Ahmet Atakan

Ahmet Atakan

Son dakika ahmet atakan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ahmet atakan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ahmet atakan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ahmet Atakan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ahmet atakan gelişmeleri de dahil olmak üzere 252 ahmet atakan haberi bulunmuştur. Tüm ahmet atakan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kırmızı fularlı PKK'lı Ayşe Deniz Karacagil öldürüldü
Kırmızı fularlı PKK'lı Ayşe Deniz Karacagil öldürüldü Gezi olaylarında 'kırmızı fularlı kız' olarak tanınan Ayşe Deniz Karacagil'in terör örgütü PKK saflarında çatışırken öldüğü bildirildi.
29.09.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu aileleriyle buluştu!
Kılıçdaroğlu aileleriyle buluştu! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gezi Parkı eylemleri sırasında hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz, Abdullah Cömert ve Ahmet Atakan’ın Antakya’daki aileleriyle görüştü.
29.09.2021 Gündem
Berkin Elvan'ın annesi hastaneye kaldırıldı
Berkin Elvan'ın annesi hastaneye kaldırıldı Gezi Parkı olayları sırasında hayatını kaybeden Berkin Elvan, ölümünün ikinci yılında mezarı başında anıldı, Elvan'ın annesi mezar başında sinir krizi geçirdi.
29.09.2021 Gündem
Nevruz ateşine 500 litre mazot ve 15 ton odun!
Nevruz ateşine 500 litre mazot ve 15 ton odun! Diyarbakır Nevruz şöleni için on binlerce kişi sabah erken saatten itibaren bir araya geldi...
29.09.2021 Gündem
Hiç yazılmaması gereken bir mezar hikayesi
Hiç yazılmaması gereken bir mezar hikayesi Gezi olaylarında gaz bombası fişeğiyle ağır yaralanan ve bir yıl önce 11 Mart’ta 269 günlük mücadeleyi kaybeden Berkin Elvan’ın ölüm yıl dönümünde annesi Gülsüm ile babası Sami Elvan, oğullarının mezar hikayesini yazdı...
29.09.2021 Gündem
Abdullah Cömert davası başladı!
Abdullah Cömert davası başladı! Gezi Parkı odaklı eylemler sırasında Hatay'da hayatını kaybeden Abdullah Cömert'in ölümüne ilişkin açılan davanın Balıkesir'deki ikinci duruşması başladı.
29.09.2021 Gündem
Bugün Berkin'in doğumgünü!
Bugün Berkin'in doğumgünü! Berkin'in annesi doğum günü öncesinde duygu dolu bir yazı yayınladı: Büyümüyor ölü çocuklar...
29.09.2021 Gündem
Abdullah Cömert davasında skandal!
Abdullah Cömert davasında skandal! Gezi Direnişi sırasında Hatay'da öldürülen Abdullah Cömert'le ilgili dava bugün başladı. Davanın görüldüğü sırada savcının uyuklaması güne damga vuran olay oldu. Bu görüntüyü davaya katılanlar sosyal medya hesaplarından paylaştı.
29.09.2021 Gündem
Ateşin ve Sürgünün Gölgesinde
Ateşin ve Sürgünün Gölgesinde Kentsel dönüşümün çarpıcı hikayeleri...
13.10.2014 Yaşam
CHP'de 'güçlü genel sekreter' geri dönüyor
CHP'de 'güçlü genel sekreter' geri dönüyor CHP ’nin ATO Kongre Merkezi’nde yarın başlayacak ve iki gün sürecek seçimli kurultay ile partiyi 2015 seçimlerine götürecek kadrolar belirlenecek...
29.09.2021 Gündem
Kurultayda özel loca
Kurultayda özel loca CHP kurultayında özel loca oluşturulacak. Locada Berkin Elvan'dan Ali Tatar'ın ailesine kadar Gezi, Balyoz, Ergenekon, Uludere ve Soma'da hayatını kaybedenlerin yakınları oturacak.
29.09.2021 Gündem
Kırmızı fularlı kızın ailesi konuştu!
Kırmızı fularlı kızın ailesi konuştu! ANTALYA’daki Gezi Parkı eylemlerinde ’kırmızı fularlı kız’ olarak tanınan 21 yaşındaki Ayşe Deniz Karacagil, cezaevinde aynı koğuşta kaldığı kadın PKK’lıların etkisiyle örgüte katıldı.
29.09.2021 Gündem
Sarısülük davasına yoğun önlem!
Sarısülük davasına yoğun önlem! Gezi Parkı olaylarına destek eyleminde Ankara'da polis kurşunuyla öldüğü iddia edilen Ethem Sarısülük davasını takip etmek için gelen gruplar, Ankara Adliyesi önünde toplandı.
29.09.2021 Gündem
İşte Başbakan'ı sinirlendiren konuşma
İşte Başbakan'ı sinirlendiren konuşma Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'na tepki gösterip salonu terk etti...
29.09.2021 Gündem
Mehmet Ali Alabora ortaya çıktı
Mehmet Ali Alabora ortaya çıktı Gezi Parkı sürecinde hedef haline gelen usta oyuncu Mehmet Ali Alabora...
5.05.2014 Magazin
'Kırmızı fularlı kıza' 5 yıl hapis istemi!
'Kırmızı fularlı kıza' 5 yıl hapis istemi! Antalya' da Gezi olayları nedeniyle 4 ay 6 gün cezaevinde kaldıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Ayşe Deniz Karacagil’in de aralarında olduğu 5 sanık hakkında, Hatay’da yaşamını yitiren Ahmet Atakan’ın ölümünü protesto gösterilerine katılmaktan 5 yıla kadar hapis cezası istendi...
29.09.2021 Gündem
Bu yazıya 6 bin TL ceza!
Bu yazıya 6 bin TL ceza! Antalya'da Gezi olayları sırasında Kaleiçi'nde Güzel Sanatlar Galerisi duvarına 'Ahmet Atakan Ölümsüzdür' diye yazan Naim Doğan'a, kamu malına zarar vermekten dolayı 1 yıl hapis cezası verilerek paraya çevrildi.
16.04.2014 Yaşam
Ali İsmail 20 yaşında...
Ali İsmail 20 yaşında... Gezi eylemleri sırasında aralarında polislerin de bulunduğu kişiler tarafından dövülerek öldürülen Ali İsmail Korkmaz için dün birçok yerde 20’nci yaş günü etkinlikleri yapıldı...
29.09.2021 Gündem
Berkin'i onlarda unutmadı!
Berkin'i onlarda unutmadı! Mersin’de Fukuşima nükleer felaketinin 3’üncü yıl dönümünde anma etkinliği yapmayı planlayan çevre örgütü Greenpeace, Berkin Elvan’ın ölümü nedeni ile programı erteledi.
29.09.2021 Gündem
Berkin'i kaybettik!
Berkin'i kaybettik! İstanbul Okmeydanı'nda Gezi Parkı eylemleri sırasında ekmek almak için evden çıktığı sırada polisin attığı gaz fişeği ile başından vurulan Berkin Elvan 15 yaşında hayata gözlerini yumdu. Annesi, Berkin'in ardından; "Bu acıya ben nasıl dayanırım Berkin" dedi. Hastaneye giden gruba polis biber gazıyla müdahale etti.
29.09.2021 Gündem
4 ay sonra özgür!
4 ay sonra özgür! ANTALYA’da, katıldığı Gezi eylemleri nedeniyle 4 ay 6 gün tutuklu kalan 20 yaşındaki Ayşe Deniz Karacagil, tahliye edildikten sonra kız kardeşiyle birlikte sahile gitti...
7.02.2014 Yaşam
Kardeşinin adını duyunca...
Kardeşinin adını duyunca... Gezi olayları sırasında yaşamını yitirenlerin aileleri, 'Gezi Şehitleri ve Gazileri Platformu' oluşturuldu.
29.09.2021 Gündem
'Kimse adaletten bahsetmesin'
'Kimse adaletten bahsetmesin' 'Kırmızılı kadın' Gezi sürecini değerlendirdi...
29.09.2021 Gündem
K.Maraş’ta 8 altın elbise satıldı!
K.Maraş’ta 8 altın elbise satıldı! Kahramanmaraşlı bir kuyumcunun ürettiği 78 bin parça altından oluşan 3 kilo altın elbiseden 300 bin liralık fiyatına rağmen 8 tane satıldı...
29.12.2013 Yaşam
'İç çamaşırlarıma kadar...'
'İç çamaşırlarıma kadar...' Antalya cezaevi hakkında skandal bir iddia ortaya atıldı
9.11.2013 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Ahmet Atakan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ahmet atakan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.