Ahlaksız Teklif

Ahlaksız Teklif

Son dakika Ahlaksız teklif haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ahlaksız teklif ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ahlaksız teklif haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ahlaksız Teklif

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ahlaksız teklif gelişmeleri de dahil olmak üzere 259 ahlaksız teklif haberi bulunmuştur. Tüm ahlaksız teklif haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arda Güler'e kadın taraftardan ahlaksız teklif! Verdiği tepki gündem oldu
Arda Güler'e kadın taraftardan ahlaksız teklif! Verdiği tepki gündem oldu Real Madrid'de bireysel çalışmalarına devam eden Arda Güler, yapılan antrenman sonrası taraftarlara imza dağıttı. Antreman sonrası imza veren Arda Güler'e kadın taraftardan şoke eden soru geldi. İşte detaylar...
16.12.2023 Fenerbahçe
Sinan Akçıl: O eski star ceketini giymesini istiyorum
Sinan Akçıl: O eski star ceketini giymesini istiyorum Sinan Akçıl, önceki akşam Yalova’nın il oluşunun 28'inci yılı etkinlikleri kapsamında sahneye çıktı. Ünlü şarkıcı, Serdar Ortaç ile ilgili şaşırtan açıklamalarda bulundu.
8.07.2023 Magazin
Seçil Gür: Çok ahlaksız teklif aldım
Seçil Gür: Çok ahlaksız teklif aldım Seçil Gür bir ay önce 'Gidesim Var' şarkısını çıkarmıştı. Önceki akşam sosyal medyada takipçilerinin sorularına cevap verdi. Sadece iki estetiğinin olduğunu söyleyen Gür, "Çok para kazanırsam her gün bir yerime estetik yaptırırım. Burnumu soran çok oluyor, o orijinal" dedi.
29.06.2023 Magazin
Sinan Akçıl'a ahlaksız teklif! 'O kişilerle irtibatımı kestim'
Sinan Akçıl'a ahlaksız teklif! 'O kişilerle irtibatımı kestim' Sinan Akçıl “Hiç proje aşkınız oldu mu?” sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi. Akçıl, "Para ile böyle olaylara karşıyım ben. Bu kişilerle irtibatımı kestim." diyerek bombayı patlattı...
13.06.2023 Magazin
Oyuncu Çağla Şimşek'ten taciz itirafı!
Oyuncu Çağla Şimşek'ten taciz itirafı! Genç oyuncu Çağla Şimşek sosyal medya hesabından kendisine yapılan çirkin teklifi anlattı.
26.10.2022 Magazin
Friends Netflix kaldırıldı mı? Friends Netflix Türkiye’den neden kaldırılacak, ne zaman, Friends nereden izlenecek?
Friends Netflix kaldırıldı mı? Friends Netflix Türkiye’den neden kaldırılacak, ne zaman, Friends nereden izlenecek? David Crane ile Marta Kaufmann tarafından yaratılan kült komedi dizisi Friends, Netflix Türkiye'den kalkıyor. Peki, Friends Netflix kaldırıldı mı? Friends Netflix Türkiye’den neden kaldırılacak, Friends nereden izlenecek?
31.05.2022 Televizyon
AK Parti sözcüsü Çelik'ten HDP'li Paylan'a çok sert tepki: Bu ahlaksız tekliftir
AK Parti sözcüsü Çelik'ten HDP'li Paylan'a çok sert tepki: Bu ahlaksız tekliftir AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, HDP Diyarbakır Milletvekili Garo Paylan'ın sözde 'Ermeni Soykırım'ı tanınması için TBMM'ye verdiği kanun teklifine sert tepki gösterdi. Çelik, "Milletimize iftira atan bu ahlaksız teklif yok hükmündedir" dedi. Öte yandan Meclis Başkanı Mustafa Şentop, HDP'li Garo Paylan'ın sözde 'Ermeni soykırımının tanınması' yönündeki yasa teklifini iç tüzük hükümlerine aykırı olduğu gerekçesiyle iade etti.
23.04.2022 Siyaset
Seçim barajı yüzde 7 oldu! Milletvekilliğiyle ilgili kritik değişiklik
Seçim barajı yüzde 7 oldu! Milletvekilliğiyle ilgili kritik değişiklik Yeni Seçim Yasası Teklifi'nin Meclis’te kabul edilen maddelerine göre; seçim barajı yüzde 10'dan 7'ye düşürüldü. İttifakla yüzde 7 barajını geçen partiler, milletvekili çıkarabilmek için ittifakın artık oyundan faydalanamayacak.
31.03.2022 Gündem
Temizlik ilanı için yazdı, ahlaksız teklifle hayatının şokunu yaşadı! 'Günlük bin TL kazanırsın'
Temizlik ilanı için yazdı, ahlaksız teklifle hayatının şokunu yaşadı! 'Günlük bin TL kazanırsın' Eskişehir’de yaşayan Seher Sarıkaya, iş ilanı için sosyal medyadan ulaştığı şahsın ahlaksız teklifine maruz kalınca hayatının şokunu yaşadı.
19.01.2022 Yaşam
Kadın polise ahlaksız teklif! Gözaltına alındı
Kadın polise ahlaksız teklif! Gözaltına alındı Antalya'da, maske takması konusunda uyaran polisin yanındaki kadın polisi gösterip, "Beğendim, bana göndersene" diyen Litvanya asıllı İngiliz turist Dmitrijs Solovjovs (34), gözaltına alındı.
3.05.2021 Gündem
Pınar Gültekin davası ile ilgili şok iddia! Milletvekili babasına...
Pınar Gültekin davası ile ilgili şok iddia! Milletvekili babasına... Muğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i (27) boğarak öldürdükten sonra cesedini varile koyup yakan ve üzerine beton döken canavarca hisle öldürülen Pınar Gültekin davasında ortaya atılan iddia şoke etti.
27.12.2020 Yaşam
Hera Kübra Aslan yıllar sonra itiraf etti: Ahlaksız teklif aldım!
Hera Kübra Aslan yıllar sonra itiraf etti: Ahlaksız teklif aldım! İki yıldır Ozan Doğulu ile birlikte olan Hera Kübra Aslan, sunuculuk yaptığı dönemde ahlaksız teklif aldığını yıllar sonra katıldığı Youtube programında açıkladı.
31.01.2020 Magazin
Dilenci kılığına giren CNN Türk muhabirine ahlaksız teklif!
Dilenci kılığına giren CNN Türk muhabirine ahlaksız teklif! CNN Türk muhabiri Sema Akbulut kılık değiştirip kameramanlar Serkan Topal ve Ümit Sertabipoğlu ile sokağa çıktı. İstanbul’un 5 farklı semtinde 1 saatte 82 lira topladı. Çok sayıda ahlaksız teklif aldığını ve tacize uğradığını belirten muhabir Akbulut, bir kadının yaklaşıp, "Çok güzelsin, daha çok para kazanabileceğin işler var" dediğini aktardı.
24.12.2019 Yaşam
HSK'den "savcıya rüşvet teklifi" iddialarına ilişkin açıklama
HSK'den "savcıya rüşvet teklifi" iddialarına ilişkin açıklama HSK 1. Daire Başkanı Halil Koç tarafından Erzurum'daki rüşvet iddiaları ile ilgili; "HSK tarafından başlatılan soruşturma halen devam etmektedir. Anılan haberde yer aldığı şekilde Faruk Sarıoğlu'nun Melih Yıldırım'a Erzurum'da göreve başlayacak hakimin Cevdet Özcan olduğunu söylediğine dair bir tespit bulunmamaktadır" açıklamasında bulunuldu.
4.10.2019 Gündem
İstanbul’un göbeğinde genç kıza ahlaksız teklif
İstanbul’un göbeğinde genç kıza ahlaksız teklif Taksim Meydanı'nda yabancı uyruklu bir şahıs, meydanda arkadaşlarını bekleyen 22 yaşındaki genç kıza para karşılığında ilişki teklif etti. Duydukları karşısında şoke olan genç kızın durumu polise bildirmesi üzerine şahıs gözaltına alındı.
26.11.2018 Yaşam
Trafik cezası ödememek için polise cinsel ilişki teklif eden modele...
Trafik cezası ödememek için polise cinsel ilişki teklif eden modele... Trafik cezası ödemek istemeyen Rus model Mayer, polislere saldırdıktan sonra cinsel ilişki teklifinde bulundu. Polislerin 'ahlaksız teklif'i kabul etmeyip gözaltına aldığı Rus model 18 ay hapis cezasına çarptırıldı.
7.09.2018 Dünya
Rus modelden polislere ahlaksız teklif
Rus modelden polislere ahlaksız teklif Rus model Kira Mayer, Moskova’da trafik cezasını ödememek için polislere cinsel ilişki teklif etti.
7.09.2018 Magazin
Ahlaksız teklif! Gecesi 1 milyon dolar...
Ahlaksız teklif! Gecesi 1 milyon dolar... Özge Borak'a Azeri bir iş adamı olduğunu iddia eden kişinin ahlaksız teklifinin ardından şimdi de ünlü oyuncu Ayça Erturan'a benzer bir teklif geldi...
29.08.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ahlaksız Teklif ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ahlaksız teklif haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.