Gazete Vatan Logo
Magazin Selen Sevyen’in oğlunun doğumu ameliyatta herkesi şaşırttı!

Selen Sevyen’in oğlunun doğumu ameliyatta herkesi şaşırttı!

En son "Avlu" dizisinde rol alan oyuncu Selen Seyven, bir süredir anneliğin keyfini çıkarıyor. 2020 senesinde Baran Yıldırım ile nikah masasına oturan Selen Seyven’in bu evlilikten Marsel isminde bir oğlu oldu. 37 yaşında anne olan Selin Seyven verdiği bir röportajda özel hayatına dair açıklamalarda bulunurken oğlunun doğumuna ilişkin de dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Selen Sevyen’in oğlunun doğumu ameliyatta herkesi şaşırttı!

Selen Seyven, Baran Yıldırım ile Ağustos 2020'de dünyaevine girmişti. İzmir'de gerçekleşen törene, çiftin ailesi ve yakın dostları katılmıştı.

Instagram hesabından kalp içinde yeni doğan oğlunun elini paylaşan Selen Seyven, "Oğlum Marsel"

37 yaşındaki oyuncu, Ebebek dergisine verdiği röportajda annelik sürecini anlattı. Seyven, oğlunun sarışın doğmasıyla herkesin büyük şaşkınlık yaşadığını söyledi.

Marsel 9 ay 15 günlük doğdu. Rahatı fazlasıyla yerindeydi sanırım, doğmak için beni zorlamadı. Günü geçtiği için doğumu suni sancıyla başlatmak zorunda kaldı doktorumuz.

Dokuz saatlik sancılarından sonra acil sezaryen doğuma alındım çünkü Marsel’in nabzı düşmeye başlamıştı.

Ameliyathaneye girdikten sonra her şey çok hızlı gelişti ve doktorumuzun ‘Aa bu sarı çıktı’ demesiyle Marsel’i gördüm. Ameliyathanedeki herkes şaşırdı. Malum babası da ben de esmeriz.