Gazete Vatan Logo

Ünlü estetikçi intikam kurbanı oldu

Brezilya'nın popüler estetik uzmanı Marcilene Soares Gama'nın kaçırılıp yüzünden tek kurşunla öldürülmesi ülke gündemine oturdu. Bu saldırının arkasında, Gama'nın yaptığı kalça operasyonundan memnun olmayan bir hasta olduğu tahmin ediliyor.

Ünlü estetikçi intikam kurbanı oldu

Özellikle yaptığı kalça operasyonlarıyla adını duyuran 49 yaşındaki Gama, sağlıklı yaşam tarzı ve sosyal medyada paylaştığı bikinili fotoğraflarıyla da tanınıyordu.

Correio gazetesinde yer alan habere göre Rio de Janeiro’da yaşayan Gama evindeyken saldırganlar evine zorla girdi. Genç kadını bağlayıp zorla bir arabaya bindiren saldırganlar, genç kadını yakın mesafeden kafasından tek kurşunla vurarak öldürdü. Gama’nın cansız bedeni ise evinin yakınlarındaki bir sokağa bırakıldı.

Olayı soruşturan ekipler ise bu cinayetin bir intikam saldırısı olabileceği ihtimali üzerinde duruyor. Soruşturmayı yürüten Fabio Cardoso O Globo gazetesine konuştu. Cardoso, “Ekipler yüzünden yakın mesafe ateş edildiğini tespit etti. Bu intikam ve nefretin işareti” dedi. Cardoso, 2 çocuk annesi Gama’nın yaklaşık 10 kadın tarafından şikayet edildiğini söylerken, “Bu kadınlar Gama’nın yaptığı kalça estetik operasyonundan rahatsız olduğunu açıkça ifade etti. Şikayet üzerine daha önce iki kez gözaltına alınmıştı” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

Kadının, estetik operasyon yapmak için gerekli lisanslarının olmadığını belirten yetkililer, buna rağmen Gama’nın çalışmaya devam ettiğini de sözlerine ekledi. Gama’nın kayınbiraderi Daniel Mofacto ise, “Asla estetik cerrahı olduğunu söylemezdi. Buna rağmen insanlar ona güvenip gelirlerdi” dedi.

Brezilya, dünyanın kalça estetik operasyonunda önde gelen ülkelerinden biri ve bu da fiyatların düşmesi ve hijyenik olmayan koşullarda merdiven altı estetikçilerin türemesine neden oldu. (Sözcü)