Aa

Aa

Son dakika AA haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan AA ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını AA haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aa gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.560 aa haberi bulunmuştur. Tüm aa haberleri aşağıda listelenmiştir.
AA seçim sonuçları 2024: CANLI Anadolu Ajansı 31 Mart yerel seçim sonuçları ekranı
AA seçim sonuçları 2024: CANLI Anadolu Ajansı 31 Mart yerel seçim sonuçları ekranı 31 Mart 2024 Pazar günü Türkiye yerel seçimler için sandık başına gitti. Saat 17:00'da biten oy verme işlemi sonrası oy sayımına geçildi. Canlı seçim sonuçları Anadolu Ajansı canlı ekrandan takip edilebiliyor. Vatandaşların AA Seçim sonuçları sayfasını araştırdığı seçim akşamında veriler anlık oalrak ekrana geliyor. İşte CANLI AA seçim sonuçları sayfası...
31.03.2024 Gündem
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş!
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş! Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı. Kurum mevcut belediye yönetimini eleştirerek 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. Kurum, İmamoğlu'nun mal varlığıyla ilgili iddialara da değindi.
26.03.2024 Gündem
Cesedi tandırda bulunan Eymen'in katili: Görüntüler ne benim telefonumdan çekildi ne de yayıldı
Cesedi tandırda bulunan Eymen'in katili: Görüntüler ne benim telefonumdan çekildi ne de yayıldı İzmir'in Bornova ilçesinde cesedi tandırda bulunan Eymen Sadık Durak'ın (5) istismara uğrayıp, öldürülmesine ilişkin davada ağırlaştırılmış müebbet ile 38 yıl hapis cezasına çarptırılan Serkan Elçetin (40), 'müstehcen yayınların üretiminde çocukları kullanmak' suçundan yargılandığı davanın duruşmasında savunma yaptı. Elçetin, telefonunun incelenmesini isteyip, "Eymen Sadık Durak'a cinsel istismarda bulunmadım. Davaya konu olan görüntüler ne benim telefonumdan çekildi ne de yayıldı" dedi.
20.02.2024 Gündem
Tuğçe Tayfur'dan 'Yeşilçam'ın güzelleri' isyanı! Gülşen Bubikoğlu fazla oy almıştı!
Tuğçe Tayfur'dan 'Yeşilçam'ın güzelleri' isyanı! Gülşen Bubikoğlu fazla oy almıştı! Sosyal medyada başlayan “Yeşilçam’ın en güzeli kim” anketinde Necla Nazır’ın listede olmaması kızı Tuğçe Tayfur’u kızdırdı...
7.02.2024 Magazin
Küçük Eymen tandır çukurunda poşette elleri ve ayakları bağlı bulunmuştu! Annesinin ifadesi ortaya çıktı
Küçük Eymen tandır çukurunda poşette elleri ve ayakları bağlı bulunmuştu! Annesinin ifadesi ortaya çıktı İzmir'in Bornova ilçesinde cesedi tandırda bulunan Eymen Sadık Durak'ın (5) öldürülmesiyle ilgili haklarında ayrı ayrı ağırlaştırılmış müebbet ve toplam 38'er yıl hapis cezası verilen sanıklardan anne Mine Durak (28) ile sevgilisi Serkan Elçetin'in (39) cezaları Yargıtay'da da onandı.
28.11.2023 Gündem
Selen Sevyen’in oğlunun doğumu ameliyatta herkesi şaşırttı!
Selen Sevyen’in oğlunun doğumu ameliyatta herkesi şaşırttı! En son "Avlu" dizisinde rol alan oyuncu Selen Seyven, bir süredir anneliğin keyfini çıkarıyor. 2020 senesinde Baran Yıldırım ile nikah masasına oturan Selen Seyven’in bu evlilikten Marsel isminde bir oğlu oldu. 37 yaşında anne olan Selin Seyven verdiği bir röportajda özel hayatına dair açıklamalarda bulunurken oğlunun doğumuna ilişkin de dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
22.11.2023 Magazin
Threads hesabını silmek mümkün mü? Açıklama geldi
Threads hesabını silmek mümkün mü? Açıklama geldi Hepimiz Threads'e kaydolduk ve yeninin heyecanıyla işimizden geriye kalan zamanı Threads'i keşfederek, eşimizle dostumuzla “Aa, sen de mi buradaydın?” diyip bu alemde de takipleşip like'laşarak geçirdik. Şu ana kadar her şey çok güzel gözüküyordu ancak ortada “minik bir sorun” vardı! Ya bu trendden bir noktada sıkılır da uygulamayı silmek istersek?
8.07.2023 Bilim ve Teknoloji
Dünyanın gözü Türkiye'de! Manşet oldu: Erdoğan'ın açık zaferini gösteriyor
Dünyanın gözü Türkiye'de! Manşet oldu: Erdoğan'ın açık zaferini gösteriyor Dünyanın gözü kulağı Türkiye'den gelen haberlerde. Son gelişmeleri anbean okurları ve izleyicilerine aktaran dünya basını gelen ilk sonuçları okurlarına böyle duyurdu...
28.05.2023 Dünya
Anadolu Ajansı (AA) canlı seçim sonuçları burada! … Hangi aday kazandı? 28 Mayıs ikinci tur AA seçim sonuçları oy oranları!
Anadolu Ajansı (AA) canlı seçim sonuçları burada! … Hangi aday kazandı? 28 Mayıs ikinci tur AA seçim sonuçları oy oranları! Anadolu Ajansı Canlı Seçim Sonuçları için aramalar arttı. AA canlı yayın seçim sonuçları yakından takip ediliyor. 13. Cumhurbaşkanı Seçimi 2. tur oylaması için oy verme işlemi, saat 08.00'de başlayıp 17.00 itibarıyla sona erdi. Oy kullanan vatandaşlar gözlerini seçim sonuçlarına çevirdi. İşte, 28 Mayıs 2023 Anadolu Ajansı seçim sonuçları ile AA canlı izle ekranı…
28.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sinan Bey ile pazarlık yapmadık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sinan Bey ile pazarlık yapmadık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT ortak yayınında gündemin merak edilen başlıklarını değerlendirdi. Sinan Oğan'ın ikinci tur desteğini de yorumlayan Erdoğan, "Sinan Bey ile aramızda pazarlık olmadı. Muhalefet bu tür şeyler üzerinde spekülatif arayışlara girerler. Böyle bir talep olmadı." ifadelerini kullandı. "2. turda da milletim bu oyuna gelmeyecek gerekeni yapacaktır." diyen Erdoğan "Kılıçdaroğlu, iş 2. tura kalınca milliyetçiliğin önemini anladı. Milliyetçilerin adresi bellidir, Cumhur İttifakı'dır." diye konuştu.
22.05.2023 Gündem
TBMM Başkanı Şentop: Mevcut Meclis görevine devam ediyor
TBMM Başkanı Şentop: Mevcut Meclis görevine devam ediyor   TBMM Başkanı Mustafa Şentop, CNN TÜRK'te gündeme dair soruları yanıtladı. Şentop seçim süreci ile ilgili olarak, 'Mevcut Meclis görevine devam ediyor. Göreve başlamak için yemin edilmesi gerekiyor.' dedi.
16.05.2023 Gündem
Sinan Akçıl'dan eski sevgilisi Hadise'ye gönderme!
Sinan Akçıl'dan eski sevgilisi Hadise'ye gönderme! Son zamanlarda özel hayatıyla gündemde olan Sinan Akçıl, katıldığı programda birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Eski sevgilisi Hadise ile ilgili soruya verdiği cevapla dikkat çeken ünlü müzisyen, "Kazanova yaftasından rahatsızım" dedi. Şöhretten sıkılmaya başladığını da itiraf eden Sinan Akçıl, siyasete atılmak istediğini duyurdu.
4.05.2023 Magazin
38 mülki idare amiri, birinci sınıfa yükseltildi
38 mülki idare amiri, birinci sınıfa yükseltildi Resmi Gazete'de yayımlanan İçişleri Bakanlığı kararıyla 38 mülki idare amiri, birinci sınıf mülki idare amirliğine yükseltildi.
27.01.2023 Gündem
Okullardan teknoloji devlerine ruh sağlığı davası!
Okullardan teknoloji devlerine ruh sağlığı davası! ABD'nin Seattle kentinde devlet okulları, çocukların ruh sağlığına olumsuz etkileri nedeniyle popüler sosyal medya platformlarının bağlı olduğu teknoloji devi şirketleri dava etti. Çocuklar teknolojinin esiri oldu. Sosyal medyanın çocukların ruh sağlığını bozduğunu ve eğitime engel olduğu gerekçe gösterildi. Peki sosyal medya çocukları olumsuz etkiliyor mu? Aileler ve öğretmenler bu konuyla ilgili neler yapmalı? Sosyal medyaya kısıtlama getirmek doğru mu? İşte detaylar...
12.01.2023 Bilim ve Teknoloji
Resmi Gazete 24 Aralık 2022 rektör atamaları yapıldı! İşte ataması yapılan rektörlükler ve rektör isimleri!
Resmi Gazete 24 Aralık 2022 rektör atamaları yapıldı! İşte ataması yapılan rektörlükler ve rektör isimleri! Resmi Gazetesi Rektör ataması için aramalar arttı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararla 6 üniversiteye rektör ataması yapıldı. İşte Resmi Gazete 24 Aralık 2022 rektör atamaları…
24.12.2022 Gündem
Dünya Karizma Günü nedir, ne zaman, bugün mü? İşte Dünya Karizma Günü mesajları ve sözleri...
Dünya Karizma Günü nedir, ne zaman, bugün mü? İşte Dünya Karizma Günü mesajları ve sözleri... 20 Ekim Dünya karizma günü vatandalar tarafından merak ediliyor. Karizma, kişiliği çevresinde büyük bir ilgi oluşturma, niteliği kolay açıklanamaz bir biçimde büyüleyicilik, etkileyicilik demektir. Peki, Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman?
20.10.2022 Gündem
Eymen'in katillerinin cezası, istinafta onandı
Eymen'in katillerinin cezası, istinafta onandı İzmir'in Bornova ilçesinde cesedi tandırda bulunan Eymen Sadık Durak'ın (5) öldürülmesiyle ilgili davada sanıklar annesi Mine Durak (27) ile sevgilisi Serkan Elçetin'e (38), 3 farklı suçtan verilen ağırlaştırılmış müebbet ve toplam 38'er yıl hapis cezası, istinafta onandı.
10.10.2022 Gündem
Laçın şehri nerede, Azerbaycan kontrolüne mi geçti? Laçin koridoru nedir?
Laçın şehri nerede, Azerbaycan kontrolüne mi geçti? Laçin koridoru nedir? Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, "Azerbaycanlılar, Laçın şehrine döndük. Azerbaycan Ordusu Laçın şehrinde konuşlandırıldı. Zabuh ve Sus köyleri kontrol altına alındı" dedi. Peki, Laçın şehri nerede, Laçın şehri nerede nedir?
26.08.2022 Dünya
4,5 yaşındaki Eymen'in cesedi tandırda bulunmuştu... Katillerinin cezası belli oldu!
4,5 yaşındaki Eymen'in cesedi tandırda bulunmuştu... Katillerinin cezası belli oldu! İzmir'in Bornova ilçesinde, cesedi tandırda bulunan 4,5 yaşındaki Eymen Sadık Durak’ın öldürülmesi davasında sanıkların cezaları belli oldu. Sanıklar, Eymen'in annesi Mine Durak ve onun erkek arkadaşı Serkan Elçetin, üç farklı suçtan ağırlaştırılmış müebbet ve toplam 38'er yıl hapis cezasına çarptırıldı. Kararın ardından mahkeme başkanının yazdığı gerekçeli kararda, "Dileğimiz Eymen bebeğin bu dünyaya sığan kısacık ve acılar dolu ömrünün diğer dünyada ödüllendirilmesi ve hak ettiği mutluluğu diğer dünyada yaşaması olacaktır" ifadelerine yer verildi.
19.07.2022 Yaşam
Oyuncu Mahir İpek'in zor anları! Ağlamamak için kendini zor tuttu!
Oyuncu Mahir İpek'in zor anları! Ağlamamak için kendini zor tuttu! 'Güldür Güldür Show' ile ekranlarda olan Mahir İpek, Ocak 2021'de annesinin vefat haberiyle sarsldı. Eşi Aşık İsmail İpek'le koronavirüse yakalanan ve aynı zamanda astım hastası olan Naciye İpek'in hastanede kalbi durdu. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Naciye İpek, Ankara'da toprağa verildi. Koronavirüs testi pozitif çıkan ve karantinada olduğu için cenazeye katılamayan 50 yaşındaki oyuncunun tarifsiz acısı, yüz ifadesine ve sözlerine yansıdı.
3.05.2022 Magazin
A101 kataloğu 21 Nisan 2022! Perşembe A101 aktüelde neler var? 21 Nisan A101 aktüel ürünler kataloğu 2022
A101 kataloğu 21 Nisan 2022! Perşembe A101 aktüelde neler var? 21 Nisan A101 aktüel ürünler kataloğu 2022 A101 21 Nisan 2022 kataloğu için yapılan aramalar arttı. Perşembe A101’e gelen ürünler merak ediliyor. “Perşembe A101’de ne var?” sorusuna yanıt aranıyor. A101 bu hafta da birbirinden çeşitli ürünleri indirimli olarak sunacak. İşte 21 Nisan A101 aktüel ürünler kataloğu 2022…
20.04.2022 Ekonomi
Ali Koç'a zehir zemberek sözler! 'Ayıptı neyin peşindesin?'
Ali Koç'a zehir zemberek sözler! 'Ayıptı neyin peşindesin?' Ç.Rizespor Başkanı Tahir Kıran, 12 hakemin görevine son verilen operasyonu değerlendirdi ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'a yüklendi.
14.03.2022 Rizespor
Ukraynalı eski futbolcu Yakovenko, Manisa'da cipiyle kaza yaptı
Ukraynalı eski futbolcu Yakovenko, Manisa'da cipiyle kaza yaptı Ukraynda işgalden kaçarak, babası ile birlikte Manisa'ya gelen Ukraynalı eski milli futbolcu Oleksandr Yakovenko'nun (34) kullandığı cip, aynı yöndeki otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan otomobildeki aynı aileden 2'si çocuk 4 kişi yaralandı.
12.03.2022 Yaşam
Ebrar Karakurt'tan imaj değişikliği! 'Bu yakışıklı da kimmiş, aa benmişim!'
Ebrar Karakurt'tan imaj değişikliği! 'Bu yakışıklı da kimmiş, aa benmişim!' İtalya'da Igor Gorgonzola Novara takımının formasını giyen, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldızı Ebrar Karakurt saç rengini değiştirdi.
10.02.2022 Magazin
Bankacılıkta yeni dönem! Tamamen değişiyor, 1 Ocak'ta başlıyor, kredi, kredi kartı, mevduat, elektronik para...
Bankacılıkta yeni dönem! Tamamen değişiyor, 1 Ocak'ta başlıyor, kredi, kredi kartı, mevduat, elektronik para... Bankacılıkta bir dönem sonra erdi. Bugün Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Dijital bankacılıkta yeni dönem resmen başladı. Banka müşterilerini yakından ilgilendiren gelişmeyi Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tek tek açıkladı. Şubesiz bankacılıkta büyük değişiklik olacak. 1 Ocak tarihi itibarı ile dijital bankalar, mevduat ya da katılım bankası olmalarına göre kredi kuruluşlarının gerçekleştirebileceği tüm faaliyetleri yerine getirebilecek. Dijital bankaların kredi müşterileri, yalnızca finansal tüketicilerden ve KOBİ'lerden oluşabilecek.
29.12.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Aa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.