Tatil arkadaşı üç kadın

Orta yaşa yelken açan üç kadın...

Haberin Devamı

Suden, eski aşkını unutamadığı için oldukça iyi imkanlarla gelen yeni ilişkisine adapte olamamakta. Melike on yıldır evli, kocası tarafından aldatılıyor.
Sena ise evli bir adamı sevmiş, adamın karısından ayrılmaya niyeti yok, çıkmazlar içinde bir sevda.
Bu üç kadın, Neslihan Özyükseler’in Alışverişe Aşk Molası’nda biraraya gelmiş. Mutsuzluklarını, ilişkilerinde niye dikiş tutturamadıklarını konuşuyorlar kitapta. Sizi de ortak ediyorlar bu konuşmalara.
İtiraf etmeliyim ki öyle kolay kolay kitap okuyabilenlerden değilim. Yazan tarafta olunca en zorudur zaten okumak. Bir arkadaşım tavsiye etti, günlerce bilgisayar masamın üzerinde o bana baktı ben ona. Dedim ki ricasını kırmayayım arkadaşımın, en azından baktım demek için elime aldım. Alış o alış...
Aşk sohbetleri yapan bu üç kadınla arkadaş oldum desem yeri. Neslihan’ın ikinci kitabıymış, ilki Alışverişe Kahve Molası, onu okumadım ama buna bayıldım.
Özellikle tatilin kapıyı çaldığı şu günlerde, yanınızda keyifle okuyacağınız bir kitap olsun istiyorsanız aklınızda bulunsun.
Hazır tatil tavsiyesi veriyorken Bodrum’la devam edelim mi?.. Bu yaz Bodrum’dan çok güzel havadisler geldi. Duyan duymayana anlatsın:


Bodrum’un in adresleri
LEEA: Yeditepelim’de salı partileriyle hafta içi gecelerinin değişmez adresiydi Leea Brasserie... Nişantaşı’ndaki mekân alışverişe kahve molası vermek isteyenlerin tercihi oladursun, partilere Bodrum’da devam ediyor Leea’cılar. Torba’nın en yenisi La Boutique Alkoçlar bünyesindeki Leea Beach’te Fransız ve İtalyan mutfağından spesiyaller var. Salı partileri ise artık cumartesi geceleri yapılıyor, gün değişti eğlence baki.

BİANCA: Kış duraklarının bir başka vazgeçilmezi de Kuruçeşme’deki Blackk’ti. Emre Ergani ve ekibi yazı Türkbükü’nde geçiriyor. Onun Bianca’sı da bir başka Bodrum klasiği. Türkbükü’ndeki Bianca’da kahvaltı da dahil zengin bir mönü yapmışlar. Zeytinyağlılar, Ege yeşillikleriyle bezeli açık büfe 16.00’ya kadar hizmette. Sonra beach parti başlıyor. 18.00’den-20.00’ye kadar günün yorgunluğu atmak isterseniz uğrayın.

BUZ BAR: Kendine özgü bir kitlesi olan Buz Bar da ilk defa İstanbul dışında. Yalıkavak’taki Xuma Beach içinde açılan Buz, Çoban Koyu’nun insana huzur veren manzarasında tanıdık lezzetleriyle çıkıyor karşımıza.
Türk ve dünya mutfağından çeşitlemelerle zenginleştirilen mönüde meze çeşitleri, deniz ürünleri, Özbek mantısı gibi hamur işleri, yoğurtlu kebap ve bademli baklava bulabilirsiniz. Akşam üstü partileri kadar dolunay partileriyle de favori olan mekanda bu gece dünyaca ünlü DJ Stephan Pompougnac çalacak. Sırada DJ Marcella ve DJ Claude Challe ve daha kimler var.

VİTTORİA DREAM CLUB: Efsane olarak kulaktan kulağa anlatılan Şaziye’nin eski ekibi Nedim Binner, Yavuz Coşar ve Abdullah Kılıç tarafından işletilen mekanda İtalyan ve Akdeniz mutfağının birbirinden özel lezzetler var.
Restoranında yemek yedikten sonra adres değiştirmeden eğlenebilirsiniz burada. 600 kişilik club kısmında DJ Eser’in performansıyla sabaha kadar dans var. Grand Opening partileri için ünlüler sıraya girmiş bile. Vittoria, Cevat Şakir Caddesi’nde.

ZAZU: Bodrum’a gidip de kaleyi gezmemek olmaz. Peki kale manzarasına karşı kulaç atmaya ne dersiniz?.. O zaman yat limanına yürüme mesafesindeki Zazu Plajı’na gideceksiniz. Cahide’den tanıyacağınız Gügü’nün (Gülsün Sami) lezzetleriyle dillere destan Zazu’su plajını da açtı. Hem deniz sefası bulacaksınız, hem de her akşam 19.00’dan itibaren şarap&peynir partileriyle Bodrum’a yine yeniden âşık olacaksınız.

DİĞER YENİ YAZILAR