşünmek lazım" diye konuştu. Asgari ücret zammı ile ilgili işçi sendikalarından da art arda açıklamalar geldi. İşte asgari ücretli milyonları ilgilendiren ek zam açıklamalarının detayları...
23.03.2022 Çalışma Hayatı
Ömer Çelik'ten çok sert tepki: 2020 yılının en aptalca şakası!
Ömer Çelik'ten çok sert tepki: 2020 yılının en aptalca şakası! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MYK Toplantısı sonrası açıklamalar yaptı.Çelik, "Türkiye'nin Azerbaycan'a verdiği destekten dolayı Paşinyan şöyle bir açıklama yapmış; 'Biz Türkiye'ye ambargo uyguladık, Azerbaycan'a verdiği destek yüzünden. O yüzden Türk ekonomisini felce soktuk. Eğer Türkiye bu destekten vazgeçerse Türk ekonomisinin düzelmesine yeniden katkı sağlarız.' diye. Bunu da 2020 yılının en aptalca şakası olarak değerlendirmek mümkündür." dedi.
4.01.2021 Siyaset
Sakarya'da havai fişek fabrikasında patlama: Çok sayıda ölü ve yaralı var
Sakarya'da havai fişek fabrikasında patlama: Çok sayıda ölü ve yaralı var Gelen son dakika haberine göre, Sakarya'nın Hendek ilçesindeki havai fişek fabrikasında patlama meydana geldi. Hendek'teki patlama nedeniyle kentin birçok ilçesinde vatandaşlar deprem olduğunu sanarak sokaklara fırladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk olay yerine gitti.Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 2 patlamada 4 kişinin hayatını kaybettiğini, 108 kişinin de yaralandığını duyurdu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 3 kişinin arandığını açıkladı.
3.07.2020 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten 23 Nisan mesajı
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten 23 Nisan mesajı AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Türkiye Büyük Millet Meclisinin (TBMM) 100'üncü yıl dönümünde milletin geleceğe daha büyük güvenle yürüdüğünü belirtti.
23.04.2020 Gündem
Şehit Er Bekir Can Hereklioğlu son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Er Bekir Can Hereklioğlu son yolculuğuna uğurlandı Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin kuzeyine düzenlediği Barış Pınarı Harekatı sırasında Resulayn bölgesinde PKK/YPG'li teröristlerin açtığı ateşle yaralanan, tedavi gördüğü hastanede dün şehit olan Sözleşmeli Er Bekir Can Hereklioğlu (24), memleketi Adana'nın Yumurtalık ilçesinde toprağa verildi.
16.11.2019 Gündem
Af Yasası son dakika gelişmeleri: Terör, cinsel istismar ve özellikle de pedofili yasa dışı olsun!
Af Yasası son dakika gelişmeleri: Terör, cinsel istismar ve özellikle de pedofili yasa dışı olsun! Af yasası son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Binlerce mahkûm ve mahkûm yakınının ‘’Af yasası çıkacak mı?’’, ‘’Af yasası ne zaman yürürlüğe girecek?’’ sorularının ardı arkası kesilmiyor. Af yasası haberleri günün en çok araştırılan haberlerin başını çekiyor. Peki, Mahkumlara af yasası çıkacak mı? Af yasasında son durum ne? Mahkûm aileleri ne istiyor?
14.11.2019 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Suriye açıklaması: Kaynaklara el koydu
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Suriye açıklaması: Kaynaklara el koydu AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından Suriye konusu ile ilgili açıklamalarda bulunarak, "Terör örgütleri, Suriye halkına ait kaynaklara el koydu." ifadelerini kullandı.
9.11.2019 Siyaset
Malatya'da oy verme işlemi sırasında kan aktı! Ölüler var
Malatya'da oy verme işlemi sırasında kan aktı! Ölüler var Malatya'nın Pötürge ilçesinde, oy verme işlemi sırasında çıkan kavgada 2 kişi, tabancayla vurularak yaşamını yitirdi.AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Malatya'da sandık başındaki kavgayla ilgili, "Olay olduğu andan itibaren İçişleri Bakanımız yakın biçimde olayla ilgileniyor. Aynı şekilde Adalet Bakanımız. Cumhurbaşkanımız bundan büyük bir üzüntü duydu. Hepimiz için büyük üzüntü kaynağı." dedi. Malatya Valisi Aydın Baruş, Pütürge’de oy verme işlemi sırasında 2 kişinin öldüğü silahlı saldırı ile ilgili 4 kişinin yakalandığını açıkladı.
31.03.2019 Gündem
AK Parti’den Diyanet İşleri Başkanı’nın tartışılan ziyareti hakkında açıklama
AK Parti’den Diyanet İşleri Başkanı’nın tartışılan ziyareti hakkında açıklama AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MEB'in öğrenci andı tartışmasıyla Danıştay'a yaptığı dilekçeye yapılan eleştirilerle ilgili açıklamalarda bulundu. Çelik ayrıca Diyanet İşleri başkanı Ali Erbaş'ın Kadir Mısıroğlu'na yaptığı tartışmalı ziyaret ile ilgili bir soruya, "Bu ziyaret insani bir ziyarettir. Her insani ziyaretten siyasi sonuçlar çıkartmaya başlarsak bunun sonu gelmez. Kendisi de ifade etti. Gittiğinde resimler aile tarafından çekiliyor. Kıyafeti söz konusu ediliyor. Zaten kıyafeti bellidir. Hasta ziyaretinin ideolojisi olmaz arkadaşlar" cevabını verdi.
14.11.2018 Gündem
Son dakika... AK Parti'de aday adaylık başvuru tarihi ve ücretleri belli oldu!
Son dakika... AK Parti'de aday adaylık başvuru tarihi ve ücretleri belli oldu! Dün gerçekleştirilen AK Parti MKYK'sında alınan kararlarla ilgili son dakika haberleri geldi. Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçim için aday adaylığı başvuru tarih ve ücretlerini açıkladı.
3.11.2018 Siyaset
AK Parti'de aday adaylığı tarihleri belli oldu
AK Parti'de aday adaylığı tarihleri belli oldu AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partilerinden belediye başkanı aday adayı olacakların başvurularının 5-12 Kasım 2018'de alınacağını bildirdi.
2.11.2018 Siyaset
AK Parti'den Bahçeli'nin sözlerine yanıt
AK Parti'den Bahçeli'nin sözlerine yanıt Af tartışmalarıyla ilgili açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Cumhurbaşkanımız imalarla konuşmayı sevmez. İma yollu MHP'yi ifade ettiğini söylemek Cumhurbaşkanımızı yeterince tanımamaktır. Cumhurbaşkanımız istese MHP'yi zikrederek konuşurdu. Baştan aşağı yanlış bir değerlendirmedir" dedi.
22.10.2018 Siyaset
Yunanistan’ın darbeci sevgisi!
Yunanistan’ın darbeci sevgisi! Darbe girişimi başarısız olunca Dedeağaç’a kaçan sekiz askeri iade etmeyen Yunan yargısı sonunda iltica hakkını da kesinleştirdi. Türk Dışişleri: Terörle mücadele konusundaki uluslararası yükümlülüklerine aykırı. Cenevre Sözleşmesi de ihlal edildi
22.08.2018 Gündem
Son dakika... Türkiye'den Yunanistan'a sert tepki
Son dakika... Türkiye'den Yunanistan'a sert tepki Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Evrensel hukuka ve demokratik değerlere inananlar, Yunanistan yargısının teröristleri bağrına basan kararlarını kabul etmez." dedi.
22.08.2018 Gündem
Son dakika... Yunanistan'ın skandal kararına Türkiye'den peş peşe sert tepki
Son dakika... Yunanistan'ın skandal kararına Türkiye'den peş peşe sert tepki Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Yunanistan Danıştayı'nın skandal kararının AB dahil tüm taraflarca reddedilmesi ve kınanması gerekir" dedi. Dışişleri Bakanlığı da Yunanistan'ın kararına sert tepki gösterdi. Bakanlık açıklamasında "Yunanistan Danıştayı, Yunanistan Hükümetinin itirazını reddederek skandal bir karara daha imza atmıştır" ifadeleri kullanıldı. Milli Savunma Bakanlığı ve askeri yetkililer, Yunanistan'ın FETÖ'cülere iltica hakkı tanımasını, "tam bir basiretsizlik örneği" olarak nitelendirdi. Karar bir tepki de AK Parti'den geldi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Yunan yargısı, Türkiye düşmanları ve darbecilerin yanında yer almıştır. Bu, teröre destek vermekten daha ağır ve utanç verici bir tutumdur" değerlendirmesinde bulundu.
22.08.2018 Dünya
‘Terör himaye edeni de bumerang gibi vurmuştur’
‘Terör himaye edeni de bumerang gibi vurmuştur’ Türkiye’nin saldırıyla ilgili Belçika ve Hollanda’yı uyardığını söyleyen Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Görülmüştür ki, terör, himaye edenleri de bir bumerang gibi dönüp vurmuştur” dedi
29.09.2021 Gündem
‘Tedbirler savaştan uzak durmak için’
‘Tedbirler savaştan uzak durmak için’ AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik dün gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Türkiye’nin sınır güvenliği kapsamında aldığı tedbirlere vurgu yapan Çelik özetle şunları söyledi:
29.09.2021 Gündem
CHP Anayasa Uzlaşma Komisyonu masasından kalktı
CHP Anayasa Uzlaşma Komisyonu masasından kalktı CHP 'Başkanlık sistemi' nedeniyle masadan kalktı...
29.09.2021 Gündem
‘Ak parti içinde yeni hareket yok’
‘Ak parti içinde yeni hareket yok’ Ak Parti sözcüsü Ömer Çelik, yeni parti iddialarını “Ak Parti içinde yeni bir siyasi hareket yok” sözleriyle yalanladı
29.09.2021 Gündem
‘Rusya’nın istediği rota Hatay’a kadar gidiyor’
‘Rusya’nın istediği rota Hatay’a kadar gidiyor’ Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Rusya’nın gözlem uçuşunun rota yüzünden iptal edildiğini açıkladı.
29.09.2021 Gündem
AK Parti'de Yaşar Yakış'a ihraç talebi
AK Parti'de Yaşar Yakış'a ihraç talebi Ömer Çelik partiden kesin ihraç için Merkez Disiplin Kurulu’na sevk edilen isimleri açıkladı
29.09.2021 Gündem
Bu Türkiye’ye bir suikasttır!
Bu Türkiye’ye bir suikasttır! Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Elçi’nin öldürülmesi ve iki polis memurunun şehit olması hakkında açıklamada yaptı...
29.09.2021 Gündem
Türkiye'den AB'ye çok sert cevap!
Türkiye'den AB'ye çok sert cevap! Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında AK Parti Genel Merkezi'nde toplanan Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sona erdi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ak parti sözcüsü ömer çelik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.