Gazete Vatan Logo

Aa oyunu nedir? Nasıl oynanır?

Android Markette son zamanlarda gördüğünüz ve bir çok kullanıcı seve seve oynadığı aa oyunu son zamanların en trend oyunu.Oyunun şimdiden inanılmaz bir kitlesi var ve candy crush gibi bir çok kişinin akıllı telefonunda oynanıyor.

Aa oyunu nedir? Nasıl oynanır?

Oyun bir çember ve rakamlar üzerinden oynanıyor. Bu çember sürekli dönüyor ve siz dönen çembere uygun rakamları girmelisiniz. Bu tabi ki söylendiği kadar kolay değil. Çemberin hızı ve sizin rakamları serbest bırakma anınızın bir saniyeler içinde olması gerekiyor.

Aa oyununda merkezde dönen bir top var ve bu çemberin etrafında siyah toplar bulunmakta. Bu siyah topların arasında boşluklar var ve bu boşlukları doldurmalısınız. Oyunda süre sınırlaması veya can hakkı gibi sınırlamalar yok , istediğiniz kadar deneme yapabilirsiniz. Siyah topların arasında ki boşlukları altta ki topları kullanarak doldurmalısınız ve en iyi şekilde diğer bölümlere geçmelisiniz. Oyunda dikkatli olursanız bölümleri daha kolay geçersiniz. Telefonun ekranına hızlı hızlı dokunarak boşlukları daha sık doldurabilir ve daha çok boşluk elde edebilirsiniz.