Abd Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Jen Psaki

Abd Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Jen Psaki

Son dakika ABD Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Jen Psaki haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ABD Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Jen Psaki ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ABD Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Jen Psaki haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Abd Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Jen Psaki

haberleri sayfasında son dakika yaşanan abd dışişleri bakanlığı sözcüsü jen psaki gelişmeleri de dahil olmak üzere 103 abd dışişleri bakanlığı sözcüsü jen psaki haberi bulunmuştur. Tüm abd dışişleri bakanlığı sözcüsü jen psaki haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şoke eden Türkiye sorusu!
Şoke eden Türkiye sorusu! Hamas liderinin Ankara ziyaretini değerlendiren ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Jen Psaki’ye “Türkiye terörü destekleyen ülkeler listesine girer mi" sorusu yöneltildi.
9.01.2015 Dünya
Dışişleri sözcüsünden PKK gafı
Dışişleri sözcüsünden PKK gafı ABD Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Jen Psaki pazartesi günkü rutin basın brifinginde PKK ve PYD’yi karıştırınca zor anlar yaşadı.
5.11.2014 Dünya
ABD, Türkiye'den ne istiyor?
ABD, Türkiye'den ne istiyor? New York Times gazetesi, 'ABD, IŞİD’le mücadelede Türkiye’den ne istiyor?' sorusuna, Savunma Bakanı’nın ağzından yanıt verdi. ABD Dışişleri’nden de, Türkiye’nin rolüne ilişkin yeni açıklama geldi.
29.09.2021 Gündem
Gülen soruları peş peşe gelince...
Gülen soruları peş peşe gelince... Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, ABD'de yaşayan Fethullah Gülen'in iade sürecine ilişkin hukuki sürecin başlayacağını açıklamasının ardından, ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Jen Psaki, gazeteciler tarafından Fethullah Gülen ile ilgili soru yağmuruna tutuldu...
29.09.2021 Gündem
Klor saldırısı iddiasına inceleme
Klor saldırısı iddiasına inceleme ABD yönetimi, Suriye’de bu ay ortalarında kimyasal saldırı düzenlendiğine ilişkin işaretler bulunduğunu ve bu işaretlerin incelendiğini duyurdu...
22.04.2014 Dünya
ABD'den sert twitter tepkisi!
ABD'den sert twitter tepkisi! Amerikan Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü, günlük basın toplantısının başında Türkiye’deki Twitter yasağıyla ilgili çok sert bir yazılı açıklama okuyarak, “ABD, Türkiye’deki ifade özgürlüğünü desteklemekte ve özgür ifade hakkını çiğnemeye yönelik her türlü eyleme karşı çıkmaktadır” dedi. Açıklamanın ardından başlayan basın toplantısının ana gündemi de Türkiye oldu.
21.03.2014 Dünya
Kapatma önerisi kaygı verici!
Kapatma önerisi kaygı verici! ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Jen Psaki sosyal medya açıklaması
7.03.2014 Dünya
Kapatma önerisi kaygı verici!
Kapatma önerisi kaygı verici! ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Jen Psaki sosyal medya açıklaması
29.09.2021 Gündem
ABD'den internet yasasına tepki!
ABD'den internet yasasına tepki! ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Jen Psaki, TBMM'den geçen internet düzenlemesi konusunda geçen günlerde AGİT temsilcisi tarafından dile getirilen kaygıları paylaştıklarını söyledi...
6.02.2014 Dünya
Türkiye'ye gelecek petrole ABD'den tepki!
Türkiye'ye gelecek petrole ABD'den tepki! Irak federal hükümetinin onayı olmadan Irak'ın herhangi bir kesiminden petrol ihracını desteklemiyoruz...
29.09.2021 Gündem
Tarihi ziyarete ABD'den ilk yorum!
16.11.2013 Dünya
İkinci salvoya ABD'den ilk yorum!
İkinci salvoya ABD'den ilk yorum! ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Jen Psaki Türkiye ve Hakan Fidan açıklaması
29.09.2021 Gündem
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi... Rusya'nın kaybı belli oldu! 14 bin 700 Rus askeri...
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi... Rusya'nın kaybı belli oldu! 14 bin 700 Rus askeri... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 25. güne girildi. Savaş bölgesinde yaşananlar tüm dünya tarafından korku ve endişe ile takip ediliyor. Rusya'nın Ukrayna'nın deniz üssüne saldırısı dünyada şok etkisi yarattı. ABD'nin Ukrayna'ya yardım miktarı 1 milyar dolara ulaştı. Kiev'e gönderilecek askeri destek paketinin içinde İHA'lar, Stinger füzeler ve daha pek çok mühimmat ve silah bulunuyor. Rusya Ukrayna savaşında Kinjal füzelerini ilk kez kullandığını duyurdu. Ukrayna, Azak Denizi’ne bağlantısını kaybetti.
20.03.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmeleri! Yaptığı eylemle Rusya'ya damga vurmuştu cezası belli oldu
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmeleri! Yaptığı eylemle Rusya'ya damga vurmuştu cezası belli oldu Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 20. güne girildi. İşgal edilen Ukrayna topraklarında çatışmalar ve bombalamalar devam ediyor. Rusya'dan ABD'ye üst düzey misilleme geldi. Joe Biden, Dışişleri Bakanı Antony Blinken ve CIA Direktörü William Burns dahil 13 ABD'li yetkilinin yaptırım listesine alındığını açıklandı. Ukrayna'nın güney komşusu Romanya'ya bir Orlan-10 drone'u düştü. Ukrayna'ya işgalin başlangıcından bu yana en üst düzey ziyaret gerçekleşiyor, Çekya, Polonya ve Slovenya başbakanları Kiev'de Zelenskiy ile buluşacak. Ukrayna lideri, Kiev'in muhtemel NATO üyeliğine ilişkin en karamsar açıklamasını yaptı. Rusya’da yayın yapan Kanal 1’de canlı yayın sırasında savaş karşıtı pankart açan editör Marina Ovsyannikov, gözaltına alınmasının ardından sorgusunun 14 saatten fazla sürdüğünü ifade ederken, editörün 30 bin ruble para cezasına çarptırıldığı aktarıldı.
15.03.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşında son durum... Kiev yakınlarına gelen Rus tankları pusuya düşürüldü...
Rusya-Ukrayna savaşında son durum... Kiev yakınlarına gelen Rus tankları pusuya düşürüldü... Ukrayna ile Rusya arasında yaşanan kanlı savaşta 15. güne girildi. Bölgeden çatışma haberleri gelmeye devam ediyor. Ukrayna, Mariupol çocuk hastanesine yapılan saldırıda aralarında çocukların da bulunduğu üç kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. IMF, Ukrayna'ya 1.4 milyar dolar tutarındaki acil durum finansmanını onaylarken ABD'den korkunç bir uyarı geldi.. Kiev yakınlarına kadar gelen Rus konvoyu ise göstere göstere pusuya düşürüldü.
10.03.2022 Dünya
SWIFT hamlesi Rusya'nın nefesini kesecek! ABD duyurdu...
SWIFT hamlesi Rusya'nın nefesini kesecek! ABD duyurdu... ABD ve Avrupa ülkeleri Rusya'nın Ukrayna'ya saldırmasının ardından peş peşe yaptırım karalarını açıkladı. Öte yandan ekonomik olarak Rusya'nın nefesini kesecek bir hamle planlanıyor. Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba'nın Birleşmiş Milletler kürsüsünden Rusya'nın SWIFT adı verilen uluslararası ödeme sistemiyle olan bağlarının acilen kesilmesini istedi. Peki nedir bu SWIFT sistemi ve ne işe yarıyor? Daha da önemlisi Rusya'nın sistemin dışında bırakılması ne anlama geliyor? İşte konu ile ilgili tüm detaylar...
26.02.2022 Dünya
ABD Başkanı Biden'dan son dakika Ukrayna talimatı! Askerler harekete geçiyor
ABD Başkanı Biden'dan son dakika Ukrayna talimatı! Askerler harekete geçiyor ABD Başkanı Joe Biden'dan son dakika açıklama geldi. Biden yaptığı açıklamada, "Putin Batı'yı bölemedi" dedi. Biden, ABD'nin Avrupa'daki kapasitesini artırmak ve NATO'ya destek olmak için Avrupa'ya ek asker gönderme emri verdi.
25.02.2022 Dünya
Savaş başladı! Rusya harekete geçti, son dakika gelişmesi, kentler bombalanıyor, çok sayıda ölü ve yaralı var...
Savaş başladı! Rusya harekete geçti, son dakika gelişmesi, kentler bombalanıyor, çok sayıda ölü ve yaralı var... Dünyada korkulan oldu. Ukrayna'da savaş başladı. Kentler havadan ve karadan vuruluyor. Rusya Devlet Başkanı Putin, sabah saatlerinde Ukrayna'nın doğusundaki Donbas'a özel askeri operasyon başlattıklarını duyurdu. Rus güçleri doğuda Donbas, kuzeyde Belarus ve güneyde Kırım'dan Ukrayna'ya girdi. Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rusya’nın Ukrayna yönelik saldırılarının ilk gününde 137 kişinin hayatını kaybettiğini, 300’den fazla kişinin de yaralandığını açıkladı. Kiev yakınlarındaki havaalanı ve Çernobil'in Rus güçlerince ele geçirildi. Putin akşam saatlerinde yaptığı açıklamada "Parçası olduğumuz küresel ekonomik sisteme zarar vermeyeceğiz" mesajı verdi. İngiltere Başbakanı Johnson Rusya'yı İngiltere finansal sisteminin dışında bırakacak yeni yaptırımları duyurdu. ABD lideri Biden da Rusya'ya küresel ekonomik darbe vuracaklarını açıklayarak, çok ağır yaptırımlarda bulunacaklarını söyledi. Öte yandan Ukrayna'da genel seferberlik ilan edildi. İşte son dakika haberinin detayları...
24.02.2022 Dünya
ABD Başkanı Joe Biden 'karşılık verilecek' demişti! DEAŞ'a misilleme...
ABD Başkanı Joe Biden 'karşılık verilecek' demişti! DEAŞ'a misilleme... Afganistan'da Kabil Havalimanı yakınlarında düzenlenen terör saldırısını üstlenen DEAŞ/Horasan elebaşına yönelik Afganistan'da hava saldırısı düzenlendiğini duyurdu.
28.08.2021 Dünya
Joe Biden davet etmişti! Boykot kararı aldılar
Joe Biden davet etmişti! Boykot kararı aldılar Amerikalı Müslüman sivil toplum örgütleri, İsrail'in Filistinlilere karşı uyguladığı şiddete karşın İsrail yanlısı açıklamalarda bulunan ABD Başkanı Joe Biden'ın düzenleyeceği Ramazan Bayramı kutlama programını boykot etme kararı aldıklarını açıkladı.
15.05.2021 Dünya
Aşı patentinde flaş gelişme! Resmen harekete geçildi
Aşı patentinde flaş gelişme! Resmen harekete geçildi Dünya Ticaret Örgütü (DTÖ) üyesi ülkeler, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşılarında fikri mülkiyet haklarının kaldırılması için müzakerelere başlanılmasına yeşil ışık yaktı.
6.05.2021 Gündem
Gizemli tutukluluktan terör 'devletinin' başına uzanan bir hayat
Gizemli tutukluluktan terör 'devletinin' başına uzanan bir hayat ABD'nin ölü ele geçirdiğini duyurduğu DEAŞ elebaşı Ebubekir el-Bağdadi'nin yaşamındaki karanlık dönemler halen aydınlanmadı.
27.10.2019 Dünya
Suudi Arabistan'dan Yemen'e operasyon!
Suudi Arabistan'dan Yemen'e operasyon! Suudi Arabistan, Yemen’de Şii Ensarullah Hareketi’nin ilerleyişini durdurmak için askeri müdahalede bulundu. Operasyonu duyuran Suudi Arabistan, 10 ülkeden oluşan koalisyonun kayıplara karışan Devlet Başkanı’nı desteklemek için harekete geçtiğini duyurdu.
26.03.2015 Dünya
ABD: İsrail politikamızı yeniden gözden geçireceğiz
ABD: İsrail politikamızı yeniden gözden geçireceğiz ABD, İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu'nun, "Filistin devletine asla izin vermeyeceği" sözlerinin ardından İsrail politikasını yeniden gözden geçireceğini açıkladı...
20.03.2015 Dünya
Cezalandıracak
Cezalandıracak ABD, Filistin devletine izin vermeyeceğini söyleyen Netanyahu’ya karşı BM’de 2 devletli çözümü öngören bir tasarı gündeme getirecek...
19.03.2015 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Abd Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Jen Psaki ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki abd dışişleri bakanlığı sözcüsü jen psaki haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.