iNaN pişman olmayacaksın

GEÇTİĞİMİZ yıl mart ayında kapılarını açan ve önümüzdeki günlerde 1'nci yılını geride bırakmaya hazırlanan NaN Şişhane bu kadar kısa bir sürede İstanbul eğlence ve yeme-içme hayatında kendine önemli bir yer edindi. Şişhane'nin eğlence ve gastronominin en önemli duraklarından biri haline gelmesiyle birlikte eski dilde 'ekmek' anlamına gelen NaN da daha 1 yılı geride bırakmadan ciddi bir müdavim kitlesine de sahip olmayı başardı.

İki cephesinde balkonu bulunan, minimal dekoru, lezzetli yemekleri, enfes kokteylleri ile dikkat çeken NaN'da öğlen gelip günlük mönüden seçimler yapıp, akşam iş çıkışı dostlarınızla bir şeyler yiyip-içip gece de gerek canlı gerekse DJ performanslarıyla eğlencenin dibine vurmak mümkün.

iNaN pişman olmayacaksın

Mekanın en önemli özelliklerinden biri pazartesiden perşembeye 18.00-20.00 saatleri arasında barın üzerinde ücretsiz olarak ikram ettiği birbirinden lezzetli soğuk atıştırmalıklar. Bu aperativo'lar 'tapas bar' tadını NaN Şişhane'de yaşanmasına imkan verirken, başta İtalyan mutfağı olmak üzere dünyanın çeşitli lezzetleri ile birlikte seçkin şaraplar da misafirlerin hizmetine sunuluyor. Yalnız şarap ve kokteyl değil eğer tercihiniz rakı olursa farklı sunumuyla birlikte birbirinden lezzetli mezeler de sizleri bekliyor.

Haberin Devamı

Mekan, dekor, müzik, yemek, içki, hizmet hepsi güzel ancak bütün bunların arkasındaki adamı, NaN Şişhane'nin işletmecisi Mümin Ten'i de unutmamak lazım. Özel partiler için de tercih edilebilecek NaN Şişhane'yi bu kadar kısa bir sürede vazgeçilmez bir yere dönüştürdüğü için onu ve ekibini de ayrıca kutlamak gerek.

PALA DAYI'YA GÜVEN ETİ MERAK ETME SEN

iNaN pişman olmayacaksın

Pala Ocakbaşı'nı bilir misiniz? Bilmiyorsanız çok şey kaybetmişsiniz demektir. Beyoğlu'nda İmam Adnan Sokak’tan aşağıya indikten sonra soldan biraz ilerledikten sonra üstünde bıyık olan tabelayı görüp içeri girmediyseniz daha da çok kaybetmişsinizdir.

İlk olarak Süslü Saksı Sokak'taki yerinde sevgili arkadaşım Ayhan Turgut sayesinde tanışma fırsatını bulduğum Pala Ocakbaşı yıllarca burada hizmet verdikten sonra Balık Pazarı'nın arkasındaki yeni yerine taşındı. Mekan yeni ve ferah olabilir ama damakta iz bırakan o lezzet hala eskisi gibi.

Haberin Devamı

Çöp şiş, Adana ve kaburga her daim favorim. Közde patlıcan ezmeyi söylemeyi sakın unutmayın. Hesap konusunda kesinlikle endişelenmeye gerek yok. Gitmişken Pala Dayı'ya mutlaka selamlarımı da iletin.

DİĞER YENİ YAZILAR