Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 1 Aralık Cuma

1 Aralık Cuma günü TV8 yayın akışı sabah 06:30’da “Günaydın Doktor” adlı sağlık programı ile ekranlara giriş yapıyor. Sağlıklı yaşama dair farklı tüyoların verildiği programı seyrederken hem keyifli anlar geçirebilir hem de farklı bilgiler edinebilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Recep İvdik 4” adlı komedi tufanı bir film sizlerle olacak. Eğlence dolu dakikalar yaşayacak olan filmi izlemeyi sakın kaçırmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi edinmek için haberimizi takipte kalabilirsiniz.

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 1 Aralık Cuma

Sabah 06:45’de başlayan “Günaydın Doktor” adlı sağlık programı değerli uzman doktorların katılımı ile günümüzün hastalıklarından sağlıklı yaşama kadar uzanan pek çok konuda bilgi sahibi olabilmenizi mümkün kılıyor. Hemen ardından 08:00’da “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı eğlence dolu bir program ile yayın akışı devam ediyor. Sabaha keyifli başlamanıza yardım eden programı seyrederek anın tadını doyasıya çıkartabilirsiniz.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09:15’de “Maşa ile Koca Ayı” adlı çizgi film ile çocukların saati başlıyor. Kahvaltı saatlerinde çocuklarınızın bu renkli ve sevimli çizgi film ile doyasıya eğlenmesini sağlayabilirsiniz. 09:30’da “Gel Konuşalım” adlı magazin programı ekranlarınızda… Magazin dünyasına ait gelişmelerin ayrıntılı şekilde masaya yatırarak değerli konuklar eşliğinde yorumlandığı programda bazen şaşkınlık bazen de heyecan dolu anlar sizleri bekliyor. Hakan Ural ve Seda Akgül ortaklığı ile sunulan yayında en günce magazin olaylarına rastlayabilirsiniz.

12:45’de “Yemekteyiz” adlı yemek programı ile gün ortasına giriş yapılacak. Hafta içi her gün ekranlarınıza gelen bu yemek programında bugün final günü. Yani haftanın kazananı belirlenerek büyük ödül verilecek. Heyecanın doruklara çıktığı programı seyrederken siz de kazananın kim olacağı sorusunu merak edebilirsiniz. Ama merak etmeyin! 12:45’de TV8 ekranlarınız karşısına geçin ve öğrenin. Şimdiden iyi seyirler…

Haberin Devamı

16:15’de “Gerçeğin Peşinde” adlı güncel yaşam programının nefes kesen canlı yayını sizlerle… Yine faili meçhul cinayetlerden izine rastlanılamayan kayıplara kadar daha pek çok konuya cevap bulunmaya çalışılacak, sakın kaçırmayın! Saatler 20:00’ı gösterdiğinde ise “Recep İvedik 4” adlı sinema filmi ile renkli bir akşam kuşağı ekranlarınıza geliyor. Her kesiti komedi olan gülmelere doyamayacağınız film ile güzel bir Cuma akşamı geçirebilirsiniz.

Filmin bitiminden hemen sonra 23:15’de “Acı Aşk” adlı yeni bir film daha karşınıza çıkacak. Eğer fil keyfinizi yarıda kesmek istemezseniz aşk temalı sürükleyici diziyi izlemeye devam edebilirsiniz. Gece kuşağında, gündüz yayına geçen programların tekrar bölümleri yeniden başlıyor. 01:15’de “Yemekteyiz” adlı yemek yarışması programı sizlerle. Hemen ardından 03:00’da “Gerçeğin Peşinde”, 05:00’da ise “Gel Konuşalım” adlı iki programın tekrarı ekranlarınıza aktarılacak.

Haberin Devamı