Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 8 Aralık Cuma

8 Aralık Cuma günü ATV yayın akışı sabah 07:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı haber bülteniyle ekranlara gelecek. Dünya üzerinde ve Türkiye’de gelişen en sıcak gelişmeler detaylı ve çarpıcı konu başlıkları ile ekranlarınıza aktarılacak. Haber dünyasının en güncel konularını ve olaylarını sabahın erken saatlerinde ATV’den öğrenebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Aşk ve Mavi” adlı sevilen sürükleyici dizinin yeni bölümü başlıyor. Her karesi heyecan ve macera dolu olan diziyi seyrederek Cuma akşamınızı daha güzel bir şekilde geçirme şansı elde edebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi edinmek için de haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 8 Aralık Cuma

Sabahın ilk saatlerinde yayına geçen “Kahvaltı Haberleri” ile gündemi detaylı şekilde öğrenebileceksiniz. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye kadar uzanan pek çok konu başlığına dair olan gelişmeleri inceleyebilirsiniz. Haber saatinin hemen ardından 08:30’da “Nihat Hatipoğlu Sorularınızı Cevaplıyor” adlı dini program sizlerle… Programı seyrederken dini anlamda yanlış bilinen veya hiç bilinmeyen konular hakkında bilgi sahibi olabileceksiniz. Dilerseniz merak ettiğinizi kendi sorularınızı da iletebilirsiniz.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10:00’da “Müge Anlı ile Tatlı Sert” adlı yaşamsal kesitleri ele alan güncel yaşam programı ile yayın akışı hız kesmeden devam ediyor. Hayatının belirli döneminde yakınlarını kaybetmiş veya neden öldüğü belirsiz cinayet olayları ile akılları karışmış pek çok kişi programa konuk oluyor. Yürek burkan pek çok konu masaya yatırılıyor ve çözülmeye çalışılıyor.

13:00’da “ATV Gün Ortası” ile özet niteliğindeki son dakika haberleri ekranlara yansıyor. Gündeme dair merak ettiğiniz konuları öğle saatlerinde ekranlarınızdan seyrederek kolayca öğrenebilirsiniz. 13:55’de “Bahtiyar Ölmez” adlı komedi dolu dizinin tekrar bölümü yayın akışında yerini alıyor. Saatler 16:00’ı gösterdiğinde “Esra Erol’la” adlı güncel yaşam programı karşınıza çıkacak. Cinayet olayları ve kayıp dosyaları karşısında çaresiz kalmış kişilere yardımcı olunmaya devam ediliyor. Olayların derinine iniliyor ve güçlü muhabir ekini tarafından tüm olay yerleri incelenip sorunun gerçeklerini ortaya çıkarmaya çalışıyor.

Haberin Devamı

19:00’da “ATV Ana Haber” ile gündemin sıcak ve son dakika haberleri sizlerle olacak. Türkiye’de ve dünyada gelişen tüm olaylar detaylı şekilde ele alınarak ekranlarınıza getiriliyor. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye kadar daha pek çok konu hakkında merak ettiklerinizi öğrenebilme imkanı bulacaksınız.

20:00’da “Aşk ve Mavi” adlı dizi ile akşam kuşağına giriş yapılıyor. Dizinin yeni bölümünde; Cemal ile Gülay’ın nikahı gerçekleştirilirken tüm aile halkını farklı bir sürpriz bekler. Seyrederken kah hüzünlenebilir kah heyecanlı ve komedi dolu anların tadını çıkarabilirsiniz. 00:15’de “Kırgın Çiçekler” adlı sevilen dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz. 02:40’da “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz”, 04:25’de ise “Bahtiyar Ölmez” adlı iki dizinin tekrarı sevenlerinin karşısına geliyor.

Haberin Devamı