30 Eylül

30 Eylül

Son dakika 30 eylül haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 30 eylül ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 30 eylül haber sayfamızda bulabilirsiniz.

30 Eylül

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 30 eylül gelişmeleri de dahil olmak üzere 10.447 30 eylül haberi bulunmuştur. Tüm 30 eylül haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trabzon-Suudi Arabistan arası direkt uçuşlar başlıyor
Trabzon-Suudi Arabistan arası direkt uçuşlar başlıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon ve Suudi Arabistan arasında direkt uçuşların 4 Haziran’da başlayacağını belirterek, “Yaz dönemi boyunca gerçekleşecek uçuşlarda Trabzon’dan direkt uçuşla hem Cidde’ye hem de Riyad’a seyahat mümkün olacak. Bu seferler ile hem Trabzon turizmi ve ekonomisi gelişecek hem de ülke ekonomisini canlanacak. Hac ibadeti ve Umre seyahatlerini gerçekleştirecek vatandaşlarımız için de büyük bir kolaylık olacak” dedi.
9.04.2024 Ekonomi
AJet'ten ucuz bilet! Elinizi çabuk tutun
AJet'ten ucuz bilet! Elinizi çabuk tutun AJet, 15-17 Mart 2023 tarihlerinde alınan yurt içi biletlerle 31 Mart - 30 Eylül 2024 tarihleri arasındaki seyahatlerde bilet fiyatlarını 299 liradan başlatma kararı aldığını açıkladı.
15.03.2024 Gündem
ABD'nin Suriye'den çekileceği iddialarına MSB'den ilk yorum
ABD'nin Suriye'den çekileceği iddialarına MSB'den ilk yorum Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından ABD'nin Suriye'den çekileceği iddialarıyla ilgili açıklama yapıldı. Sözleşmeli askerlerin maaş ve tazminatlarıyla ilgili de açıklama yapan kaynaklar terörle mücadeledeki son durumu da paylaştı.
25.01.2024 Gündem
Gaffar Okkan kimdir, neden öldü, kim tarafından öldürülmüştü? Ali Gaffar Okkan nereli? İşte Okkan’ın biyografisi ile Gaffar Okkan sözleri
Gaffar Okkan kimdir, neden öldü, kim tarafından öldürülmüştü? Ali Gaffar Okkan nereli? İşte Okkan’ın biyografisi ile Gaffar Okkan sözleri Kentte görev yaptığı 4 yıl boyunca Diyarbakırlıların gönlünde yer edinen şehit emniyet müdürü Ali Gaffar Okkan, ölümünün 23. yılında anılıyor. Peki, Gaffar Okkan kimdir, neden öldü, kim tarafından öldürülmüştü? Ali Gaffar Okkan nereli?
24.01.2024 Gündem
Yargıtay, boşanma aşamasındaki eşini yaralayan sanığa verilen 11 yıl hapsi fazla buldu
Yargıtay, boşanma aşamasındaki eşini yaralayan sanığa verilen 11 yıl hapsi fazla buldu Kayseri'de, boşanma aşamasındaki eşi Sinem Karadeniz'i (26) sokak ortasında bıçaklayıp ağır yaraladığı gerekçesiyle 15 yıl hapse çarptırılan Ali Karadeniz'e (30), istinafın cezayı yüksek bulmasının ardından yeniden yargılandığı davada 'haksız tahrik' indirimi uygulanıp verilen 11 yıl 3 ay hapis cezası, bu kez Yargıtay tarafından bozuldu. Yargıtay, kadının, eşiyle evlilik birliği devam ederken başkasıyla ilişkisi olduğu, bu yüzden de sadakat yükümlülüğüne aykırı davrandığı gerekçesiyle sanık Ali Karadeniz'e fazla ceza verildiğini belirterek dosyada bozma kararı verdi.
3.11.2023 Gündem
Emekliye 5 bin liralık ikramiyede flaş detay! Bunu yapandan faiziyle geri alınacak
Emekliye 5 bin liralık ikramiyede flaş detay! Bunu yapandan faiziyle geri alınacak Emeklileri ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. 5 bin liralık ikramiyeden 30 Eylül öncesi dilekçe verip aylık bağlanmayan EYT’liler de yararlanacak. İkramiye için işten çıkış sonra giriş yapanlar 5 bin lirayı faiziyle iade etmek durumunda kalacak. İşte Cumhuriyet'in 100. yılı ikramiyesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
16.10.2023 Emekli
TTK kura listesi || TTK kura sonuçları isim listesi sorgulama; Zonguldak TTK kura çekimi sonuçları sonuçları belli oldu mu?
TTK kura listesi || TTK kura sonuçları isim listesi sorgulama; Zonguldak TTK kura çekimi sonuçları sonuçları belli oldu mu? TTK işçi alımı kura sonuçları sorgulaması, başvuru yapan adaylar tarafından başladı. 25-30 Eylül tarihleri arasında Zonguldak, Bartın ve Karabük merkezli TTK işçi alımı başvuruları sonrası sıra kura çekimine geldi. Türkiye Taşkömürü Kurumu 2 bin işçi alımının 1500’ü Zonguldak için yapılacak. Peki, TTK işçi alımı kura çekimi ne zaman, saat kaçta? Zonguldak TTK işçi alımı kura sonuçları ne zaman açıklanacak? TTK işçi alımı asil ve yedek listesi sorgulama ile TTK Zonguldak kura listesi 2023 sürecine dair merak edilenler…
13.10.2023 Çalışma Hayatı
Haluk Akakçe hayatını kaybetti!
Haluk Akakçe hayatını kaybetti! Çağdaş sanatın önemli isimlerinden olan Haluk Akakçe'den acı haber... Bir süredir akciğer kanseri tedavisi gören ve dokuz gün komada kalan sanatçı 53 yaşındaki sanatçı, bu sabah vefat etti.
9.10.2023 Magazin
Pençe-Kilit operasyonu bölgesinden acı haber geldi: 1 şehit
Pençe-Kilit operasyonu bölgesinden acı haber geldi: 1 şehit MSB, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde teröristlerce yapılan taciz atışı sonucunda yaralanarak hastaneye sevk edilen Piyade Uzman Çavuş Recep Parlak'ın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğunu duyurdu.
6.10.2023 Gündem
Çekmeköy'de kız çocuğunu taciz iddiası; önce serbest bırakıldı sonra tutuklandı
Çekmeköy'de kız çocuğunu taciz iddiası; önce serbest bırakıldı sonra tutuklandı Çekmeköy'de geçtiğimiz hafta sonu okuldan çıkan 13 yaşındaki kız çocuğu, eve gitmek üzere bindiği takside, iddiaya göre taksi şoförünün sözlü tacizine uğradı. Ailenin şikayeti üzerine gözaltına alınan taksi şoförü ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Dün tekrar gözaltına alınan taksici tutuklandı
3.10.2023 Yaşam
CarrefourSA 30 Eylül - 4 Ekim aktüel katalog 2023 yayınlandı! Sürpriz bol haftada kışlık giyeceklerde fiyatlar düştü!
CarrefourSA 30 Eylül - 4 Ekim aktüel katalog 2023 yayınlandı! Sürpriz bol haftada kışlık giyeceklerde fiyatlar düştü! CarrefourSA 30 Eylül - 4 Ekim aktüel katalog 2023 yayınlandı. CarrefourSA ürünleri bu hafta da ucuz ve indirimli fiyatlarla raflardaki yerini aldı. Ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin merakla beklediği CarrefourSA güncel katalogda akıllı süpürge, elektrikli cezve, airfryer fiyatları düştükçe düştü. Mutfak ürünleri, temizlik malzmelerinde fiyatlar CarrefourSA'da olmadığı kadar ucuzladı. İşte 30 Eylül - 4 Ekim CarrefourSA aktüel katalog 2023...
29.09.2023 Ekonomi
Süper Lig'de 7. haftanın hakemleri belli oldu
Süper Lig'de 7. haftanın hakemleri belli oldu Süper Lig'de 7. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.
28.09.2023 Süper Lig
Troya Kültür Yolu Festivali'ne muhteşem final!
Troya Kültür Yolu Festivali'ne muhteşem final! Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ilk kez 2021 yılında İstanbul Beyoğlu’nda başlatılan Türkiye Kültür Yolu Festivalleri, Türkiye’nin dört bir yanında kültür ve sanat coşkusunu doruğa çıkartıyor. Geçen yıl 5 ayrı kentte düzenlenen Kültür Yolu Festivalleri, bu sene 11 ayrı şehri binlerce etkinlikle bir cazibe merkezine dönüştürüyor.
18.09.2023 Kültür Sanat
Yonca Evcimik anne ve babası için lokma dağıttı!
Yonca Evcimik anne ve babası için lokma dağıttı! 90'lı yıllara damga vuran, 'Abone' ve 'Kendine Gel' gibi şarkılarıyla bir döneme damgasını vurmuş isim Yonca Evcimik, geçtiğimiz günlerde Bodrum'da görüntülenmişti.
2.09.2023 Magazin
Depremden ağır etkilenen illerdeki öğretmenlere mazerete bağlı tayin hakkı
Depremden ağır etkilenen illerdeki öğretmenlere mazerete bağlı tayin hakkı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan duyuruya göre; Kahramanmaraş merkezli depremlerden ağır derecede etkilenen il ve ilçelerde görev yapan öğretmenlerden, 30 Eylül 2023 tarihi itibarıyla 3 yıllık çalışma süresini dolduranlar, iller arası mazerete bağlı yer değiştirme talebinde bulunabilecek.
1.09.2023 Eğitim
Rekabet Kurulu'ndan sahibinden.com'a 40 milyon TL idari ceza
Rekabet Kurulu'ndan sahibinden.com'a 40 milyon TL idari ceza Rekabet Kurulu, piyasadaki hakim durumunu kötüye kullandığı gerekçesiyle 'sahibinden.com' hakkında 40 milyon 150 bin 533,15 TL idari para cezası uygulanmasına karar verdi.
23.08.2023 Ekonomi
Tesla'dan yeni karar! Fiyat aşağı çekildi
Tesla'dan yeni karar! Fiyat aşağı çekildi Tesla, Çin'de Model Y'nin satış fiyatını bazı versiyonlar için indirme kararı aldı.
14.08.2023 Otomobil
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli seçim ittifakını konuştu! AK Parti'de 3 aşamalı yerel seçim planı
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli seçim ittifakını konuştu! AK Parti'de 3 aşamalı yerel seçim planı Yerel seçim tarihi yaklaşırken CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova kulislerden son bilgileri paylaştı.. AK Parti'de 3 temel çalışmanın yapılacağını söyleyen Canova detayları da aktardı.
31.07.2023 Gündem
Çocuk ve aile dostu yapımlara 16 milyon TL'lik teşvik
Çocuk ve aile dostu yapımlara 16 milyon TL'lik teşvik Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, çocuk ve aile dostu yapım ve dizilerin desteklenmesi amacıyla harekete geçti. Buna göre hayata geçirilen proje kapsamında 30 Eylül’e kadar yapılacak başvurular neticesinde yaklaşık 16 milyon TL teşvik dağıtılacak.
31.07.2023 Ekonomi
Öğretmenlerin iller arası yer değiştirirken görev sürelerinin hesabında esas alınan tarih değişti
Öğretmenlerin iller arası yer değiştirirken görev sürelerinin hesabında esas alınan tarih değişti Milli Eğitim Bakanlığına bağlı kadrolu öğretmenlerin iller arası isteğe bağlı yer değiştirme duyurusunda görev sürelerinin hesabında esas alınan 30 Eylül tarihi, 31 Aralık olarak değiştirildi.
18.07.2023 Gündem
NATO Genel Sekreteri Stoltenberg’in görev süresi 1 yıl daha uzatıldı
NATO Genel Sekreteri Stoltenberg’in görev süresi 1 yıl daha uzatıldı NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg’in 30 Eylül'de dolacak görev süresi, 1 Ekim 2024'e kadar uzatıldı.
4.07.2023 Dünya
Ankara Valiliği duyurdu! 30 Eylül'e kadar yasaklandı
Ankara Valiliği duyurdu! 30 Eylül'e kadar yasaklandı Ankara Valiliği tarafından yapılan açıklamada, orman yangınlarının önlenmesi amacıyla, bazı piknik ve mesire alanları dışında ormanlık alanlara girişlerin 30 Eylül'e kadar yasaklandığını duyurdu.
3.07.2023 Gündem
Mangal yasak mı? Ormanlarda mangal yapmak yasaklandı mı, Belgrad’da-Kent Ormanı’nda-Mesire Alanlarına giriş var mı?
Mangal yasak mı? Ormanlarda mangal yapmak yasaklandı mı, Belgrad’da-Kent Ormanı’nda-Mesire Alanlarına giriş var mı? Ormanda piknik ve mangal yasak mı, Belgrad’da-Kent Ormanı’nda-Mesire Alanlarına giriş var mı? Yaz dönemiyle birlikte yangınların önüne geçilebilmek için ormanlık alanlara giriş yasakları uygulanmaya başlandı. İstanbul’un da yer aldığı birçok şehirde ormanlara giriş yasağı uygulanıyor. Vatandaşlar ise ormanlarda mangal yapıp yapmayacaklarını araştırıyor. Peki, Mangal yasak mı, ormanlara giriş vat mı?
29.06.2023 Gündem
Bursa Valiliği, ormanlarda ateş yakmayı yasakladı
Bursa Valiliği, ormanlarda ateş yakmayı yasakladı Bursa Valiliği, ormanlık yangınlarını önlemek amacıyla belirli saatlerde yasak getirdi.
23.06.2023 Gündem
AK Parti'li Kandemir, AK Parti kongre tarihini açıkladı
AK Parti'li Kandemir, AK Parti kongre tarihini açıkladı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, partisinin kongre sürecine ilişkin CNN TÜRK'te Dicle Canova'ya açıklamalarda bulundu. Kandemir, konuşmasında "Önce büyük kongre sonra İl ilçe kongreleri olacak. 16 ya da 30 Eylül'de MKYK'da karar almak suretiyle Cumhurbaşkanı'mızın uygun gördüğü tarihte kongreyi yapacağız." dedi.
22.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

30 Eylül ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 30 eylül haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.