Abiler

Abiler

Son dakika abiler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan abiler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını abiler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Abiler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan abiler gelişmeleri de dahil olmak üzere 310 abiler haberi bulunmuştur. Tüm abiler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Deniz bisikletiyle gölde mahsur kalan gençleri sualtı polisleri kurtardı! "Hava bir anda patladı"
Deniz bisikletiyle gölde mahsur kalan gençleri sualtı polisleri kurtardı! "Hava bir anda patladı" Adana’da deniz bisikletiyle gölde gezen 3 genç, hava şartlarının kötü olması sebebiyle mahsur kaldı. Gençler ‘Gemi Adam’ olarak bilinen sualtı polisleri tarafından kurtarıldı.
21.03.2024 Adana
Fiyatlar yüzde 80 arttı! 'Lüks' tarifede tıraş 1100 lira
Fiyatlar yüzde 80 arttı! 'Lüks' tarifede tıraş 1100 lira Yeni yılda Antalya'da saç kesim fiyatları yüzde 80 arttı. Antalya Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın üyelerine gönderdiği yeni fiyat listesinde saç sakal kesimi, 'Lüks' tarifedeki berberlerde 1100 lira, 'A' tarifesinde 550 lira, 'B' tarifesinde 480 lira ve 'C' tarifesinde 400 lira olarak belirlendi.
3.01.2024 Gündem
Oğuzhan Uğur'un acı günü!
Oğuzhan Uğur'un acı günü! Kahramanmaraş'taki 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem diğer çevre illeri de derinden etkiledi. Deprem bölgesindekilerin yardımına koşan isimlerden biri de Oğuzhan Uğur oldu. Sosyal medya hesabından aktif olarak paylaşım yapan Oğuzhan Uğur şimdi ise depremde arkadaşının vefat ettiğini duyurdu.
17.02.2023 Magazin
Enkazdan çıkarıldı, ailesi hayatını kaybetti: 'Kapının önüne gittik bir anda her şey yıkıldı'
Enkazdan çıkarıldı, ailesi hayatını kaybetti: 'Kapının önüne gittik bir anda her şey yıkıldı' Hatay’da deprem sonrası yıkılan evde ailesiyle kaldığı enkazdan vatandaşlar tarafından çıkarılan 14 yaşındaki çocuk yaşadığı anları anlattı. Kasım’ın 4 kişilik aileden tek kalan olduğu öğrenildi.
15.02.2023 Yaşam
Oryantal Didem Kınalı'dan arkadaşlarına sitem: Yanlarında cepleri kabarık amcalar var!
Oryantal Didem Kınalı'dan arkadaşlarına sitem: Yanlarında cepleri kabarık amcalar var! Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in sunduğu eğlence programı 'İbo Show'da dans performanslarıyla tanınan oryantal Didem Kınalı, geçtiğimiz ekim ayında ‘Sabırsız Nefsim’ isimli single çıkardı. Maslak’taki bir mekanda müzikseverlerle buluşan Didem, hayalini gerçekleştirdiğini söylerken, davet etmesine rağmen ilk sahnesine gelmeyen ve kendisine destek olmayan arkadaşlarına tepki gösterdi.
3.02.2023 Magazin
Türker İnanoğlu kimdir, kaç yaşında? Türker İnanoğlu’nun sağlık durumu nasıl?
Türker İnanoğlu kimdir, kaç yaşında? Türker İnanoğlu’nun sağlık durumu nasıl? Yeşilçam’ın ünlü yapımcısı Türker İnanoğlu hastaneye kaldırıldı. Yönetmen, senaryo yazarı ve yapımcı Türker İnanoğlu’nun sağlık durumu merak ediliyor. Peki, Türker İnanoğlu’nun sağlık durumu nasıl? Türker İnanoğlu’nun hastalığı ne? Türker İnanoğlu kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar…
10.11.2022 Magazin
Resmen açıkladı! 'Gelecek sezon solda Kerem sağda ben...'
Resmen açıkladı! 'Gelecek sezon solda Kerem sağda ben...' Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Yunus Akgün, GSTV'de 'Eğer Okan hocam şans verirse gelecek sezon solda Kerem sağda ben taraftarlara büyük heyecan verebiliriz' açıklamasında bulundu.
24.06.2022 Galatasaray
Ataşehir'de kadın cinayeti! Eşini parkta bıçaklayarak öldürdü
Ataşehir'de kadın cinayeti! Eşini parkta bıçaklayarak öldürdü İstanbul Ataşehir'de bir kişi, eşini parkta bıçaklayarak öldürdü. Polis saldırganı gözaltına aldı.
6.05.2022 Yaşam
Kadir Topbaş vefatının 1’inci yılında Bağcılar’da anıldı
Kadir Topbaş vefatının 1’inci yılında Bağcılar’da anıldı İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Dr. Kadir Topbaş, vefatının birinci yıldönümünde Bağcılar’da düzenlenen özel bir programla anıldı. Topbaş’ın eşi ve çocuklarının da katıldığı anmada yayınlanan sinevizyon gösterisi davetlilere duygu dolu anlar yaşattı. Gözyaşlarını tutamayan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Buradaki kadim dostlar bundan sonraki süreçte yeni Kadir Abiler yetiştirmek zorunda” dedi.
12.02.2022 Yaşam
Pandemide okul heyecanı kaygıya yol açmasın!
Pandemide okul heyecanı kaygıya yol açmasın! İlkokul öğrencileri için pazartesi günü ilk ders zili çalacak! Daha önce hiç tecrübe etmedikleri yeni bir düzen ve tanışacakları yeni arkadaşlar için minikleri tatlı bir heyecan sardı şimdiden. Ancak çocuklar yeniliklere çok kolay adapte olsalar da, okul hayatına dair pek çok bilinmezlik nedeniyle heyecanın yerini ‘kaygı’ alabiliyor!
2.09.2021 Sağlık
Taksim'den Şişli'ye 500 TL! Taksiciye büyük şok
Taksim'den Şişli'ye 500 TL! Taksiciye büyük şok Beyoğlu ve Eminönü'nde Trafik Şube Denetleme Müdürlüğü'ne bağlı Sivil Trafik Ekipleri taksi denetimi yaptı. Arap turist gibi davranan sivil ekipler, taksilere binerek kural ihlallerini tespit etti kameraya çekti. Ekipleri turist sanan bir taksici Taksim'den Nişantaşı'na 50 Euro istedi, bir diğer taksiciyse Taksim'den Şişli'ye 500 TL istedi.
10.08.2021 Yaşam
Böyle yakalandı! Telefondaki kişiye 'Basıldık, polis abiler geldi' dedi
Böyle yakalandı! Telefondaki kişiye 'Basıldık, polis abiler geldi' dedi Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde düzenlenen kumar baskınında polisi karşısında gören kişi, cep telefonuyla konuştuğu kişiye “Basıldık abi, polis abiler geldi" dedi. Kısıtlamada açık olan iki kıraathanede kumar oynarken yakalanan 23 kişiye 101 bin 250 lira idari para cezası kesildi.
31.05.2021 Gündem
FETÖ'cülerin gizli notları ele geçirildi! 'Aşağılık abiler'
FETÖ'cülerin gizli notları ele geçirildi! 'Aşağılık abiler' FETÖ’nün üst düzey yöneticileri arasında başlayan ‘gizli kasalar, yolsuzluk ve karanlık servetler’ kavgası tabana da sıçradı. Ankara’da bir operasyonda, gizli toplantılarda konuşulan konuların not alındığı defter ele geçirildi. El yazıyla alınan notlarda örgütün mahrem toplantılarında FETÖ’nün üst yönetimindeki ‘abi’lere ve yurtdışına kaçıp krallar gibi yaşayanlara yönelik ağır eleştiriler var.
29.03.2021 Gündem
Dink davası hakimine FETÖ davası
Dink davası hakimine FETÖ davası İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi’nin eski üyesi olup meslekten ihraç eden hâkim Bünyamin Karakaş ve eşi hakkında ‘FETÖ üyeliği’ suçundan dava açıldı. Hakim Kararkaş’ın örgüte ait hakim-savcı evlerinde kaldığı, halen FETÖ’den yargılanan hakim eşi ile örgütsel evlilik yaptığı ileri sürüldü.
8.11.2020 Gündem
FETÖ sanığı, örgütün Saadet Partisine nasıl sızdığını anlattı
FETÖ sanığı, örgütün Saadet Partisine nasıl sızdığını anlattı Fetullahçı Terör Örgütü'ne mensup olduğu gerekçesiyle hakkında dava açılan ve etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanan eski vergi müfettişi Z.K, örgüt evinde kaldığı sırada kendisi ve arkadaşlarının, evden sorumlu ''mahrem abi"nin talimat doğrultusunda Saadet Partisine nasıl sızdıkları, nasıl görev aldıkları ve yaptıkları faaliyetlere ilişkin detaylı bilgi verdi.
1.03.2020 Yaşam
FETÖ'de "sistematik örgüt içi dolandırıcılık" kıtaları aştı! Vampir gibi emiyorlar...
FETÖ'de "sistematik örgüt içi dolandırıcılık" kıtaları aştı! Vampir gibi emiyorlar... Yurt dışına kaçanların paraları, güvendikleri örgüt üyeleri tarafından ortak bulma, iş kurma ve yatırım yapma gibi vaatlerle ellerinden alındı. Parasını kaptıran New York'taki bir örgüt üyesi, "dolandırıcı"nın halen FETÖ elebaşının yaşadığı Pensilvanya'daki örgüt merkezine "elini kolunu sallaya sallaya girdiğini" ve "hatta aziz misafir muamelesi gördüğünü" belirtti. Bir esnaf, örgüt içi dolandırıcılığı "vampir"e benzetti.
7.02.2020 Gündem
FETÖ'cü Adil Öksüz'ün darbe mesajları ortaya çıktı!
FETÖ'cü Adil Öksüz'ün darbe mesajları ortaya çıktı! FETÖ'nün firari sözde "TSK imamı" Adil Öksüz'ün darbe girişiminden 6 ay önce ByLock'tan örgüt üyelerine elebaşı Fetullah Gülen'in darbe iması içeren mesajlarını ilettiği ortaya çıktı.
17.01.2020 Gündem
AK Parti'de 'Ağır Abiler' devreye girdi! Davutoğlu ve Babacan için son hamle...
AK Parti'de 'Ağır Abiler' devreye girdi! Davutoğlu ve Babacan için son hamle... Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'ın parti çalışmaları devam ederken eski AK Partili 14 kişilik bir heyetin başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere Abdullah Gül, Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu'yla görüştüğü ortaya çıktı. Hürriyet yazarları Hande Fırat ve Abdulkadir Selvi, bugünkü yazılarında görüşmeye ilişkin detaylar aktardı.
13.12.2019 Siyaset
FETÖ üyelerine şafak operasyonu! Çok sayıda gözaltı...
FETÖ üyelerine şafak operasyonu! Çok sayıda gözaltı... Adana merkezli 3 ilde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik şafak vakti operasyon düzenlendi. Aralarında ihraç polisler, askerler ve öğrenci yetiştiren 'sorumlu abiler'in bulunduğu 26 kişi hakkında yakalama kararının bulunduğu operasyonda çok sayıda şüpheli yakalandı.
27.11.2019 Gündem
Eski dostlar bir arada
Eski dostlar bir arada Yoğun geçen sezonun ardından soluğu tatil beldelerinde alan ünlü isimler sosyal medya hesaplarından sevenlerini bilgilendirmeye devam ediyor.
31.07.2019 Magazin
Havacı albaydan "ankesör" itirafı
Havacı albaydan "ankesör" itirafı FETÖ'nün Hava Kuvvetleri Komutanlığındaki yapılanmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, gözaltına alınan eski havacı albay, etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanmak için itirafçı oldu.
31.07.2019 Gündem
'Dağdaki çobanın oyuyla bunların oyu bir'
'Dağdaki çobanın oyuyla bunların oyu bir' Bir televizyon kanalında ekranlara gelen yarışma programına katılan iki yarışmacı son günlerin en çok konuşulan konuları arasına girdi. “Yeni doğmuş, sütle beslenen sığır yavrusuna ne denir?” sorusuna verdikleri yanıt olay oldu.
8.07.2019 Yaşam
İşte FETÖ'nün askeri mahrem yapılanmasının iletişim modeli
İşte FETÖ'nün askeri mahrem yapılanmasının iletişim modeli Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) üyelerinin, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) içerisinde hücre tipi yapılanmaya gittiği ve "sivil abiler/imamlar"ın sorumluluğunda "üst düzey komutanlar", "alt rütbede subaylar" ve "astsubay" şeklinde gruplandırıldığı tespit edildi.
20.05.2019 Gündem
FETÖ'nün medya yapılanmasına yeni dava
FETÖ'nün medya yapılanmasına yeni dava Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) lehine kamuoyu oluşturmak amacıyla faaliyet gösterdiği belirtilen "haberdar.com" adlı internet sitesinde çalışan, 5'i ByLock kullanıcısı 7 sanık hakkında, "silahlı terör örgütü üyeliği" suçundan 15'er yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
10.04.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Abiler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki abiler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.