Gazete Vatan Logo

WhatsApp’tan kırtasiye alışverişi

CarrefourSA, 2017-2018 eğitim öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala WhatsApp üzerinden kırtasiye siparişini başlattı

WhatsApp’tan kırtasiye alışverişi

CarrefourSA Genel Müdürü Z. Hakan Ergin ve CarrefourSA Gıda Dışı Kategori Direktörü Gökhan Kaplan, İstanbul’da Hasan Ali Yücel Ortaokulu’nda okul alışverişi hakkında açıklamalarda bulundu.

İletişim açısından son yılların en popüler uygulaması Whatsapp üzerinden sipariş alma dönemini başlattıklarını anlatan Kaplan, “Bu hizmetimizle veliler, okuldan verilen kırtasiye listesini bizimle paylaşarak tüm ürünleri 24 saat içinde alabilecekler. Böylece hem vakitten kazandıracağız hem de güvenilir ve avantajlı fiyatlarla tasarruflu okul alışverişi yaptırmış olacağız. Raflarımızda yer alan ‘güvenilir’ onaylı ürünlerimiz arasında en ucuz okul çantasını 19.99 TL’den, en ucuz kurşun kalemi 1.79 TL’den, en ucuz silgiyi de 1.5 TL’den, en ucuz defteri 1.29 TL’den ve yine en ucuz kalem kutusunu 5.99 TL’den tüketicilerimizle buluşturuyoruz” dedi.

Satışlar yüzde 40 arttı

Türkiye’de yaklaşık 17 milyon öğrencinin eğitim gördüğünün bilgisini veren Z. Hakan Ergin de “Kırtasiye ürünleri hızlı tüketilmesi sebebiyle perakende sektörünün en önemli kalemlerinin başında geliyor. Kırtasiye ürünlerinde ciromuz, geçen seneye oranla yüzde 40 artış gösterdi” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı