Ak Parti Sözcüsü

Ak Parti Sözcüsü

Son dakika AK Parti Sözcüsü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan AK Parti Sözcüsü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını AK Parti Sözcüsü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ak Parti Sözcüsü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ak parti sözcüsü gelişmeleri de dahil olmak üzere 360 ak parti sözcüsü haberi bulunmuştur. Tüm ak parti sözcüsü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'nun 'Gazi Meclis' demem ifadesine tepki: Bu Meclis kez gazi oldu
Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'nun 'Gazi Meclis' demem ifadesine tepki: Bu Meclis kez gazi oldu AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Çelik "Gençlerin, kadınların, Türkiye'nin tüm sosyolojisinin kucaklandığı bir tablo oluşacak. Bu kongreler önümüzdeki döneme ışık tutacak. Tecrübe-değişim dengesi milletin talebine göre olacak." dedi.
4.10.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten İsveç'e tepki: Şiddetle kınıyoruz
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten İsveç'e tepki: Şiddetle kınıyoruz AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "İsveç makamları taahhütlerini yerine getirmelidir. Gerçek bir hukuk devletinde terör eylemlerine ve teröre destek veren faaliyetlere yer yoktur. Hukuk devleti olduğunu söyleyen bir devlet, teröre teslim olamaz" dedi.
6.08.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten '15 Temmuz' mesajı
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten '15 Temmuz' mesajı AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 115 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' nedeniyle sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Cumhurbaşkanımızın ölümü göze alan liderliği ile devletimizin vatansever mensupları ve milletimizin kahraman evlatları tam bir adanmışlıkla bu terör örgütünü durdurdu" ifadelerini kullandı.
15.07.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik: Türkiye bir kere daha büyük bir demokrasi sınavını bütün gücünü göstererek veriyor
AK Parti Sözcüsü Çelik: Türkiye bir kere daha büyük bir demokrasi sınavını bütün gücünü göstererek veriyor AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Memleketimizde huzur içerisinde, güven içerisinde demokrasimizin gücünü göstererek bir kere daha sandığa gidiyoruz. Gezdiğimiz okullarda huzurlu bir biçimde vatandaşlarımız oylarını kullanıyorlar" dedi.
28.05.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Her türlü saldırıyı kınıyoruz
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Her türlü saldırıyı kınıyoruz AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CNN Türk canlı yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Çelik, "Siyasete şiddet girdiği zaman siyasetçi ile vatandaş arasında kurulan ilişkiye bir müdahale vardır. O yüzden biz her ne olursa olsun şiddetin her türlüsünü lanetliyoruz." dedi.
10.05.2023 Gündem
Ömer Çelik: Erdoğan’ı nefret diliyle hedef alanları kınıyoruz
Ömer Çelik: Erdoğan’ı nefret diliyle hedef alanları kınıyoruz AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Ömer Çelik, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı nefret diliyle hedef alanları kınıyoruz. Demokrasiden nasibini almamış bu siyasiler, şehit Başbakanımız Menderes'in katillerinin diliyle konuşuyorlar" dedi.
18.04.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik’ten İsrail’e kınama
AK Parti Sözcüsü Çelik’ten İsrail’e kınama AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail güvenlik güçlerinin Cenin Mülteci Kampı'na düzenlediği baskını şiddetle kınadığını bildirdi.
26.01.2023 Gündem
AK Parti'li Çelik'ten, Batı medyasına tepki: İlkel bir kara propaganda
AK Parti'li Çelik'ten, Batı medyasına tepki: İlkel bir kara propaganda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Batılı bazı yayın organlarının sistematik şekilde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldığını belirterek, "Bunların yaptığı basın yayın faaliyeti değildir; ilkel bir kara propagandadır. Talimat almayan bir Türkiye bu odaklar için kabus anlamına geliyor" dedi.
26.01.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik: Sporun ruhuna gölge düşürmeye çalışanlar gereken cezayı alacak
AK Parti Sözcüsü Çelik: Sporun ruhuna gölge düşürmeye çalışanlar gereken cezayı alacak AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İzmir’de yaşanan tribün olayları hakkında “Sporun ruhuna ve huzurumuza gölge düşürmeye çalışanlar gereken cezayı alacak” dedi.
27.11.2022 Gündem
AK Parti'li Çelik: Teröre mazeret üreten tavırlar sergilenmesi büyük şuursuzluk
AK Parti'li Çelik: Teröre mazeret üreten tavırlar sergilenmesi büyük şuursuzluk AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Teröre mazeret üreten ve güvenlik güçlerimizin terörle mücadelesini zaafa uğratmaya çalışan yaklaşımlar ve tavırlar sergilenmesi büyük bir şuursuzluktur. Türkiye bir güven ülkesidir. Terörle mücadele konusunda milletimiz bir ve bütündür" dedi. 
17.11.2022 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Türk siyasi tarihinin en vahim iftirasıdır
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Türk siyasi tarihinin en vahim iftirasıdır AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'uyuşturucu' iddialarına, "Polis teşkilatımıza ve jandarma teşkilatımıza dönük, milletimizin huzuru ve refahı için çalışan bu teşkilatlarımızın, uyuşturucu ticareti yaptığından ya da buna göz yumduğundan bahsetmek başlı başına utanç verici bir iftiradır" dedi.
1.11.2022 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Altılı masanın bildiği tek şey var. O da masayı dağıtmak
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Altılı masanın bildiği tek şey var. O da masayı dağıtmak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “İlk oyum AK Parti’ye, ilk oyum Erdoğan’a” etkinliğine katıldı. Başakşehir Millet Bahçesi’nde düzenlenen buluşmaya gençler yoğun ilgi gösterdi.
7.10.2022 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten erken seçim açıklaması
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten erken seçim açıklaması AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, seçim takviminde herhangi bir değişiklik olmadığını ifade ederek, “Erken seçim söz konusu değil. Seçimler zamanında yapılacak. Erken seçim spekülasyonunun manası yok" dedi.
23.08.2022 Haber
AK Parti Sözcüsü Çelik: Seçimler zamanında yapılacak
AK Parti Sözcüsü Çelik: Seçimler zamanında yapılacak AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, seçim takviminde herhangi bir değişiklik olmadığını ifade ederek, “Erken seçim söz konusu değil. Seçimler zamanında yapılacak. Erken seçim spekülasyonunun manası yok" dedi.
23.08.2022 Siyaset
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten sığınmacı açıklaması: Biz bunları katillere teslim edemeyiz
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten sığınmacı açıklaması: Biz bunları katillere teslim edemeyiz AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nın sığınmacılar konusundaki sözlerine tepki göstererek, "Türkiye Cumhuriyeti büyük bir devlettir ve biz bunları katillere teslim edemeyiz. Kılıçdaroğlu'nun son konuşması cumhurbaşkanımıza, partimize, kabinemize karşı tam bir husumet konuşmasıdır. Bu nefret, husumet konuşmasına karşı en güçlü tavrı alacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.
11.05.2022 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: İftira kampanyaları açık provokasyondur
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: İftira kampanyaları açık provokasyondur AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, yaptığı açıklamada “Devlet kurumlarına, İçişleri Bakanımıza ve İçişleri Bakanlığımıza dönük kasıtlı gerilim politikaları ve yürütülen iftira kampanyaları açık provokasyondur” dedi.
6.05.2022 Siyaset
Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması! İkinci zam (ek zam) gelecek mi? Hükümet,  DİSK ve Türk İş...
Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması! İkinci zam (ek zam) gelecek mi? Hükümet, DİSK ve Türk İş... Asgari ücrete ikinci zam gelecek mi? Son günlerde hem asgari ücretliler hem de diğer özel sektör çalışanları bu sorunun yanıtını arıyordu. Asgari ücrete yapılan rekor zam ile birlikte vergi istisnasının getirilmesi ile asgari ücretlilerin maaşlarında ciddi miktarda bir artış sağlandı. Ancak yüksek enflasyon nedeni ile asgari ücretli olarak çalışan vatandaşlar ekonomik olarak zorluk yaşıyor. Ak Parti Sözcüsü Ömer çelik tarafından yapılan, "Şu andaki mevzuat gereği yılda bir kez yapılıyor ancak bunu değiştirmek mümkün. Zamanı geldiğinde bir yıl geçmesi beklenmeksizin zam yaparız. " açıklaması vatandaşlarda asgari ücrete ikinci zam yapılacağı beklentisi oluşturdu. Ancak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin yaptığı açıklamada asgari ücrete zam yapılmayacağını vurguladı. Bilgin, "Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk kez asgari ücreti yüzde 50 üzerinde attırdık. Bu günlerde yeniden asgari ücret tartışmalarını anlamlı bulmuyorum. Çünkü gerekeni enflasyon farkı ile yaptık. Bu durumlarda işçiyi de işvereni de düşünmek lazım" diye konuştu. Asgari ücret zammı ile ilgili işçi sendikalarından da art arda açıklamalar geldi. İşte asgari ücretli milyonları ilgilendiren ek zam açıklamalarının detayları...
23.03.2022 Çalışma Hayatı
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Sedef Kabaş'a tepki: O ifadelerin kullanılması ahlak yoksunluğu, pespayeliktir
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Sedef Kabaş'a tepki: O ifadelerin kullanılması ahlak yoksunluğu, pespayeliktir AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MYK gündemine ilişkin basın toplantısı düzenledi. Çelik, "Gazeteci sıfatını taşıyan Sedef Kabaş'ın yaptığı kabul edilemeyecek ahlaksız bir şeydir. O ifadelerin kullanılması ahlak yoksunluğu, pespayeliktir." dedi.
24.01.2022 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Türkiye'nin bir göçmen daha alacak durumu yoktur
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Türkiye'nin bir göçmen daha alacak durumu yoktur AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Çelik, "Kuşkusuz Türkiye tüm dünyanın gözü önünde insanların katledilmesine göz yumacak bir ülke değildir. Bunun yanı sıra tüm dünyanın şunu bilmesi gerekiyor; dünyanın gözü önünde mültecilere sahip çıkma görevini tek başına Türkiye üstleniyor. Bundan sonra Türkiye'nin bir göçmen daha alacak durumu yoktur" dedi.
2.09.2021 Siyaset
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Yeni yol haritası çıkarılacak
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Yeni yol haritası çıkarılacak AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yapılan AK Parti İstişare Toplantısı'nın sonrasında önemli açıklamalarda bulunuyor.
1.07.2021 Siyaset
Ak Parti Sözcüsü Çelik'ten Akşener'e tepki
Ak Parti Sözcüsü Çelik'ten Akşener'e tepki AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Akşener'in Cumhurbaşkanımız hakkında kullandığı ifadeleri kınıyoruz. Bu açıklamalarda ABD Başkanı Biden'a tepki göstermek değil Biden üzerinden Sayın Cumhurbaşkanımızı hedef almak gibi bir kasıt açıkça kendisini göstermektedir" dedi.
28.04.2021 Siyaset
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten İnsan Hakları Eylem Planı açıklaması
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten İnsan Hakları Eylem Planı açıklaması AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik sosyal medyadan yaptığı açıklamada "“İnsan Hakları Eylem Planı” hayırlı olsun. Cumhurbaşkanımız tarafından açıklanan reformlar insanımız ve ülkemiz içindir." ifadelerini kullandı.
2.03.2021 Siyaset
Ömer Çelik’ten CHP'ye Berat Albayrak tepkisi: Gayriahlaki bir iş yapıyorsunuz!
Ömer Çelik’ten CHP'ye Berat Albayrak tepkisi: Gayriahlaki bir iş yapıyorsunuz! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleşen MYK toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Çelik, "Maalesef Kılıçdaroğlu yine aile değerleri üzerinden siyaset yapmaya devam ediyor. Eski Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak'tan bahsederken aile yapısına değinmek yanlış. Siyasi açıdan tabi ki de eleştirebilirsiniz. Ancak aile ilişkileri üzerinden yaparsanız bu durum gayriahlaki bir tutumdur." dedi.
23.02.2021 Gündem
AK Partili Çelik'ten Geert Wilders'e tepki
AK Partili Çelik'ten Geert Wilders'e tepki AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Hollanda'da aşırı sağcı Özgürlük Partisinin Başkanı Geert Wilders'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik ifadelerine tepki gösterdi.
15.02.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş aşı kararı!  Ak Parti Sözcüsü canlı yayında duyurdu...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş aşı kararı! Ak Parti Sözcüsü canlı yayında duyurdu... AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MKYK gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. AK Parti Sözcüsü Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, AK Parti MYK toplantısının ardından Kovid-19 aşısı yaptıracağını bildirdi. Çelik, "Önderlik etmek ve teşvik etmek için Sayın Cumhurbaşkanımız toplantımızdan sonra aşı olacaklardır." dedi.
14.01.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Ak Parti Sözcüsü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ak parti sözcüsü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.