Adalete Fener Yak

Adalete Fener Yak

Son dakika adalete fener yak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan adalete fener yak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını adalete fener yak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adalete Fener Yak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adalete fener yak gelişmeleri de dahil olmak üzere 31 adalete fener yak haberi bulunmuştur. Tüm adalete fener yak haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Hesap vakti! Fenerbahçe'den TFF'ye 250 milyon TL'lik dava
'Hesap vakti! Fenerbahçe'den TFF'ye 250 milyon TL'lik dava Fenerbahçe 3 Temmuz'da yaşadığı mağduriyetlerin giderilmesi için TFF'ye 250 milyon TL'lik tazminat davası açtı.
23.08.2021 Fenerbahçe
"O seviyeye asla inmeyeceğiz"
"O seviyeye asla inmeyeceğiz" Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye cevap.
25.03.2015 Beşiktaş
Cem Yılmaz: Pişman değilim
Cem Yılmaz: Pişman değilim Cem Yılmaz, Galatasaraylı ve Trabzonsporlu taraftarların yeni filmini boykot edecekleri yönündeki haberlerle ilgili konuştu.
2.10.2014 Futbol
Cem Yılmaz o haberlere sert yanıt verdi
Cem Yılmaz o haberlere sert yanıt verdi Ünlü komedyen hakkında çıkan 'boykot' haberlerine tepki gösterdi.
1.10.2014 Magazin
Cem Yılmaz'a şok boykot!
Cem Yılmaz'a şok boykot! Bordo-Mavili taraftarlar, F.Bahçe’nin, ‘Adalete Fener Yak’ kampanyasında rol alan Cem Yılmaz’ın vizyona girecek filmini seyretmeyecek
29.09.2014 Trabzonspor
Cem Yılmaz'ın filmine Trabzonlular gitmeyecek
Cem Yılmaz'ın filmine Trabzonlular gitmeyecek Fenerbahçe'nin 'Adalete Fener Yak' kampanyası için çektiği filmde rol alan Cem Yılmaz'a kızan Trabzonsporlu taraftarlar ünlü komedyenin son filmini boykot etmek için kampanya başlattı.
29.09.2014 Magazin
Cem Yılmaz'a büyük boykot!
Cem Yılmaz'a büyük boykot! Trabzonsporlu taraftarlar, Fenerbahçe'nin, 'Adalete Fener Yak' filminde rol alan Cem Yılmaz'ın 2 Ekim'de vizyona girecek filmini boykot ediyor.
29.09.2014 Magazin
'Fener'i yakacağız!'
'Fener'i yakacağız!' Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu sert açıklamalarda bulundu
5.07.2014 Trabzonspor
İşte Koç & Yıldırım gerçeği!
İşte Koç & Yıldırım gerçeği! Aralarının açık olduğu iddia edilen F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile eski asbaşkanı, 1907 Derneği Başkanı Ali Koç'un perşembe günü kulüpte biraraya gelip gündemdeki iddiaları konuştuğu ortaya çıktı
2.07.2014 Fenerbahçe
Ali Koç - Aziz Yıldırım gerginliği
Ali Koç - Aziz Yıldırım gerginliği Fenerbahçe yeniden yargılanma haberiyle sevinirken bu süreçte can sıkıcı bir gelişme yaşandı.
27.06.2014 Fenerbahçe
F.Bahçe'ye müjde! Yeniden yargılama olursa...
F.Bahçe'ye müjde! Yeniden yargılama olursa... Av. Emin Özkurt, UEFA, FIFA ve CAS'ta görev yapan hukukçularla birlikte uluslararası konferansa katılmak üzere Buenos Aires'e gitti.
9.06.2014 Fenerbahçe
Bir imza Dünya’yı değiştirir
Bir imza Dünya’yı değiştirir İnternette yürüttükleri ses getiren imza kampanyalarıyla Change...
7.06.2014 Arşiv
'Futbolcu şike yapmaz!'
'Futbolcu şike yapmaz!' Fenerbahçe'nin başarılı orta saha oyuncusu Alper Potuk, Aziz Yıldırım'ın tutuklanma sürecinden, Sarı-Lacivertli takımın Şampiyonlar Ligi'ne gitme ihtimaline, kazanılan şampiyonluktan, Beşiktaş ve Galatasaray'ın 2.'lik şansına kadar birçok konuda TRTSPOR'daki İşte Goool programına açıklamalarda bulundu
10.05.2014 Futbol
‘Adil yargılama için göreve çağırıyoruz’
‘Adil yargılama için göreve çağırıyoruz’ Üç büyük takım taraftarı bir çok ünlü sanatçı, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilerin ‘yeniden yargılanması’ talebiyle ‘Adalete Fener Yak’ kampanyası için kamera karşısına geçti...
29.09.2021 Gündem
Ünlüler Fenerbahçe için seferber oldu
Ünlüler Fenerbahçe için seferber oldu Adalete Fener Yak kampanyası için ünlüler bir araya geldi.
7.05.2014 Magazin
Ünlülerden adalet çağrısı
Ünlülerden adalet çağrısı Ünlü isimler Fenerbahçe'nin 'Adalete Fener Yak' kampanyası için kamera karşısına geçti.
6.05.2014 Futbol
Adalete Fener Yak çağrısı yükseliyor
Adalete Fener Yak çağrısı yükseliyor Berna Laçin, Burcu Kara, Cem Yılmaz, Ceyda Düvenci, Emre Kınay, Emre Karayel, Kıraç, Okan Bayülgen, Sarp Akkaya, Şebnem Ferah, Şevket Çoruh kamera karşısına geçti ve “Adalete Fener Yak” çağrısında bulundu.
6.05.2014 Spor
Ali Koç'tan CHP'ye sürpriz ziyaret
Ali Koç'tan CHP'ye sürpriz ziyaret Ali Koç ve 1907 Fenerbahçe Derneği yöneticileri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi.
24.04.2014 Futbol
Koç'tan Kılıçdaroğlu'na ziyaret
Koç'tan Kılıçdaroğlu'na ziyaret Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilerin şike iddiasıyla görülen davada yeniden ve adil yargılanması talebiyle "Adalete Fener Yak Kampanyası"nı başlatan 1907 Fenerbahçe Derneği yöneticileri kampanya kapsamında belirlenen ilgililer ile görüşmelere devam ediyor.
24.04.2014 Futbol
Ali Koç'tan iki sürpriz görüşme
Ali Koç'tan iki sürpriz görüşme 1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı Ali Koç ve dernek yöneticileri, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüştü.
22.04.2014 Futbol
Ali Koç'tan başkanlık açıklaması!
Ali Koç'tan başkanlık açıklaması! 1907 Fenerbahçe Derneği başkanı ve Fenerbahçe eski yönetim kurulu üyesi Ali Koç, sarı lacivertli camia ile ilgili gündeme dair çarpıcı açıklamalar yaptı.
20.04.2014 Futbol
Emre'den Trabzon'a gönderme!
Emre'den Trabzon'a gönderme! Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu, kulüp dergisine önemli açıklamalarda bulundu.
2.04.2014 Futbol
'İnanmaktan hiç vazgeçmeyelim'
'İnanmaktan hiç vazgeçmeyelim' Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, mart ayını kupalarla kapattıklarını, nisan ayına da şampiyonluk inancıyla girdiklerini bildirdi.
2.04.2014 Futbol
Aziz Yıldırım: Rahat Uyu Atam!
Aziz Yıldırım: Rahat Uyu Atam! Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Anıtkabir ziyareti sırasında özel deftere yazdıkları kulübün resmi internet sitesiden açıklandı.
23.03.2014 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Adalete Fener Yak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adalete fener yak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.