5S

5S

Son dakika 5s haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 5s ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 5s haber sayfamızda bulabilirsiniz.

5S

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 5s gelişmeleri de dahil olmak üzere 10.889 5s haberi bulunmuştur. Tüm 5s haberleri aşağıda listelenmiştir.
İtalya'da hükümet krizi! Cumhurbaşkanı Mattarella parlamentoyu lağvetti
İtalya'da hükümet krizi! Cumhurbaşkanı Mattarella parlamentoyu lağvetti İtalya Başbakan Mario Draghi, liderlik ettiği koalisyondaki 3 partinin hükümetine dün parlamentoda destek vermemesi sonrasında, Cumhurbaşkanı Sergio Mattarella'ya istifasını sunmuştu. Mattarella, istifayı kabul ederek İtalya Parlamentosu'nu lağvetti. Böylece ülkede erken seçime gidilmesi de kesinleşti.
21.07.2022 Dünya
İstifası reddedilen İtalya Başbakanı Draghi’ye senatodan güvenoyu
İstifası reddedilen İtalya Başbakanı Draghi’ye senatodan güvenoyu İtalya’da koalisyon hükümetinde meydana gelen siyasi çatlağın ardından parlamentonun üst kanadı senatoda yapılan güven oylamasında, 3 partinin oylamayı boykot etmesine rağmen Başbakan Mario Draghi, 95'e karşı 38 oyla güvenoyu aldı.
20.07.2022 Dünya
İtalya'da hükûmet krizi! Cumhurbaşkanı Mattarella, Başbakan Draghi'nin istifasını reddetti
İtalya'da hükûmet krizi! Cumhurbaşkanı Mattarella, Başbakan Draghi'nin istifasını reddetti Son dakika gelişmesi. İngiltere'nin ardından İtalya'da da istifa depremi. İtalya Başbakanı Mario Draghi, koalisyondaki partinin güven oylamasına katılmaması gerekçesiyle bu akşam saatlerinde istifasını Cumhurbaşkanı Sergio Mattarella'ya sunacağını açıkladı. Ancak Cumhurbaşkanı Mattarella, Draghi'nin istifasını reddetti.
14.07.2022 Dünya
Obezite bel fıtığı riskini artırıyor!
Obezite bel fıtığı riskini artırıyor! Bel fıtığı olan hastaların yüzde 10'unda cerrahi müdahale gerekebileceğini vurgulayan Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Özkan Özger “Ağır yük taşıyan ve uzun süre oturmayı gerektiren meslek gruplarında bel fıtığı çalışma hayatını olumsuz etkiliyor. Günümüzde tıbbi tedaviyle iyileşmeyen vakalarda Mikrodiskektomi yöntemi ile aynı gün taburcu olmak mümkün” dedi.
16.08.2021 Sağlık
Atak helikopterleri dostu-düşmanı ASELSAN'la tanıyacak
Atak helikopterleri dostu-düşmanı ASELSAN'la tanıyacak Güvenlik güçlerinin etkin olarak kullandığı T129 Atak helikopteri, dost-düşman platformları ASELSAN'ın ürettiği cihazla tanıyacak.
28.05.2021 Bilim ve Teknoloji
İtalya'da Mario Draghi yeni hükümeti kurdu
İtalya'da Mario Draghi yeni hükümeti kurdu İtalya'da hükümeti kurmakla görevlendirilen Başbakan Mario Draghi, 67. hükümette yer alacak bakanları açıkladı.
12.02.2021 Dünya
İtalya'da hükümet kurma görevi Eski Avrupa Merkez Bankası Başkanı Draghi'ye verildi
İtalya'da hükümet kurma görevi Eski Avrupa Merkez Bankası Başkanı Draghi'ye verildi İtalya'da Cumhurbaşkanı Sergio Mattarella, hükümeti kurma görevini teknokrat bir ismi tercih ederek eski Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Mario Draghi'ye verdi.
3.02.2021 Dünya
İtalya'da 2 bakan ve 1 bakan yardımcısı hükümetten çekildi
İtalya'da 2 bakan ve 1 bakan yardımcısı hükümetten çekildi İtalya'da, 5 Yıldız Hareketi (M5S), Demokratik Parti (PD), Özgürler ve Eşitler (LeU) ile Italia Viva'nın (Iv) oluşturduğu koalisyon hükümetinde, Iv'li 2 bakan ve 1 bakan yardımcısı hükümetten çekildiklerini açıkladı.
13.01.2021 Dünya
iPhone servis ücretlerine zam geldi! Yeni fiyatlar...
iPhone servis ücretlerine zam geldi! Yeni fiyatlar... Apple Türkiye, iPhone zamlarından sonra, iPhone'ların ekran ve batarya değişim fiyatlarına da zam yaptı. Apple'ın zam kararıyla birlikte eski iPhone'ların ekran ve batarya değişim fiyatları dahi zamlandı.
9.07.2020 Bilim ve Teknoloji
İğrenç iddia! Kız çocukları ile şişe çevirmece oynarken taciz etti
İğrenç iddia! Kız çocukları ile şişe çevirmece oynarken taciz etti Burdur'un Yeşilova ilçesinde bir okulun bahçesindeki parkta, şişe çevirmece oynadığı 5, 9 ve 11 yaşlarındaki üç kız çocuğuna "Sevgilin var mı?", "Memelerin büyüdü mü?" gibi sorular sorduğu öne sürülen R.D. (48) hakkında 'çocuğa karşı cinsel taciz' suçundan dava açıldı.
29.12.2019 Yaşam
iPhone SE 2'nin çıkış tarihi belli oldu
iPhone SE 2'nin çıkış tarihi belli oldu Apple, iPhone SE 2 adında yepyeni bir telefonla geliyor. iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max'in ardından şirketin sürpriz bir hamleyle satışa sunması beklenen telefon bakın hangi özelliklerle geliyor? Fiyatı ne olacak?
14.10.2019 Bilim ve Teknoloji
İtalya'da 2. Conte Senato'dan da güvenoyu aldı
İtalya'da 2. Conte Senato'dan da güvenoyu aldı İtalya'da Giuseppe Conte liderliğinde geçen hafta kurulan, düzen karşıtı 5 Yıldız Hareketi (M5S), merkez soldan Demokratik Parti (PD) ve sol görüşlü Özgürler ve Eşitler Partisi'nden (LEU) oluşan koalisyon hükümeti, parlamentonun üst kanadı Senato'dan da güvenoyu aldı.
10.09.2019 Dünya
İtalya'da hükümet krizi karşılıklı açıklamalarla sürüyor
İtalya'da hükümet krizi karşılıklı açıklamalarla sürüyor İtalya’daki koalisyon hükümetinin ortaklarından 5 Yıldız Hareketinin (M5S) lideri Luigi Di Maio, hükümetleri için güvenoyu isteyerek kriz çıkartan Lig Partisi ile devam etmeyeceklerinin işaretini verdi.
16.08.2019 Dünya
Kriz devam ediyor! Güvenoyu vermeyecekler
Kriz devam ediyor! Güvenoyu vermeyecekler İtalya’daki hükümet krizinde Başbakan Yardımcısı ve İçişleri Bakanı Lig Partisi lideri Matteo Salvini, 20 Ağustos’ta parlamentoda Başbakan Giuseppe Conte için güvenoyu vermeyeceklerini açıkladı.
14.08.2019 Dünya
İtalya'da kriz büyüyor! Reddedildi
İtalya'da kriz büyüyor! Reddedildi İtalya'da Senato Genel Kurulu, hükümet krizinde Başbakan Giuseppe Conte ve hükümeti için istenen güvenoyunun yarın yapılmasını isteyen koalisyon ortağı aşırı sağcı Lig Partisi’nin talebini reddetti.
13.08.2019 Dünya
Oppo A5s, Türkiye’de satışa çıktı
Oppo A5s, Türkiye’de satışa çıktı Çin merkezli teknoloji üreticisi OPPO, yeni telefonu Oppo A5s'i Türkiye pazarına sundu.
6.08.2019 Bilim ve Teknoloji
iPhone'lar arası kablosuz veri aktarımı dönemi başladı
iPhone'lar arası kablosuz veri aktarımı dönemi başladı Apple, dün akşam saatlerinde iPhone ve iPad'leri için iOS 12.4 güncellemesini yayınladı. Yeni güncelleme yalnız başına gelmedi, beraberinde Apple Watch'larda Walkie Talkie özelliğini aktif hale getirecek watchOS 5.3 sürümü de yayına verildi.
23.07.2019 Bilim ve Teknoloji
Sanal dünyanın köpekbalıkları! Tehdit, şantaj, istismar ve tecavüz...
Sanal dünyanın köpekbalıkları! Tehdit, şantaj, istismar ve tecavüz... İnternette mavi balina belası çocukları intihara sürüklüyor ama en az onun kadar tehlikeli olan başka tuzaklar var. Sanal alemin köpekbalıkları çocukları hedef alıp tehditle, şantajla istismar ediyor. Kimileri de çocukları ya uyuşturucuya ya da kumara alıştırıyor.
29.06.2019 Gündem
Sınırdaki EYP yüklü drone böyle durduruldu!
Sınırdaki EYP yüklü drone böyle durduruldu! Türkiye- Nahçıvan sınır kapısı olan Dilucu Gümrük Müdürlüğü sahasında bulunan PKK'lı teröristlere ait el yapımı patlayıcı (EYP) yüklü 'drone'un, Aselsan Milkar 5S drone savar sistemi ile tespit edilerek etkisiz hale getirildiği ortaya çıktı.
22.06.2019 Gündem
Dünyanın gözü oradaydı! Dikkat çeken sonuçlar
Dünyanın gözü oradaydı! Dikkat çeken sonuçlar Avrupa Parlamentosu (AP) seçimlerinin resmi olmayan sonuçlarına göre, göçmen karşıtı aşırı sağcı partiler ve Yeşillerin oylarında artış, merkez partilerin oylarında düşüş oldu.
26.05.2019 Dünya
iOS 12.3 Beta 4 yayınlandı!
iOS 12.3 Beta 4 yayınlandı! Teknoloji devi Apple, yeni iOS güncellemesini geliştiriciler için kullanıma sundu. Peki iOS 12.3 Beta 4 sürümüyle ne gibi yenilikler geliyor?
1.05.2019 Bilim ve Teknoloji
İtalyan meclisinden skandal karar! Türkiye’den sert tepki
İtalyan meclisinden skandal karar! Türkiye’den sert tepki İtalyan hükümetinin "sözde Ermeni soykırımını resmi olarak tanıması ve bunu uluslararası alanda savunmasını" isteyen önerge, 43 çekimsere karşı 382 oyla kabul edildi.
11.04.2019 Gündem
Oppo AX5s tanıtıldı! İşte özellikleri
Oppo AX5s tanıtıldı! İşte özellikleri Geçtiğimiz aylarda Türkiye pazarına giriş yapan Oppo, AX5s adındaki telefonunu tanıttı. İşte özellikleri...
19.03.2019 Bilim ve Teknoloji
iOS 13 geliyor!
iOS 13 geliyor! Apple'ın WWDC 19 etkinliği kapsamında ilk kez dünyaya duyurulması beklenen yeni mobil işletim sistemi iOS 13 hakkında yeni bilgiler ortaya çıkıyor.
12.03.2019 Bilim ve Teknoloji
Avrupa'nın kuzenleri birbirine girdi!
Avrupa'nın kuzenleri birbirine girdi! Orta Çağ'da Fransa Kralı'nın zengin ve soylu İtalyanlar için verdiği "kuzen" unvanı sonrası "Avrupa'nın kuzenleri" olarak tanınan İtalya ve Fransa, ikili ilişkilerinde, 2. Dünya Savaşı'ndan bu yana en derin krizi yaşıyor.
8.02.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

5S ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 5s haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.