Gazete Vatan Logo

TTK kura listesi || TTK kura sonuçları isim listesi sorgulama; Zonguldak TTK kura çekimi sonuçları sonuçları belli oldu mu?

TTK işçi alımı kura sonuçları sorgulaması, başvuru yapan adaylar tarafından başladı. 25-30 Eylül tarihleri arasında Zonguldak, Bartın ve Karabük merkezli TTK işçi alımı başvuruları sonrası sıra kura çekimine geldi. Türkiye Taşkömürü Kurumu 2 bin işçi alımının 1500’ü Zonguldak için yapılacak. Peki, TTK işçi alımı kura çekimi ne zaman, saat kaçta? Zonguldak TTK işçi alımı kura sonuçları ne zaman açıklanacak? TTK işçi alımı asil ve yedek listesi sorgulama ile TTK Zonguldak kura listesi 2023 sürecine dair merak edilenler…

TTK kura listesi || TTK kura sonuçları isim listesi sorgulama; Zonguldak TTK kura çekimi sonuçları sonuçları belli oldu mu?

TTK işçi alımı kura sonuçları sorgulama ile ilgili aramalar yoğunlaştı. Zonguldak Site (Bahçelievler) Spor Salonu'nda düzenlenecek 1500 kişilik alımın detayları sorgulanıyor. Kura çekiminin ardından adaylar sağlık kontrolünden ve arşiv araştırmasından geçecek. TTK kura listesi detayları belli olmaya başladı. Peki, Zonguldak TTK işçi alımı kura sonuçları açıklandı mı, TTK kura listesi nasıl ve nereden sorgulanır? TTK kura listesi …

TTK İŞÇİ ALIMI KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Türkiye Taşkömürü Kurumu tarafından 25-30 Eylül tarihleri arasında başvuruları alınan TTK 2 bin işçi alımı Zonguldak, Bartın ve Karabük illerinde gerçekleşecek kura çekimi saat 14.00'te başladı.

TTK KURA ÇEKİMİ SAAT KAÇTA?

Zonguldak TTK 1500 işçi alımı kurası: 13 Ekim 14.00 (Zonguldak Site (Bahçelievler) Spor Salonu)

Zonguldak İş Kurumuna kayıt yaptıran adayların isim listesi için TIKLAYINIZ.

Bartın TTK 400 işçi alımı kurası: 20 Ekim 14.00 (Bartın Ömer Tepesi Kapalı Spor Salonu)

Bartın İş Kurumuna kayıt yaptıran adayların, aday numarası ve isim listesi için TIKLAYINIZ.

Haberin Devamı

Karabük TTK 100 işçi alımı kurası: 20 Ekim 16.00 (Karabük Yenişehir Merkez Spor Salonu)

Karabük İş Kurumuna kayıt yaptıran adayların, aday numarası ve isim listesi için TIKLAYINIZ.

KURA SONUÇLARI SORGULAMA SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ

KURADAN ÇIKMIŞ OLMAK TEK BAŞINA İŞE GİRMEYE HAK KAZANDIRMAZ

Elektronik kura çekimi sonucunda ASIL olarak belirlenen adaylar; Kurumumuzca sevk edilecekleri tam teşekküllü hastaneler tarafından, 20.06.2012 tarih ve 6331 sayılı "İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu" kurallarına uygun olarak hazırlanan TTK Beden Gücü Yönergesinin hükümlerine göre yapılacak olan sağlık muayeneleri sonucunda "Yeraltında pano-ayak üretim işçiliği sanatında çalışır" kararlı sağlık raporlarını almaları ve İl Emniyet Müdürlüklerince yapılan Arşiv Araştırması sonucuna göre işe girmeye engel bir suçları olmaması halinde işe başlatılacaklardır.

İlk İşe Giriş Sağlık Raporlarını alamayan, İl Emniyet Müdürlüklerince yapılacak olan Arşiv Araştırmasına göre işe girmeye engel bir suçu olanlar ile 8 ay içinde işten ayrılanların yerine YEDEK listesinin ilk sırasındaki kişiden başlamak üzere sırasıyla yedek aday çağrılıp hastaneye sevk edileceklerdir.

Haberin Devamı