Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 18 Aralık Pazartesi

18 Aralık Pazartesi günü TV8 yayın akışı sabah, “Günaydın Doktor” adlı sağlık programı ile güne dolu dolu bir başlangıç yapıyor. Sabah saat 06:45’de ekranlara gelen sürükleyici programı seyrederek sağlıklı yaşama dair bilmediğiniz pek çok tüyo öğrenebileceksiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “O Ses Türkiye” adlı ses yarışması ekranlardaki yerini alacak. Başarılı jüri kadrosu ve mükemmel sese sahip yarışmacılar.. Eğlencenin hızla devam ettiği bir akşam istiyorsanız saat 20:00’da TV8 ekranlarında olun. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi almak için haberimizi takipte kalabilirsiniz.

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 18 Aralık Pazartesi

Sabahın ilk saatlerinde “Günaydın Doktor” adlı programı seyrederek sağlık dolu bir güne merhaba diyebilirsiniz. Zengin içeriği ile pek çok konuda bilgilendiren yayına üstelik alanında uzman pek çok doktor da katılıyor. Programın hemen ardından 08:00’da “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı eğlencenin kıran kırana devam ettiği keyifli bir program sizlerle olacak. Renkli ve keyifli skeçlerden oluşan yayını ailenizle birlikte kahvaltı saatlerinizde izleyerek güzel bir TV keyfi yapabilirsiniz.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 09:15’i gösterdiğinde “Maşa ile Koca Ayı” adlı sevilen çizgi film yayın akışına geçecek. Çocukların masum eğlencesi olan çizgi filmden hemen sonra 09:30’da “Gel Konuşalım” adlı magazin programı sevenlerinin karşısına çıkıyor. Magazin dünyasının en sıcak gündem gelişmeleri eğlence dolu yayında ele alınıyor. Seda Akgül ve Hakan Ural ortaklığı ile sunulan bu programa yine birbirinden değerli konuklar katılacak ve magazin dünyasının derinine inilecek.

12:45’de “Yemekteyiz” adlı yemek programı ile yepyeni bir hafta sizleri bekliyor. Lezzet dolu yemeklerin hazırlandığı heyecan dolu program ile gün ortasına başlangıç yapabilirsiniz. Saatler 16:15’i gösterdiğinde “Gerçeğin Peşinde” adlı güncel yaşam programı ile yayın akışı devam edecek. Faili meçhul cinayetlerinden kayıp dosyalarına kadar geniş içeriği ile ekranlara gelen programda yine yürek burkan anlara şahitlik edeceksiniz.

Haberin Devamı

Akşam kuşağında ise 20:00’da yayına başlayan “O Ses Türkiye” adlı ses yarışmasını seyredebileceksiniz. Farklı ses performanslarıyla hem stüdyo konuklarını hem jüri kadrosunu hem de ekranları karşısındaki seyircilerini eğlendirmeyi başaran programı sakın izlemeyi unutmayın!

Ses yarışmasının hemen ardından gündüz kuşağında yayına geçen programların tekrar bölümleri bir kez daha sevenleriyle buluşacak. 00:15’de “Yemekteyiz” adlı yemek programının tekrar bölümü ekranlara geliyor. Daha sonra 02:15’de “Gerçeğin Peşinde”, 04:15’de ise “Gel Konuşalım” adlı iki programın tekrarı yayın akışında yerini alıyor.

Haberin Devamı