2010

2010

Son dakika 2010 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 2010 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 2010 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

2010

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 2010 gelişmeleri de dahil olmak üzere 27.255 2010 haberi bulunmuştur. Tüm 2010 haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dövme yaptıranlar bin pişman! Son 5 yılda 1 milyondan fazla kişiye uygulandı
Dövme yaptıranlar bin pişman! Son 5 yılda 1 milyondan fazla kişiye uygulandı Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Avustralya ve Kanada'da son 5 yılda 1 milyondan fazla dövme sildirme tedavisi yapıldığını açıklayan Recovery, her yıl 11 milyon yeni dövme yaptırıldığı ifade etti. Dövme sildirmenin en yaygın nedenleri arasında, ‘İş ve işyeri gereksinimlerini karşılama, yaşam değişiklikleri, dövmenin anlamını yitirmesi, dövme kalitesi ilgili hayal kırıklığı ve yeni bir dövme için yer açmak’ olarak açıklayanlarda var.
2.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Taksim Meydanı dayatmalarını masum bulmuyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Taksim Meydanı dayatmalarını masum bulmuyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Son günlerde muhalefet ve bazı marjinal yapılar Taksim tartışmaları ile 1 Mayıs’ın bayram havasına gölge düşürmeye çalışıyor. Sembolik törenler haricinde Taksim Meydanı’nın miting yeri olmadığı, mitinge uygun bir altyapıya sahip olmadığı, herkesin malumu iken bu konudaki dayatmaları masum bulmadığımızı ifade etmek isterim'' dedi.
30.04.2024 Gündem
Adalet Bakan Tunç'tan 'yeni anayasa' açıklaması!
Adalet Bakan Tunç'tan 'yeni anayasa' açıklaması! Türkiye Adalet Akademisi tarafından Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü (CTE) Ankara Eğitim Merkezi'nde düzenlenen 'Hakim Savcı Adayları Mezuniyet ve Yeni Eğitim Dönemi Açılış Töreni'nde Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına başlarken yeni bir anayasaya ihtiyacı olduğu açıktır" dedi
29.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mark Rutte ile görüştü: Kalıcı ateşkes büyük önem taşıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mark Rutte ile görüştü: Kalıcı ateşkes büyük önem taşıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hollanda Başbakanı ile ortak basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında konuşan Erdoğan, “Ticari ve ekonomik ilişkilerimiz derinleşerek güçlenmeye devam ediyor. Hollanda, Türkiye'deki en büyük yabancı yatırımcı ülke konumundadır. Girişimcilerimiz ise Hollanda'da 6 milyar avro değerindeki yatırımlarıyla yaklaşık 80 bin kişiye istihdam sağlıyor. İkili ticaretimiz geçtiğimiz sene 13 milyar doları buldu. Bu rakamı ilk aşamada 15 milyar dolara, ardından da 20 milyar dolara çıkarmayı hedefliyoruz. Avrupa Birliği'yle gümrük birliğinin güncellenmesine yönelik çalışmaların bir an önce başlatılması önemlidir" dedi.
26.04.2024 Gündem
Danıştay kararını açıkladı! Kındılçeşme'deki plan revizyonunda gelişme var
Danıştay kararını açıkladı! Kındılçeşme'deki plan revizyonunda gelişme var Antalya'nın Kemer ilçesinde Beydağları Sahil Milli Park alanı içerisindeki Kındılçeşme'de bungalov ve villa gibi inşaatları içeren projeye izin veren plan revizyonu, Danıştay tarafından kesin olarak iptal edildiği açıklandı.
24.04.2024 Gündem
Benjamin Brand Galatasaray Üniversitesi mezunu mu, hangi üniversite mezunu? Benjamin Brand kimdir, nerede okudu?
Benjamin Brand Galatasaray Üniversitesi mezunu mu, hangi üniversite mezunu? Benjamin Brand kimdir, nerede okudu? Benjamin Brand kimdir, hangi üniversiteden mezunu, nereli ve nerede okudu? Sivasspor-Fenerbahçe maçının VAR’ı hakem Benjamin Brand ile ilgili ayrıntılar merak ediliyor.
23.04.2024 Şampiy10
Fenerbahçe Opet şampiyon oldu
Fenerbahçe Opet şampiyon oldu Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi final serisi 5. maçında Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i 3-0 mağlup etti ve seriyi 3-2 kazanıp üst üste 2. kez şampiyon oldu.
21.04.2024 Voleybol
Peygamber Efendimizin doğum günü ne zaman 2024? Bugün peygamberimizin doğum günü mü, Peygamberimizin doğum günü olan kandil hangisi?
Peygamber Efendimizin doğum günü ne zaman 2024? Bugün peygamberimizin doğum günü mü, Peygamberimizin doğum günü olan kandil hangisi? Peygamberimizin doğum günü ile ilgili aramalar hız kazandı. Ramazan’ı geride bırakırken kutlu doğum haftası tarihi araştırıları arttı. Allah'ın "Sen olmasaydın alemleri yaratmazdım" dediği Hz. Muhammed’in doğum tarihinin 20 Nisan 571 olup olmadığı sorgulanıyor. Peki, Peygamberimizin doğum günü ne zaman 2024? Bugün peygamber efendimizin doğum günü mü, Peygamberimizin doğum günü olan kandil hangisi?
20.04.2024 Yaşam
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı!
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı! Şekip Mosturoğlu, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkanlığına adaylığını açıkladı.
18.04.2024 Fenerbahçe
Fatih Terim komşuda yine gündem oldu
Fatih Terim komşuda yine gündem oldu Fatih Terim'in teknik direktörlüğünü yaptığı Panathinaikos, Aris'i deplasmanda 2-0 mağlup etti ve Yunanistan'da şampiyonluk iddiası sürdürdü. Yunan medyasının birçok kez eleştirisine maruz kalan Terim bu kez övgü aldı. Panathinaikos forması giyen Bakasetas da Fatih Terim hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı.
8.04.2024 Şampiy10
11 Nisan Stadyumu nerede, hangi takımın? Galatasaray ile Fenerbahçe maçının oynanacağı 11 Nisan Stadyumu hangi şehirde, kimin, kaç kişilik?
11 Nisan Stadyumu nerede, hangi takımın? Galatasaray ile Fenerbahçe maçının oynanacağı 11 Nisan Stadyumu hangi şehirde, kimin, kaç kişilik? Galatasaray ile Fenerbahçe maçı 7 Nisan 2024 Pazar günü saat 21.30’da 11 Nisan Stadyumu’nda oynanacak. Peki, 11 Nisan Stadyumu nerede, hangi takımın?
6.04.2024 Yaşam
MİT'ten Suriye'de nokta operasyon! Terörist İpek Demir yakalayarak Türkiye'ye getirdi
MİT'ten Suriye'de nokta operasyon! Terörist İpek Demir yakalayarak Türkiye'ye getirdi MİT, terör örgütü PKK/KCK-PYD/YPG sözde sorumlularından İpek Demir'i Suriye'de yakalayarak Türkiye'ye getirdi.
5.04.2024 Gündem
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Akraba evlilikleri açıklandı! 14 yıldır ilk yaşanıyor
Akraba evlilikleri açıklandı! 14 yıldır ilk yaşanıyor Gelenekçi toplumlarda görülen ve Türkiye'de geçmişte yaygın olan akraba evliliği 2010'da 34 bin 564 olan akraba evliliği sayısı, 2023'te 18 bin 26'ya düştü. Akraba evliliklerinin en yaygın olduğu Şanlıurfa'da 15 bin 155 evliliğin yüzde 17,7 oranla birinci olduğu açıklandı.
2.04.2024 Gündem
Mehmet Akarca kimdir? Yargıtay Başkanı kim oldu, Yargıtay Başkanlığına Mehmet Akarca seçildi mi?
Mehmet Akarca kimdir? Yargıtay Başkanı kim oldu, Yargıtay Başkanlığına Mehmet Akarca seçildi mi? Yargıtay Başkanı kim oldu? Yargıtay Başkanlığı seçiminden bugün de sonuç çıkmadı. Hiçbir aday salt çoğunluğu elde edemedi. Seçimlere katılan 5 adaydan Hukuk Genel Kurulu Başkanı Adem Albayrak ile 12. Hukuk Dairesi Başkanı Ayhan Tuncal adaylıktan çekildi. Seçimin yarın yapılacak altıncı turunda Mehmet Akarca, Ömer Kerkez ve Muhsin Şentürk aday olarak yer alacak. Peki, Mehmet Akarca kimdir, nereli, kaç yaşında?
26.03.2024 Gündem
Mehmet Akarca kimdir, kaç yaşında, nereli? Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca’nın özgeçmişi
Mehmet Akarca kimdir, kaç yaşında, nereli? Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca’nın özgeçmişi Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca'nın 4 yıllık görev süresinin dolacak olması nedeniyle 25 Mart'ta başkanlık seçimi yapılacak. Yargıtay 3. Ceza Dairesi Başkanı Muhsin Şentürk de adaylar arasında yer alıyor. Peki, Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca kimdir?
25.03.2024 Gündem
Galler Prensesi Kate Middleton'dan kötü haber! Aylar sonra ortaya çıktı
Galler Prensesi Kate Middleton'dan kötü haber! Aylar sonra ortaya çıktı Galler Prensesi Kate Middleton, yayınladığı video mesajda, kendisine kanser teşhisi konduğunu ve kemoterapi tedavisi gördüğünü açıkladı.
23.03.2024 Dünya
Carsten Knobel: Sürdürülebilirlik hedeflerimiz için durmaksızın çalışıyoruz
Carsten Knobel: Sürdürülebilirlik hedeflerimiz için durmaksızın çalışıyoruz Yapıştırıcı Teknolojileri ve Tüketici Markaları alanında faaliyet gösteren Henkel, 2023 Sürdürülebilirlik Raporu’nu yayınladı. Şirketin CEO’su Carsten Knobel, “Sürdürülebilirlik hedeflerimizi hayata geçirmek için durmaksızın çalışıyoruz” diye konuştu.
20.03.2024 Ekonomi
Adanalı yazardan bir şehir fantezisi... Bereketli toprakların yeni edebiyatçısı Ünal: 'Kemal'lerin izinden gitmek istiyorum
Adanalı yazardan bir şehir fantezisi... Bereketli toprakların yeni edebiyatçısı Ünal: 'Kemal'lerin izinden gitmek istiyorum Muzafferin Ölüm Uykusu kitabının yazarı Zekeriya Ünal Çukurova'nın bereketli topraklarının yeni nesil yazarları arasında dikkat çekiyor. Yazım serüvenine öyküyle başlayan Ünal, " Yeni öyküler yazmak, yeni kitaplar yayınlamak ve daha çok okura ulaşmak istiyorum. Yaşar Kemal’lerin, Orhan Kemal’lerin doğduğu bu bereketli topraklarda yeni bir edebiyatçı olarak onların izinden gitmek niyetindeyim." diyor.
21.03.2024 Adana
Trendyol ramazan hediyeleri doğru mu? Trendyol ramazan hediyeleri linki dolandırıcı mı?
Trendyol ramazan hediyeleri doğru mu? Trendyol ramazan hediyeleri linki dolandırıcı mı? Sosyal medya üzerinden vatandaşlar Trendyol linki üzerinden Ramazan hediyesi verildiğinin doğru olup olmadığını soruluyor. Paylaşımlara göre linke tıklayan vatandaşların karşısına yeni bir forum açıldı. Söz konusu sayfanın açılmasının ardından arama motorlarına yönelen vatandaşlar Trendyol ramazan hediyeleri doğru mu? Sorusuna yanıt arayamaya başladı.
19.03.2024 Gündem
Prof. Dr. Naci Görür'den deprem uyarısı: 4 ilde ihtimali yüksek görüyoruz
Prof. Dr. Naci Görür'den deprem uyarısı: 4 ilde ihtimali yüksek görüyoruz 6 Şubat depremlerinin yaşandığı bölgede 1 yıl içinde 5 ve üzeri artçı deprem olma olasılığının hesaplandığı bir çalışmaya göre, 4 ilde bu ihtimal daha yüksek.
17.03.2024 Gündem
Pi sayısını kim buldu? Pi sayısı kaçtır? 14 Mart Pi sayısı günü
Pi sayısını kim buldu? Pi sayısı kaçtır? 14 Mart Pi sayısı günü 14 Mart her yıl kutlanan Dünya Pi Günü, sosyal medyada birçok kişi tarafından ilgiyle takip ediliyor. Matematik derslerinde sıkça karşılaşılan pi sayısının değeri ve önemi merak konusu oldu. İşte Pi Günü'nün tarihçesi ve pi sayısının ne olduğuna dair detaylar...
14.03.2024 Gündem
Efe Deprem öldü mü? Seksenler Efe Deprem kimdir, neden öldü, nereli?
Efe Deprem öldü mü? Seksenler Efe Deprem kimdir, neden öldü, nereli? Seksenler dizisinde 'Zafer' rolüyle tanınan oyuncu Efe Deprem hayatını kaybetti. Haberin ardından ünlü oyuncunun hayatını merak edilirken, neden öldüğü de araştırılamaya başlandı. Peki, Efe Deprem kimdir, kaç yaşında, nereli? Oyuncu Efe Deprem neden öldü?
6.03.2024 Gündem
Bayraktar TB2 Avrupa semalarında! Haluk Bayraktar paylaştı: Tarihi bir gün
Bayraktar TB2 Avrupa semalarında! Haluk Bayraktar paylaştı: Tarihi bir gün Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Bayraktar TB2 SİHA'larına yönelik önemli bir açıklama yaptı. Bayraktar, "İlk kez NATO standartlarında bir hava aracı katılmış oldu" dedi.
4.03.2024 Gündem
Tolga Savacı'nın vasiyeti yerine getirildi! 'Sonsuz teşekkür ediyorum'
Tolga Savacı'nın vasiyeti yerine getirildi! 'Sonsuz teşekkür ediyorum' Oyuncu Tolga Savacı ile yazar Nermin Bezmen, 2010 yılında başlayan ilişkilerini 2015’te nikâh masasına taşımıştı. 2017'de ABD'ye yerleşen çiftten Savacı, yaşamını yitirdi ve vasiyeti üzerine New Jersey'de toprağa verildi. Hayat arkadaşını kaybeden Bezmen'den yeni bir paylaşım geldi.
3.03.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

2010 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 2010 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.